beetek 04.06.09, 13:26 już przyszedł mój zooper hula - kolor zielony, dziewczyny wózeczek jest cudowny, prześliczny naprawdę warty zakupu :) dziękuję wszystkim za pomoc przy wyborze :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ichmama Re: hula - :) 04.06.09, 19:01 a tak z ciekawości pytam: jak gabarytowo po złożeniu? czy myślisz, że zmieściłby się za przednimi siedzeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
beetek Re: hula - :) 05.06.09, 00:19 spokojnie się zmieści za siedzeniami, składa sie w parasolkę Odpowiedz Link Zgłoś
an_o Re: hula - :) 05.06.09, 04:36 Ale masz model z 2008 roku, czy jakos dorwalas ten z 2009? I gdzie kupilas? Odpowiedz Link Zgłoś
beetek Re: hula - :) 05.06.09, 09:29 z 2008, nie ma jeszcze w Polsce 2009, a nie mogłam już dłużej czekać, kupiłam w babyfancie esklep.babyfant.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=1267 - super obsługa ekspresowa przesyłka - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka Re: hula - :) 05.06.09, 10:17 w tym modelu budka naciaga sie do palaka? tez zamierzam kupic ten wozek ale jeszcze nie moge sie do konca zdecydowac i jeszcze szukam i szukam ale chyba obstane przy huli.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
beetek Re: hula - :) 05.06.09, 11:29 tak budka naciąga się do pałąka, w baby fancie maja teraz fajną promocję na ten wózek, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka Re: hula - :) 05.06.09, 11:36 jak kupie to tez wlasnie tam tylko nie moge sie do konca zdecydowac :) a widzialas moze kolory na zywo? bo ja tylko sky blue i czerwony, ten pierwszy odpada bo budka czarna a poza tym mam x-landera niebieskiego, czerwony ladny a nie wiem jak zielony, widzialas moze na zywo czerwony? jesli tak to ktory wg ciebie ladniejszy? :) myslisz ze hula bedzie ok dla 2-latka? Odpowiedz Link Zgłoś
beetek Re: hula - :) 05.06.09, 12:47 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1712297,2,4.html tu są zdjęcia bardziej oddające kolory niż zdjęcia ze strony sklepu, nie widziałam tak naprawdę żadnego na żywo, też wahałam się między czerwonym a zielonym, ale jednak zielony wydał mi sie ładniejszy :) myślę że dla 2-latka też będzie ok, wszystko zalezy od wielkości bobasa, moja córka jest całkiem dużym dzieckiem a jeszcze ma sporo luzu więc myślę że pojeździmy wózeczkiem jeszcze długo, mam jeszcze implasta boldera ale chciałąm czegoś lżejszego, a w spacerówce implasta oparcie jest nawet niższe niż w huli więc jestem bardzo zadowolona z wyboru :) Jakby mi sie nie spodobał to bym go po prostu odesłała lub wymieniła ale nie musze bo jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka Re: hula - :) 05.06.09, 14:49 moj synek jest z tych drobniejszych :) wiec mysle ze powinien dlugo nim pojezdzic, przymierzalam synka do tego wozka i tez wydal mi sie wygodny i duzo mial jeszcze miejsca w nim, chyba nie bede kombinowac i tez kupie hule, pierwszy wybor zawsze najlepszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka beetek.. 10.06.09, 12:03 beetek napisała: > Jakby mi sie nie spodobał to bym go po prostu odesłała... mozna w baby fancie zwracac wozki?? dzis przyszedl moj zooper ale: -strasznie lataja u mnie raczki, jak sie wezmie w reke to na kazda mozliwa strone jakby byly slabo przykrecone -i jak prowadze wozek to czasami nie kreci mi sie przednie lewe kolo tak jakby nie dotykalo do ziemi, a juz wogole nie kreci mi sie to pojedyncze kolko od zewnatrz a calosc czyli 2 kolka tylko czasami jedna forumowiczka napisala mi ze te raczki tak maja i ze te kolka po rownym terenie robia co chca! tyle wybieralam wozek a tu taka klapa, jakby byla mozliwosc zwrotu to powaznie to rozwaze.. www.suwaczek.pl/][/url] Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka Re: beetek.. 10.06.09, 12:09 mama_nikodemka napisała: > beetek napisała: > > > > Jakby mi sie nie spodobał to bym go po prostu odesłała... > > mozna w baby fancie zwracac wozki?? wlasnie doczytalam ze mozna, kurcze sama nie wiem co zrobic..zauwazylas u siebie te "wady"? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka zamowilam!! 05.06.09, 17:47 dokonalam (mam nadzieje) slusznego wyboru, zamowilam hule kolor czerwony bo widzialam ten na zywo, podobal mi sie wiec nie chcialam ryzykowac z innym, tez zamowilam w baby fancie, ile czekalas na przesylke? Odpowiedz Link Zgłoś
beetek Re: zamowilam!! 05.06.09, 18:00 w poniedziałek zamówiłam w środę dostałam, gratuluję zakupu, podziel się wrażeniami jak przyjdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
holka77 Re: zamowilam!! 05.06.09, 19:21 zooperek przybywa, ja jeżdżę 3 miesiąc i nie żałuję zakupu. Na początku, musiałam się przestawić, np. nie kopać w wózek, inaczej ustawiać się przy porowadzeniu. Hula jest naprawdę przyzwoitym wózkiem - parasolką. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka Re: zamowilam!! 05.06.09, 20:34 wizualnie podoba mi sie tak srednio ale jest funkcjonalny i dlatego zdecydowalam sie na niego, napalona bylam na peg perego si ale szkoda mi bylo tyle kasy wydac :) zapewne bede zadowolona z zooperka bo ogladalam go na zywo i wiem ze dokonalam wlasciwego wyboru, teraz czekam na przesylke :) ciesze sie ze mam problem z glowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka ale sie wkurzylam! 10.06.09, 09:42 czekalam wczoraj caly dzien na kuriera, nigdzie nie wyjezdzalam a on nie przyjechal, patrze dzis na ta strone gdzie mozna sledzic paczke gdzie jest i czytam ze o 9.40 odbiorca nieobecny! a ja w tym czasie siedzialam na dworze bo maly spal i na dodatek brama byla uchylona! a tego kuriera musialo po prostu nie byc! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka Re: ale sie wkurzylam! 10.06.09, 09:44 maz sie wkurzyl i zadzwonil a kurier powiedzial ze nie mogl trafic! to po kiego grzyba podaje swoj nr telefonu?! chyba po to zeby dzwonil w razie co, ale niedlugo ma byc..smiechu warte.. Odpowiedz Link Zgłoś
katw1 Re: ale sie wkurzylam! 10.06.09, 17:48 Dziwne, bo ja tez zamawialam w babyfancie tylko twista, i juz z samego rana kurier do mnie dzwonil ze ok 10 przyjedzie. Tez nie mogl trafic i dzwonil ponownie zeby go naprowadzic. Musialas na jakiegos lewego kuriera trafic. Odpowiedz Link Zgłoś
beetek Re: ale sie wkurzylam! 10.06.09, 22:33 u mnie też zadzwonił i nie bylo problemu z kurierem, ten Twój to chyba tylko jakiś leniwy :) Odpowiedz Link Zgłoś