04.06.09, 13:26
już przyszedł mój zooper hula - kolor zielony, dziewczyny wózeczek jest
cudowny, prześliczny naprawdę warty zakupu :)
dziękuję wszystkim za pomoc przy wyborze :)
Obserwuj wątek
    • ichmama Re: hula - :) 04.06.09, 19:01
      a tak z ciekawości pytam: jak gabarytowo po złożeniu? czy myślisz, że zmieściłby
      się za przednimi siedzeniami?
      • beetek Re: hula - :) 05.06.09, 00:19
        spokojnie się zmieści za siedzeniami, składa sie w parasolkę
        • an_o Re: hula - :) 05.06.09, 04:36
          Ale masz model z 2008 roku, czy jakos dorwalas ten z 2009? I gdzie
          kupilas?
          • beetek Re: hula - :) 05.06.09, 09:29
            z 2008, nie ma jeszcze w Polsce 2009, a nie mogłam już dłużej czekać, kupiłam w
            babyfancie
            esklep.babyfant.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=1267 -
            super obsługa ekspresowa przesyłka - polecam
            • mama_nikodemka Re: hula - :) 05.06.09, 10:17
              w tym modelu budka naciaga sie do palaka? tez zamierzam kupic ten wozek ale
              jeszcze nie moge sie do konca zdecydowac i jeszcze szukam i szukam ale chyba
              obstane przy huli.. :)
              • beetek Re: hula - :) 05.06.09, 11:29
                tak budka naciąga się do pałąka, w baby fancie maja teraz fajną promocję na ten
                wózek, polecam
                • mama_nikodemka Re: hula - :) 05.06.09, 11:36
                  jak kupie to tez wlasnie tam tylko nie moge sie do konca zdecydowac :) a
                  widzialas moze kolory na zywo? bo ja tylko sky blue i czerwony, ten pierwszy
                  odpada bo budka czarna a poza tym mam x-landera niebieskiego, czerwony ladny a
                  nie wiem jak zielony, widzialas moze na zywo czerwony? jesli tak to ktory wg
                  ciebie ladniejszy? :) myslisz ze hula bedzie ok dla 2-latka?
                  • beetek Re: hula - :) 05.06.09, 12:47
                    fotoforum.gazeta.pl/3,0,1712297,2,4.html
                    tu są zdjęcia bardziej oddające kolory niż zdjęcia ze strony sklepu,
                    nie widziałam tak naprawdę żadnego na żywo, też wahałam się między czerwonym a
                    zielonym, ale jednak zielony wydał mi sie ładniejszy :)
                    myślę że dla 2-latka też będzie ok, wszystko zalezy od wielkości bobasa, moja
                    córka jest całkiem dużym dzieckiem a jeszcze ma sporo luzu więc myślę że
                    pojeździmy wózeczkiem jeszcze długo, mam jeszcze implasta boldera ale chciałąm
                    czegoś lżejszego, a w spacerówce implasta oparcie jest nawet niższe niż w huli
                    więc jestem bardzo zadowolona z wyboru :)
                    Jakby mi sie nie spodobał to bym go po prostu odesłała lub wymieniła ale nie
                    musze bo jest ok :)
                    • mama_nikodemka Re: hula - :) 05.06.09, 14:49
                      moj synek jest z tych drobniejszych :) wiec mysle ze powinien dlugo nim
                      pojezdzic, przymierzalam synka do tego wozka i tez wydal mi sie wygodny i duzo
                      mial jeszcze miejsca w nim, chyba nie bede kombinowac i tez kupie hule, pierwszy
                      wybor zawsze najlepszy :)
                    • mama_nikodemka beetek.. 10.06.09, 12:03
                      beetek napisała:

> Jakby mi sie nie spodobał to bym go po prostu odesłała...

mozna w baby fancie zwracac wozki?? dzis przyszedl moj zooper ale:
                      -strasznie lataja u mnie raczki, jak sie wezmie w reke to na
                      kazda mozliwa strone jakby byly slabo przykrecone
                      -i jak prowadze wozek to czasami nie kreci mi sie przednie lewe kolo tak jakby
                      nie dotykalo do ziemi, a juz wogole nie kreci mi sie to pojedyncze kolko od
                      zewnatrz a calosc czyli 2 kolka tylko czasami

jedna forumowiczka napisala mi ze te raczki tak maja i ze te kolka po rownym
                      terenie robia co chca! tyle wybieralam wozek a tu taka klapa, jakby byla
                      mozliwosc zwrotu to powaznie to rozwaze..

www.suwaczek.pl/]https://www.suwaczek.pl/cache/88f6317395.png[/url]
                      • mama_nikodemka Re: beetek.. 10.06.09, 12:09
                        mama_nikodemka napisała:

> beetek napisała:
                        >
                        >
                        > > Jakby mi sie nie spodobał to bym go po prostu odesłała...
                        >
                        > mozna w baby fancie zwracac wozki??

wlasnie doczytalam ze mozna, kurcze sama nie wiem co zrobic..zauwazylas u siebie
                        te "wady"?
    • mama_nikodemka zamowilam!! 05.06.09, 17:47
      dokonalam (mam nadzieje) slusznego wyboru, zamowilam hule kolor czerwony bo
      widzialam ten na zywo, podobal mi sie wiec nie chcialam ryzykowac z innym, tez
      zamowilam w baby fancie, ile czekalas na przesylke?
      • beetek Re: zamowilam!! 05.06.09, 18:00
        w poniedziałek zamówiłam w środę dostałam,
        gratuluję zakupu, podziel się wrażeniami jak przyjdzie :)
        • holka77 Re: zamowilam!! 05.06.09, 19:21
          zooperek przybywa, ja jeżdżę 3 miesiąc i nie żałuję zakupu. Na początku,
          musiałam się przestawić, np. nie kopać w wózek, inaczej ustawiać się przy
          porowadzeniu. Hula jest naprawdę przyzwoitym wózkiem - parasolką.
          • mama_nikodemka Re: zamowilam!! 05.06.09, 20:34
            wizualnie podoba mi sie tak srednio ale jest funkcjonalny i dlatego zdecydowalam
            sie na niego, napalona bylam na peg perego si ale szkoda mi bylo tyle kasy wydac
            :) zapewne bede zadowolona z zooperka bo ogladalam go na zywo i wiem ze
            dokonalam wlasciwego wyboru, teraz czekam na przesylke :) ciesze sie ze mam
            problem z glowy :)
    • mama_nikodemka ale sie wkurzylam! 10.06.09, 09:42
      czekalam wczoraj caly dzien na kuriera, nigdzie nie wyjezdzalam a on nie
      przyjechal, patrze dzis na ta strone gdzie mozna sledzic paczke gdzie jest i
      czytam ze o 9.40 odbiorca nieobecny! a ja w tym czasie siedzialam na dworze bo
      maly spal i na dodatek brama byla uchylona! a tego kuriera musialo po prostu nie
      byc!
      • mama_nikodemka Re: ale sie wkurzylam! 10.06.09, 09:44
        maz sie wkurzyl i zadzwonil a kurier powiedzial ze nie mogl trafic! to po kiego
        grzyba podaje swoj nr telefonu?! chyba po to zeby dzwonil w razie co, ale
        niedlugo ma byc..smiechu warte..
        • katw1 Re: ale sie wkurzylam! 10.06.09, 17:48
          Dziwne, bo ja tez zamawialam w babyfancie tylko twista, i juz z samego rana
          kurier do mnie dzwonil ze ok 10 przyjedzie. Tez nie mogl trafic i dzwonil
          ponownie zeby go naprowadzic. Musialas na jakiegos lewego kuriera trafic.
          • beetek Re: ale sie wkurzylam! 10.06.09, 22:33
            u mnie też zadzwonił i nie bylo problemu z kurierem, ten Twój to chyba tylko
            jakiś leniwy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka