desper.atka 04.02.12, 20:30 co obejrzeć po raz kolejny armagedon czy skazani na shawshank na razie wygrywa ten drugi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dreammaker Re: dylemat 04.02.12, 21:05 Ja też oglądałem oba,ale mam teraz większą ochotę na s-f no i taki dość śmieszny jest Odpowiedz Link
desper.atka Re: dylemat 05.02.12, 00:21 rozumiem ale jeśli chodzi o zakończenie to jednak z skazani na showshank jest bardziej szczęśliwe Odpowiedz Link
desper.atka Re: dylemat 05.02.12, 20:15 akurat w filmach i książkach nie lubię. Wolę happy endy Odpowiedz Link
desper.atka Re: dylemat 05.02.12, 20:30 ojojoj troszkę się zakręciłam, w sensie czy oglądam filmy bez happy endu? Odpowiedz Link
desper.atka Re: dylemat 05.02.12, 21:08 nie lubię. zwykle nie wiem jakie będzie zakończenie więc oglądam, ale później już nie wracam do takiego filmu Odpowiedz Link
raziel24 Re: dylemat 05.02.12, 20:19 A ja na odwrót w książkach i filmach lubię smutne zakończenia np. "Leon Zawodowiec" po tym filmie do dostałem normalnie Katharsis ale oczywiście to nie reguła Odpowiedz Link
raziel24 Re: dylemat 05.02.12, 20:35 Tak to prawda dla mężczyzny zakończenie w którym np. główny bohater ginie w dobrej sprawie to dobre zakończenie Odpowiedz Link
desper.atka Re: dylemat 05.02.12, 20:43 nie to miałam na myśli. może nie będę uogólniać. ja się wczuwam w klimat np filmu, odczuwam emocje z tym związane, dlatego przygnębia mnie kiedy źle się kończy. Natomiast szczęśliwy finał napawa mnie optymizmem. są ludzie, którzy inaczej do tego podchodzą. oglądają film, czy czytają książkę dla zabicia czasu, a za chwilę po zakończeniu zapominają o tym. podział ze względu na płeć nie był zbytnio trafny, zwróć jednak uwagę na przymrużone oko na końcu zdania Odpowiedz Link
raziel24 Re: dylemat 05.02.12, 20:46 Ale ja pisałem poważnie Wychowałem się w dużej rodzinie i zaobserwowałem taką zależność że moim siostrą może się film podobać ale jeśli się źle skończy to mówią, że głupi film Odpowiedz Link
desper.atka Re: dylemat 05.02.12, 20:50 raziel24 napisał: > Ale ja pisałem poważnie Wychowałem się w dużej rodzinie i zaobserwowałem taką > zależność że moim siostrą może się film podobać ale jeśli się źle skończy to m > ówią, że głupi film czyli jednak coś w tym jest Odpowiedz Link
raziel24 Re: dylemat 05.02.12, 11:05 "skazani na shawshank" to jeden z moich ulubionych filmów Odpowiedz Link
piorex12 Re: dylemat 05.02.12, 18:12 desper.atka napisała: > co obejrzeć po raz kolejny armagedon czy skazani na shawshank > na razie wygrywa ten drugi Ja tam wole kreskówki. hahahaha. I nie mam dylematu Odpowiedz Link
desper.atka Re: dylemat 05.02.12, 18:22 ten wątek jest już nieco nieaktualny, no ale przecież skąd możesz wiedzieć o co w nim chodziło przecież wyskoczyłeś jak filip z konopi Odpowiedz Link
piorex12 dylemat 05.02.12, 18:25 desper.atka napisała: > ten wątek jest już nieco nieaktualny, no ale przecież skąd możesz wiedzieć o co > w nim chodziło przecież wyskoczyłeś jak filip z konopi Te film tez lubię. I moge go ogladac co jakis czas. Jak zreszta u nas w telewizji. Powtarzaja filmy co chwilę. hahaha Odpowiedz Link
desper.atka Re: dylemat 05.02.12, 18:31 piorex12 napisał: > Te film tez lubię. I moge go ogladac co jakis czas. Jak zreszta u nas w telewiz > ji. Powtarzaja filmy co chwilę. hahaha hmm powiedzmy, że coś z tego zrozumiałam. Odpowiedz Link
piorex12 Re: dylemat 05.02.12, 18:35 desper.atka napisała: > piorex12 napisał: > > > Te film tez lubię. I moge go ogladac co jakis czas. Jak zreszta u nas w t > elewiz > > ji. Powtarzaja filmy co chwilę. hahaha > > hmm powiedzmy, że coś z tego zrozumiałam. Jest mi bardzo miło. Odpowiedz Link