Dodaj do ulubionych

"Chce zostac samotna mama"

11.10.15, 11:01
Podobno kobiety marza o stabilnym zwiazku. Jest to kolejny mit, ktory upadl na portalach. Jakis czas temu napisala do mnie panienka, ktora z pelna premedytacja chce zostac samotna matka. W tym celu zaczepia facetow na portalach i namawia na zblizenia intymne. Oczywiscie oszukuje co do zastasowanej antykoncepcji i wiekszosc mezczyzn daje sie na to nabrac. Mimo ze fizycznie jest malo atrakcyjna, bo 150 cm wzrostu i na moje oko jakies 100 kg nie narzeka na brak chetnych. Jest urzedniczka w administracji samorzadowej i pewnie nie stac jej na utrzymanie dziecka. Jezeli jej perwersyjny plan sie powiedzie to spoleczenstwo bedzie placic na kolejna samotna mamusie, ktora pewnie za kilka lat na potrzeby portalu stworzy bajeczke o tym jak zostala porzucona przez zlego faceta. Jezeli kobiety z tego forum narzekaja na przedmiotowe traktowanie to chyba jednak facet, ktory padl ofiara tej intrygi i sie o tym dowie bedzie odczuwal wiekszy dyskomfort.
Obserwuj wątek
    • lilith45 Re: "Chce zostac samotna mama" 11.10.15, 12:09
      No coś Ty jednak masz jakieś preferencje i nie każda Ci się podoba? No popatrz a ja myślałam ze powinna każda. Co do tematu jeżeli pracuje to Państwo nią łożyć nie będzie. Reszta to jest gdybanie.
    • lilith45 Re: "Chce zostac samotna mama" 11.10.15, 12:56
      Acha i kiedys slyszalam taką doskonałą sentencję "Poświęcaj tyle czasu na ulepszanie siebie, bys nie miał go na krytyke innych".
    • silencjariusz Re: "Chce zostac samotna mama" 11.10.15, 17:47
      "ktora z pelna premedytacja chce zostac samotna matka. W tym celu zaczepia facetow na portalach i namawia na zblizenia intymne. Oczywiscie oszukuje co do zastasowanej antykoncepcji i wiekszosc mezczyzn daje sie na to nabrac."

A skąd o tym wiesz? Poinformowała Cię o swoich planach?
      • prospero69 Re: "Chce zostac samotna mama" 11.10.15, 17:57
        Tak, poinformowala mnie o tych planach i opisala taktyke jaka stosuje. Zreszta nie byl to jedyny przypadek tego typu.
        • 36spriing Re: "Chce zostac samotna mama" 11.10.15, 18:22
          Nie wierzę Ci. Po rozmowie z Tobą, zauważyłam, że bezczelnie przeinaczasz fakty, więc póki co to Ty latasz po necie i tworzysz przeróżne historie.
          Jeśli nawet okazałoby się to prawdą, facet to chyba istota myśląca nie tylko penisem i sam zadba o antykoncepcję. A nieee , Ty nadal zyjesz w epoce kamienia łupanego ,a więc sorry Winnetou, nic dziwnego żeś sam.
          • prospero69 Re: "Chce zostac samotna mama" 11.10.15, 18:31
            Przyzwoitosc raczej zabrania mi wklejania duzych kawalkow prywatnych maili z opisem bardzo prywatnych spraw tak wiec wole nawet zostac uznany za oszusta. O tym jednak jak powszechny jest to proceder i do czego zdolne sa kobiety to sugeruje wrzucic do google haslo "jak wrobic faceta w dziecko"
            • 36spriing Re: "Chce zostac samotna mama" 11.10.15, 18:41
              Już widziałam do czego jesteś zdolny, więc za dalsze prehistoryczne wykłady podziekuje.
            • lilith45 Re: "Chce zostac samotna mama" 11.10.15, 19:35
              No bardzo powszechny przecież każdy z nas wśród znajomych ma po kilka takich samotnych matek! Skandal!
    • noajdde Re: "Chce zostac samotna mama" 11.10.15, 19:50
      Jak ktoś jest głupi i do tego frajer to ma problem. Ty się nie masz czym martwić smile
      • torado Re: "Chce zostac samotna mama" 18.10.15, 15:14
        noajdde napisał:

> Jak ktoś jest głupi i do tego frajer to ma problem. Ty się nie masz czym martwi
        > ć smile

no jak noa nie ma się czym martwić...toż to on się martwi o Wasz męski ród, o to jak jest przedmiotowo traktowany przez kobiety big_grin big_grin big_grin
        • torado Re: "Chce zostac samotna mama" 18.10.15, 15:16
          prospero Ty się lepiej zastanów dlaczego natrafiasz na takie kobiety, bo nie sądzę by ze wszystkimi kobietami było coś nie tak wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka