undead.mortis 01.11.18, 19:33 obrażonym lub oplutym przepraszam polubionym i rozumiejącym dziękuję nie poznanym lub ewentualnie przyszłym pewnie wrócę ten czas kończę bez heh'a bez mordki decyzja czemu? bo tak Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
undead.mortis Re: wszystkim 01.11.18, 19:44 pamiętasz ten z przed dekady bo cytowamy był jaka niejasność? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: wszystkim 01.11.18, 19:58 Ja mam niejasność, bo nie rozumiem. A że darzę cię sympatią, to rozumieć bym chciała. Tak dużo wymagam? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: wszystkim 01.11.18, 20:00 Ale co sprzed dekady ? Napisz jak 5-letniemu dziecku, co masz na myśli znowu pisząc że kończysz, pls Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: wszystkim 01.11.18, 19:55 Oiiii, Mortek. Nie rób szopki... po co te melodramaty... siedzisz i koniec Odpowiedz Link
dolores2222 Re: wszystkim 01.11.18, 19:59 Siedzi? W znaczeniu, że gdzie? Co? Za co? Ludzie, litości Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: wszystkim 01.11.18, 20:01 Czekaj Dolorka, bo tu ludzkie dramaty się rozgrywają Odpowiedz Link
dolores2222 Re: wszystkim 01.11.18, 20:13 WIdzę i dlatego pytam. Dużymi literami mam pisać: LUBIĘ MORTKA i się martwię. Nie kpij Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: wszystkim 01.11.18, 20:25 Nie tyle kpię, co chcę chłopaka trochę wyluzować, bo chyba ździebko spięty Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: wszystkim 01.11.18, 21:23 Nie no siedzi w znaczeniu że nigdzie nie idzie! Może ja dziś średnio kumata, ale zrozumiałam posta, że znowu się żegna... czy źle? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: wszystkim 01.11.18, 20:00 Dobrześ mu Buntoś pojechała. za mientki byłem Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: wszystkim 01.11.18, 20:04 Weź tam się wpisz dlaczego Szinetka na islam, zamiast jakieś nowe dekandencje odp..stawiać PS Woda po ogórkach albo jeszcze lepiej - z witką C Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: wszystkim 01.11.18, 20:11 Poza tym, nie tu nawywijałeś a na SŁSie, więc jak już chcesz taką ekspiację odstawiać, to prędzej może tam Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: wszystkim 01.11.18, 20:30 Wkurza mnie ten chłopak .Mam ochotę wytargać go za ten jego czubek . Za irokeza zresztą też. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: wszystkim 01.11.18, 20:34 Za czubek chyba byłoby łatwiej, to irek w wersji slim-compact-cabrio-econo Ale malowniczy za to i mientki jak kaczufka, bo komisyjnie zmacałem Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: wszystkim 01.11.18, 20:47 Masz nauczkę, że takie okazje trzeba łapać w locie. A teraz możesz już tylko o nich marzyć i śnić. Nie w te ze średniej, to w normalne dżiny trza się było wbić albo jaki kusy outfitek i na libację przydreptać Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: wszystkim 01.11.18, 20:54 A mnie wkurza coś innego. Nie mam do Mortka nic, bo nie czuję się ani obrażona, ani opluta. Po prostu dyskusja i wcale nie jakoś szczególnie burzliwa. Jedna z wielu. I chyba na tym polega funkcjonowanie forum.Na różnicach w poglądach, za które nie trzeba przepraszać. Z pewnością problem jest specyfika skojarzeń i sformułowań, (sorry, że nie śledzę archiwum) Ale widzę tu niekonsekwencję, bo jako zadeklarowany obrońca kobiet nie ma problemu, żeby je być może przypadkiem ale jakoś niefortunnie nazwać. Ja czytelnie, konkretnie i bez drugiego dna. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: wszystkim 01.11.18, 21:05 > Ale widzę tu niekonsekwencję, bo jako zadeklarowany obrońca kobiet nie ma problemu, żeby je być może przypadkiem > ale jakoś niefortunnie nazwać. Kto jest tym zadeklarowanym obrońcą ? I jak brzmi ta niefortunna nazwa ? Chodzi o Mortka i pajace, czy czegoś nie łapię ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: wszystkim 01.11.18, 21:18 Na moje 'pajace' poszły w pierwszym poście nowego wątku i nie były adresowane do nikogo ani żadnej grupy, więc chyba nie chodziło o kobiety. Na narzucające się więc pytanie 'do kogo' starałbym sie wybrnąć jakże chitrym: 'do pajaców' Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: wszystkim 01.11.18, 21:19 PS Jeszcze z tydzień tych składniowo-etymologicznych poszukiwań i można sie będzie z tego wątku doktoryzować Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: wszystkim 01.11.18, 21:28 Ja bym jednak uważała na słowa, bo Morcio może trzymać za słowo i... nie puścić Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: wszystkim 01.11.18, 21:40 Może musi se chłop z raz na tydzień dekadencko zahehować w ramach higieny psychicznej i tyle W końcu wczoraj był w życiowej formie. Nie mówiąc o irku, który ściągał rozanielone spojrzenia wszystkich dam w promieniu kilometra Odpowiedz Link
dolores2222 Re: wszystkim 01.11.18, 22:07 Ja to nawet nie widziałam a i tak mnie ściąga Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: wszystkim 01.11.18, 22:18 Kurde, to może i ja bym se jakiegoś wyhodował. Takiego poprzecznego, myślisz że jeszcze bardziej rozanielone oczęta by taki ściągał ? Odpowiedz Link
undead.mortis Re: wszystkim 01.11.18, 23:03 www.youtube.com/watch?v=mK3rv4aeEoA cze ludkowie heh Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: wszystkim 01.11.18, 23:27 Hehehe wiedziałem King of drama strikes back Dobrze Cię widzieć Odpowiedz Link
undead.mortis Re: wszystkim 01.11.18, 23:44 www.youtube.com/watch?v=Z12LfV6i61k nie ma strikes'a " znów z innej strony bicz na plecy spada aż tylu panów mam a każdy z nich odlicza czas setne otwieram drzwi szukając Ciebie w nich szybko przemyka coś to tylko cień tylko Twój cień rozdarty dzień......" Odpowiedz Link
undead.mortis Re: wszystkim 01.11.18, 23:58 no to nara heh pierwszy się koczy nieumarli umierają Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: wszystkim 02.11.18, 00:13 > " znów z innej strony bicz > na plecy spada > aż tylu panów mam > a każdy z nich odlicza czas" Tak miedzy nami: dorabiasz na boku w agenturze ? > setne otwieram drzwi W Okrąglaku nie ma tyle. 2 pary na krzyż, raptem. Wejściowe i od kibla. Gdzieś Ty polazł ?! > szukając Ciebie w nich W drzwiach miałbym być ?? Że niby biegnąc ich nie zauważyłem i rozpłaszczyłem się na nich na kleksa ? > szybko przemyka coś To typ z dostawą szotów > to tylko cień tylko Twój cień Nie no, mówię Ci, że typ z tacą z szotami, nie ja > rozdarty dzień......" Luz, odpoczniesz w pracy Odpowiedz Link