Dodaj do ulubionych

naprawdę ?

05.11.18, 22:49
Naprawdę chcecie iść tą drogą ? Wyjazdy sponsorowane, suki i anale ... przez chwilę myślałam, że pomyliłam forum suspicious

w sumie.... nie mój cyrk, nie moje małpy...
Obserwuj wątek
    • tdf-888 Re: naprawdę ? 05.11.18, 22:58
      Gubis ludzi tu nagonil. Mówiłem od razu że bana za takie praktyki
      • gyubal_wahazar Re: naprawdę ? 05.11.18, 23:15
        Tdf, zmęczony się czuję wojowaniem z tobą. Co byś powiedział na zawieszenie broni ?
        Ty nie czepiasz się dziewczyn ani nowych, a ja nie czepiam się ciebie i nie przekręcam twego nicka
        • tdf-888 Re: naprawdę ? 05.11.18, 23:20
          Nudzisz. Rób jak Ci pasuje. Napisałbym żebyś się nie przemeczal ale nie tym razem wink
          • gyubal_wahazar Re: naprawdę ? 05.11.18, 23:21
            Ok, drugi raz odrzuciłeś moją propozycję. Twój wybór smile
            • tdf-888 Re: naprawdę ? 05.11.18, 23:29
              Ja i tak zaraz sobie stąd idę więc możesz sobie dokazywac i gwiazdorzyc a jak mi się zechce wejść w opcje to Cię wyszarze.
              Wartosc dodana jest taka ze Na toitoice poznali się kumaci więc nie jestem sam na zdaniu reszty mi nie zależy
              • gyubal_wahazar Re: naprawdę ? 05.11.18, 23:33
                Czytasz w mych marzeniach jak w otwartej księdze. Bo już się panicznie lękałem, że wszystkie hurysy do ciebie od jutra zaczną się modlić, a mnie zostaną świstaki, bobry i surikatki
    • autoteliczna Re: naprawdę ? 05.11.18, 23:01
      Eeee tam, ja bym się nie martwiła...
      Tematyczny zbieg okoliczności - dzień, dwa i będzie spokój w cyrku wink
      • to_ja_pisze Re: naprawdę ? 05.11.18, 23:12
        albo i nie, zależy co ich tak rozochociło
      • maruda2 Re: naprawdę ? 05.11.18, 23:17
        Też się nie martwię. Tylko trochę zastanawiam po co odkopywać tego ... wielbiciela tylnych drzwi wink
        • autoteliczna Re: naprawdę ? 05.11.18, 23:28
          A wiesz, Gubek nawet zrobił tu sondę na temat tego typu ogłoszeń: ciąć, ne ciąć?
          I chyba padł pomysł, że może by na próbę zostawiać te, które mają wesołe komentarze - bo wtedy ludzie żartują itp.

Każde forum potrzebuje jakiegoś mocniejszego bodźca raz na jakiś czas.
          • to_ja_pisze Re: naprawdę ? 06.11.18, 08:18
            Wygląda na to że Tapatik chciał wywabić Gubusia z jaskini i widać że go dobrze zna smile
            • autoteliczna Re: naprawdę ? 06.11.18, 09:48
              Władza nieprzyzwoita, ale cwana wink
    • gyubal_wahazar Re: naprawdę ? 05.11.18, 23:13
      1) Co jest złego w tym że dziewczyna chce zaprosić na wyjazd, kogoś, kogo może być na to nie stać ?
      Nie wygląda to na seks sponsoring, bo sama wyraźnie pisze, że wyklucza seks

2) Analnego wirtuoza reanimował na chwilę Tapatik, na moją wyraźną prośbę, bo zdążyłem zobaczyć tego dzieła nim je parę dni temu dziabnął

3) Same Suki - to nazwa zespołu

Jaką więc drogę masz na myśli, Marudko ?
      • gyubal_wahazar Re: naprawdę ? 05.11.18, 23:18
        PS Nie jesteśmy kółkiem różańcowym, tylko grupą samotnych, dorosłych ludzi, więc dlaczego seks miałby być tematem tabu ?
      • maruda2 Re: naprawdę ? 05.11.18, 23:23
        Gubiś plisss nie analizuj wszystkiego tak dosłownie. Rzuciły mi się po oczach te trzy lekko dwuznaczne ( no dobra - jeden całkiem niedwuznaczny ) tematy postów i postanowiłam dać temu wyraz wink
        • gyubal_wahazar Re: naprawdę ? 05.11.18, 23:27
          Ufff, dzięki Marudko smile Wpadaj częściej. Nie ociekamy w połowie tak seksem, jak dziś z tych nagłówków wynika. Aczkolwiek rączek na kołderce też kurczowo nie trzymamy wink
    • autoteliczna Re: naprawdę ? 05.11.18, 23:20
      Marudko, a Ty przeczytałaś te wątki czy tylko same tytuły?
      Bo wiesz - nie wszystko jest tym, czym się wydaje... wink
      • maruda2 Re: naprawdę ? 05.11.18, 23:27
        Autko masz odpowiedź powyżej. Tą co do Gubisia.
        Albo inaczej - nie wszystko jest tym, czym się wydaje wink
        • autoteliczna Re: naprawdę ? 05.11.18, 23:31
          No i git wink
          Bo z kolei już ja się zaczynałam martwić, że coś z moim postrzeganiem nie tak wink
        • tdf-888 Re: naprawdę ? 05.11.18, 23:32
          Za sztywniare tu Cię mają 😛
          • maruda2 Re: naprawdę ? 05.11.18, 23:39
            zorientowałam się nawet bez twojego komentarza tongue_out
            • gyubal_wahazar Re: naprawdę ? 05.11.18, 23:45
              Ja tak nie uważam. Gdybym wpadł po dłuższej przerwie, też w pierwszej chwili poczułbym się ździebko zaskoczony.
          • autoteliczna Re: naprawdę ? 05.11.18, 23:42
            Ja tam nie wiem, jak niektórzy mają, więc za wszystkich się nie wypowiadam. tongue_out

Wolę powiedzieć za siebie: Tadeuszu - nie wszystko jest tym, czym się wydaje wink
            • autoteliczna Re: naprawdę ? 05.11.18, 23:44
              Marudko, spoko, ja mam luzik. Ja tam nic nie uważam, a pogadać zawsze można smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka