shrey 23.11.20, 11:18 Witam wszystkich użytkowników Jestem tu nowy i cieszę się, że mogę do was dołączyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kevinjohnmalcolm Re: Przywitanie 23.11.20, 23:04 Cześć! Skąd do nas przybywasz? Z planety nieśmiałych, czy samotnych? Odpowiedz Link
searam Re: Przywitanie 24.11.20, 21:56 To nie jest dobry wybor...Sami niesmiali i samotni. To jakbys wszedl do burdelu z nieszczesliwym personelem.. (Btw, jest ok. Odpowiedz Link
obrotowy kiedys wszedlem. 25.11.20, 06:52 searam napisał: > To jakbys wszedl do burdelu z nieszczesliwym personelem.. z rozpaczy chyba, po jakiejs poteznej klotni ze Slubna - tak dla poszukiwania usmiechu i odmiany... i usmiech byl w sali przyjec... wybralem sobie najbardziej mi pasujaca - i poszlismy do pokoju na pietro. a tam zamiast usmiechu - z oczu dziewczyny zaczal bic smutek... poprosilem o lampke wina... zaplacilem za niedoszly numerek i ucieklem. mialo to ten pozytywny skutek, ze potem zadna "szajba" tego typu juz mi nie odbijala. Odpowiedz Link