obrotowy Stasiek, 06.03.25, 21:45 stasi1 napisał: > oczywiście wolna jak na Garwolin, Deblin i okolice - to czysta sensacja. Odpowiedz Link
tapatik Re: Pojawiła się nowa laska 06.03.25, 22:53 Ale taka: mistrzowie.org/708139 czy taka: www.artdeco.sklep.pl/p2530,drewniana-laska-derby-bursztyn-100-cm-ld-149.html Odpowiedz Link
baenzai Re: Pojawiła się nowa laska 06.03.25, 23:04 Kiedy wybory na nowego admina? Jak wygram to obiecuję, że zbanuję tego spamera. Odpowiedz Link
tapatik Re: Pojawiła się nowa laska 07.03.25, 09:53 On nie jest spamerem. Jeśli nie lubisz jego wpisów to ich nie komentuj. Odpowiedz Link
baenzai Re: Pojawiła się nowa laska 07.03.25, 10:52 Przecież on dwóch sensownych zdań nie potrafi sklecić ;p Odpowiedz Link
baenzai Re: Pojawiła się nowa laska 09.03.25, 00:29 A moim zdaniem mam rację. Swoją drogą typ najebał w tym roku na forum gazety prawie 900 wpisów a mamy dopiero początek marca. Odpowiedz Link
tomekzgor Re: Pojawiła się nowa laska 07.03.25, 00:52 "oczywiście wolna" 1. Dlaczego "oczywiście" i czy to zaleta czy wada? 2. Wdowa, czy rozwódka? Odpowiedz Link
baenzai Re: Pojawiła się nowa laska 07.03.25, 06:44 Nie nakręcajcie tego starego zjeba. W sumie nie dziwię się, że syn nie chce z nim gadać - ja bym nie zniósł takiego pierdolenia ;p Odpowiedz Link
okruchlodu Re: Pojawiła się nowa laska 07.03.25, 14:06 Weź się odpinkol od Stasia. W przeciwieństwie do Ciebie, nikomu krzywdy nie robi, nie jest agresywny, złośliwy. Jeśli przeszkadza Ci jego styl, weź zablokuj jego posty. Nie masz obowiązku ich czytać. Odpowiedz Link
obrotowy baenzai, 07.03.25, 16:04 baenzai napisał: > Nie nakręcajcie tego starego zjeba. W sumie nie dziwię się, że syn nie chce z n > im gadać - ja bym nie zniósł takiego pierdolenia ;p banenzai, ja szanuje Was obu. kazdy z Was patrzy inaczej na swoje dolegliwosci zwiazane z samotnoscia ale przy forumowej wymianie zdan - to wlasnie zaleta kazdego z Was - a nie wada. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Pojawiła się nowa laska 09.03.25, 10:30 Może nie tyle ze jest nowa, od zawsze jest. Ostatnio zrobiła się wolna Odpowiedz Link
baenzai Re: Pojawiła się nowa laska 09.03.25, 11:34 Ale po co by miała wiązać się z wsiowym przygłupem? Odpowiedz Link
okruchlodu Re: Pojawiła się nowa laska 09.03.25, 11:39 Czujesz się lepiej jak dosrasz Stasiów, dlaczego? Swoją drogą dlaczego nie ma opcji 'kosza'. Chętnie bym kliknęła. Ktoś napisze brzydkie słowo, post jest usuwany. Ktoś, kogoś obraża i post wisi... Odpowiedz Link
baenzai Re: Pojawiła się nowa laska 09.03.25, 11:50 A to nie można go krytykować? Czy bycie zdziwaczałym, samotnym chłopem w wieku przedemerytalnym daje jakiś immunitet? Poza tym on nigdy nie pisał, że mu moja krytyka przeszkadza. Odpowiedz Link
okruchlodu Re: Pojawiła się nowa laska 09.03.25, 14:55 baenzai napisał: > A to nie można go krytykować? Czy bycie zdziwaczałym, samotnym chłopem w wieku > przedemerytalnym daje jakiś immunitet? Stasiu nie robi nikomu krzywdy. To tak jakby krytykować kogoś, kto wrzuca zdjęcia w internet, że ma brzydką twarz. Nie lepiej przestać oglądać te zdjęcia? > Poza tym on nigdy nie pisał, że mu moja krytyka przeszkadza. No tak, jeśli ofiarą przemocy się nie odzywa to to znaczy, że nie ma przemocy. Bardzo słabe usprawiedliwienie. Odpowiedz Link
baenzai Re: Pojawiła się nowa laska 09.03.25, 15:16 A to trzeba robić komuś jakąś realną i namacalną krzywdę żeby stać się obiektem krytyki? Przyjście na ślub/pogrzeb/egzamin/rozmowę o pracę w bikini też w zasadzie nie robi nikomu krzywdy, jednak nie jest akceptowalne. Odpowiedz Link
okruchlodu Re: Pojawiła się nowa laska 09.03.25, 15:21 baenzai napisał: > A to trzeba robić komuś jakąś realną i namacalną krzywdę żeby stać się obiektem > krytyki? > > Przyjście na ślub/pogrzeb/egzamin/rozmowę o pracę w bikini też w zasadzie nie r > obi nikomu krzywdy, jednak nie jest akceptowalne. 1. To co robisz to nie krytyka tylko obrażenie. 2. To jest forum tu się pisze, Stasiu nie robi nic co nie wpisuje się w zasady tu panujące, nie łamie żadnych zasad. To tak, jakby ktoś przyszedł w bikini na plażę i był obrażany bo komuś nie podoba się jak w tym bikini wygląda. Odpowiedz Link
baenzai Re: Pojawiła się nowa laska 09.03.25, 15:58 okruchlodu napisała: > 2. To jest forum tu się pisze, Stasiu nie robi nic co nie wpisuje się w zasady > tu panujące, nie łamie żadnych zasad. > Spamowanie jest łamaniem netetykiety. On tworzy 15 wpisów dziennie na różnych forach, z czego 90% to albo totalny bełkot albo jednozdaniowe wysrywy kompletnie nic nie wnoszące do rozmowy. Odpowiedz Link
okruchlodu Re: Pojawiła się nowa laska 09.03.25, 17:04 To, że ktoś pisze dużo, nie oznacza, że spamuje. Odpowiedz Link
okruchlodu Re: Pojawiła się nowa laska 09.03.25, 19:09 1. Po raz kolejny go obrażasz. To świadczy źle tylko o tobie. 2. Sugerujesz, że osoby niedorozwinięte nie zasługują na szacunek i pisanie na forum? (Nie, nie sugeruję, że Stasi jest niedorozwinięty). Odpowiedz Link
baenzai Re: Pojawiła się nowa laska 09.03.25, 19:36 W sumie to on raczej nie ma niskiego IQ, bo takie osoby piszą z błedami (przykład pic.rel). Stasi pisze poprawnie językowo, ale zazwyczaj jest to jakiś bełkot, rzucanie różnych stwierdzeń bez żadnego kontekstu, odpisywanie samemu sobie lub opisywanie swoich ,,przygód'' w rodzaju pomylenia oleju z octem albo odganiania muchy z chałupy. Odpowiedz Link
tapatik Re: Pojawiła się nowa laska 09.03.25, 20:43 baenzai napisał: > W sumie to on raczej nie ma niskiego IQ, bo takie osoby piszą z błedami (przykł > ad pic.rel). Stasi pisze poprawnie językowo, ale zazwyczaj jest to jakiś bełkot > , rzucanie różnych stwierdzeń bez żadnego kontekstu, odpisywanie samemu sobie l > ub opisywanie swoich ,,przygód'' w rodzaju pomylenia oleju z octem albo odgania > nia muchy z chałupy. To po co go czytasz? Odpowiesz wreszcie? Odpowiedz Link
tapatik Re: Pojawiła się nowa laska 09.03.25, 19:17 baenzai napisał: > On pisze jak jakiś niedorozwój. Ty to tak oceniasz. Jeśli nie lubisz jego wpisów to go nie czytaj. Odpowiedz Link
obrotowy baenzai, nie zapedzaj sie. 09.03.25, 17:21 baenzai napisał: > A to nie można go krytykować? Czy bycie zdziwaczałym, samotnym chłopem w wieku > przedemerytalnym daje jakiś immunitet? 51 lat - tyle Stachu zapodaje - to jeszcze nie wiek przedemerytalny. a zdziwaczenia - jakos specjalnie tez nie widze... Odpowiedz Link
stasi1 Re: Pojawiła się nowa laska 10.03.25, 14:17 Wyrzuciła męża z chałupy. 3 lata temu sama ją opuściła na rok. Chyba teraz uznała że głupio że szuka sobie mieszkania skoro dom Odpowiedz Link
stasi1 Re: Pojawiła się nowa laska 12.03.25, 21:18 To moja daleka kuzynka, chodziła kilka lat ze mną do klasy. Lubiła wtedy imprezować, a jakiego męża miała wygadanego! Odpowiedz Link
stasi1 Re: Pojawiła się nowa laska 14.03.25, 19:30 A jaka sprawna! Kiedyś byłem na spacerze, spotkałem ją jak wracała z pracy. Narzekała że taka zmęczona jest. W wycieła tak że ledwie za nią nadążałem. Na szczęście złapała stopa Odpowiedz Link
okruchlodu Re: Pojawiła się nowa laska 16.03.25, 10:37 I co, przyniosło ulgę? Czy poczułeś się lepiej? Udało ci się chociaż na chwilę zagłuszyć twoje własne problemy? Odpowiedz Link
baenzai Re: Pojawiła się nowa laska 16.03.25, 11:22 Po prostu śmieszkuję z tego nieogara. Babka dała mu dwa wyraźne znaki żeby się od niej odwalił. Najpierw mu powiedziała, że jest zmęczona a potem zaczęła bardzo szybko iść. A ten kompletnie nie ogarnął przekazu, zaczął robić sobie nadzieje i pobiegł założyć wątek na forum. Odpowiedz Link
tapatik Re: Pojawiła się nowa laska 16.03.25, 11:25 Prosiłem Cię Baenzai, jeśli nie podobają Ci się wpisy Stasia, to ich nie czytaj i nie komentuj. Na razie nie ma obowiązku czytania wszystkiego na forum. Odpowiedz Link
baenzai Re: Pojawiła się nowa laska 16.03.25, 12:03 A ja cię proszę żebyś się tak nie spinał. O ludziach podobnych do Stasia jest program ,,Chłopaki do wzięcia'' i nikt nie robi z tego problemu. Odpowiedz Link
tapatik Re: Pojawiła się nowa laska 16.03.25, 12:54 Pilnuję porządku, a przynajmniej staram się. Odpowiedz Link
obrotowy "Stasiek jaki jest kazdy widzi" 16.03.25, 15:53 baenzai napisał: > O ludziach podobnych do Stasia jest program ,,Chłopaki do wzięcia'' i nikt nie > robi z tego problemu. I innym to nie przeszkadza - tylko Tobie. Nie lubisz konkurencji na foro ? Odpowiedz Link
baenzai Re: "Stasiek jaki jest kazdy widzi" 16.03.25, 22:02 Niech chłop po prostu przestanie się ośmieszać. Babka mu powiedziała, że jest zmęczona a następnie przyspieszyła kroku czyli dała mu wyraźnie i jednoznacznie do zrozumienia żeby się odczepił. A ten wielce zadowolony, że jakaś kobieta zamieniła z nim dwa zdania i na tej podstawie robi sobie nadzieje na coś więcej. Ale oczywiście to ja jestem ten zły, bo nie utwierdzam go w przekonaniu, że jest spoko gościem i dalej powinien zaczepiać babeczki w miejscach publicznych. Nie pomyśleliście, że to właśnie wy robicie mu niedźwiedzią przysługę dając mu atencje oraz swoje genialne rady? Odpowiedz Link
obrotowy "Stasiek jaki jest kazdy widzi" cd. 16.03.25, 22:19 baenzai napisał: > Niech chłop po prostu przestanie się ośmieszać. daj mu spokoj. PS. ja mam piekna kobiete za Slubna. tylko seksic sie nie lubi. osmieszam sie - o tym piszac ? Odpowiedz Link
tapatik Re: "Stasiek jaki jest kazdy widzi" 16.03.25, 22:28 No to przestań go czytać i komentować. Odpowiedz Link
baenzai Re: "Stasiek jaki jest kazdy widzi" 17.03.25, 08:13 tapatik napisał: > No to przestań go czytać i komentować. > Ty też nie musisz czytać moich wpisów. Odpowiedz Link
tapatik Re: "Stasiek jaki jest kazdy widzi" 17.03.25, 18:29 baenzai napisał: > Ty też nie musisz czytać moich wpisów. Nie muszę. Nie mniej jestem tu moderatorem, co oznacza, że wziąłem na siebie obowiązek pilnowania porządku, co przekłada się na czytanie wpisów innych. Odpowiedz Link
wilczamia Re: "Stasiek jaki jest kazdy widzi" 17.03.25, 00:14 Ty sie chyba w nim zakochales, ze jestes taki przejety, co robi w realu 😀 Odpowiedz Link