hiroszima13 z utęksnieniem czekam 06.09.06, 06:09 na weekend. a Tu dopiero początek tygodnia Odpowiedz Link
o_kropka Re: z utęksnieniem czekam 06.09.06, 16:36 hiroszima13 napisała: > [...] Tu dopiero początek tygodnia Pomyłka! To nie początek, ale już środek tygodnia! I pół tygodnia za nami! I oby do weekendu, bo mam teraz w pracy straszne urwanie głowy! <olaboga> Zaczął się rok szkolny, więc spadła na mnie masa papierkowej roboty, a poza tym... tłumy walą dzrzwaimai i oknami. P Aaaaa! Ratunku! Hirka, damy radę i wytrwamy do upragnionego weekendu! Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dżem dobry :))) 08.09.06, 11:27 Witka kochani wkrótce weekend! czy też sie tak cieszycie, jak ja ( jeszcze tylko 3,5 godzinki)i blogie lenistwo)))))))))))))))) Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 08.09.06, 17:49 No tez sie ciesze Pozdrawiam i całuje stałych bywalców ** Odpowiedz Link
o_kropka Re: Dżem dobry :))) 08.09.06, 18:10 To już! Teraz! Natychmiast! Uwaga... Mamy weekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeend. PS Hirka, nice foto. Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 08.09.06, 18:20 Dzięki kropeczko Śiama lobiłam <:F> Nie mogłam się oprzeć, żeby nie wystukać 200-go posta Odpowiedz Link
o_kropka Re: Dżem dobry :))) 08.09.06, 18:33 hiroszima13 napisała: > Dzięki kropeczko > Śiama lobiłam <:F> To zdolnaś Ty, zdolnaś. <hołd oddaję> P > Nie mogłam się oprzeć, żeby nie wystukać 200-go posta Wieeeedziałam. Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 08.09.06, 18:39 > To zdolnaś Ty, zdolnaś. <hołd oddaję> P Oj nie trzbe nie trzeba <wstydniś> > Wieeeedziałam. Wiedziałam, że będziesz wiedziec Odpowiedz Link
o_kropka Witajcie dziewuszki ;)) 11.09.06, 15:23 W pracy nie mam czasu teraz wchodzić do netu <urwanie głowy>, więc trochę spóźnione, ale jakże radosne powitanie! P Odpowiedz Link
hiroszima13 I połowa tygodznia 13.09.06, 06:11 wybiła. jeszcze troszke Dobrze, ze pogoda nam dopisuje, choć ranki mogłby by byc cieplejsze Odpowiedz Link
hiroszima13 helooo 14.09.06, 06:22 Jeszcze dwa dni i weekend nie moge się juz doczekać. Odpowiedz Link
sunny-day Re: helooo 14.09.06, 07:31 ja tyż..zwlaszcza ze sobote juz mam zaplanowaną..hehe..zbieranie ziemniaków- YUPI).."ale za to niedziela, ale za to niedziela...." Odpowiedz Link
sunny-day Re: Pobudka :P 19.09.06, 07:37 Oj Hirka ty ranny ptaszku Witam cieplutko No ale je juz wstałam i zdążyłam zajechać do pracy Odpowiedz Link
o_kropka Re: Pobudka :P 19.09.06, 15:54 Już wstałam proszę Pani!! P Byłam dziś na strasznie nudnym szkoleniu... przysypiłam dosłownie... <ziewa> Odpowiedz Link
sunny-day Re: Proszę proszę 20.09.06, 10:50 my też już dawno w pracy ale troszke wczesniej nie było czasu by sie przywitać) ale juz nadrabiam zaległości Szefostwo póki co wyjechało wiec moge odpocząć Pozdrawiam M. Ps. Za oknem widze w końcu prześwity słońca)"W końcu"- bo ponoć wschód był pare godzin temu, ale jak do tej pory siedzielismy przy wlaczonym swietle Odpowiedz Link
o_kropka Re: Proszę proszę 20.09.06, 16:52 Hej dziewczyny (i... yyy chłopaku Tobie też cześć)! Nie myślcie sobie, że dopiero wstałam. P To tylko pozory. Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Proszę proszę 20.09.06, 17:31 tak tak pozory, a w wakacje to o której się wstawało Odpowiedz Link
sunny-day Re: Proszę proszę 20.09.06, 18:07 o_kropka napisała: > Hej dziewczyny (i... yyy chłopaku Tobie też cześć)! Nie myślcie sobie, że > dopiero wstałam. P To tylko pozory. P Tylko winni się tłumaczą Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 21.09.06, 06:22 A dziś kto będzie pierwszy Jak dobrze, ze tylko dwa dni do weekendu Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dżem dobry :))) 21.09.06, 07:12 kurcze...znowu mnie wyprzedziłaś Oj jak dobrze, ze znow bedzie weekend..macie jakies plany?? Odpowiedz Link
hiroszima13 patrz a Kropka znó zaspała :P 21.09.06, 07:41 Sunny skwroneczku jeden planów nie mam jeszcze, chyba musze zrobić porzadk w szafie, ale takie generalne czyli wszytko na zenątrz a potem powoli poukładane d środka. Szafę mam spora bo to jedyna w moim mieszkaniu i mieści sie w niej wszytko, od ubran po ksiązki i dokmenty. Bede miała c robić No chyba, że cos innego znajde A moze ktoś chce mnie gdzieś porwać??? Jak bedzie ładna pogoda to chciałabym gdzies polatać ale samej mi się nie chce Odpowiedz Link
o_kropka nie zaspałam :P 21.09.06, 16:43 Zapracowana jestem... Mam nadzieję, że gdzieś tak w... listopadzie uporam się ze wszystkimi papierzyskami, wtedy na pewno będe tu pierwsza. P Ha! ;> Odpowiedz Link
o_kropka Re: Dżem dobry :))) 21.09.06, 16:49 sunny-day napisała: > Oj jak dobrze, ze znow bedzie weekend... macie jakies plany?? Sunny, nie mogę doczekać się weekendu - w końcu się wyśpię! P Plany mam jedynie zakupowe... muszę kupić jakiś ekstra fatałaszek... a to już w związku z planami na następny weekend. ) Ech, oby do następnego weekendu. ) BTW. Trzymajcie kciuki... choć na razie nie zdradzę za co to kciuki. A jakie są Twoje plany? Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dżem dobry :))) 22.09.06, 07:48 o jaka nasza kropeczka tajemnicza A ja zasadniczo nie mam duuzych planów- bo zakupy tez mi sie szykuja w sobote a w niedzielke pewnie blogie lenistwo))))- A jak bedzie łądna pogoda to bede namawiac kogo sie da na jakis wypad rowerowy..wiec strzezcie sie mnie Odpowiedz Link
o_kropka Re: Dżem dobry :))) 22.09.06, 15:52 Madziu, ja? Tajemnicza? P Jak niewiadomo o co chodzi, to chodzi o... kolegę. P Odpowiedz Link
sunny-day Ale jestem... 22.09.06, 07:51 hamska??... zanim sie na początku ładnie przywitać, jak przystało na dobrze wychowaną dziewczynkę to ja juz sie rozgadałam przy innym wątku Witam drogie koleżanki i drodzy koledzy*. Życze mało pracy, i szybkiego czasu mijania do godziny 15 a potem juz tylko powoli powoli) ___________ * są tu jacyś koledzy?? Odpowiedz Link
hiroszima13 Sunny :> 22.09.06, 10:33 kolegów CI brakuje Ja pracuje do 16.15 a potem spotkanie z koleżanką... Odpowiedz Link
sunny-day Re: Sunny :> 22.09.06, 14:04 Oj tam od razu brakuje poprostu tak sie spytałam, bo sie nie witają z nami Chyba nas nie lubią Odpowiedz Link
hiroszima13 no faktycznie 22.09.06, 14:31 Brutale jakieś, może powinnyśmy focha strzelić Odpowiedz Link
o_kropka Re: Sunny :> 22.09.06, 15:50 sunny-day napisała: > Oj tam od razu brakuje poprostu tak sie spytałam, bo sie nie witają z nami: ( > Chyba nas nie lubią Może zapytajmy ich o to. Koledzy drodzy, dlaczego? P Odpowiedz Link
o_kropka Re: I już weekend :))) 22.09.06, 15:48 Witam! Bawcie się dobrze w weekend i bądźcie grzeczne. P Odpowiedz Link
hiroszima13 Bą ziur :) 24.09.06, 09:20 Jak tam wyspani Ja nie koniecznie Ale co tam moze jesze sobie kiedyś odbiiję Odpowiedz Link
o_kropka Re: Bą ziur :) 24.09.06, 10:32 hiroszima13 napisała: > Jak tam wyspani Ja nie koniecznie > Ale co tam moze jesze sobie kiedyś odbiiję Witaj Hirka! Możesz spać dzisiaj caaaały dzień! Odpowiedz Link
sunny-day Re: I znów 25.09.06, 07:22 tydzień najbardziej"opłacalny" przed nami wiec moze warto nie narzekac,ze sie zaczal, a popracować) Witam wszytkich równie gorąco jak HIRKA) Odpowiedz Link
o_kropka Re: I znów 25.09.06, 08:26 Hello! Właśnie! O p ł a c a l n y. Hie, hie. Jestem spłukana totalnie po big zakupach. Do soboty miałam problem pt. "w co się ubrać" (na spotkanie...), teraz będę rozmyslać nad tym, co wybrać! P Odpowiedz Link
sunny-day Re: I znów 25.09.06, 08:33 O patrze ze nie próżnowałaś Chyba w Budzi są lepsze sklepy, z wieksza iloscią fajniejszych ciuchów ( lub lepsze wyprzedaże) bo ja po sobocie jestem tylko z jedną rzeczą w szafie wiecej, oczywiscie przyjmując ze na zakupy chodze okazjonalnie;/ A co do spotkanka- Zobaczysz jaki bedziesz miala nastrój za tydzień, i tak się ubierzesz(czuje ze nastrój bedize wysmienity wiec nałożysz coś ekstra nowego- wystrzałowego...ale i tak lepiej jest moc wybierac niz nie miec z czego.. pozdrawiam Odpowiedz Link
o_kropka Re: I znów 25.09.06, 09:04 "Łowca Promocji" to moje drugie imię! P A nastrój... mam nadzieję, że nie złapie mnie trema... bo im bliżej tym gorzej z tym moim optymizmem. Miłego dnia. Odpowiedz Link
hiroszima13 Bedziemy Cię wspierać :)) 25.09.06, 11:41 Widzę, że dziś nie zaspałaś Super, ze weekendy udane miałyście ) Bedziemy trzymać kciuki z dobry nastrój wszsytkch przez cały opłacany tydzien Odpowiedz Link
hiroszima13 Witam wszystkich zaspanych :)) 26.09.06, 06:13 Jeszcze tylko troszę Buziaczki for all Odpowiedz Link
sunny-day Re: Witam wszystkich zaspanych :)) 26.09.06, 07:07 Witam Oj chyba dzis ciezki dzień przede mną i jeszcze sie tak źle czuję... No ale cóż...a poki co pozdrawim wszystkich forumków Odpowiedz Link
hiroszima13 Trzymaj sie słonce :)) 26.09.06, 10:45 Dziań szybko minie, jutro będzie nowy ) Odpowiedz Link
hiroszima13 Good mornig :P 27.09.06, 07:34 Hejka wsszystkim )) Robi Ty sie nie ociagaj śpiochu Odpowiedz Link
o_kropka Gut myrning :PP 27.09.06, 12:34 Miłego dnia wszystkim! Robi, Ty śpiochu. P Dopiero o 7 wstajesz? No tak, ale Ty nie musisz robić makijażu i na pewno nie zastanawiasz się (stojąc 15 minut przed szafą) w co by tu się ubrać. P Odpowiedz Link
hiroszima13 A ja wstaje 27.09.06, 13:18 przed 6 rano i nie maluje sie, przed szafą tez nie stoje ) Chyba jestem po części facetem Odpowiedz Link
roborobi Re: Gut myrning :PP 27.09.06, 20:12 muszę dzici do szkoły przygotować, a potem do kompa w bokserkach siadam Odpowiedz Link
sunny-day Re: Aloha :))) 28.09.06, 10:03 Czesc wszytkim- ciezko to dziś sie było dostac..czy to tylko u mnie serwwer dziwnie chodził?? no Hireczka.."nie ma jak u mamy"Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Aloha :))) 28.09.06, 10:41 sunny-day napisała: > no Hireczka.."nie ma jak u mamy"Pozdrawiam wszystkich No nie wiem czy dobrze, bo ziemniaki bede zbierać, ale to u dziadka Odpowiedz Link
o_kropka Witajcie dziewczęta i chłopcy! :PP 28.09.06, 16:16 Witak wszystkich razem i kazdego z osobna! ) Hirka, widzę, że pracowity weekend się dla Ciebie zapowiada! Dużo sił życzę! Sunny, mnie też serwer strasznie się ślimaczył, a już myślałam, że to tylko tak u mnie! Robi, zawitasz w tym watku na stałe? Odpowiedz Link
roborobi Re: Witajcie dziewczęta i chłopcy! :PP 28.09.06, 16:28 hhhhmmmm zawsze mi możecie przypomnieć Odpowiedz Link
hiroszima13 Dla każdego coś miłego :)) 28.09.06, 20:27 Robi chyba nas nie opuścisz Kropeczko jak zawsze dla każdego dobre słowo (siły się muszą znaleźć) Sunny, u mnie tak sobie działa nie wiem czy to wina serwera czy kompa? A ja czytam sobie ksiażkę S@motnośc w sieci Podróż pociągiem koszmania i zarazem miła: --koszmarna bo się ciągnęła jak flaki z olejem a to dlatego, iż PKP postanowiło część trasy zrobić pośpiesznie potem znienic na osobowy a potem znów na pośpieszny, przy czym 20 minut stalismy w polu bo naprawiają tory i trzeba bylo poczekać Odpowiedz Link
sunny-day Re: an wykopki czas 29.09.06, 10:02 Witam wszystkich Choc pracy mam dzis troszke to juz czuje weekend Oby do 15-tej ) i spakować sie, troszke przespać i jutro 4:30 wyjeżdzam Pozdrowionka Ps. Hirka tylko nie nazbieraj za dużo kamieni- a skup sie raczej na ziemniakach- bardziej przydatne Pa Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: an wykopki czas 29.09.06, 15:16 ja już po wykopkach ) Suny fajnie agdzie sie wybierasz Zdradz nam tę tajemnicę )) Odpowiedz Link
o_kropka Re: an wykopki czas 29.09.06, 15:27 No właśnie, no właśnie Sunny! Też ciekawa jestem. ;> Odpowiedz Link
sunny-day Re: an wykopki czas 29.09.06, 18:07 juz zdradzam..jade do Krakowa na weselicho.. daleka podróz ale mam nadzieje ze bedzie fajnie ( jutro wyjeżdzam a w nd wieczorkiem wracam- dlatego moge byc na nim troszke zmeczona tj. na weselu, ale co tam.- pół rodzinki taka zmeczona jak ja bedzie. A Wam też życze udanego weekendu.. PAPA ps. Hirka ty to normalnie ekspresowa zbieraczka jesteś Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: an wykopki czas 29.09.06, 20:22 HA!! Ma sie wprawe Przeca pierwszy raz na wykopki nie pojechałam. To tradycja już jest Życze udanego weselicha W ramach ulgi pozwolimy CI zaspać w poniedziałek hje hje Odpowiedz Link
hiroszima13 hejka 30.09.06, 06:02 BYła godzina 5.40 tata mnei budzi "jedziemy na gdzyby?" - powiedział No to sie wyspałam pomysąlłam sobie Witam wszytkich zaspanych Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: hejka 30.09.06, 20:35 Grzyby były nawet apre kań znalazłam ) Mimo to wolałabym się wyspac, b o to był jedyny dzień w tym tygodniu Odpowiedz Link
hiroszima13 eee tam 01.10.06, 20:46 w ogóle jestem nie wyspana. Dotego złąpałam przeziębienie buuuuu Odpowiedz Link
o_kropka Re: Dżem dobry :))) 02.10.06, 07:51 Witam w ten nieulubiony dzień tygodnia. Oby do weekendu. P Odpowiedz Link
orita Re: Dżem dobry :))) 02.10.06, 23:28 a dla mnie on wcale nie jest nieulubiony. moze dlatego, ze w weekend pracuje, to sie nie mam do czego spieszyc...pozdrawiam! Odpowiedz Link
strahnawruble Re: Dżem dobry :))) 02.10.06, 23:38 Ojojoj, a mnie oprócz czekania na weekend czeka poszukiwanie pracy Odpowiedz Link
hiroszima13 A ja myślałam, że zaspałam ... 03.10.06, 10:30 No ale w dalszym ciągu jestem pierwsza ;P Pozdrawia zagrypiona Odpowiedz Link
roborobi Re: A ja myślałam, że zaspałam ... 03.10.06, 12:49 Dzień dobry Ziemniaczki bokiem wychodzą Odpowiedz Link
roborobi Re: Dziś już nie zaspałam :) 04.10.06, 08:20 Słuchają deszczu przez sen Dzień dobry Odpowiedz Link
o_kropka Re: Dziś już nie zaspałam :) 04.10.06, 11:20 Witam wszystkich! Jak zdrówko, Kama? Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dziś już nie zaspałam :) 04.10.06, 16:02 Lepiej lepiej dziękuje bardzo Jeszcze tylko lekkie problemy z oddychaniem A jak u Ciebie Kropeczko? Mam nadzieję, że lepiej Odpowiedz Link
o_kropka Re: Dziś już nie zaspałam :) 04.10.06, 18:41 Hm czy lepiej? Zależy z czym/kim. Jeśli chodzi o płeć brzydką, to odpuszczazm sobie. O! Takie mam postanowienie, więc... chyba lepiej? ;> Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dziś już nie zaspałam :) 04.10.06, 20:58 Tak czy siak wszystkiego naj naj i moc buziakow od prawie wyleczonej Odpowiedz Link
roborobi Re: Dżem dobry :))) 05.10.06, 14:04 Dzień dobry, właśnie niedawno z roboty wróciłem Odpowiedz Link
o_kropka Biegłam 05.10.06, 17:07 ... z wywieszonym językiem, żeby się z Wami przywitać. Już jestem! P Odpowiedz Link
sunny-day Dobry wieczór 05.10.06, 21:55 Kochani witam was po długiej przerwie..bynajmniej nie po długim odpoczynku.. a szkoda I z góry przepraszam ze mam czelnosc tak póxno sie odzywać, ale serio serio ten tydzień tak szalony, jak nigdy... nawet nie mialam czasu poczytac co tu u Was słychać... Pozdrawiam goraco wieczorkiem, bo nie wiem czy jutro pracownicze obowiazki pozwolą mi tu zajrzec. BUZIAKI WSZYSTKIM bez wyjatku Odpowiedz Link
o_kropka Re: Dżem dobry :))) 06.10.06, 10:02 Witam, witam! Już niedłuuuugo... bęęęęędzie weekeeeeeeeeeeeeeeeeeend. ) Odpowiedz Link
hiroszima13 heloo ewry bady :P 07.10.06, 08:22 No i mamy słodkie lenistwo Pozdrawiam weekendowo Odpowiedz Link