adik.01 14.11.08, 12:02 czyli coby sie nikt nie smucił na początek kabaret Młodszych Panów i parodia piosenki "w aucie" pl.youtube.com/watch?v=6GpdXKD2AcY Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adik.01 Re: Wątek na poprawy nastroju 14.11.08, 12:03 Geox - reklama pl.youtube.com/watch?v=USTfBtZyBwY&NR=1 -geox Odpowiedz Link
adik.01 Re: Wątek na poprawy nastroju 14.11.08, 12:05 7 up pl.youtube.com/watch?v=JfpmbWncgyM&feature=related - 7 up Odpowiedz Link
marianinho Re: Wątek na poprawy nastroju 14.11.08, 12:06 Mojego nastroju to raczej dzis nie da sie poprawic..... Odpowiedz Link
ona26_pabianice Re: Wątek na poprawy nastroju 14.11.08, 12:14 marianinho napisał: > Mojego nastroju to raczej dzis nie da sie poprawic..... Skąd ten dołek?? Piatek dziś... i juz popołudnie. Tylko sie cieszyc Odpowiedz Link
adik.01 Re: Wątek na poprawy nastroju 14.11.08, 12:09 To co strzelić ci tu casting na pannę?, zaraz przybedą chetne pocieszaczki Odpowiedz Link
marianinho Re: Wątek na poprawy nastroju 14.11.08, 12:14 Gwarantuje Tobie ze dzis moj nastroj pozostanie w takim samym stanie. Tak pechowego dnia jak wczoraj to nie mialem od dluzszego czasu....musze sie zebrac Odpowiedz Link
adik.01 Re: Wątek na poprawy nastroju 14.11.08, 12:16 marianinho napisał: > Gwarantuje Tobie ze dzis moj nastroj pozostanie w takim samym stanie. Tak > pechowego dnia jak wczoraj to nie mialem od dluzszego czasu....musze sie zebrac > Przyjacielu po deszczu przychodzi słońce zarzuć na mono badz stereofony w aucie albo do biegania najnowsza plyte "bandy i wandy" na mnie działa jak red bull powerrade Odpowiedz Link
ona26_pabianice Re: Wątek na poprawy nastroju 14.11.08, 12:19 adik.01 napisał: > marianinho napisał: > > > Gwarantuje Tobie ze dzis moj nastroj pozostanie w takim samym stanie. Tak > > pechowego dnia jak wczoraj to nie mialem od dluzszego czasu....musze sie > zebrac > > > W życiu bywają lepsze i gorsze dni... ważne żeby tych pierwszych było więcej ) Nie łam sie!!! Odpowiedz Link
marianinho Re: Wątek na poprawy nastroju 14.11.08, 12:19 Kolego, czasem po prostu nawet slonce swieci zbyt mocno i raczej drazni niz pomaga Odpowiedz Link
adik.01 Re: Wątek na poprawy nastroju 14.11.08, 12:24 Miałeś gorszy dzień i tyle nie przejmuj się ziomek jutro będzie lepiej Odpowiedz Link
salsa13 adik!!! 14.11.08, 12:18 a faceta też mógłbyś upolować? byle nie był cudny, niech będzie dobry tylko... dobrze? Odpowiedz Link
ona26_pabianice Re: adik!!! 14.11.08, 12:37 salsa13 napisała: > a faceta też mógłbyś upolować? > byle nie był cudny, niech będzie dobry tylko... dobrze? > Strasznie trudne zadanie przed Tobą... wręcz nie do zrobienia. ) Odpowiedz Link
adik.01 Poszukiwany dla salsa 13 14.11.08, 12:41 O nieznajomy ze śląskiego, zastanawiasz się po co pisze te słowa i pytasz dlaczego?.Ty który czytasz te słowa i jesteś gdzieś na tym świecie w tłumie ludzi w natłoku spraw nie zdążyłeś się przypatrzeć się tej oto kobiecie salsa to niebanalna sympatyczna komunikatywna kobieta posiadająca urocze dzięcię u boku, więc nie bądź tchórzem i skorzystaj z okazji jeszcze w tym roku . Nie musisz być Eugeniusz Bodo, z wyglądu możesz być średni ważne żebyś czuł się młodo. Przyjacielu miej serce i patrzaj w serce oto salsy dewiza przeszkodą nie jest twe wyznanie ani amerykańska wiza To tylko dobre serce,- a w zamian niezapomniane dnie i noce, picie herbaty pod kołdrą czy kocem, miłe chwile, kawa taniec i kino te i inne rozkosze z tą kobietą u boku. Poczucie bycia kochanym potrzebnym przez 365 dni w roku. Dziewczyna z ikrą i stylem przecież stary to jest twoje marzenie wiec sie nie obijaj ślij maila do niej bądź na tym topiku czułe westchnienie > Odpowiedz Link
ona26_pabianice Re: Poszukiwany dla salsa 13 14.11.08, 12:45 adik.01 napisał: > O nieznajomy ze śląskiego, zastanawiasz się po co pisze te słowa i pytasz > dlaczego?.Ty który czytasz te słowa i jesteś gdzieś na tym świecie w tłumie > ludzi w natłoku spraw nie zdążyłeś się przypatrzeć się tej oto kobiecie > > salsa to niebanalna sympatyczna komunikatywna kobieta posiadająca urocze dzięci > ę > u boku, więc nie bądź tchórzem i skorzystaj z okazji jeszcze w tym roku . > Nie musisz być Eugeniusz Bodo, z wyglądu możesz być średni ważne żebyś czuł się > młodo. > > Przyjacielu miej serce i patrzaj w serce oto salsy dewiza przeszkodą nie jest > twe wyznanie ani amerykańska wiza > > To tylko dobre serce,- a w zamian niezapomniane dnie i noce, picie herbaty pod > kołdrą czy kocem, miłe chwile, kawa taniec i kino te i inne rozkosze z tą > kobietą u boku. Poczucie bycia kochanym potrzebnym przez 365 dni w roku. > > Dziewczyna z ikrą i stylem przecież stary to jest twoje marzenie wiec sie nie > obijaj ślij maila do niej bądź na tym topiku czułe westchnienie > > Dobre, naprawdę dobre ) A czemu ty nie spróbujesz? jesteś chyba samotny...<?> Odpowiedz Link
adik.01 Re: Poszukiwany dla salsa 13 14.11.08, 12:57 > Dobre, naprawdę dobre ) > A czemu ty nie spróbujesz? jesteś chyba samotny...<?> Jestem, inaczej mnie nie bylo tutaj..Poza tym powiedzmy ze moje cele bycia tutaj są nieco utylitarne. Odpowiedz Link
mtkov Re: Poszukiwany dla salsa 13 14.11.08, 12:47 Teraz pozostaje tylko czekać odzewu Taki anons nie może pozostać bez odpowiedzi --- U r the only one who creates Your reality Odpowiedz Link
marianinho Re: Poszukiwany dla salsa 13 14.11.08, 12:54 Rzeczywiscie mocne. Jestem w szoku ze przebywasz adik na tym forum. Gdy facet posiada takie umiejetnosci to ciezko sie opedzic od kobiet Odpowiedz Link
adik.01 Re: Poszukiwany dla salsa 13 14.11.08, 12:59 marianinho napisał: > Rzeczywiscie mocne. Jestem w szoku ze przebywasz adik na tym forum. Gdy facet > posiada takie umiejetnosci to ciezko sie opedzic od kobiet i tu sie mylisz przyjacielu nie opedzam sie od nich walczę i ponoszę porażki jak wszyscy tutaj Odpowiedz Link
salsa13 Adik!!! 14.11.08, 12:59 boski Jesteś no i herbatę lubię i kawę i tańczyć też tylko dziecię to tak dalej od boku, stary facet z 12 na karku no i z tym sercem nie ujęłabym tego lepiej hahaha ale Obiecujesz, że ktoś napisze??? Odpowiedz Link
adik.01 Re: Adik!!! 14.11.08, 13:00 salsa13 napisała: > boski Jesteś > no i herbatę lubię i kawę i tańczyć też > > tylko dziecię to tak dalej od boku, stary facet z 12 na karku > no i z tym sercem nie ujęłabym tego lepiej > hahaha > > ale Obiecujesz, że ktoś napisze??? > Masz to jak w banku rzucam cie na oddzielny post bo tu w tłoku umknie czekaj na 1 kandydatów Odpowiedz Link
salsa13 Re: Adik!!! 14.11.08, 13:04 to może ja powinnam zamieścić fotkę? serca swojego oczywiście Odpowiedz Link
ona26_pabianice Re: Wątek na poprawy nastroju 14.11.08, 16:57 pl.youtube.com/watch?v=zl1SPypuO5s&feature=related )))))) Odpowiedz Link
adik.01 Dżem dobry:) 14.11.08, 17:08 czyli nie takie rzeczy w tym łóżku widziałam pl.youtube.com/watch?v=7SPKXa8mRjA Odpowiedz Link
ona26_pabianice Re: Wątek na poprawy nastroju 14.11.08, 17:18 pl.youtube.com/watch?v=P0O9hZpUCK0 gdyby zmienić modela to taniec mógłby byc ciekawy... Odpowiedz Link
adik.01 :):):):) 16.11.08, 10:03 pl.youtube.com/watch?v=WpiXgDNFWRY Co by kążdemu niedziela zaczęła się z uśmiecham Odpowiedz Link
adik.01 Ups. Pomyliłem się :P. Poprawka:):) 16.11.08, 10:05 Chociaż "Psy" to "Psy" hehehe pl.youtube.com/watch?v=T4CO9UJOGeM&NR=1 Odpowiedz Link