dazmo 17.08.09, 14:54 małomówny, acz inteligentny, chciałby spotkać się z miłą, rozmowną dziewczyną. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vidmo76 Re: Student z Gliwic 17.08.09, 19:05 dazmo jesteś inteligentny ponoć, to się zastanów trochę Popisz, poznaj, a potem się spotkaj, co to za problem. Odpowiedz Link
marek-nocny Re: Student z Gliwic 17.08.09, 19:44 vidmo76 napisał: > dazmo jesteś inteligentny ponoć, to się zastanów trochę > Popisz, poznaj, a potem się spotkaj, co to za problem. czasami wystarczy ponoć dwa słowa i zapika serce Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Student z Gliwic 17.08.09, 19:47 Czasami to może, ale w realu. A w sieci, to ja jakoś tego nie widzę, tutejszy świat rządzi się innymi prawami. Odpowiedz Link
marek-nocny Re: Student z Gliwic 17.08.09, 20:00 śmiałem się jak mi mówił jeden drugi znajomy że żonę sobie znalazł w internecie a okazuje się że żyją przykładnie i ja spróbować chcę ale z moją śmiałością to nie wiem czy mi to wyjdzie Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Student z Gliwic 17.08.09, 20:23 No to chłopie dawaj, dawaj , nie przestawaj! Pisz, poznawaj i daj się poznać! Serca forum owych pań stoją otworem. Tylko one takie nie ufne, nie co poszkodowane, ale warte poznania, tak mi się wydaje. Odpowiedz Link
genzypkapen Re: Student z Gliwic 18.08.09, 01:39 Nooo... azalisz... a na co Ciebie "rozmowna" jakieś milczek... traaanzystora se kup (taniej wyniesie, a i baterie da się wyciagnąć) Odpowiedz Link