Dodaj do ulubionych

Nucleus 5 - pilot

27.09.11, 13:56
Witam
Mam krótkie pytanie: czy jest możliwość ustawienia pilota tak, by sygnalizował jakimś dźwiękiem odłączenie cewki od implantu? Czy jest w ogóle taka opcja, bo wiem, że jest dioda, która to sygnalizuje, ale przydałby się jakiś dźwięk. Wczoraj mieliśmy podłączenie, a już po powrocie z Kajetan musiałem szukać procesora w samochodzie smile)))
Obserwuj wątek
    • gojapio Re: Nucleus 5 - pilot 27.09.11, 14:17
      chodzi mi po głowie (nie używamy pilota, więc może sobie wmówiłam) że powinien piszczeć/wibrować?
    • anulkaa_z Re: Nucleus 5 - pilot 27.09.11, 19:57
      Nam pilot piszczy jak spadnie cewka. Na ostatnich ustawieniach wgrali jakieś nowe oprogramowanie i się pytali, czy chcemy ten dźwięk. Nam się to bardzo przydaje, więc chciałam. Takie ustawienia powodują, że nie ma jakichś funkcji, ale dla nas były one nieprzydatne a dźwięk jak najbardziej. smile
    • pacyfisten Re: Nucleus 5 - pilot 02.10.11, 20:58
      No w końcu miałem czas pobawić się pilotem, no i powiem, że porażka. Dźwięk ustawiłem, ale co mi po alarmie jak pilot zrywa łączność z procesorem w odległości 2 metrów i więcej, a w takiej odległości to raczej mam dziecko na oku i nie potrzebuje alarmów. Czy wy też tak macie, czy może z moim jest coś nie halo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka