Dodaj do ulubionych

Nowe baterie- Rayovac 675 Cochlear Mercury Free

IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.12, 10:36
Witam, mam pytanie jak długo działają u Was nowe baterie Mercury Free?

U nas "żyły" niecałe dwa dni, wypróbowaliśmy 1 listek, po czym resztę odesłaliśmy do zwrotu. Niestety na chwilę obecną nie ma cochlearów w czerwonym pudełku, Mercury to ich "lepszy" następce, ale dotarły do mnie informacje, że są one obciążone wadą i, że firma ma przywrócić stare w czerwonym opakowaniu, które u nas działały 5 dni.

Zatem proszę o podzielenie się informacją czy ktoś testował już nowe baterie i jak wyszło Wam z ich żywotnością.
Obserwuj wątek
    • pestka_w_pestce Re: Nowe baterie- Rayovac 675 Cochlear Mercury Fr 28.01.12, 11:09
      mam w domu, przyszły tydzień temu ale jeszcze nie próbowałam. ale jak tak mówisz, to przy najbliższej zmianie wrzucę te nowe
      • Gość: Gradowska2 Re: Nowe baterie- Rayovac 675 Cochlear Mercury Fr IP: *.v18.interkam.pl 28.01.12, 17:27
        Witam. U nas trzymaly jeden dzien . A potem zmieniałam nawet dwa razy dziennie. Teraz ich juz nie zamawiałam. Uzywamy teraz akumulatorka bo prawdopodobmie zepsuł nam sie koszyczek na baterie . Pozdrawim.
    • Gość: Jola Re: Nowe baterie- Rayovac 675 Cochlear Mercury Fr IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.12, 09:39
      Witam!
      A my używamy Rayovac extra advanced 675 i działają nam 5 dni.
      • Gość: malwina85 Re: Nowe baterie- Rayovac 675 Cochlear Mercury Fr IP: *.xdsl.centertel.pl 29.01.12, 11:45
        Witam u nas tez trzymaja dwa dni, nieraz nawet 2 razy musiałam wymieniać, juz zaczęłam się martwić, że to problem z kabelkiem od zestawu pediatrycznego, ale to jednak te baterie...Teraz nie wiem, które zamówić a te zwykłe Rayovac jak się sprawdzają, skoro tych czerwonych na razie nie mają.Może ktoś wie?
        • piaseckaanna2 Re: Nowe baterie- Rayovac 675 Cochlear Mercury Fr 29.01.12, 20:02
          e sa beznadziejne, trzymaja od 2 do 3 dni.na mojego meila z proba o mozliwosc zwrotu jednego pudelka (zamowilam na nieszczescie dwa) pan z hurt.com odpisal ze trzeba z nim odlepic nalepke i poczekac 10 min zeby sie naladowalo.oczywiscie bzdura
          nowe bateri
    • Gość: m.a.m.a. Re: Nowe baterie- Rayovac 675 Cochlear Mercury Fr IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.12, 21:42
      A jednak.....my czekamy na wymianę Mercury na Rayovac Extra.
      Powinni wycofać w ogóle ze sprzedaży Mercury Free, skoro wiedzą, że są obciążone zbyt wosokim prądem co powoduje ich krótką żywotność, ale na moją sugestię pan z hurt.com powiedział, że są klienci u których działają do 7 dni.....cóż czekam czy ktoś pochwali się takim rekordemsmile
      • sylwia11022000 Re: Nowe baterie- Rayovac 675 Cochlear Mercury Fr 30.01.12, 12:39
        U nas 1,5 dnia.
        Mi napisali ze trzeba ustaleniach je 5 min
        Ale i tak nie pomogło.
        • sylwia11022000 Re: Nowe baterie- Rayovac 675 Cochlear Mercury Fr 30.01.12, 12:42
          Miało być - utleniać 5 min.
          smile
          • Gość: Ania Re: Nowe baterie- Rayovac 675 Cochlear Mercury Fr IP: *.play-internet.pl 30.01.12, 13:09
            Też zakupiiśmy 2 paczki baterii Rayovac 675 Mercury Free i potwierdzam ich słabą jakość, procesor który na wycofanych bateriach chodził 4 dni teraz wytrzymuje 1,5 dnia.
    • mamaantosi Re: Nowe baterie- Rayovac 675 Cochlear Mercury Fr 30.01.12, 18:12
      Nam również te baterie działały bardzo krótko , dziś dostałam propozycje wymiany na te czerwone . Od dziś zresztą te czerwone są znowu dostępne w sprzedaży .
      • Gość: MM Re: Nowe baterie- Rayovac 675 Cochlear Mercury Fr IP: 84.201.212.* 31.01.12, 11:53
        My cały czas na tych poprzednich (czerwonych) jedziemy i generalnie nie narzekamy - trzymają nam 4-5 dni, a znając siebie przy następnym zamówieniu pewnie bym się skusił na nowinkę, a tak - dzięki za przestrogę !!!
    • mamafifi77 Re: Nowe baterie- Rayovac 675 Cochlear Mercury Fr 07.02.12, 20:37
      Witajcie, jak moi poprzednicy potwierdzam, że na "czerwonych" procesory działały po 4-5 dni. Teraz zamówiłam te "nowe" i stare, jakieś miałam przeczucia.... Nie zaglądałam na Forum i nie wiedziałam , że już baterie mają opinię, echhhh..... Najwyżej je zwrócę, jak potwierdzą się Wasze oceny i pozwolą na wymianę ( a propo, bez problemu wymieniają? czy trzeba napisać jakąś reklamację???). Pozdrawiam cieplutko.
      • werwik Re: Nowe baterie- Rayovac 675 Cochlear Mercury Fr 08.02.12, 12:50
        Mi równiez baterie mercury free działały 2,5 dnia zamiast 5 jak czerwone. Odesłałam do reklamacji (napisałam oswiadczenie), i zaraz za cztery dni odesłano mi baterie wymienione zgodnie z moją prośbą na czerwone. W dodatku pomimo, że odesłałam mniejszą ilość niż miałam na fakturze (część już zużyłam) dostałam dokładnie tyle samo ile było zamówione przeze mnie w poprzednim zamówieniu. Nie robili problemu i szybko odesłali przesyłkę...
        • sylwia11022000 Re: Nowe baterie- Rayovac 675 Cochlear Mercury Fr 09.02.12, 20:20
          Reklamacja rozpatrzona pozytywnie. Szybko i sprawnie.
          Wymiana na " czerwone" wszystkich baterii i tych zużytych też.
        • mamafifi77 Re: Nowe baterie- Rayovac 675 Cochlear Mercury Fr 13.02.12, 20:12
          witaj, a co napisałaś w tresci oświadczenia? I czy dzwoniłaś najpierw do nich? I odsyłałaś z fakturą? dzięki z góry za pomoc, pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka