IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.14, 19:18
Witam! Mamy termin na drugą operacje.Mam pytanko jak długo po zabiegu jest się w szpitalu-powiedziano nam,że około 7 dni a jak jest w praktyce??
Obserwuj wątek
    • Gość: asiczak Re: 2 implant IP: *.pppoe.covernet.pl 24.02.14, 19:31
      A ile czekaliście od kwalifikacji do operacji ? My z drugim uchem jedziemy w czerwcu i ciekawa jestem ile trzeba czekać
      • Gość: Jola Re: 2 implant IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.14, 19:44
        Kwalifikację miałyśmy w grudniu , potem wstępny termin na operację był na czerwca.Tydzień temu telefon,że mamy 9 -03 przyjechaćsmile
        Pewnie dzieciaki chorują i te terminy ulegają zmianie.
    • jasiek4 Re: 2 implant 24.02.14, 20:31
      Jolu ale jedziecie do Kajetan czy do Poznania ?
      Drugi wszczep wygląda dokładnie tak samo jak pierwszy. A to kiedy się wyjdzie zależy jak się dziecko czuje po operacji. W naszym przypadku (Kajetany) w czwartek przyjęcie na oddział, w piątek operacja, w poniedziałek w domu.
      • Gość: Jola Re: 2 implant IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.14, 21:13
        Jedziemy do Kajetan w niedzielę 9-03 mamy być,a operacja w pn 10-03.
        • jasiek4 Re: 2 implant 24.02.14, 21:20
          Będzie dobrze, a my będziemy trzymać kciuki smile
          • gradowska2 Re: 2 implant 24.02.14, 22:17
            My mieliśmy drugi implant prawie rok temu dokladnie 27 lutego.Uważam że to była dobra decyzja. W środę mieliśmy operacje a w piątek byliśmy już w domu. Pozdraw tam i życzę żeby wszystko się udało.
            • wiola.kliszewska Re: 2 implant 25.02.14, 21:36
              Asiczak:Kiedy macie kwalifikacje do drugiego ucha ? My mamy 17 czerwca br. moze sie spotkamy. ??
              • Gość: asiczak Re: 2 implant IP: *.pppoe.covernet.pl 26.02.14, 19:14
                My jedziemy 3 czerwca
    • ekspert_cochlear Re: 2 implant 16.05.14, 14:14
      Gość portalu: Jola napisał(a):

> Witam! Mamy termin na drugą operacje.Mam pytanko jak długo po zabiegu jest się
      > w szpitalu-powiedziano nam,że około 7 dni a jak jest w praktyce??

Witam,

wszystko zależy od ośrodka, w którym Państwo będziecie mieli operację. Z reguły jest to okres od 3 do 5 dni, chyba, że są jakieś inne wskazania do dłuższego pobytu.

Pozdrawiam
      Łukasz Narożny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka