asiczak 10.03.15, 21:35 mam pytanie czy szczepiliście dzieci na pneumokoki po implancie. A jak szczepiliście to kto przekazał wam wiadomość że przy implancie to szczepienie jest bezpłatne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thea19 Re: pneumokoki 11.03.15, 10:22 moje dziecko bylo szczepione za darmo i bez implantu. lekarka to jakos zalatwila w trosce o uszy mlodego. Odpowiedz Link Zgłoś
darek2569 Re: pneumokoki 25.06.15, 10:19 Niestety tak bywa, że jeśli rodzic sam się nie zainteresuje to nawet nie chcą go poinformować. Ostatnio koleżanka z pracy opowiadała mi, ze lekarz nie chciał zaszczepić jej syna na pneumo, mimo że był wcześniakiem, bo miał wagę urodzeniową 3 kg a urodził się w 35 tygodniu. I weź tu coś poradź, człowieku? Odpowiedz Link Zgłoś
andziulec Re: pneumokoki 06.07.15, 22:32 Szczepiłam. Dowiedziałam się od pediatry kilka m-cy po wszczepie. Na ospę tak samo-darmo dla implantowanych. Informacja też od naszej pediatry. Odpowiedz Link Zgłoś
darek2569 Re: pneumokoki 10.08.15, 15:45 Świetnie, chwali się mieć pediatrów, którzy o wszystkim poinformują, Niesttey u nas przy pierwszym dziecku tak nie było... Odpowiedz Link Zgłoś