piaseckaanna2 22.05.08, 18:20 witam.mam pytanko:czy załozyliscie swoim dzieciaczkom stronki www, chociazby na zbieranie funduszy?robiliscie to sami czy raczej jakas firma za was to robila?polecacie kogos? -- aaaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piaseckaanna2 Re: strona www 24.05.08, 19:36 na turnus rehabilitacyjny.sami nie zdołamy juz odlozyc, kolejnej pozyczki juz nie dostaniemy.a zdrowie Bartka sie pogarsza, na poczatku byl niedosłuch, potem doszla padaczka, teraz podejrzenie o autyzm i afazje.Nie mamy juz skad brac pieniedzy na podstawowe rehabilitacje.znalazlam turnow w Wagrowcu ktory ma jeszce wolne miejsca.ale koszt turnusu nawet z dofinansowaniem z pefronu przerasta nasze mozliwosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
a.jaworskaa Re: strona www 24.05.08, 20:45 mojej znajomej dziecko ( głuchota + podejrzenie o autyzm ) skorzystało z pomocy Caritasu. Nie wiem jak to załatwiali ale na stronie Caritasu była zamieszczona notka o chorobie ich dziecka plus krótki opis ich sytuacji i prośba o wsparcie. Z tego co wiem to dzięki tej pomocy malec był na dwóch turnusach rehabilitacyjnych. Może tam byś spróbowała? Odpowiedz Link Zgłoś
piaseckaanna2 Re: strona www 24.05.08, 20:47 juz robie sama stronke bartoszpiasecki.republika.pl ale dzieki za podpowiedz tam tez sprawdze.mocno pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś