i2h2 25.10.05, 08:29 www.allegro.pl/show_item.php?item=69449002 Dla wyjaśnienia dodam, że w księgarni ta książka kosztuje miedzy 20 a 30 zł ( jeszcze gdzieniegdzie można ją znaleźć)... To się nazywa mieć głowę do interesów ! Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia-j Re: Allegro- ciekawostki ;-) 25.10.05, 19:55 np. tutaj: ksip.moderato.webd.pl/product_info.php?products_id=3691 ale nie wiem, czy jest dostępna Odpowiedz Link
i2h2 Re: Allegro- ciekawostki ;-) 05.11.05, 09:42 Dzień zaczął mi się fatalnie, ale wystarczyło zajrzeć na Allegro i śmiałam się do łez: www.allegro.pl/show_item.php?item=70955358 Czyżby ktoś miał kłopoty z liczeniem....no właśnie- do ilu ??? Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link
i2h2 Gdzie w końcu stał ten tron??? 12.12.05, 13:12 www.allegro.pl/show_item.php?item=76969180 Ot, zderzenie znajomości geografii z nieznajomością literatury... Odpowiedz Link
steffa Re: Allegro- ciekawostki ;-) 31.05.13, 01:08 Fascynują mnie od dawna ceny tego użytkownika. Czy ktoś wie, o co chodzi? ;-) allegro.pl/Shop.php/Show?id=22263319&order=pd Odpowiedz Link
niebioska Re: Allegro- ciekawostki ;-) 31.05.13, 23:04 Chcieliby się pozbyć, ale trochę im żal ;). A serio: może to jakiś błąd Allegro? Odpowiedz Link
steffa Re: Allegro- ciekawostki ;-) 02.06.13, 01:05 Krzaczy się tylko na nich. ;-) Pewnie to ich ulubione książki, których za nic w świecie nie chcieliby sprzedać. Odpowiedz Link
modrooczka Re: Allegro- ciekawostki ;-) 02.06.13, 21:29 Zwłaszcza Clifford mnie wzruszył. Moja najmłodsza córka to i za milion by nie wystawiła, a ten się chce rozstać za jedyna 999 zł. Odpowiedz Link
truffla3 Re: Allegro- ciekawostki ;-) 03.06.13, 13:49 Może zjadło im przecinki, jak wystawiali ;) Odpowiedz Link
kammik Re: Allegro- ciekawostki ;-) 03.06.13, 17:05 To raczej rodzaj reklamy :) Bardzo skutecznej, jak widać :) Odpowiedz Link
bruy-ere Re: Allegro- ciekawostki ;-) 03.06.13, 22:45 I kosztownej. Wystawiane za takie kwoty kosztuje niemało jak na Allegro. Odpowiedz Link
steffa Re: Allegro- ciekawostki ;-) 03.06.13, 23:32 Trzeba być niesamowicie naiwnym, by kupić coś stamtąd nawet w "normalnych" cenach, więc chyba nikomu tu to nie grozi. :) Odpowiedz Link
bruy-ere Re: Allegro- ciekawostki ;-) 04.06.13, 06:40 Skuteczna reklama to taka, która prowadzi do sprzedaży. Tu skuteczności nie widzę żadnej, każdy pokreci głową ze zdumienia i na tym się kończy. Odpowiedz Link
kazia4 Re: Allegro- ciekawostki ;-) 08.07.13, 17:19 Wprawdzie to nie pozycja dla młodych czytelników, ale tak mnie to rozbawiło i jednocześnie wstrząsnęła mną ta "przemyślność" ludzka, że się dzielę. Tu akcja: allegro.pl/przypadki-inzyniera-ludzkich-dusz-josef-skvorecky-i3340116500.html Jak można stwierdzić, wpisując tytuł w wyszukiwarkę, to unikatowa/pożądana pozycja, zatem i ceny wysokie. A tu taniej, ale... Takie wycięte fragmenty :P Mam wrażenie, że to stemple biblioteczne "psuły" tę pozycję :/ Odpowiedz Link
bruy-ere Re: Allegro- ciekawostki ;-) 08.07.13, 18:39 Psuły to jedno, a to ze wskazywały z jakiej biblioteki zniknęła książka, to drugie... Odpowiedz Link
tymianek21 Re: Allegro- ciekawostki ;-) 08.07.13, 22:13 Czy widzieliście kiedyś droższego Pluka? 189 zł!!! Ciekawe czy ktoś go kupi za taką cenę? allegro.pl/pluk-z-wiezyczki-schmidt-wyjatkowa-nowa-i3365332962.html Odpowiedz Link
bruy-ere Re: Allegro- ciekawostki ;-) 08.07.13, 22:30 Aaaa, to Witek sprzedaje,on tak ma ;-) Odpowiedz Link
misiamo10 O wiadukcie kolejowym 11.08.13, 18:03 Szczęka opadła mi do ziemi... allegro.pl/show_item.php?item=3463898522 Odpowiedz Link
rykam Re: Adaś i Słoń 2 11.08.13, 19:23 misiamo10 napisała: > Szczęka opadła mi do ziemi... > rel="nofollow">allegro.pl/show_item.php?item=3463898522 E tam, to tylko Witek ;) Adaś i Słoń 2 w międzykartkami po 11,21 zł. I mają jeszcze z serii ludowej Kasi Boguckiej + Pantuniestał: Nie śmiej się oraz Mrówka wychodzi za mąż (nakład wyczerpany i powoli znika z rynku). Odpowiedz Link
misiamo10 Re: Adaś i Słoń 2 12.08.13, 14:46 Siła tego forum :) Wszystkie Adasie się wyprzedały. Odpowiedz Link
abepe Re: Adaś i Słoń 2 12.08.13, 14:47 misiamo10 napisała: > Siła tego forum :) Wszystkie Adasie się wyprzedały. Zaraz będą u Witka po 99! To jest właśnie (niestety) siła forum. Odpowiedz Link
rykam Re: Adaś i Słoń 2 12.08.13, 14:57 1 szt. była u W. wcześniej - po 50zł - dlatego zrobiłam ten wpis. Tu niestety obowiązują prawa dżungli: kto pierwszy, ten ma. Odpowiedz Link
misiamo10 Re: Adaś i Słoń 2 12.08.13, 17:34 Ja się załapałam na ostatnią sztukę. Także dziękuję za informację :) Odpowiedz Link
rykam Re: Adaś i Słoń 2 12.08.13, 19:54 Dobre chociaż tyle :) I ja wzięłam z ciekawości, bo dotąd z A i S nie miałam styczności a opinie zbierał dobre, no i cena była miła :) Odpowiedz Link
bruy-ere Re: O wiadukcie kolejowym 11.08.13, 20:11 Mam wrażenie, że Witek stracił kontakt z rzeczywistością. Oby nie bezpowrotnie. Odpowiedz Link
niebioska Re: O wiadukcie kolejowym 11.08.13, 22:02 Aż przejrzałam jego wszystkie aukcje. Chyba pozbawię dzieci Pana Kłapa i kilku innych :D. Odpowiedz Link
abepe Re: O wiadukcie kolejowym 12.08.13, 14:46 bruy-ere napisała: > Mam wrażenie, że Witek stracił kontakt z rzeczywistością. Oby nie bezpowrotnie. Ciekawa jestem czy nadal ma kontakt z forum. Odpowiedz Link
bruy-ere Re: O wiadukcie kolejowym 12.08.13, 15:10 abepe napisała: > Ciekawa jestem czy nadal ma kontakt z forum. Myślę, że ma. Musi przecież wiedzieć, co jest na topie, nakład jakich poszukiwanych pozycji właśnie się wyczerpał i za co może - wg jej mniemania - żądać bajońskich sum. Taka wiedza nie leży na ulicy, a na naszym forum - i owszem ;-) Odpowiedz Link
mamusia-myszeczek Re: O wiadukcie kolejowym 12.08.13, 15:59 az usiadłam z wrażenia,może mu się przecinek przesuną o jedno zero? A swoją drogą bardzo brakuje mi możliwości kupowania książek przez forum i mam wrażenie ,że właśnie ta osoba się do tego przyczyniła Odpowiedz Link
0mirka2 Re: O wiadukcie kolejowym 12.08.13, 18:02 Ale skąd on bierze te książki?? Bo w te bajki, które serwował na początku - że to niby "porządki na półkach dzieci" - jakoś nie chce mi się wierzyć... Czy przez internet można gdzieś wyszperać wyczerpane pozycje? Czy może ma jakieś wtyki w wydawnictwach? No nie rozumiem, jakim cudem ma te wszystkie rarytasy... Nawet gdyby miał cały czas na oku to forum, jakoś musi te wyczerpane (czy będące chwilę przed wyczerpaniem) książki zdobyć. No i właśnie - jak? A może po prostu ma smykałkę do interesów i nosa do tego, co trzeba kupić w odpowiednim czasie, żeby można było potem spróbować się wzbogacić? Może mnie oświecicie miłe kobietki, bo ja już niemłodą osobą jestem i pewnych rzeczy nie pojmuję... Odpowiedz Link
mala_an Re: O wiadukcie kolejowym 19.08.13, 12:09 Ja mam część książek które on ma. Uh liczę grosze do wypłaty a tutaj się okazuje że takie skarby. A zbieram od niedawna bo moje 3 letnie dziecko dopiero od roku wpadło na to że książki to jednak nie jeden z produktów spożywczych ;) a i zainteresowało się tym jak czytam (wcześniej każda moja próba czytania kończyła się albo pogryzionymi kartkami albo płaczem bo przeszkadzam w konsumpcji). Część trafiłam na giełdach staroci (gdzie rzadko kiedy są stare rzeczy a są rzeczy których zazwyczaj ktoś chce się pozbyć), przy dworcach są stoiska "używanymi książkami" (tam trafiłam na "bajeczki z obrazkami" tylko w twardej, materiałowej oprawie, a że był wieczór i koleś chciał już iść do domu to sprzedał mi ją za 9zł - stan idealny - witek sprzedaje za 150zł w miękkiej oprawie). Właśnie - często w dziwnych uliczkach różnych miast są sklepy z "tanią książką", w antykwariatach też często są książki nie sprzed 20 lat ale 2. A bajeczkę o wombacie którą sprzedaje za 199 zł wygrzebałam w marcu z kosza z obniżkami cenowymi w cerrfurze za 4,99. Trzeba chodzić do skupu makulatury. Czasami tam sprzedają książki które ktoś przyniósł a jak nie sprzedają to trzeba się z pracownikiem zaprzyjaźnić wtedy pozwala przegrzebywać to co tam się pojawiło (tata tak załatwia sobie wiele bardzo starych unikalnych książek - co ludzie wyrzucają to się w głowie nie mieści!) Ah i dobrze jest mieć wtyki w bibliotece ;) - ja tak dostałam kilka książek bo właścicielka miała dostawę nowych książek i "potrzebowała miejsca" więc pozbywała się duplikatów. Teść tak zdobył tomik wierszy wydany w latach 70tych w nakładzie 1450egz który czytał za młodu i od tamtego czasu o nim marzył a nie był nigdzie dostępny a ja bardzo dobre pierwsze wydanie o lampach błyskowych w fotografii - też na to polowaliśmy. Teraz czekam na dostawę książeczek dla dzieci ale się przeciąga ;P - tylko one są w różnym stanie. Te mniej popularne są jak nowe, te super popularne jednak dość zużyte. Sposobów jest dużo tylko trzeba się nachodzić i być bardzo przyjacielską osobą ;) Odpowiedz Link
mar.pil Re: O wiadukcie kolejowym 20.08.13, 10:39 misiamo10 napisała: > Szczęka opadła mi do ziemi... > allegro.pl/show_item.php?item=3463898522 Też widziałam i nie mogłam uwierzyć!!!!!! Odpowiedz Link
moniamyszkens Re: O wiadukcie kolejowym 14.12.13, 08:30 Może ktoś szuka , przy ostatnich cenach 499 czy 199 zł ta wydaje się znośna, chociaż mnie nie skusiła ;) allegro.pl/o-wiadukcie-kolejowym-ktory-chcial-zostac-mostem-i3796025250.html Odpowiedz Link