sylvie21 31.03.06, 16:22 czy ktoś zan książke "ALA MAKOTA dorasta" Warto przeczytać???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glonik Re: Czy ktoś zna???? 31.03.06, 16:38 Chyba najlepsza ze wszystkich części, przynajmniej wg mnie. Odpowiedz Link
i2h2 do: mamalgosia !!! 31.03.06, 18:06 mamalgosia napisała: > moim zdaniem totalny śmieć Podziwiam bardzo rzeczowa opinię i pełnię i kompetencję argumentów. Odpowiedz Link
tippi czy ktoś zna?? 31.03.06, 20:05 przypomina inne części napisane przez autorkę o Ali. Hm...w sumie przyjemna lektura, ale nic odkrywczego. Odpowiedz Link
mamalgosia Re: do: mamalgosia !!! 31.03.06, 21:12 przepraszam, jeśli poczułaś się urazona. Argumentów rzeczywiście nie ma, ale opinia jest. jest to moja opinia i chyba mogę ją wyrazić na forum, prawda? Odpowiedz Link
i2h2 Re: do: mamalgosia !!! 31.03.06, 21:17 Możesz wyrazić, ale bez argumentów to nie jest opinia, tylko osąd :-( I nie dajesz szansy polemiki... Jakby co, to książki nie znam - o zasady mi chodziło. Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link
mamalgosia Re: do: mamalgosia !!! 01.04.06, 09:50 ale co za różnica: opinia czy osąd. Dziewczyna pyta, ludzie odpowiadają. Według mnie książka ta nic nie wnosi, jest prymitywna i nawet od strony językowej kiepska. Nie wiem, po co młodzież ma sobie zaśmiecać głowę czymś takim. Odpowiedz Link
i2h2 Re: do: mamalgosia !!! 01.04.06, 09:57 I o to chodziło :-) Gdybyś od razu tak napisała, to bym się nie czepiała ;-) Iwona Odpowiedz Link