katrio_na 24.04.08, 10:10 Czy "BF" w akcji Cala Polska to te same co Muchomorowe? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madtea Re: Bajki filozoficzne 24.04.08, 10:20 Jeśli nawet, to warto kupić Muchomorowe ze względu na szatę graficzną. :) Odpowiedz Link
katrio_na Re: Bajki filozoficzne 24.04.08, 10:41 Wiem, wiem i w pelni sie z Toba zgadzam. Mi bardzie chodzi w druga strone. Odpowiedz Link
madtea Re: Bajki filozoficzne 24.04.08, 11:29 To mam tylko impresję "natury ogólnej" - pięknie, że polityka wydaje te serię, szkoda tylko, że tak marną od strony graficznej. Kupiłam kilka pozycji i wszystkie jakby z metra cięte. Jakby zupełnie nie dla maluchów mniejszych czy większych ;) Odpowiedz Link
alistar1 Re: Bajki filozoficzne 24.04.08, 11:39 Jest to impresja nieodosobniona na forum. Odpowiedz Link
gopio1 Re: Bajki filozoficzne 24.04.08, 17:26 Właśnie, właśnie, miałam pytać - czy Bajki Filozoficzne od Polityki zawierają jakieś rysunki? Odpowiedz Link
chicholek Re: Bajki filozoficzne 30.04.08, 18:18 Bajki filozoficzne z Polityki mają prawa autorskie od wydawnictwa Muchomor. Tekst tłumaczyła Helena Sobieraj, ilustracje Agnieszka Malmon. Mam książkę z serii Polityki i porównywałam z tym, co jest na stronach Muchomora. Te dwie bajki mają identyczne ilustracje. Odpowiedz Link