pa_yo 28.06.09, 10:40 Od przyszłej niedzieli na Polsacie Dinotopia na podstawie książki, powinny byc chyba 3 częśći, każda po około 1,5 godziny. tv.wp.pl/pr_tele_id,3490770832,opis.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abepe Re: Dinotopia 28.06.09, 15:19 Z opisu filmu wynika, że nie bardzo jest na podstawie książki. Wolałabym zobaczyć sama wcześniej, boję się trochę scenek a la "Park Jurajski". A może ktoś już to widział? Odpowiedz Link
pa_yo Re: Dinotopia 29.06.09, 07:20 E, powtórka z parku jurajskiego to na pewno nie jest :) Na podstawie ksiązki jest sam pomysł, jak zobaczysz te dinozaury, Wodospadowo etc to mam nadzieje przyznasz mi rację :) jakiejs powalającej gry aktorskiej to tam nie ma, ale myzle, że jest to kino warte pokazania kilkulatkowi, szczególnie w dzisijeszym natłoku bajek gdzie sieje groza. Takie dość przyjemne kino familijne. Odpowiedz Link
abepe Re: Dinotopia 29.06.09, 10:29 Aaaaaa, jeśli jest Wodospadowo, to musimy obejrzeć:) Jeżeli chodzi o grozę w filmach dla dzieci, najbardziej wkurzają mnie bajki typu "Truskawkowe ciastko", czy "Kucyki" - na pierwszy rzut oka lukrowane i niewinne, a gdy się przyjrzeć - w każdym odcinku coś bardzo nieprzyjemnego i wywołującego strach. Odpowiedz Link
abepe Re: Dinotopia 25.07.09, 08:33 pa_yo napisała: > Wyczytałam w innym wątku, że Wam się spodobało :) Tak, już od niedzielnego popołudnia jesteśmy zamęczani pytaniami o kolejną niedzielę:)) Wielkie dzięki, Pa_yo za informację o tym filmie oraz za maila w sprawie:)) Odpowiedz Link
zawsze_wolna_nilka Re: Dinotopia 28.06.09, 21:46 Oglądaliśmy, jeszcze z 3 i 5 latkiem, troszkę strasznie na początku, z powodu katastrofy samolotu oraz przy spotkaniu z mięsożernymi. Dalej bardzo przyjemna scenografia, ładnie zrobione dinozaury i kostiumy. Ja nie lubię takiego kina, ale dzieciom się podobało, tak, że nawet nagrałam. Znalazłam zwiastun: www.teleman.pl/prog-680796-dinotopia.html Odpowiedz Link