alistar1 13.08.09, 10:00 Muchomorowa strona w letniej drzemce, a tu kolejna nowość (sz)czeka: www.badet.pl/go/_info/?id=41109&idc= Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniam123 Re: Wszyscy mają psa... wyd. Muchomor 13.08.09, 11:33 Też przed chwilą byłam, wirtualnie, w Badecie i widziałam. Nie wiem, czy to rozsądne (prowokuję i sama sobie w końcu będę winna) ale kupię tę pozycję jako kolejną po ukochanej Wilhelminie i Przemycie :- ) Odpowiedz Link
steffa Re: Wszyscy mają psa... wyd. Muchomor 06.09.09, 22:09 Tytuł mylący, bo tyczy się tylko pierwszego opowiadania, szkoda, że nie wymyślono czegoś, co spajałoby te opowiadania jako serię. W opowiadaniu o psie nie pasuje mi zakończenie (znowu! ;)). Nagle tata zaczyna bajać o niebie i psach, które tam idą, a na koniec deklaruje się, że psa kupi, bo 'cię kocham, mój piesku!... I kupię ci psa, choćbym miał sam po nim sprzątać i wychodzić z nim na spacer do końca życia, a potem pójść z nim do nieba i czekać tam na ciebie aż do końca świata' Brrrrr! Odpowiedz Link
katrio_na Re: Wszyscy mają psa... wyd. Muchomor 16.09.09, 13:37 Powiem krotko - w naszym odczucie bez rewelacji. W dodatku tytul bardzo mylacy gdyz jest to tytul jedynie pierwszego opowiadania. Odpowiedz Link
alistar1 Re: Wszyscy mają psa... wyd. Muchomor 17.09.09, 07:44 Odpuściłam na razie. A w temacie (jak sugeruje tytuł) wzięłam póki co Przemyt Beaty Sroki. Moje dzieciaki zachorowały ostatnio na zwierzątka:) Odpowiedz Link