zona_mi 03.09.09, 21:14 Ruszył "Pociąg do bajeczki": www.pociagdobajeczki.pl Dowiedziałam się dziś, że stacjonarną ksiegarnię już otwarto - był ktoś tam może? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanga_i_roo Re: i kręci się koło za kołem :) 04.09.09, 00:25 Byłam! To moje rewiry. Pociąg ruszył i jest jak w wierszu - pomalutku nabiera tempa :) - i kręci, się kręci koło za kołem. Książek i książeczek jest mnóstwo, choć jeszcze nie wszystkie nowości ( np. Linnea z Zakamarków, dopiero będzie)ale bardzo sympatycznie, przyjaźnie i kolorowo. O książkach można porozmawiać - Panie potrafią chyba opowiedzieć coś ciekawego o każdej książce, którą u siebie mają, i to ich duży plus. Cenowo można podpatrzeć na stronie.Do końca sierpnia był rabat 10%, albo upominek (np my dostałyśmy kalendarz Cecylki :)) obecnie chyba zakupy są premiowane kuponem rabatowym na następne zakupy. Oprócz książek jest tez spory wybór materiałów do prac plastycznych, przyborów, chrupko-klocków i trochę gier. Jest tez sporo ładnie wykonanych drewnianych zabawek/gadżetów dla najmłodszych. Obok księgarni jest sala warsztatów Młodego Artysty z ciekawą oferta zajęć dla młodszych i trochę starszych, a w niej sporo wesołych mebelków, pięknych drewnianych zabawek, etc. Córka i koleżanki zachwycone wnętrzem,książkami, zabawkami, dały się wyciągnąć ze środka dopiero obietnicą lodów ;) Aha-dla wózków jest wygodny podjazd i dobry dostęp do regałów. Na poziomie oczu dzieci i ich rączek są książeczki sztywnostronnicowe i szyte, te dla starszych są poza zasięgiem maluchów ale do obejrzenia przez ucznia np. Obok regałów jest tez stoliczek dla maluchów. Uczciwie polecam! Odpowiedz Link