Dodaj do ulubionych

Supermarkety

04.02.02, 18:46
Już cztery latka jak Przemyśla nie widziałem. Powiedzcie jak to u Was wygląda.
We Wrocku marketów jak psich kup na trawniku, a co najbardziej zadziwia tam
zawsze tłumy ludzi się kręci a ponoć taką biedę mamy?
Obserwuj wątek
    • gofa Re: Supermarkety 04.02.02, 20:33
      wiesz co ssaczek...swietnie znam wroclawskie supermarkety, gorzej z
      przemyskimi...ale supermarkety to lep na ludzi...
      • wook Re: Supermarkety 05.02.02, 14:53
        A w Przemyślu miniMal, Julius Meinl, trzy Alberty no i jeszcze Biedronka ale
        to dyskont. I we wszystkich jest to samo, tylko cenami się wymieniają.
        • ssaczek Re: Supermarkety 05.02.02, 17:53
          To dokładnie tak samo jak wszędzie, gdzie jedna promocja się kończy tam druga
          zaczyna, a efektem jest wędrówka ludów. Czekam z niecierpliwością na nowe
          otwarcia. A dlaczego? To najlepszy kabaret, jaki sobie można wyobrazić.
          Ludziska potrafią już dzień wcześniej pod wrotami warować, a po otwarciu to jak
          dwadzieścia lat temu w PDT istny cyrk i komedia!
          • wook Re: Supermarkety 05.02.02, 17:59
            Tak to jest wtedy świetna zabawa. Ludziska się tak zachowują jakby conajmniej
            przez rok nie widziały cukru, mąki, kawałka kiełbasy czy sera.
            Ostatnio jak W P-ślu otwierali miniMal to powodzenie miały w donicach juki.
            Najśmieśniejsze jest to że w kwiaciarniach te juki tez były, ale tam jakoś
            uznania nie miały. No bo wiadomo co promocja to promocja. Trzeba czy nie
            trzeba, ale skoro inni biorą po pięć, to dlaczego ja nie mam wziąć trzech?
            • ssaczek Re: Supermarkety 05.02.02, 18:04
              Najlepsze jest to że czasami sam się łapie na te promocje i dopiero po
              przyjściu do domu zastanawiam się "to właściwie po co ja to kupiłem?".
              • wook Re: Supermarkety 05.02.02, 18:09
                Ja ostatnio też się złapałem na promocji pizzy. No ale za jedną płaciłem
                dostałem trzy a dodatkowo jeszcze nożyk do ich krojenia - nie były
                przeterminowane!
                • ssaczek Re: Supermarkety 05.02.02, 18:29
                  Przedwczoraj moje Kochanie w promocji kupiło za 50 zł trzy kasety VHS z bajkami
                  (Sąsiedzi)a w nagrodę mogła wypożyczyć dwa filmy.
                  • wook Re: Supermarkety 05.02.02, 18:44
                    To chyba te promocje są jednak potrzebne. Handlowcy pozbędą się nadmiaru
                    towaru, a nam przybedzie trochę czsami niepotrzebnych rzeczy. Ale każdy zakup
                    cieszy, szczególnie jak coś chapnie sie taniej - prawda?
                    • gofa Re: Supermarkety 05.02.02, 23:31
                      wlasnie kochani...hahaha...a ludzie sie na to nabieraja ...a w domu okazuje
                      sie ze mamy 12 kompletow plastikowych sztucow ( bo taniej, niedlugo grille sie
                      zaczna ) cztery kilo mrozonek ( kupisz 3 a 4 gratis ) 5 jogurtow ( taniej bo
                      za kilka dni mija termin , ale sie zje ) itd itp...;-)
                      • ssaczek Re: Supermarkety 06.02.02, 14:43
                        A jaki człek dumny że parę groszy zaoszczędził na promocjach, tylko że portfel
                        i konto puste jak bęben!
                        • wook Re: Supermarkety 06.02.02, 17:47
                          ale ktoś te magazyny musi wyczyścić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka