Gość: ombos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 15:27 a wybory samorzadowe coraz blizej.. co bedzie , kto bedzie..:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maszyna prosta Re: Wybory wybory IP: *.tktelekom.pl 24.09.09, 15:53 Jeśli uświadomimy sobie w końcu, że to my wszyscy jesteśmy politykami, i nie jesteśmy tylko 'homine sacri', będzie dobrze. Któregoś dnia nasi władcy będą musieli w końcu zrozumieć, że wyróżniamy ich przywilejami i bogactwem dla naszego wspólnego dobra. Znaki partyjne i loga mogą sobie wsadzić tam gdzie pana majstra mogą w dupę pocałować, jak mówi jeden z moich adwersarzy. Zajmowanie się polityką, czyli myślenie, pisanie i głośne wypowiadanie swojego sprzeciwu jest naszym obywatelskim obowiązkiem i przez Boga danym prawem jako ludzi. Odwaga to najwyższa dzxisiaj cnota. Panoszą się bo myślą, że się ich boimy i chyba mają rację. Kiedyś pytałem co nasz czeka po orgii wyborczej. Teraz wiem, więcej marazmu, frustracji i cyrku w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Wybory wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 16:27 Gość portalu: maszyna prosta napisał(a): Odwaga to najwyższa dzxisiaj > cnota. Tylko filozof mógł coś takiego napisać...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maszyna prosta Re: Wybory wybory IP: *.tktelekom.pl 24.09.09, 16:37 Gość portalu: Fanka napisała: Tylko filozof mógł coś takiego napisać...;) Gość portalu: maszyna prosta napisał: Tylko Fanka mogła coś takiego napisać...; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Wybory wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 16:43 Gość portalu: maszyna prosta napisał: > Tylko Fanka mogła coś takiego napisać...; > Gość portalu: Fanka napisała: Nie tylko Fanka wie, że to był komplement;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maszyna prosta Re: Wybory wybory IP: *.tktelekom.pl 24.09.09, 16:49 I ukłon w stronę Fanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Wybory wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 16:50 I uśmiech dla Filozofa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maszyna prosta Re: Wybory wybory IP: *.tktelekom.pl 24.09.09, 16:54 Ty mnie Fanka rozbrajasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Wybory wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 17:26 Szkoda;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała pysia Re: Wybory wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 13:37 Ostatnie wybory do Europarlamanetu pokazały, że znajomi mogą zagwarantować sukces - np. kampania "Dla Rafała". Weźmy taki lokalny przykład http://nasza-klasa.pl/school/58958/136 . Ciekawe czy "posiadanie" 33 znajomych na nasza-klasa.pl może pomóc w wygraniu wyborów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro paulo Re: Wybory wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 14:58 33 dobrych znajomych GWARANTUJE zwycięstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała pysia Re: Wybory wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 17:28 Twoje twierdzenie odnosi się także do lokalnego przykładu o którym pisałam wcześniej, czy też jest ono raczej natury ogólnej (ktoś, gdzieś, kiedyś, ...)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Wybory wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 15:39 Już nie 33 tylko 32 znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś