Gość: Melisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 15:48 witam Państwa . Mam takie pytanie- czy ktoz z Państwa zna ,,DWÓR Wapowce w miejscowosci wapowce. Bardzo prosze o opinię!Dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wujek_dobra?rada Re: Dwór Wapowce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 19:42 chetnie ci odpowiem na pytanie, otoz ja nie znam ten Dwor czy tego Dwora, sam nie wiem, ale znam dwor straszny w miejscowosci straszecin jezeli pomoglem kliknij na znaczek Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Dwór Wapowce 05.01.10, 20:33 Jeśli masz na myśli ośrodek Niwa, to piękne miejsce na kameralną imprezkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: Dwór Wapowce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.10, 22:39 Wydawałem tam przyjęcie komunijne 5 czy 6 lat temu. Pewnie coś się zmieniło od tamtej pory. Z minusów wymieniłbym brzydkie sztućce, każdy inny, wszystkie zużyte. Jedzenie było smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melisa Re: Dwór Wapowce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 08:53 A moze pamietasz kto był wtedy włascicielem tego Dworu?, bo teraz włascicielami sa Państwo Matera, a obietk jest przeznaczony do dzierzawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: Dwór Wapowce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.10, 22:29 Niestety, nie pamiętam, kto był wtedy właścicielem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melisa Re: Dwór Wapowce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 08:55 Ja mam na mysli osrodek o nazwie ,,DWÓR WApowce w Wapowcach koło Przemysla- Jest tam hotel, restauracja Koliba oraz sala weselna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: Dwór Wapowce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.10, 09:33 Dwór Wapowce to pensjonat Niva.Spoko bawiłem sie tam kilka razy jest ok ładna właścicielka Odpowiedz Link Zgłoś
xxxkxxx Re: Dwór Wapowce 08.01.10, 11:47 Miejsce może i ładne ale właściciele do niczego,nie znają się na tym co robią.Jedzenie ochydne,małe porcje,najczesciej zimne. Na imprezie panuje bałagan,obsługa powolna,nie trzyma porzadku na stołach. Nie należy słuchać tego co obiecują właściciele bo i tak tego nie bedzie .Wszystko jest organizowane tanim kosztem zeby jak najwiecej zarobić.Widocznie wiecej osób tak uważało i dlatego interes im nie wypalił i teraz chcą sie pozbyć tego burd..u. Kiedyś za starego właściciela( niewiem jak się nazywał) to miejsce było świetne i godne polecenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melisa Re: Dwór Wapowce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 15:16 Własnie chcieli by to wynając ale nie bardzo wiedza za ile nachetnej za bardzo duzo, ale mnie sie tez wydaje ze ruch jest tam mizerny bo knajpa ,,Koliba ,,stoi zamknieta w hotelu tez nikogo nie ma, wiec chyba to nie jest dochodowy interes -dziekuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś