Dodaj do ulubionych

Restauracja lokal

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.10, 14:56
Witam. Zaproponujcie mi jakiś lokal/restauracje gdzie można zabrać żonę na
kolację, zaznaczam że nie chodzi mi o jakąś wykwitną b.elegancką. Bardziej
zależy mi na fajnym/smacznym menu. Coś zaskakującego pozytywnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: przemyślak Re: Restauracja lokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 15:40
      BAŻANT na Lwowskiej, lub ALBATROS na Ofiar Katynia
      • fanka_online Re: Restauracja lokal 06.01.10, 15:46
        Taaaa...a WRÓBEL lepszy w garści, niż GOŁĄBEK na dachu;)
    • Gość: armagedon Re: Restauracja lokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 19:47
      z zona to wal do plackarnii kolo stacji - tanio i zajebiscie
      • Gość: Cypis Re: Restauracja lokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 19:54
        Jak nie placki, to warto spróbować po drugiej stronie ulicy w barze utrzymanym w klimacie PRL-u.
        • Gość: Kinia Re: Restauracja lokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 13:06
          Ty armagedon jesteś frajer i tylko na bar z plackami wpadłeś,albo jesteś
          znudzony swoją starą,i tam ja zabierasz.
          Słyszaleś o czymś takim jak romantyzm,ale pewnie nie ,nic nie rozumiesz.
    • Gość: Kinia Re: Restauracja lokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 13:07
      Fajnie jest w Lakoście mają nie tylko pizzę.
      • Gość: armagedon Re: Restauracja lokal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 13:21
        Jakiś dupek i czerśniak podszywa się za mnie.
        • Gość: Kinia Re: Restauracja lokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 15:03
          Jeśli tak to przepraszam.
          • Gość: armagedon Re: Restauracja lokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 19:25
            przyjme przeprosiny dopiero jak mnie zaprosisz na placka i postawisz
            kefira
            • Gość: armagedon Re: Restauracja lokal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.10, 08:11
              znowu jakiś dupek się podszywa. Frajerze jak cię nie stać na
              wymyślenie nicku to trzepnij sobie gruchę. I nie kefira tylko kefir
              wieśniaku.
              • Gość: armagedon Re: Restauracja lokal IP: 213.251.189.* 09.01.10, 21:46
                co za mało inteligentny podszywacz a poza tym pisze się gruha
    • Gość: witos Re: Restauracja lokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 22:04
      Zaproś ją do eleganckiej knajpy, daj jej to co możesz najlepsze, a
      ona ci się zrewanżuje.Przyprawi ci różki przy pierwszej lepszej
      okazji, potem oskarży cię jeszcze o molestowanie seksualne waszego
      dziecka. Potem da ci popalić finansowo, nie rozróżniając majątku
      jej, od twojego. I tak będziesz miał podziękowanie za twoją dobrą
      kolację.
      • Gość: jobrave Re: Restauracja lokal IP: *.range86-132.btcentralplus.com 09.01.10, 22:15
        I znów się z Tobą zgadzam Witosie :) Uważam jednak, że najlepiej zaprosić do
        plackarni, zamówić placki i dosypać do nich trucizny na szczury zapalić świecę,
        żeby było romantycznie. Memento mori.
      • fanka_online Re: Do Wincentego 09.01.10, 22:20
        Widzę Wincenty, że masz jakieś traumatyczne przeżycia za sobą i w ich kontekście
        zaczynam rozumieć Twoją skrajną, graniczącą z mizoginizmem, nienawiść do kobiet.
        Przykre jest to, co napisałeś powyżej i nawet jeśli to nie są Twoje, własne
        doświadczenia, współczuję.
        • Gość: witos Re: Do Wincentego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 23:32
          Fanka, jesteś typową kobietą. To ze tak napisałem, to nie wynika z
          mojej nienawiści do kobiet lub moich osobistych doswiadczen, tylko
          jest to wynik mojej obserwacji,globalnej polityki kobiet. A że mam
          rację, to zapewne chciałaś odpisać mnie czyli witosowi a piszesz do
          wincenta, więc to że jest żle na swiecie w relacjach damsko
          męskich, to ty jesteś w tym momencie jaskrawym przykładem. Po
          pierwsze mylisz witosa z wincentym , po drugie przypisujesz mi
          nienawiść do kobiet. W ten sposób większość kobiet działa
          chaotycznie, często na oślep.Dlatego przy wsparciu obecnego prawa,
          to mężczyzna kobiecie brylancik na urodziny, a ona go zato
          widłami....
          • Gość: Szyderca Re: Do Wincentego IP: 82.132.139.* 10.01.10, 05:56
            Trzy papryczki miedzy zza mostem w strone lacosty, ulicy nie pamietam bo w Przemyslu byłem przelotem. Bardzo miłe miejsce, kelner chodz troche wygladał jak metroseksualny wrecz nawet pedalkowaty bardzo miły. Miła muzyka, smaczne jedzenie.
            Naprawde byłem miło zaskoczony.

Polecam!!!!!
          • fanka_online Re: Do Witosa:) 10.01.10, 11:32
            Od kiedy tu piszę, czyli od roku dokładnie, zwracam się do Ciebie żartobliwie,
            per Wincenty i dopiero dziś mi to wyrzucasz? Trzeba było tak na początku napisać
            i po sprawie.
            Nie sądzę, aby miało to jakiekolwiek znaczenie, czy ktoś z nas, tutaj jest, lub
            nie jest „typowy”. A nawet jeśli jest, cóż w tym złego? To oczywiste, że nie
            mogę myśleć kategoriami mężczyzny...i całe szczęście:)
            Demonizujesz kobiety, piszesz o jakiejś, abstrakcyjnej „globalnej polityce”,
            obrażasz mnie (nie po raz pierwszy!) i niesprawiedliwie posądzasz zarówno o złe
            intencje, jak i bezmyślność. Nawet moje życzliwe słowa odbierasz jako atak, a
            później jesteś zaskoczony, że "przypisuję Ci nienawiść do kobiet"?
            Nie rozumiem też, dlaczego jestem dla Ciebie „jaskrawym przykładem zła w świecie
            damsko-męskim”? Dlatego, że mam własne zdanie i nigdy nie waham się głośno je
            wyrażać?
            A może właśnie dlatego, że w jakiś sposób odbiegam od stereotypu, który sobie
            stworzyłeś? Nie ważne...

P.S. Na temat relacji damsko-męskich pisaliśmy sporo w wątku „Moralność pilnie
            poszukiwana”, do którego Cię odsyłam i pozdrawiam, życząc wielu mądrych,
            wrażliwych i wartościowych kobiet wokół:)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka