Dodaj do ulubionych

NARKOTYKI ?????????????????????????

IP: *.les / 213.221.135.* 07.02.04, 19:54
Mowi sie ze jeden z nauczycieli Drugiego Liceum Ogolnoksztalcacego w
Przmyslu jest podejrzany o rozprowadzanie wsrod ucznow narkotykow typu
EXSASY. O tym fakcie doniesiono do rzeszowskiej komendy policji gdzy
przestraszony uczen wraz z rodzicami obawial sie totalnego zignorowania
przez miejscowych. Kraza spekulacje kto stoi za tego rodzaju "edukowaniem"
polskiej mlodziezy. Najbardziej podejrzani sa "profesorowie" jezykow obcych
i jezyka polskiego. ciekawe jak sie ta sprawa zakonczy...
Obserwuj wątek
    • Gość: grypsio Re: NARKOTYKI ????????????????????????? IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 07.02.04, 20:13
      extasy....bodajże tak się to pisze
    • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: NARKOTYKI ????????????????????????? 08.02.04, 00:51
      EXASY ! ! ! Na bogA ... a więc to tak się nazywa ...

To co ja na boga brałem przez ostatnie 5 lat ?!?!?!?

Na co ja tyle kasy wydałem ? ? ? ?
      • Gość: grypsio Re: NARKOTYKI ????????????????????????? IP: *.visp.energis.pl 08.02.04, 09:45
        a poza tym za moich czasów nauczyciele częstowali tylko: piwem, wódką,
        koniakiem, winem, bimbrem i papierosami. Czyli jest postęp
    • cien_arcynaczelnika Re: NARKOTYKI ????????????????????????? 10.02.04, 14:26
      Tez mi problem. a w ktorej szkole ich niema?? co?? Świeta matka przełożona
      Dawnis myśli ze w jej klasztorze nie ma. A bucha dziatwa trawe jak sie patrzy.
      Ostatnio na studniówce budowlanki tez sobie zioło ludek palił. Ale to chyba z
      nerwow ze Dyro Józef na stole spał z nosem w sałatce
      • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: NARKOTYKI ????????????????????????? 10.02.04, 14:38
        Od Józka to ty się cieniu odwal ... Należy mu się ... Tyle problemów ...
        Tam sama chołota przecież Przemyska chodzi ... nie dostał się do LO , do
        zawodówki nie chcieli ... Budowlanka przyjmie ...
        Jak tu nie odstresowywać się ... i cieszyć, że kolejna banda sobie pójdzie w
        świat ... Z drugiej strony żal, że nadchodzi kolejny rocznik , kto wie czy nie
        gorszy ...

Biada nauczycielom w budowlance... zakaz noszenia dzienników bo rozwrzeszczona
        gównażeria nie rozumie, że w dzieniku to nauczyciele mają pisać, a nie oni ...
        biegaj tu teraz nauczycielu z kajetkiem i spisuj oceny ...

Biada nawet czarnuchowi uczącemu w budowlance umiejętności rozpoznawania
        grzechów ... Wielokroć już zdarzycło ci sięzasłyszeć na lekcji religii pytanie ,
        czy ciurlasz dropsa, bądź marszczysz freda ..

Biada ci grono pedagogiczcne ...
        Biada tym najmłodszym, którzy zasilili grono w budowlance ..., że nie wyróżniają
        się z tłumu rozwrzeszczonych bachorów, zdarza się, że najstarsi i najwięksi z
        grona potrafią mordę na was wydrzeć myśląc, że należycie do tego motłochu ... w
        tych momntach wasz autorytet spłynął wraz z keczupem z hot doga zakupionego u
        coraz bardziej przestraszoych sklepikarzy ...

Biada ... Józiu - Pij zdrowie nasze i wasze ... pij ...
        • cien_arcynaczelnika Re: NARKOTYKI ????????????????????????? 10.02.04, 19:28
          Coż to, TY wiedziec możesz z tego Wrocka Promilu??
          Z dali mil wielu, Przyjacielu!

Przykład idzie z góry - jakie grono taka młodzież. Fakt jest inny. Wine ponosi
          reforma systemu edukacji (raczej socjalizacjią to bym nazwał) gdzie uczeń =
          kasa.
          Wiecej uczniów = wiecej kasy
          daje to patologie na poziomie Dyrektora Jozefa, ktory nie radzi sobie z
          ciężarem. Nie wiem czy znacie sytuacje gdy jednej Pani Dyrektor powiedział zeby
          sie nie zadławiła taką ilością nowego naboru.

Czesc jego pamięci

• promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: NARKOTYKI ????????????????????????? 10.02.04, 22:28
            cien_arcynaczelnika napisał:

> Coż to, TY wiedziec możesz z tego Wrocka Promilu??
            > Z dali mil wielu, Przyjacielu!

Mój drogi ... akurat na ten temat wiem wiele z racji posiadania znajomych wśród
            omawianej kadry pedagogicznej , jak i w innych branżach w Przemyślu ... mimo, że
            na emogracji to wiem dość dużo o wydarzeniach w moim mieście ...

> Przykład idzie z góry - jakie grono taka młodzież.

Błąd ... Patrząc na młodzież z dużo wcześniejszych roczników , uczonych przez
            praktycznie to samo grono pod dowództwem Józia ... było inaczej ... bachory po
            prostu są same z siebie ... a może raczej z winy rodziców bardziej rozwydrzone i
            bezczelne ...

> daje to patologie na poziomie Dyrektora Jozefa, ktory nie radzi sobie z
            > ciężarem. Nie wiem czy znacie sytuacje gdy jednej Pani Dyrektor powiedział
            > zeby sie nie zadławiła taką ilością nowego naboru.

No co robić ... Duża Pani nigdy sobie na tym stanowisku nie radziła ... stąd
            przestanowiskowanie jej na nauczycielkę matematyki ... i nic więcej ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka