twa_live 06.03.10, 00:26 www.youtube.com/watch?v=25ggLQJiqVs&NR=1 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka_online Re: Piosenka dla wszystkich...do przemyślenia 11.03.10, 21:44 www.youtube.com/watch?v=2z2WzDie93s&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Piosenka dla "lechowskich" 11.03.10, 22:04 www.youtube.com/watch?v=gtM7oP88vNY&feature=related sluchajac dobrze czytac slowa... Zbyt stary żeby nosić broń i walczyć jak inni wyznaczono mi z łaski poślednią rolę kronikarza zapisuję - nie wiadomo dla kogo - dzieje oblężenia mam być dokładny lecz nie wiem kiedy zaczął się najazd przed dwustu laty w grudniu wrześniu może wczoraj o świcie wszyscy chorują tutaj na zanik poczucia czasu POZOSTAŁO NAM TYLKO MIEJSCE PRZYWIĄZANIA DO MIEJSCA JESZCZE DZIERŻYMY RUINY ŚWIĄTYŃ WIDMA OGRODÓW I DOMÓW JEŚLI STRACIMY RUINY NIE POZOSTANIE NIC piszę tak jak potrafię w rytmie nieskończonych tygodni poniedziałek: magazyny puste jednostką obiegową stał się szczur wtorek: burmistrz zamordowany przez niewiadomych sprawców środa: rozmowy o zawieszeniu broni nieprzyjaciel internował posłów nie znamy ich miejsca pobytu to znaczy miejsca kaźni czwartek: po burzliwym zebraniu odrzucono większością głosów wniosek kupców korzennych o bezwarunkowej kapitulacji piątek: początek dżumy sobota: popełnił samobójstwo N.N. niezłomny obrońca niedziela: nie ma wody odparliśmy szturm przy bramie wschodniej zwanej Bramą Przymierza wiem monotonne to wszystko nikogo nie zdoła poruszyć unikam komentarzy emocje trzymam w karbach piszę o faktach podobno tylko one cenione są na obcych rynkach ale z niejaką dumą pragnę donieść światu że wyhodowaliśmy dzięki wojnie nową odmianę dzieci nasze dzieci nie lubią bajek bawią się w zabijanie na jawie i we śnie marzą o zupie chlebie i kości zupełnie jak psy i koty WIECZOREM LUBIĘ WĘDROWAĆ PO RUBIEŻACH MIASTA WZDŁUŻ GRANIC NASZEJ NIEPEWNEJ WOLNOŚCI PATRZĘ Z GÓRY NA MROWIE WOJSK ICH ŚWIATŁA SŁUCHAM HAŁASU BĘBNÓW BARBARZYŃSKICH WRZASKÓW DOPRAWDY NIEPOJĘTE ŻE MIASTO JESZCZE SIĘ BRONI oblężenie trwa długo wrogowie muszą się zmieniać nic ich nie łączy poza pragnieniem naszej zagłady Goci Tatarzy Szwedzi hufce Cesarza pułki Przemienienia Pańskiego kto ich policzy kolory sztandarów zmieniają się jak las na horyzoncie od delikatnej ptasiej żółci na wiosnę przez zieleń czerwień do zimowej czerni []tedy wieczorem uwolniony od faktów mogę pomyśleć o sprawach dawnych dalekich na przykład o naszych sprzymierzeńcach za morzem wiem współczują szczerze ślą mąkę worki otuchy tłuszcz i dobre rady nie wiedzą nawet że nas zdradzili ich ojcowie nasi byli alianci z czasów drugiej Apokali psy synowie są bez winy zasługują na wdzięczność więc jesteśmy wdzięczni nie przeżyli długiego jak wieczność oblężenia CI KTÓRYCH DOTKNĘŁO NIESZCZĘŚCIE SĄ ZAWSZE SAMOTNI obrońcy Dalajlamy Kurdowie afgańscy górale teraz kiedy piszę te słowa zwolennicy ugody zdobyli pewną przewagę nad stronnictwem niezłomnych zwykłe wahanie nastrojów losy jeszcze się ważą CMENTARZE ROSNĄ MALEJE LICZBA OBROŃCÓW ALE OBRONA TRWA I BĘDZIE TRWAŁA DO KOŃCA I JEŚLI MIASTO PADNIE A OCALEJE JEDEN ON BĘDZIE NIÓSŁ MIASTO W SOBIE PO DROGACH WYGNANIA ON BĘDZIE MIASTO patrzymy w twarz głodu twarz ognia twarz śmierci najgorszą ze wszystkich - twarz zdrady I TYLKO SNY NASZE NIE ZOSTAŁY UPOKORZONE I TYLKO SNY NASZE NIE ZOSTAŁY UPOKORZONE I TYLKO SNY NASZE NIE ZOSTAŁY UPOKORZONE Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Piosenka dla nikogo 12.03.10, 00:11 www.youtube.com/watch?v=VyXsRzR0ioA Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Piosenka dla nikogo 12.03.10, 02:55 "....A świat odkrywa na nowo wciąż dramaty moje Śmiejąc się z nich do rozpuku, zamiast je zrozumieć...." Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla nikogo 12.03.10, 03:13 "Świata nie naprawisz. Nie jest tego wart." www.youtube.com/watch?v=Gra73UcKeoA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Piosenka dla nikogo 12.03.10, 03:19 A Wszechświat? www.youtube.com/watch?v=DXbcWBOQ8sg Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla nikogo 12.03.10, 03:33 Też nie. Nic nie jest wieczne. www.youtube.com/watch?v=Dx11oNHPDrA&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Piosenka dla nikogo 12.03.10, 03:42 Osobliwość jest! patrz.pl/filmy/roy-etzel-dolannes-melody-609235 Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla nikogo 12.03.10, 03:52 I głupota niestety. Czas do łóżka. Na sen: www.youtube.com/watch?v=h17e_XQHyrQ&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Piosenka dla nikogo 12.03.10, 03:56 Sen to zwykłe marnowanie czasu! postepy.camk.edu.pl/jks-antropic.html Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla nikogo 12.03.10, 04:07 ...noce są czasem, który nie śpi... czytaj więc nadal, podczas gdy dzień kona a Szachrazad opowiada Twoje dzieje... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Piosenka dla nikogo 12.03.10, 04:17 Vivere non est necesse, navigare necesse est... w841.wrzuta.pl/audio/855PVWiv6yx/il_divo_-_caruso Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla nikogo 12.03.10, 04:29 Muzyka Japonii. Skąpo z klepsydry odrywają się krople powolnego miodu czy też niewidzialnego złota, które w czasie powtarzają wątek wieczny i kruchy, tajemny i jasny. Lękam się, że każda będzie ostatnią. Należą do wracającego wczoraj. Z jakiej świątyni, z jakiego ulotnego ogrodu na górze, z jakich bezsenności nad nieznanym mi morzem, z jakiego wstydu melancholii, z jakiego straconego i odzyskanego wieczora przybywają do mnie - ich odległego jutra? Nie dowiem się. Nieważne. W tej muzyce jestem ja. I się wykrwawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Piosenka dla nikogo 12.03.10, 04:42 na dobranoc "Nessun dorma" :-))) bogsiel.wrzuta.pl/audio/5x9FjCp2IT5/opera_-_puccini_-_turandot_-_luciano_pavarotti_andrea_bocelli_-_nessun_dorma Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla nikogo 12.03.10, 04:59 Dziękuję :-))) Na dobranoc - Spiskowcy: W centrum Europy spiskują. Dzieje się to w roku 1291. Są to ludzie z różnych plemion, wyznający różne religie, mówiący różnymi językami. Podjęli dziwną decyzję: postanowili być rozsądni. Postanowili zapomnieć o różnicach i uwydatnić podobieństwa. Byli żołnierzami Konfederacji, a później najemnikami, gdyż byli biedni i posiedli zwyczaje wojny i wiedzieli, że wszelkie przedsięwzięcia człowieka są równie daremne. Byli Winkelriedem, który wbija sobie w pierś nieprzyjacielskie lance, by ich towarzysze mogli iść dalej. Są chirurgiem, pasterzem czy prawnikiem, ale są też Paracelsusem i Amielem, i Jungiem, i Paulem Klee. W centrum Europy, na wyżynach Europy, rośnie wieża rozumu i nieporuszonej wiary. Kantonów jest teraz dwadzieścia dwa. Kanton genewski, ostatni, jest jedną z moich ojczyzn. Jutro będą całą planetą. Być może to, co mówię, nie jest prawdą. Oby było prorocze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Piosenka dla uzależnionych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 07:39 www.youtube.com/watch?v=Y7S8p-UFKIk&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 12.03.10, 18:22 Etam... etam... szokora.wrzuta.pl/audio/1gsC5C5jxXc/swietliki_-_filandia Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Piosenka dla uzależnionych 13.03.10, 01:24 Więc jednak niczego nie będzie....... ak4sha.wrzuta.pl/audio/0WTKNOTkWyC/budka_suflera_-_zapach_kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 13.03.10, 01:38 Jak będziesz wrzucał takie tytuły, to Al Pacino będzie wciaż tańczył tango. Nie pamiętam już z kim, może z tą Panią? www.youtube.com/watch?v=gr_4Frur4wU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Piosenka dla uzależnionych 13.03.10, 01:46 Ale żeby aż do pierwszej krwi? :-) www.youtube.com/watch?v=qYLjGnO9vVk Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 13.03.10, 01:56 Krew jest nieodzowna :-))) www.youtube.com/watch?v=JZ1h5gFhlsg Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Piosenka dla uzależnionych 13.03.10, 02:04 A może odrobina Metaxy Centenary Private Reserve? www.youtube.com/watch?v=6Fuc20fzd-k&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 13.03.10, 02:16 Grek Zorba wciąż tańczy, ale... Nikt już nie zdąży zabić morderców... ... www.youtube.com/watch?v=iKb7cHP4uPw&feature=related ... Metaxa nie, może być Ouzo. Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Piosenka dla uzależnionych 13.03.10, 02:21 Kanton Uri do Kantonu Genewa ! kaaz.wrzuta.pl/audio/7oEpe2joUgi/12._g.rossini-wilhelm_tell Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 13.03.10, 02:35 ;-))) www.youtube.com/watch?v=Gdvrzw1RFr0&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Piosenka dla uzależnionych 13.03.10, 02:38 Con piacere estremo cresce :-) piechu9.wrzuta.pl/audio/6mBnjSzQTpz/andrea_bocelli_laura_pausini_-_vivo_per_lei Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 13.03.10, 02:49 Amor che al cor gentil ratto s'apprende :-))) www.youtube.com/watch?v=P3fulF47Wp8 Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Piosenka dla uzależnionych 13.03.10, 02:51 And now for something completely different! www.youtube.com/watch?v=6ilX1GyGRAI Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 13.03.10, 03:08 zawsze można myśleć że nie powinno być rzeczy bez znaczenia rzuconych na ziemię zgrabiałych przerośniętych słów przez które widać kości ale zbyt dużo jest do stracenia między jednym a drugim złamaniem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Piosenka dla uzależnionych 13.03.10, 03:13 Nie, jeśli użyjemy gwoździ śródszpikowych! ewka50.wrzuta.pl/audio/2N1THvEvTCl/marek_torzewski_nie_ma_rady_na_milosc_zla. Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 13.03.10, 03:29 Ołówki i gwoździe, gwoździe i ołówki... W wiedeńskim muzeum zbrodni eksponatem jest ten, którym pewna jejmość zadźgała swojego ukochanego. Pewnie był to człowiek bez właściwości i pijał nad Dunajem czerwone wino - za to, co się śniło czerwone wino - za to, czego nie wiem czerwone wino - za miłość czerwone wino - za Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Piosenka dla uzależnionych 13.03.10, 03:42 Dobrze, ale tylko "Chateau Margaux cinquieme grand cru:-) Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 13.03.10, 03:55 Czyli staromodnie. A ja lubię poeksperymentować z nowościami. Bardzo dobry jest carmenere z chilijskiej Echeverii, ale nad Dunajem to jednak Heurigen :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Piosenka dla uzależnionych 13.03.10, 04:04 Cóż, my tu nad Sanem uwielbiamy "Leśny dzban" i "Perłę tarnobrzeską", niestety nie pamiętam roczników :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 13.03.10, 04:15 Coś mnie ominęło, nie poznałem. Ale drzewiej byłem koneserem pomonowskich trunków. "Kwiat jabłoni" i "Rubin" to wina mojej młodości :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Piosenka dla uzależnionych 13.03.10, 04:23 Na dobranoc musimy jednak wrócić do Sorrento..... www.youtube.com/watch?v=X_Hr_1zhjkM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 13.03.10, 04:30 Nie zapominajmy też o Santorini... www.youtube.com/watch?v=XzruJkrcUTI&translated=1 ... Santorini białe wytrawne i kałamarnice do niego :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Piosenka dla uzależnionych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 11:31 gajdol.wrzuta.pl/audio/2We6XT9pvAM/pink_-_i_don_t_believe_you Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 14.03.10, 13:44 Jeszcze raz. For You: Ciągle jeszcze pamiętam Hotel Chelsea i Ciebie Twoje słowa odważne i słodkie Gdy w pościeli wymiętej całowałaś mnie wszędzie limuzyny czekały pod oknem Były jakieś powody i był Nowy Jork goniliśmy za forsą i seksem Robotnicy w piosenkach rzecz tę zwali miłością i zapewne nazywają dziś jeszcze A potem odeszłaś Czyż nie tak kochanie ? Odwróciłaś się do tłumu plecami Odeszłaś i nigdy nie słyszałem Cię więcej: Chcę ciebie nie chcę ciebie chcę ciebie nie chcę ciebie To brzmiało mniej więcej tak Ciągle jeszcze pamiętam Hotel Chelsea i Ciebie o Twym sercu krążyły legendy Powtarzałaś mi w kółko że wolisz przystojnych ale dla mnie zrobiłaś wyjątek Wygrażałaś pięściami tym którzy jak my pozbawieni piękna są niczym Lecz po chwili dodałaś: Nie ma się czym przejmować jesteśmy wstrętni lecz mamy muzykę A potem odeszłaś Czyż nie tak kochanie ? Odwróciłaś się do tłumu plecami Odeszłaś i nigdy nie słyszałem już więcej: Chcę ciebie nie chcę ciebie chcę ciebie nie chcę ciebie To brzmiało mniej więcej tak Nie chcę przez to powiedzieć że Cię bardzo kochałem Trudno było minęło i przeszło Ciągle jeszcze pamiętam Hotel Chelsea i Ciebie lecz nie myślę o Tobie zbyt często Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Piosenka dla uzależnionych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 22:45 pomyłka piosenka nie dla ciebie wierszyk nie dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 14.03.10, 23:40 Przepraszam, wziąłem Cię za kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Piosenka dla uzależnionych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 00:10 www.youtube.com/watch?v=XEql6ox6fUU Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 15.03.10, 00:39 Cóż, są rzeczy, których kupić nie można. Wszystkie inne stracisz prędzej czy później. Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live 04.20 15.03.10, 04:20 Hey! Mr. Tambourine Man, play a song for me, I'm not sleepy and there is no place I'm going to. Hey! Mr. Tambourine Man, play a song for me, In the jingle jangle morning I'll come followin' you... www.youtube.com/watch?v=IC5UJajo73s&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: N;) 15.03.10, 12:52 Znakomita piosenka, a metoda testowania (dosłownie) uniwersalna i sprawdzona....wystarczy wycieczka w Bieszczady i już wszystko jasne;) "Nie dla takich jest grani szczyt" Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: N;) 15.03.10, 19:20 anonimowo.wrzuta.pl/audio/2IZUpVrOFph/leszek_dlugosz_takze_i_ty Odpowiedz Link Zgłoś
polak_katoliklive Re: N;) 15.03.10, 20:36 www.youtube.com/watch?v=raerE_zUfCA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: TWA 15.03.10, 21:11 Rozumiem, że swoją piosenkę adresujesz do nastolatek, wiec ja wrzucę coś dla starszych pań;) www.youtube.com/watch?v=CXdfI8lPmyE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: TWA 15.03.10, 21:31 Do nastolatek? Nie. Myślałem o kimś, kogo już nie ma... Szary człowiek. Niezbadany los sprawił, że nie kochała go pewna kobieta. Ta historia jest historią kogokolwiek, ale ze wszystkich historii pod księżycem najbardziej boli. Może myślał chwilę o samobójstwie. Przecież nie mógł wiedzieć, że ten miecz, ten piołun, ta agonia to był talizman, jaki mu zesłano, by mógł osiągnąć stronicę żyjącą wysoko ponad ręką, która ją pisze, ponad wysokim kryształem gotyku. Gdy ukończył swą pracę, był na powrót szarym człowiekiem, który gubi się wśród ludzi. Pozostawił nam rzeczy nieśmiertelne. A panowie jak zwykle przy barze, pijmy zatem: www.youtube.com/watch?v=47_5LiGWPgg Odpowiedz Link Zgłoś
polak_katoliklive Re: TWA 15.03.10, 21:38 www.youtube.com/watch?v=GeisCvjwBMo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: TWA 15.03.10, 21:58 Bix i Eddie Lang grali w piłkę... I'm coming Virginia... Gdzie też leży Bix, a gdzie Eddie Lang? O ile mil od siebie ich dwie nicości, które jakiejś przyszłej paryskiej nocy będą walczyć: gitara przeciw trąbce, gin przeciw złemu losowi, jazz... www.youtube.com/watch?v=knU-r_6DylM&feature=PlayList&p=5CAC40B7C3B00131&playnext=1&playnext_from= PL&index=6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Piosenka dla uzależnionych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 22:35 www.youtube.com/watch?v=Fnn9JlqqTE4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Piosenka dla uzależnionych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 16:48 www.youtube.com/watch?v=511Mq7vNim0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Piosenka dla uzależnionych IP: *.range86-132.btcentralplus.com 18.03.10, 18:07 www.youtube.com/watch?v=-bjv-plgj6I&feature=fvw Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 20.03.10, 04:37 Mmm... I wear black on St. Germain des Pres Feelings in the air that love today It's true I don't believe in love beyond the grave But then I listen to a trumpet play... www.youtube.com/watch?v=bifxw9C9RJk&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Sunday morning 21.03.10, 06:04 www.youtube.com/watch?v=zZXZ2wWmARY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Piosenka dla uzależnionych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 23:39 www.youtube.com/watch?v=iP9xMobANJM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokkator Re: Piosenka dla uzależnionych IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.10, 23:46 www.youtube.com/watch?v=7wChlvZbXjY Naprawdę Tuwim. Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 23.03.10, 23:49 www.youtube.com/watch?v=lfegOxTCuOQ&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Piosenka dla uzależnionych IP: *.range86-132.btcentralplus.com 24.03.10, 00:50 Co Jane zrobiła z Chopinem www.youtube.com/watch?v=oG9ZJe2pjBM Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 24.03.10, 01:21 Nic takiego. Posłuchaj co zrobił z nim Morrison. www.youtube.com/watch?v=c6IKfLnncvo&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Piosenka dla uzależnionych IP: *.range86-132.btcentralplus.com 24.03.10, 01:37 No tak ale ten Polonezik As-dur dopiero pod koniec, Jane zaspiewała całą "deszczówkę". w sumie to Chopin nie był zby często inspiracją, ta jak np. Musorgski: www.youtube.com/watch?v=yyys4gm01A8 Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 24.03.10, 01:50 No bo za Chopina wzięli się chyba tylko Doorsi. Gdzieś czytałem, że Riders on the Storm też było inspirowane jego muzyką. A tu masz "klasyczny" hicior Acceptu: www.youtube.com/watch?v=xDKB-kXlvTc&feature=PlayList&p=DC5C5253A02C6212&playnext=1&playnext_from=P L&index=62 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Piosenka dla uzależnionych IP: *.range86-132.btcentralplus.com 24.03.10, 02:06 Fajnie, że mi przypomniałeś Accept, ale ja jeszcze wrócę do Chopina, bo człowiek zamiast najpierw sprawdzić.... I proszę co nasze chłopaki potrafią: www.youtube.com/watch?v=gYLMlR9BOH8 polecam również Etiudę rewolucyjną i inne utwory Chopina w ich wykoaniu. Potęga, cały czas ciary mnie przechodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 24.03.10, 02:24 Rzeczywiście świetne. Ten, który zapodałeś kojarzy mi się z jakąś niegdysiejszą czołówką tv chyba z lat 80-tych, a te z tym cukierkowym wyciskaczem łez, jak już jesteśmy przy Chopinie: www.youtube.com/watch?v=VtoN7ISeGF8&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Piosenka dla uzależnionych 25.03.10, 01:35 stormbringer.wrzuta.pl/audio/8HRXzVdEiJZ/19._jacek_kaczmarski_-_niech... Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 25.03.10, 05:07 stormbringer.wrzuta.pl/audio/03GCAjWzmrh/19._kaczmarski_gintrowski_lapi_nski_-_kanapka_z_czlowiekiem_linke Odpowiedz Link Zgłoś
valmont80 Re: Piosenka dla uzależnionych 02.04.10, 10:27 Zaniedbany wątek, a szkoda! www.youtube.com/watch?v=inTeQ63Pn7Q&feature=player_embedded# Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 02.04.10, 13:04 Ojej, odgrzebujesz stare loginy, a ja dopiero obiecałem, ze już będę grzeczny. Ale co tam, wątek fajny faktycznie: www.youtube.com/watch?v=iVGFKU1aAv4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszcz Re: Piosenka dla uzależnionych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.10, 13:22 www.youtube.com/watch?v=CUxgeiLQa0w Odpowiedz Link Zgłoś
valmont80 Re: Do/dla Fanki! 03.04.10, 00:15 Dzwoniłam, ale nie odbierasz! www.youtube.com/watch#!v=jQcNiD0Z3MU&feature=fvw Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Do/dla Fanki! 03.04.10, 20:44 Ja też dla Fanki: www.youtube.com/watch?v=EBTWnFiILgY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Od Fanki! 04.04.10, 10:57 Dla Wampirzątka -TWA;) www.youtube.com/watch?v=UgbcuKbUEtY Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Na przystanku PkS-u... 05.04.10, 16:58 znalezionym gdzieś o zmierzchu z piosenkami, jak z włóczęgą łatwo zacząć, trudno przestać... ;-))) www.youtube.com/watch?v=vOnuBVARzVw&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Na przystanku PkS-u... 05.04.10, 20:16 ...w jednym ze stu tysięcy jednakowych miast;) www.youtube.com/watch?v=5o3sugZtDkA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Na przystanku PkS-u... 05.04.10, 20:35 No to niech będzie Amsterdam: www.youtube.com/watch?v=_VZr_H0D--Y Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Na przystanku PkS-u... 05.04.10, 20:56 Gdziekolwiek....;) www.youtube.com/watch?v=Kh82Oau-u_k&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Na przystanku PkS-u... 05.04.10, 21:08 Coś, co bardzo przypomina miłość: www.youtube.com/watch?v=bzg9mICO74E Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Na przystanku PkS-u... 05.04.10, 21:12 Bardzo, bardzo....coraz bardziej;) www.youtube.com/watch?v=ORInuOKuiHg Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Na przystanku PkS-u... 05.04.10, 21:24 Zawsze tak mówicie, ale żeby potem usmażyć naleśniki, a gdzieżby dzierzby znad wierzby ;-))) www.youtube.com/watch?v=EkZVos6SBBc&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Na przystanku PkS-u... 05.04.10, 21:41 No dobrze, podukuczałem Ci, teraz na poważnie. O tą piosenkę chodziło? ylka.wrzuta.pl/audio/1fxPPElkegl/renata_przemyk_-_nie_ty_to_ktos Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Na przystanku PkS-u... 05.04.10, 22:00 Nic nie rozumiesz....;) O tą... www.youtube.com/watch?v=RHrT2x8_S6Q Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Na przystanku PkS-u... 05.04.10, 22:36 Aha... www.youtube.com/watch?v=UJPieyzL-kg To dobranoc :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Na przystanku PkS-u... 06.04.10, 09:47 Dla sympatycznego (w porywach;) Wampirzątka, na dobry dzień...mniej ambitnie, ale za to jak wesoło!;) www.youtube.com/watch?v=FGy1S_JyB3k Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Na przystanku PkS-u... 06.04.10, 12:59 Jaki tam dobry, pada, a chciałem pójść na tego Rakoczego zobaczyć bramę cmentarza, którą Mykoła polecał. Tu masz wesołą piosenkę i wileński asfalt zamiast paryskiego bruku, cudo: www.youtube.com/watch?v=ibKkvXiWi5A Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Na przystanku PkS-u... 06.04.10, 14:47 No tak, pamiętam...;) Skoro już przypomniałeś Mykołę, jedyne skojarzenie z nim jest biesiadno-kabaretowe www.youtube.com/watch?v=vCOQnuQhMck A Rakoczego odpuść na razie, głównie ze względu na odległość, chociaż piesze wędrówki mają swój urok;) Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Na przystanku PkS-u... 06.04.10, 15:51 Mnie się z biesiadami to kojarzy, nie wiem dlaczego: www.youtube.com/watch?v=fNU2Q7_s8TU A łazić po Przemyślu i okolicach bardzo lubię. Sorry, że linkuję, ale szlag mi trafił baterie do myszki i niewygodnie mi się kopiuje. forum.gazeta.pl/forum/w,62,109636881,109638401,Re_Rozmowy_przy_Swiatecznym_Stole_.html Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Na przystanku PkS-u... 06.04.10, 19:37 No tak, wyobraźnia to potęga;) A dla Ciebie, ku przestrodze, piosenka chemiczna;) OTTO raz jeszcze www.youtube.com/watch?v=4hgwb15DUgU P.S. Nie zapominaj, że obiecałeś poprawę, uhm... Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Na przystanku PkS-u... 06.04.10, 21:46 Ja się nie znam na chemii. Gdy zapytałem panią od chemii o skład koktajlu Mołotowa i sposób mieszania, zrobiła taką aferę, że już na zawsze straciłem zainteresowanie tym przedmiotem. Konsekwentnie przez dwa lata bywałem wyłącznie na klasówkach, ale to było na zasadzie 3xZ, więc nic mi w głowie nie zostało. Ale walczyka proszę, najwyżej sobie skorygujesz ;-))) zen11.wrzuta.pl/audio/10VonuWh4bM/golec_uorkiestra_-_walc_chemiczny Ps. Jestem grzeczny przecież. O co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Na przystanku PkS-u... 07.04.10, 05:29 www.youtube.com/watch?v=y-cHHNEYze8&feature=related :) Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Na przystanku PkS-u... 07.04.10, 07:03 Na dzień dobry, dla Ciebie :-))) keisuke.wrzuta.pl/audio/84KV4GnnxmS/morphine_-_you_look_like_rain Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Na przystanku PkS-u... 08.04.10, 08:34 Obyś zawsze był tym, kim chciałbyś być. Dobrego dnia, Wampirzątko;) www.youtube.com/watch?v=nCygIFPc9Gk Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Na przystanku PkS-u... 08.04.10, 10:51 Jak już przypomniałaś o Stingu, to napiszę, że zawsze chciałem być wampirem ;-))) www.youtube.com/watch?v=5i_0PkOqLKA&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Na przystanku PkS-u... 08.04.10, 13:30 Aaa...jeśli Sting, to proszę bardzo. www.youtube.com/watch?v=aZjmrb3bjVo&feature=related Jak dla mnie, bezkonkurencyjne;) Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Na przystanku PkS-u... 08.04.10, 13:50 No, może. Ja Stinga prawdę mówiąc tak średnio lubię, ale "Moon over Burbon Street" jest o wampirze. Czyli dla mnie bezkonkurencyjne naturalnie ;-))) Nie wiem, co by Ci wrzucić, to pomimo środku dnia Morphine raz jeszcze. Mało u nas znani, a szkoda. To kawał dobrej muzyki: www.youtube.com/watch?v=ev3h4Ifo48M&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Na przystanku PkS-u... 08.04.10, 14:11 Wobec tego, zatrzymajmy się na chwilę...;) www.youtube.com/watch?v=YwGnrqlHSfc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Na przystanku PkS-u... 08.04.10, 14:18 To kawałek z płyty "Cure for pane". Proszę i spadam oglądać bramę na Rakoczego :-))) www.youtube.com/watch?v=985JGeGq_tc Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Na przystanku PkS-u... 08.04.10, 20:17 Czas ocieplić klimat....wiosna;) www.youtube.com/watch?v=YV7UwXUtkXA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Na przystanku PkS-u... 08.04.10, 21:07 Znów nam ubyło lat... No to to: www.youtube.com/watch?v=AE_yzXItNT0 I o wiośnie też będzie. Historycznie i malarsko: maliniak999.wrzuta.pl/audio/5vwfI5wTqv4/wiosna_1905_maslowski Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Na przystanku PkS-u... 08.04.10, 21:15 Poprawka, bo tam się coś zacięło: stormbringer.wrzuta.pl/audio/8f2bHxz1evp/13._gintrowski_kaczmarski_lapinski_-_wiosna_1905_r._maslowski Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Na przystanku PkS-u... 08.04.10, 21:23 Na dobranoc dla wszystkich "gente da minha terra". Dla Wampirków też;) www.youtube.com/watch?v=XQrq7nLPHEw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Na przystanku PkS-u... 08.04.10, 21:33 Na dobranoc Hugo Wolf, bo przewrotny jestem: www.youtube.com/watch?v=ff6BpOoFRWE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Na przystanku PkS-u... 09.04.10, 09:23 I jak Ci tam w tym niebie Czy z góry widać sens Czy dalej chce się wiedzieć Co jeszcze wyżej jest... www.youtube.com/watch?v=iJuW2GKlZLQ&feature=related Takie smutne dzień dobry. Lubiłem Malcolma McLarena... Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Na przystanku PkS-u... 09.04.10, 18:57 W niebie, niebiańsko...;) www.youtube.com/watch?v=G3IfK8Im-Og&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Na przystanku PkS-u... 09.04.10, 19:17 I jak Ci tam, w tym niebie Czy przydałby się swetr Bo za cholerę nie wiem Jak w kwietniu w niebie jest... www.youtube.com/watch?v=4KAiIdYUdA4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Na przystanku PkS-u... 09.04.10, 19:27 Reagujesz błyskawicznie....jestem pod wrażeniem, ale wyjdź czasem na spacer....warto;) www.youtube.com/watch?v=CWY6ZLUzeEw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Na przystanku PkS-u... 09.04.10, 19:42 No przecież chodzę codziennie po obiedzie. I patrzę i chyba nikt poza mną tego nie robi, bo odpowiedzi żadnych się nie doczekałem. Poza tą, że ptak odleciał hen... A dzisiaj piwkowałem sobie pod zamkiem i gapiłem się na wiewiórki i ciągle nie wiem, dlaczego w Przemyślu mówi się na nie Basia, bo gdzie indziej nie... A na nocne spacery mnie nie namawiaj, bo mam w planie okolice rzeźni nad Sanem za statoilem. Jeszcze Pysia przestraszę ;-))) www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=aEK9yi3KS4I Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Na przystanku PkS-u... 15.04.10, 23:04 We want to be saved But our final truth depends on time www.youtube.com/watch?v=CeRIzW9usAo Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Na przystanku PkS-u... 17.04.10, 15:16 It ain't time yet for the chocking So now we can see the movie and see each other truly In the death car we're alive... www.youtube.com/watch?v=sG2Vj86B2hg Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Na przystanku PkS-u... 17.04.10, 15:26 www.youtube.com/watch?v=ZOG2P9yjnJc :( Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Na przystanku PkS-u... 17.04.10, 16:52 Czemu tak :( ? www.youtube.com/watch?v=ySVWeao57m8&feature=PlayList&p=42E5282F483EC721&playnext_from=PL&pl aynext=1&index=3 Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Na przystanku PkS-u... 17.04.10, 17:44 In three more days, I'll leave this town And disappear without a trace. www.youtube.com/watch?v=g1Ert6Pk4nk Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Na przystanku PkS-u... 18.04.10, 13:23 Hmm... www.youtube.com/watch?v=GuwNpB-lrKk&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Na przystanku PkS-u... 18.04.10, 22:02 Lubię zmiany;) www.youtube.com/watch?v=GdBwogT9sQQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Na przystanku PkS-u... 18.04.10, 22:35 Ja nie bardzo, ale moja żona lubi, a ja lubię moją żonę :-))) www.youtube.com/watch?v=GJLf4BhwGvI&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Na przystanku PkS-u... 18.04.10, 22:48 Szczęścia życzę, jak zawsze;) A ja "cichutko zamknę za sobą drzwi"... www.youtube.com/watch?v=4emPnfRm8-w&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Na przystanku PkS-u... 18.04.10, 23:13 Nie możesz, nikt nie może... www.youtube.com/watch?v=6RdzJxhfyxQ Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Na przystanku PkS-u... 04.05.11, 17:38 In spite of me... www.youtube.com/watch?v=egqI84zsnYw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
valmont80 Re: Piosenka dla uzależnionych 03.04.10, 22:31 Jak słyszę dziecięce lalalala, to mam tylko jedno skojarzenie:) www.youtube.com/watch?v=deyc4uLg8ew Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 04.04.10, 18:35 A ja mam takie: jaform.wrzuta.pl/audio/3cMAwVyEmot/jan_krzysztof_kelus_-_piosenka_zeglarska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Piosenka dla uzależnionych IP: *.range81-154.btcentralplus.com 05.04.10, 20:47 Valmont przypomniała mi Włodzimierza Nahornego, genialnego kompozytora. aranżera, saksofonistę i pianistę. "Jej portret" - ballada w rytmie walca angielskiego, koniecznie posłuchajcie, co Włodzio wyprawia w tle. www.youtube.com/watch?v=OjfHrQHU8EI&feature=related a tu Mec z nieżyjącą już niestety Łucją Prus i też Włodzio przy fortepianie www.youtube.com/watch?v=ko2e6VK1Cpc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 05.04.10, 21:02 No tak, "był jazz". Chciałem niedawno puścić kolegom z Krakforum "Ach, to był szał, gdy Duduś grał na saksofonie", ale nigdzie nie ma. Melomanów też jak na lekarstwo, no to się Kofty uczepię, proszę: www.youtube.com/watch?v=2K6kuLupSi8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Piosenka dla uzależnionych IP: *.range81-154.btcentralplus.com 05.04.10, 21:16 no właśnie miałem wkleić "ogrody", ale wobec tego jeszcze pozostanę przy walcu angielskim - Wojciech Młynarski i "Przedostatni walc", świetny zresztą: w229.wrzuta.pl/audio/56Edpprpdyv/przedostatni_walc Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 05.04.10, 21:32 No to proszę walczyka: www.youtube.com/watch?v=5bnR81Tm0qk&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Piosenka dla uzależnionych 11.04.10, 03:13 kaleson987.wrzuta.pl/audio/1oJxdf1lPVQ/jacek_kaczmarski_-_katyn Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: In memoriam 11.04.10, 12:58 www.youtube.com/watch?v=0gDZc63NIQU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autorka Re: Piosenka dla uzależnionych IP: *.gaja.net.pl 10.05.10, 19:25 A dziękuję ;-) daglezja1 Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Dla tych z Was... 13.04.10, 13:23 ...którzy nieustannie sieją niezgodę i nienawiść, wymyślają sobie wrogów i tworzą podziały. Którzy niszczą, zamiast budować, rujnują zamiast cieszyć się życiem... Aby uzmysłowili sobie, że piękno tkwi w różnorodności, którą należy uszanować, czasem docenić, czasem potraktować pobłażliwie, ale nigdy i pod żadnym pozorem, niszczyć. www.youtube.com/watch?v=BuoTuL1we_c&feature=related If a black man is racist, is it okay If it's the white man's racism that made him that way Because the bully's the victim they say By some sense they're all the same Because the line between Wrong and right Is the width of a thread From a spider's web The piano keys are black and white But they sound like a million colours in your mind I could tell you to go to war Or I could march for peace and fighting no more How do I know which is right And I hope he does when he sends you to fight Because the line between wrong and right Is the width of a thread from a spider's web The piano keys are black and white But they sound like a million colours in your mind Should we act on a blame Or should we chase the moments away Should we live Should we give Remember forever the guns and the feathers in time Because the line between wrong and right Is the width of a thread from a spider's web The piano keys are black and white But they sound like a million colours in your mind The piano keys are black and white But they sound like a million colours in your mind Odpowiedz Link Zgłoś
valmont80 Re: Dla tych z Was... 13.04.10, 13:44 ...którzy są kamieniem, a powinni być drogowskazem. www.youtube.com/watch?v=99f7par4snc Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Dla tych z Was... 13.04.10, 23:45 I dla tych, których już nie ma..... www.youtube.com/watch?v=X--65gpIVIw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Dla tych z Was... IP: *.range81-154.btcentralplus.com 17.04.10, 15:46 Maciej Zembaty z Chopinem: w857.wrzuta.pl/audio/4lgfWZ7UF1G/maciej_zembaty_-_ostatnia_posluga Maciej Zembaty Ostatnia posługa Jak dobrze mi w pozycji tej W pozycji hory-zon-tal-nej Ubodzy krewni niosą mnie na swych ramionach A za trumną idzie żona Choć właśnie pada - pada deszcz W dębowej trumnie sucho jest Ubodzy krewni przemoczeni są zupełnie Żona pewnie się przeziębi Dość długa droga czeka ich Kilometr z hakiem muszą iść Oj, będzie bardzo ciężko Z pełną trumienką Z m o j ą trumienką Oj! O wieko bębnią krople dżdżu Kołyszą słodko mnie do snu Ubogim krewnym trumna wrzyna się w ramiona I już ledwo idzie żona Raz dwa i lewa! Raz dwa i lewa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Dla tych z Was... IP: *.range81-154.btcentralplus.com 18.04.10, 22:31 www.youtube.com/watch?v=3_NDv7QVUX0&feature=relate i oryginał: www.youtube.com/watch?v=fybexD3uLo0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
valmont80 Re: Dla tych z Was... 20.04.10, 23:25 ...co czają się w półmroku! www.youtube.com/watch?v=B7SwkIbcFxE Odpowiedz Link Zgłoś
valmont80 Piosenka dla uzależnionych 21.04.10, 08:56 www.youtube.com/watch#!v=WZ88oTITMoM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posluachaj Posłuchaj człowieku! IP: *.stny.res.rr.com 21.04.10, 09:06 Bardzo patriotycznie o piłce nożnej, polityce :) www.youtube.com/watch?v=gkfUn1d-Pd0 Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.val.monta.iq80 Re: Piosenka dla uzależnionych 21.04.10, 21:15 www.youtube.com/watch?v=b6Gdg9hhOas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Piosenka dla uzależnionych IP: *.range86-146.btcentralplus.com 22.04.10, 01:21 tylko ze względu na zajebisty początek i takiż refren. www.youtube.com/watch?v=b-TzguHJKxY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Piosenka dla uzależnionych IP: *.range86-146.btcentralplus.com 22.04.10, 02:20 www.youtube.com/watch?v=dZAk4-lek0Y&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.val.monta.iq80 Re: Piosenka dla uzależnionych 22.04.10, 07:53 www.youtube.com/watch?v=qCvivR_CW5I&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
lep.na.modliszki Re: Piosenka dla uzależnionych 22.04.10, 16:30 www.youtube.com/watch?v=ZGMDBppWBOo Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 23.04.10, 21:42 www.youtube.com/watch?v=7-egpJZHqMU Odpowiedz Link Zgłoś
lep.na.modliszki Re: Piosenka dla uzależnionych 25.04.10, 00:15 do ostatniej kropli krwi www.youtube.com/watch?v=Wo2BWUCH3e8 Odpowiedz Link Zgłoś
lep.na.modliszki Re: Piosenka dla uzależnionych 25.04.10, 00:27 fanka.val.monta.iq80 napisała: > www.youtube.com/watch?v=b6Gdg9hhOas a można subtelniej www.youtube.com/watch?v=okaWTEnU4j0 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 01.05.10, 22:34 www.youtube.com/watch?v=xyvQJA_vyv4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 01.05.10, 22:46 Hotel California już był, ale on ma dużo wersji, polską też: www.youtube.com/watch?v=kznwjWlJSZw Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 02.05.10, 00:28 Gdy Jesus miał 13 lat chciał być Miną Murray :) Miłych łowów i dobrej nocki życzę! www.youtube.com/watch?v=vhG8zC4npsE Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 02.05.10, 01:04 Gdy wampir miał 13 lat chciał być Marry Shaley :-))) Dobranoc. www.youtube.com/watch?v=bsNgKrQe1Ec&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 08.05.10, 01:19 Mam przyjaciela, znakomity gość, scenarzysta, który ukończył Harvard summa cum laude - mówi Leonard. Powiedziałem mu, że chcę zobaczyć, jak wygląda jego praca. No i pewnego dnai obszedłem z nim różne miejsca i przyjrzałem się, jak wtyka swoją robotę producentom. Tak się akurat złożyło, że próbował sprzedać scenariusz według mojej powieści Beautiful Losers. Wchodzimy więc do biura, mój przyjaciel rozpoczyna elegancką prezentację, omawia główne postaci, a w tym Katherine Tekakwithę, indiańską świętą z XVI wieku. Ten błyskotliwy wywód zajmuje mu 20 minut. Kończy, a wtedy producent odchyla się z krzesłem do tyłu i mówi: "to brzmi wspaniale, ale ja mam w planie już inny film o Indianach". Klasyka marzycielstwa na dobranoc: www.youtube.com/watch?v=Y_PIadFsvDk&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 10.05.10, 00:56 Jak Indianie to musi być koniecznie Ostatni Mohikanin Na dobranoc :) www.youtube.com/watch?v=ygNuRpwZqRU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 10.05.10, 01:04 Jak Indianie to koniecznie El Condor Pasa, z aluzją do Mrs Robinson, więc takie wykonanie: www.youtube.com/watch?v=WuG35Tbrtbw&translated=1 Dobranoc :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 11.05.10, 16:09 Jesus zakupił kiedyś w zoologicznym dwie żabki, jedna z nich nosiła imię Geronimo na cześć słynnego Apacza, który odważył się wkroczyć na wojenną ścieżkę i który pogonił białe twarze:) Jesus bardzo lubił swoją żabkę Geronimo. Jesus wolałby być żabką niż Jesusem! Jak Indianie to koniecznie Ci potrafiący tańczyć :) www.youtube.com/watch?v=oQ4FQfSeksA&feature=PlayList&p=08A0E1299FD6C044&playnext_from=PL&playnext=1&index=9 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 11.05.10, 19:02 Bardzo dużo żabek skakało mi dziś pod nogami na jazie :-))) Ale do rzeczy - don't worry be Indian! www.youtube.com/watch?v=-3Uw95vG01U Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 12.05.10, 00:20 Wróćmy na nasze podwórko, wszak na wiosnę kwiatki rosną i kwitnie miesiąc maj... Najlepsze pierwsze wykonanie. Iga Cembrzyńska i Łazuka: www.youtube.com/watch?v=MwBp7ypMDbQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 12.05.10, 13:39 :))) Maj w tym roku jest wyjątkowo zimny! www.youtube.com/watch?v=3JnPxus-20o Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 12.05.10, 14:34 A świat, jak zawsze, pełen jest tajemnic :-))) www.youtube.com/watch?v=FdIid5IJEds Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 13.05.10, 10:01 Jak tańczyć to tylko z Travoltą, poza tym w Przemyślu wilki to rzadkość:) Na dzień dobry dla Wszystkich! www.youtube.com/watch?v=bBKPAZlo-OQ Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 13.05.10, 13:32 Jak tańczyć to tylko z wampirami! W Przemyślu wampiry to żadna rzadkość ;-))) www.youtube.com/watch?v=qGrMCk0YuX8 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 13.05.10, 14:13 Do tego tańca trzeba się solidnie przygotować, zrobić naszyjnik z czosnku i cebuli, oraz na wszelki wypadek wpiąć we włosy klamrę z osiki :)) Tymczasem chwytam w objęcia Tila bandytę! :) www.youtube.com/watch?v=zxMum4IAD98 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 13.05.10, 19:08 Można też tańczyć tak: www.youtube.com/watch?v=Up_zLOhVA70 Albo tak: www.youtube.com/watch?v=si8jQCKA_VQ&feature=related :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 14.05.10, 01:04 I jeszcze tak można. Lato niedługo! Ty sobie żartujesz, a ja kupiłem białą furażerkę. Będzie mi pasowała do białych o szarym odcieniu ni to bojówek, ni safarek, w których sobie chodzę :-))) www.youtube.com/watch?v=5AfTl5Vg73A&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 14.05.10, 11:32 Jesus gdy stroi się na bal zawsze pamięta o perłach i czasami ma problemy podobnie jak Adaś i z ogarnięciem świata:) www.youtube.com/watch?v=XV6IVKtmgEE Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 14.05.10, 11:50 Ale co tam, masz rację lato już niedługo pora zakupić lambadówkę, rozpuścić włosy, wyciągnąć Junaka z garażu i ruszyć w świat! :) www.youtube.com/watch?v=LweA7NLPB0c Może zamiast furażerki kask się przyda? :) Jesus ma takie szpanerskie okulary jak Fonda :)) www.youtube.com/watch?v=mJS8j9YYB9w Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 14.05.10, 15:21 Jeśli o lecie, to koniecznie Janis Joplin. Co może zrobić z takiej sobie melodyjki zdolna artystka... Mistrzostwo świata: www.youtube.com/watch?v=A27FF2T2z2k&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 14.05.10, 16:19 Tak Janis jest wspaniała :) Lato spędzone nad dzikim irlandzkim morzem, razem z Sinead i pewnym Indianinem:) Piękne posłuchaj www.youtube.com/watch#!v=MUPrFhDqXbI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 14.05.10, 16:28 Tak, piękne. No to "Indian summer" Doorsów, choć do wczesnej jesieni jeszcze ho, ho: www.youtube.com/watch?v=owsf8EW_hiQ&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 15.05.10, 11:50 Mówisz Indian summer, więc proszę bardzo :) www.youtube.com/watch?v=LdgNWCv1RkY Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 15.05.10, 13:36 No to jeszcze jedna słoneczno-letnia piosenka. Uśmiechnij się :-))) www.youtube.com/watch?v=sqRAiOPwvrQ&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 16.05.10, 15:36 Dobrze, że wczoraj było słoneczne reggae, dzisiaj łatwiej znieść deszcz:) www.youtube.com/watch#!v=jjg1NYvuOkM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 16.05.10, 19:25 Taki deszcz się łatwo znosi: www.youtube.com/watch?v=ayLgKqRjd5E&feature=watch_response :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Piosenka dla uzależnionych IP: *.range81-157.btcentralplus.com 18.05.10, 01:34 Czy ktoś ich jeszcze pamięta? www.youtube.com/watch?v=jEG0-3xlAkg Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 18.05.10, 02:09 Pamiętam. I jeszcze Iron Maiden. Nie pamiętam już dokładnie, w którym roku, ale jakoś w drugiej połowie l.80-tych byłem na ich koncercie we Wrocławiu. Bardzo byli u nas wtedy popularni. www.youtube.com/watch?v=PieS0zG228A&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 21.05.10, 23:26 Hmmm... w11.wrzuta.pl/audio/4Bqsw4czWsY/lady_pank_-_ohyda_-_a_to_ohyda Odpowiedz Link Zgłoś
twa_live Re: Piosenka dla uzależnionych 01.06.10, 18:48 Ciągle pada... www.youtube.com/watch?v=0aO5MIdjAlc Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 01.06.10, 19:42 Pada, pada, pada :) Śpiewająco i z uśmiechem na twarzy, można skakać po kałużach :) www.youtube.com/watch#!v=p7QL46cK7B8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 01.06.10, 20:20 Dear rain, please come again another day! Wszystkim dzieciom wszystkiego NAJ :-))) www.youtube.com/watch?v=c3v0rJqyCTM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 01.06.10, 20:27 W czasie deszczu dzieci mają różne pomysły, a moje mają kolorowe parasolki i kalosze, dzięki temu mam całe poduszki :) www.youtube.com/watch?v=DXiNhBB3noQ Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 01.06.10, 20:12 Gość portalu: jobrave napisał(a): > Czy ktoś ich jeszcze pamięta? > www.youtube.com/watch?v=jEG0-3xlAkg Pamiętam, pamiętam, a ten kawałek najczęściej służy jako podkład muzyczny w filmach w których się kochają, nienawidzą, a potem znowu się kochają, a potem znowu nienawidzą, aż do finałowego pocałunku :) www.youtube.com/watch#!v=L2BjJbKQkgc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 01.06.10, 20:52 I dla Krwawej Basi też najlepsze życzenia. To przecież jeszcze zupełne dziecko :D www.youtube.com/watch?v=FMO4Oqg0Cb0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 01.06.10, 20:56 I dla kinomaniaków coś mam. Wolałem starszą wersję, ale mówi się trudno: www.youtube.com/watch?v=MINO7u_QbVo Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 02.06.10, 12:11 Nu a czegu ty jeden bezbużniku świetych Paninków się czupisza, a potum biedna Valmont musi świcić oczuma pżud Panum Szanownym Dzilnicówym co tu na naszum dzielnicum ma i tak dosuć robotu, bo tu same ohlaptusy mieszkajum com dzici tłókom alem tak zabardzum nie bo im opiekum pieniąrzkuw nie da i tłukom tak by na amen nie zaciókać ino tak trohe dwa trzy ciosy w potylicu i Pan Lechówski prawdziwy polak katolikv nie bendzie mugł profesora Rybowskiego cytuwać, nu i tylu robotu ma Pan nasz Szanowny Dzielncuwy! Nu tak, tak bu tu sam cryminał mieszka jak na grunwaldzkiej w tym retencyjnym co tu pan Kisielak mieszka! www.youtube.com/watch?v=9_TTkAB6b14 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 02.06.10, 17:33 Bo za oknem grzmot się ściga z błyskawicą W letnią burzę tańczą Wodnik z Topielicą Zakochani w zbrodni, ofiar wiecznie głodni Wodnik i Topielica, Topielica i Wodnik www.youtube.com/watch?v=Is5ofSHZWTM&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 09.06.10, 11:00 Piosenkę z Crime Story nucił mój kolega, wielbiciel mocnych trunków i kobiet, którym łamał nagminnie serca. Mnie nigdy na szczęście nie wielbił, za to wspólnie z nim mogłam wielbić mocne trunki:) Przypomniałeś stare czasy:) www.youtube.com/watch?v=FIL8PxLmjm4 A jak Chris Rea to koniecznie musi być www.youtube.com/watch#!v=abZlWqVeLzg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 09.06.10, 14:15 Nakupiłem trochę płyt i filmów, m. in. Crime Story w wersji kinowej, no to wrzuciłem. Bardzo lubiłem kiedyś ten serial i gin Three Castles, którego od dawna nie ma w sklepach :-))) Ale wracając do muzyki. Posłuchaj kawałka ze SWOP-a "Club des Belugas". Gościnnie śpiewa Brenda Boykin. Świetna płyta. Do kupienia w Kulturalnym sklepie Wyborczej za trzy dychy. Polecam. Warto. www.youtube.com/watch?v=nDqCxXmSRJo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 11.06.10, 08:40 Idealna muzyka na upalne lato, pewnie się skuszę i zamówię:) Upał ma być jeszcze przez dwa dni, gin z lodem i limonką jak najbardziej wskazany:) do tego polecam www.youtube.com/watch?v=6Hxz6qJi-9k ...a do obejrzenia doskonały film na upalne wieczory:) www.youtube.com/watch?v=TWsG_Qj1wUo Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 12.06.10, 00:52 No to mzycznie - wielki przebój Renato Carosone i filmowo - w gwiazdorskim wykonaniu z "Utalentowanego pana Ripley'a" - Tu Vuò Fa' L'Americano: www.youtube.com/watch?v=MUd-YP0Dt80&feature=related :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 19.06.10, 01:03 Smutniejsze od dzisiejszego ujadania upadłej first lady tego forum była wiadomość o śmierci Elżbiety Czyżewskiej i Jose Saramago. Jego książki mogę polecić - to świetny autor, a Ona niech jeszcze raz zaśpiewa: www.youtube.com/watch?v=sVuGZ57uiLc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 19.06.10, 17:55 W tym kraju prapoczątków duch obcowały z jeszcze nienarodzonymi. Mogliśmy przybierać różne kształty. Wielu z nas latało jak ptaki. Nie znaliśmy granic. Dużo było ucztowania, zabawy i smutku. Często ucztowaliśmy, bo zawsze byli między nami ci, którzy właśnie wrócili ze świata żyjących. Nie było pośród nas nikogo, kto by się cieszył, że się urodzi. Nie znosiliśmy rygorów egzystencji, nie spełnionych marzeń, majestatycznych nieprawości świata, labiryntów miłości, ignorancji rodziców, umierania oraz zdumiewającej obojętności żyjących pośrodku zwyczajnego piękna wszechrzeczy. Czuliśmy, że ludzie są bez serca - wszyscy rodzą się ślepi, a zaledwie nieliczni uczą się widzieć. Wampirku oni właśnie teraz ucztują, a tu ode mnie dla nich żeby im było przyjemniej:) www.youtube.com/watch?v=0dPS-EHl-FE Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 19.06.10, 18:09 Michael Nyman. Bardzo lubię jego muzykę. Bardziej tą z filmów Greenawaya, szczególnie z "Kucharza, jego żony i jej kochanka" i "Zeta i dwóch zer" i tę pisaną na kameralne kwartety w wykonanie Piano Circus Band. Niestety nic z tego nie znalazłem w necie. Przyszła za to wreszcie do tej księgarni koło mojej dawnej szkoły na Ratuszowej "Złodziejka książek" Zusaka, którą zamówiłem tam gdy byłem w Przemyślu. Ciocia wczoraj odebrała, więc jesienią, gdy przyjadę z dzieciakami zdobywać forty i medal Obrońcy Twierdzy, będę miał co czytać. Jest tego więcej, jak chcesz to się wybierz do tej księgarni i kawę dobrą też tam parzą. A piosenka? Będzie - tak mi się jakoś z temetyką tej książki kojarzy: www.youtube.com/watch?v=dzV9Fa9v8Bc&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 19.06.10, 18:35 Moja Mama bardzo lubi Ewę Demarczyk :), a ja bardzo, bardzo, bardzo Michaela Nymana i właśnie zdmuchnęłam kurz z pianina i ćwiczę jeden z jego piękniejszych utworów, już opanowałam 1/3, więc pierwsze koty za płoty:) www.youtube.com/watch?v=5jh0WoUBDEs Za tydzień będę miała względny luz na jakieś dwa miesiące, więc bardzo chętnie napiję się dobrej kawy i przeczytam proponowaną książkę. Pewnie oprócz nas nikt nie zagląda do tego wątku, a szkoda Jobrave by się przydał, a coś milczy ostatnio. Pewnie pisze mi tą nieszczęsną pracę jak to sugerowała stęskniona za nim Puni Prófesórka i tylko ciekawe co będzie chciał w zamian, wszystkie szczegóły transakcji muszę omówić wcześniej z mężem, więc niech się już odezwie:))) Byłam z dziećmi przez tydzień w Bieszczadach także Wampirku krwiopijku uważaj, jesteśmy zaprawieni w boju i medalu Obrońcy Twierdzy nie oddamy bez walki :) Pyszne jedzonko jadłam w Bieszczadach, u Łemków, ale o tym kiedyś w innym wątku, a była w nim i pokrzywa i mięta mniammm! www.youtube.com/watch?v=HbCcGjVHjM8 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 19.06.10, 18:59 Ja niestety musiałem zarzucić samodzielne muzykowanie, postanowiłem się kiedyś sam nauczyć grać na trąbce, w hołdzie dla Bixa, który grywał również na kornecie. Niestety sąsiadów zęby bolały od moich prób, rodzinę też i mama zażądała, żebym się pozbył tego okropnego instrumentu, zostało mi słuchanie młodzieńczego idola: www.youtube.com/watch?v=6qV59ke3lk4&translated=1 Bieszczadami to mi nie zaimponujesz. Złaziłem całe Tatry i polskie i słowackie, a w młodości się tam nawet wspinałem po Mnichu, żamarłej Turni, Kominiarskim Wierchu z użyciem lin i karabinków. Raz nawet wisiałem nad przepaścią, na szczęście kumpel mocno trzymał, a uchwyty wbiłem prawidłowo i poza strachem nic mi się nie stało:-))) Co do pokrzywy i świeżej mięty - jedną i drugą dodaję czasem do naleśników. Z miętą i ricottą są pyszne, ale naleśniki to ja robię ze wszystkim co mi w łapy wpadnie, uwielbiam je :-))) No faktycznie dawno nie było Jo. Pewnie trudna ta Twoja praca, nie mogłaś wymyślić lżejszego tematu? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
valmont80 Re: Piosenka dla uzależnionych 06.07.10, 00:53 W muzykowaniu jestem jak najbardziej samodzielna, sama nauczyłam się grać na pianinie :) Moich sąsiadów zęby nie bolą, czasami tylko wątroba :) W młodości też się wspinałam w Bieszczadach, najczęściej na grzbiet konia, a później na mojego męża ( kleszczy szukałam). Miętę dodałam ostatnio w sobotę do ginu z tonikiem, wszyscy byli zachwyceni i pytali, co to? Zapewniam Cię, że naleśniki robię cudowne, i ciekawe czy lepsze od Twoich? Praca ciężka, literatura głównie anglojęzyczna, ale Jobrave sobie poradzi :) www.youtube.com/watch?v=7Ka-rGmXr7A&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
valmont80 Re: Piosenka dla uzależnionych 06.07.10, 01:05 Ja też nie sypiam :), ale cicho szaaa ! :) Piękne! Nie moje paluchy, ale nuty właśnie dostałam, ciocia zabrała testuje, i już wiem że pachnieć będą kawą i papierosami :) www.youtube.com/watch?v=mw0s0aLTtoY&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 06.07.10, 01:21 Od trąbki się nie uwolnię. Jakieś durne baby zrobiły dzieciom w przedszkolu testy na muzykalność i mój mały po kolejnych w szkole muzycznej, do których się strasznie zapalił, wybrał trąbkę właśnie. Od września będę musiał musiał chodzić po domu z zatyczkami do uszu. Słyszałem, że najlepsze są te z RPA do tłumienia wuwuzeli :-))) A Ty robisz naleśniki na słodko, to co innego. Ja na słodko nie lubię ani naleśników, ani niczego. I swoje przeważnie jeszcze zapiekam z serem pleśniowym albo mozarrellą i pieprzem cayeńskim. A w lecie robię sobie antonówki w cieście naleśnikowym. Obtaczam w nim wycięte z jabłka krążki i smażę. Bardzo też lubię chodzić do Zadory. To taka naleśnikarnia na lubelskiej Starówce. Oni robią to ciasto zupełnie inaczej, a naleśniki są paprykowe i gryczane z różnymi dodatkami. Masz "Piosenkę policyjną". Widziałem dziś Zychowicza na Grodzkiej w Kraku jak szedłem się opalać nad Wisłę :-))) www.youtube.com/watch?v=XDdPCNPNRU4 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 08.07.10, 19:14 Dzisiaj musi być coś wyjątkowo optymistycznego (gardło mnie boli:( ), więc niech będzie Diamanda Galas w mojej ulubionej wersji The Dark End Of The Street www.youtube.com/watch?v=lsFMnuu-GFs Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 08.07.10, 19:22 Na gardło to tylko lodzik :-))) A mnie się skojarzyło z innym wątkiem, no to o wróżce też optymistycznie: dano2005.wrzuta.pl/audio/0nptO7duU4E/pod_buda_-_krakow_piwna_7 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 08.07.10, 19:40 :))) Tak wiem, ale podobno to mit i można podrażnić jeszcze bardziej. Jak wróżka, to tylko dobra. www.youtube.com/watch?v=NgRJvuf7vLo Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 08.07.10, 19:42 www.youtube.com/watch?v=1N6aBoetHvI Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 08.07.10, 19:54 Nie no, coś Ty, to nie mit. Laryngolodzy to polecają. Ja zawsze popijam czystą wódką, bo samych lodów nie lubię i pomaga. Ale jak to mówią, jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz ;-))) www.youtube.com/watch?v=WV6DXwr8-Ic&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 23.07.10, 22:13 Jak jest gin, limonka i kostki lodu, to musi też być: www.youtube.com/watch#!v=aKswgybkFMk&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 23.07.10, 22:32 Jest gorąco. Bardzo gorąco. Jak w Californii... www.youtube.com/watch?v=xinwMoMFioE Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 23.07.10, 22:47 I jeszcze wariacje Toma Waitsa na temat "On the road" Kerouaca i Californii :-))) www.youtube.com/watch?v=7cDbx6d3i4w&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 24.07.10, 14:23 Nie wiem jak w Krakowie, ale w Przemyślu od rana pada deszcz, świeci słońce, pada deszcz, świeci słońce, a teraz na dodatek zaczęły bić pioruny i mamy ulewę! Zwariowana pogoda :) www.youtube.com/watch?v=XqECFy_qzkM Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 24.07.10, 15:49 W Krakowie podobnie. Jak burza, to burza :-))) www.youtube.com/watch?v=5qRJIBtbc2c&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 24.07.10, 16:35 Takiej ulewy dawno nie było, a tak wyglądało niebo: www.youtube.com/watch?v=IxS-ICzjO6I Biegnę robić się na bóstwo, idę na randkę z samą sobą -;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 24.07.10, 16:43 O jeny, piękny utwór tylko tekst jakiś taki smutny, a chodziło mi głównie o okładkę albumu, więc w zamian coś energicznego i pozytywnego :) www.youtube.com/watch?v=h3ADektyDhM Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 24.07.10, 18:32 Energetycznie proszę :-))) www.youtube.com/watch?v=r-v2QLmAmOs Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 25.07.10, 12:39 www.youtube.com/watch?v=S2OdPDEG6aQ Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 25.07.10, 13:03 w449.wrzuta.pl/audio/5ESl4t1ylsx/04.leniwa_niedzielapozdrowki Anny jest 26-go prawda? Ulegliśmy jakiejś zbiorowej hipnozie na Krakforum i się pospieszyłem z życzeniami dla Ciebie. Ale ja durny jestem :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 25.07.10, 18:25 Tak, Anny jest 26 :)) Jak byłam mała, a to było nie tak dawno temu :) uwielbiałam Czarnoksiężnika z Oz www.youtube.com/watch?v=QhzbzwPNgXA Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 25.07.10, 18:47 No tak, a ja zboczonych Żwirka i Muchomorka :-((( www.youtube.com/watch?v=85DNSr5vhK0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 25.07.10, 19:08 W wieku 12 lat zostałam wysłana do Ciechocinka na 8 tygodni. W czasie mojego pobytu w TV puścili pierwszy raz Twin Peaks odcinek pilotażowy, pozostałe oglądałam już w domu, a do dzisiaj moim największym strachem jest Bob! Jeny jak ja się go bałam, bałam się zostawać sama w domu, Mama się złościła, że film jest nie dla mnie, więc dodatkowo musiałam udawać oglądając jaka to jestem odważna i dorosła :))) www.youtube.com/watch?v=PBdH6SjBEX8 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 25.07.10, 19:17 www.youtube.com/watch?v=a99-HDPKDb0 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 25.07.10, 19:46 jesus33 napisał: > W wieku 12 lat zostałam wysłana do Ciechocinka na 8 tygodni. W czasie mojego po > bytu w TV puścili pierwszy raz Twin Peaks odcinek pilotażowy, pozostałe oglądał > am już w domu, a do dzisiaj moim największym strachem jest Bob! To było o nimfomance Laurze Palmer jeśli dobrze pamiętam. Serial mnie nudził, ale polazłem na to do kina. Wersja eksperymentalna, coś koło 11 godzin bez przerw na fajkę choćby i w reżyserii Lyncha. W serialu było tylko kilka jego odcinków. 3 albo 4. Lubię Lyncha. www.youtube.com/watch?v=P_kBWh88EYc&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 26.07.10, 09:14 No tak, kochała kilku naraz i zaraz musiała być nimfomanką, ach takie typowo męskie myślenie :)) Do kompletu był jeszcze prequel serialu Twin Peaks Twin Peaks: Ogniu krocz ze mną. Może dla Ciebie był nudny, ale dla 12-latki to było coś ekscytującego, zwłaszcza te liczne miłostki Laury, no i ta tajemnicza muzyka Angelo Badalamenti. www.youtube.com/watch?v=-VeYVUboXLI Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 26.07.10, 17:43 Nie, nie, nie. To nie o męski punkt widzenia chodzi. Nimfomania Laury była odpowiedzią na wszystkie zagadki w tym filmie. W filmie Lyncha, bo on go wymyślił. Był planowany na chyba 9 odcinków, ale po dwóch okazał się hitem i producent zażyczył sobie, żeby ciągnąć serial. Lynch się nie zgodził, ale nie miał już praw do filmu, więc zatrudniono innych magików, którzy to wszystko wygładzili i dodali setki nieistotnych wątków, dlatego Lynch nakręcił wersję kinową, w której wszystko było jasne, choć jak to u niego pokomplikowane. Greenaway też komplikuje. Bardzo go lubię. Masz tu trailer z muzą Nymana. Szkoda, że taki krótki: www.youtube.com/watch?v=ZG_-iTyQdog&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 26.07.10, 22:08 A myślałam, że oprócz nas nikt tu nie zagląda :) No nic, nie wiem jak Ty, ale ja od czasu do czasu lubię mieć publiczność :) Pozostałe odcinki Miasteczka... reżyserował o ile się nie mylę Frost, lub jakoś tak. Pamiętam, że Lynch był również scenarzystą i reżyserem innego serialu o radiu w latach 30-tych, sam również w nim grał. Filmy Greenawaya widziałam prawie wszystkie, a najbardziej w pamięci zapadł mi Kontrakt rysownika ;))) Jednak wrócę jeszcze do Lyncha, ponieważ pominęliśmy: www.youtube.com/watch?v=I6J4JUsWwNQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 26.07.10, 22:16 Trzeba dodać jeszcze oliwy do ognia :) www.youtube.com/watch?v=reDfzXH_21Q Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 26.07.10, 22:27 jesus33 napisał: > A myślałam, że oprócz nas nikt tu nie zagląda :) A zagląda? > Pozostałe odcinki Miasteczka... reżyserował o ile się nie mylę Frost, lub jakoś > tak. Pamiętam, że Lynch był również scenarzystą i reżyserem innego serialu o r > adiu w latach 30-tych, sam również w nim grał. Filmy Greenawaya widziałam prawi > e wszystkie, a najbardziej w pamięci zapadł mi Kontrakt rysownika ;))) Ja najbardziej lubiłem "Zet i dwa zera" i "Kucharza..." właśnie. No, jeszcze "Pillow book", ale tam już nie było muzyki Nymana. Panowie rozstali się burzliwie tuż przed tym filmem. > Jednak wrócę jeszcze do Lyncha, ponieważ pominęliśmy: > www.youtube.com/watch?v=I6J4JUsWwNQ&feature=related No to jeszcze to. Chyba najbardziej odjechany Lynch: www.youtube.com/watch?v=NI61MEUT_ak&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 26.07.10, 22:56 Na dobranoc Malena i Ennio Morricone www.youtube.com/watch?v=dzJxHw4JF10 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 26.07.10, 23:12 Monica Bellucci najbardziej mi się podobała w "Nieodwracalnym" Gaspara Noe. Scenę analnego gwałtu z tego filmu puszczał na konferencji prasowej Janusz Palikot. Wszyscy zapamiętali wibrator. Ech... www.youtube.com/watch?v=hiUXAIQBAT4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 27.07.10, 09:14 Monica Bellucci diablica, kusicielka. Pierwsze skojarzenia z nią to jej demoniczna postać z Dobermana. Do tej pory nie wiem co o tym filmie myśleć, miałam mieszane uczucia, ale ją zapamiętałam :) www.youtube.com/watch?v=VzyFV62nK9k&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 27.07.10, 10:04 Diablica i kusicielka bardziej mi pasuje do Rosanny Arquette. Porąbany film też zresztą ma na koncie. Niejeden, ale "Crash: niebezpieczne pożądanie" Cronenberga czyli ostry sex na tle samochodowych kraks i ociekających krwią trupów jest nie do pobicia. Dawno temu był taki film "Romeo is bleeding" z Leną Olin, w której się szaleńczo kochałem jako nastolatek i Gary'm Oldmanem. Podobny klimat, ale nie to co "Crash". www.youtube.com/watch?v=y86PWR41_Ak&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 27.07.10, 10:13 Jest i "Crash": www.youtube.com/watch?v=BKldukmwTNw&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka29 Re: Piosenka dla uzależnionych 27.07.10, 16:51 brrrr zimno się zrobiło! Romeo is bleeding oglądałam, poruszające krwawe i namiętne sceny w aucie :)) Wcale się nie dziwię, że się w niej kochałeś :) www.youtube.com/watch?v=AiQPApTpA_Q www.youtube.com/watch?v=YNJ-AweX3r8 Słyszałam, że Wampiry mają zdolność czytania w myślach, ale żeby aż tak !:) Wczoraj zamiast Maleny miał być Crash, ale zrezygnowałam jak widać zupełnie niepotrzebnie:)) No to proszę James Spader w jeszcze jednej odsłonie: www.youtube.com/watch?v=1ZO6kcNlyI8 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 27.07.10, 17:46 Jeśli Susan Sarandon, to oczywiście "Thelma & Louise". Dżisas, jak dawno nie widziałem tego filmu :-))) www.youtube.com/watch?v=qIYQ1xyfTuA&feature=related No a jak Brad Pitt, to "Podziemny krąg" koniecznie: www.youtube.com/watch?v=JQzdpSAupMU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka29 Re: Piosenka dla uzależnionych 27.07.10, 18:10 Pierwszy oglądam systematycznie raz w roku, w końcu to baski film i to zakończenie, ten uścisk dłoni, to spojrzenie w oczy i piękna muzyka: www.youtube.com/watch?v=CrTyeTP48JY Natomiast Podziemny krąg jest bardzo inspirujący, kiedyś swojemu szefowi zrobię to samo co główny bohater :) Brat Pitt:)) : www.youtube.com/watch?v=Ag_HToYi_Uc Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka29 Re: Piosenka dla uzależnionych 27.07.10, 22:15 Zmysłowa opowieść o miłości. www.youtube.com/watch#!v=o9WlnR3lZ4Y&feature=related Przed chwilą wróciłam z kina, jak jeszcze nie oglądałeś to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 27.07.10, 22:26 Nie, nie oglądałem jeszcze. Ale na film z taką muzyką pójdę na pewno :-))) Był taki jeden już, ale nie o miłości. Czarno-biały, strasznie dużo w nim wszyscy palili, a w tv pokazywali reklamę Kentów. www.youtube.com/watch?v=TgofWzfR3Xw&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka29 Re: Piosenka dla uzależnionych 27.07.10, 22:57 Ależ jak najbardziej o miłości! Wszyscy tam kochali palić, czasami też popijali i kochali McCarthego, mocno :-))) Bardzo dobry film. figlarnie;) www.youtube.com/watch?v=e-n8gnspUsc Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 27.07.10, 23:11 Goog morning heartache. Uwielbiam to :-))) www.youtube.com/watch?v=UY--4SXzwkw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka29 Re: Piosenka dla uzależnionych 27.07.10, 23:25 www.youtube.com/watch?v=8TL-s2KU2OM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 27.07.10, 23:37 Teraz też są kobiety, które fajnie śpiewają. Nie, nie, nie mam na myśli Norah Jones ;-))) www.youtube.com/watch?v=AyANp9BnCEs&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 21.08.10, 17:37 Ech, wkrótce babie lato czyli Indian summer. Bardzo lubię :-))) www.youtube.com/watch?v=DcEAI5p-wUg&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 21.08.10, 17:53 Ja właśnie szykuję się na grilla, ma do nas przyjść kolega, a potem wyruszamy na miasto :) Dzieci sprzedałam:). Dzięki Fance odkryłam, że dziećmi czasami mogą zająć się Babcie, ale fajowo:) Przy okazji mają wakacje:) Gin już się chłodzi, limonka pokrojona, kostki lodu radośnie podskakują w zamrażalce, podkładką przed ginem jest dobra kawa z ekspresu, a potem świat juz będzie należał do mnie:) www.youtube.com/watch?v=mhhXEuxhpG4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 21.08.10, 17:56 A lato w tym roku było bardzo długie i wyjątkowo gorące;) www.youtube.com/watch?v=7qQb6gAnfJE Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 21.08.10, 18:01 A mnie się koniec lata zawsze kojarzy z jesienią w Nowym Orleanie. Kiedyś tam byłem. I słucham sobie tego: www.youtube.com/watch?v=1DXXHT8v52I&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 21.08.10, 20:23 Mi Nowy Orlean kojarzy się z Ku-Klux-Klanem :)) Wiesz co zaczęły krążyć jakieś plotki o moim rzekomym alkoholizmie, więc postanowiłam nie pic dzisiaj ginu. Piję tradycyjną czystą z domieszką soku pomarańczowego:))) www.youtube.com/watch?v=4ndRF26xbA0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 21.08.10, 20:32 Ja wolę czystą od ginu, ale bez domieszek. Z lodami albo po peerelowsku z hamem z puszki i marynowanymi grzybkami/ogórkami albo sałatką jarzynową. Ale w liceum lubiłem gin z tonikiem i cytryną. Kiedyś poszedłem z dziewczynami do Astorii. To była taka modna knajpa w Lublinie, w czasach słusznie minionych. Zamówiłem sobie, oczywiście bez cytryny, bo to był wtedy towar luksusowy i wiesz co dostałem? Literatkę napełnioną w 1/3 ginem lubuskim i do tego flaszkę toniku. Ciepłego :-))) Fajna pogoda na grilla - jedna z ostatnich letnich nocy pewnie :-))) www.youtube.com/watch?v=FpJUrt0O7uY&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 21.08.10, 22:15 Na forum pisuje czasami przemas, super fajna osoba i 12 lat temu uczyłam go w parku pić gin i to był właśnie lubuski. Narzekał później, że odbija mu się po tym choinką :) hehehe Zerwałam z abstynencją, moja druga połówka powiedziała, że to do mnie nie pasuje:)) I zabrałam się za... www.youtube.com/watch?v=KfA-xLm_aDw Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 21.08.10, 22:21 No to idź na całość. Tu Vuò Fa' L'Americano... :-))) www.youtube.com/watch?v=AmC4Bp5WNmc&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 21.08.10, 22:18 Na forum pisuje czasami przemas, super fajna osoba i 12 lat temu uczyłam go w parku pić gin i to był właśnie lubuski. Narzekał później, że odbija mu się po tym choinką :) hehehe Zerwałam z abstynencją, moja druga połówka powiedziała, że to do mnie nie pasuje:)) I zabrałam się za... www.youtube.com/watch?v=KfA-xLm_aDw Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 22.08.10, 20:12 Ja też lubię musicale, a za Travoltą wprost przepadam :) www.youtube.com/watch?v=L7BQRGXFLJs&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 22.08.10, 20:24 No to "Summertime" z Porgy and Bess tym razem: www.youtube.com/watch?v=wTOXdqrFkto&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 22.08.10, 21:07 A pamiętasz...:) www.youtube.com/watch?v=MW25UXhZen8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 22.08.10, 21:16 No pewnie :-))) www.youtube.com/watch?v=4-L6rEm0rnY&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 22.08.10, 21:54 Na dobranoc :) www.youtube.com/watch?v=6Vx4J_NtNPk&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 27.08.10, 21:49 Przeczytałem, że Edyta Bartosiewicz wraca na scenę. No to mój ulubiony kawałek :-))) www.youtube.com/watch?v=JRlROHvH_SQ Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 03.09.10, 22:31 Wczoraj wyczytałam, że mają wydać coś nowego :) To mój ulubiony kawałek Blondie :) www.youtube.com/watch?v=aa911_8TP2s ...i jeszcze jeden z AMERICAN GIGOLO :))) www.youtube.com/watch?v=aH3Q_CZy968 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 08.09.10, 22:58 www.tekstowo.pl/piosenka,franka_potente,believe.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Piosenka dla uzależnionych od lata IP: *.tktelekom.pl 08.09.10, 23:33 www.youtube.com/watch?v=ETEqUxOK2K0 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych od lata 08.09.10, 23:44 Ojej! Roznegliżowana tak jak ja zawsze :) Pol romantyku szkoda, że Cię wcześniej nie poznałam, być może dzisiaj nie siedziałabym samotnie nad rzeką :( www.youtube.com/watch?v=b0q8dV5oZ8A Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 08.09.10, 23:56 Był z Loli jeszcze jeden utwór , który chodzi mi po głowie i nie mogę znaleźć :( www.tekstowo.pl/piosenka,franka_potente,wish.html Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 09.09.10, 00:06 Nie pomogę. Nie widziałem tego filmu w kinie, a dvd leży sobie od lat na półce i czeka na swój czas. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Kończy się maj 26.05.11, 18:30 Moja przemyska majówka też już się skończyła. Może następnym razem :-))) www.youtube.com/watch?v=7l647XNVxsw Odpowiedz Link Zgłoś
kocur_zalogowany Specjalnie dla Pysia - 04.09.10, 19:39 dowód na to, że Ukraińcy są fałszywi, oszukują i nie można im wierzyć. www.youtube.com/watch?v=iflbxLQIA-s Odpowiedz Link Zgłoś
wolyniak2010 Re: Specjalnie dla kocura 04.09.10, 19:53 www.youtube.com/watch?v=X7i5O1cWvgQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Specjalnie dla kocura 04.09.10, 19:55 Ty głupia pi... jesteś jednak nieźle popie...na. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Specjalnie dla kocura 04.09.10, 20:34 Wynoś się z mojego wątku porąbana kretynko. Odpowiedz Link Zgłoś
wolyniak2010 Re: Specjalnie dla świra wampira 04.09.10, 20:38 www.youtube.com/watch?v=9Aw9QlQjK9E Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Specjalnie dla porąbanej Fanki 04.09.10, 20:44 www.youtube.com/watch?v=MXxTOjzAQ8A Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Jesień... 16.09.10, 00:17 ... sezon na filmy. No to "Dead Man". Zaraz sobie włączę, bardzo lubię tę muzykę :-))) www.youtube.com/watch?v=n6aCMgy0ES4&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Jesień... 16.09.10, 01:02 w673.wrzuta.pl/audio/3eoDchtrIwW/antonio_vivaldi_-_jesien Odpowiedz Link Zgłoś
sven.skurvensen Re: Jesień... 16.09.10, 14:54 Nie o jesieni, ale brzmi jesiennie. www.youtube.com/watch?v=2bYBn5VJ-ko&feature=fvst Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Jesień... 17.09.10, 22:45 Zupełnie nie z tej beczki: www.youtube.com/watch?v=UcIZdG4xsGg&feature=related Ponoć fachowcy twierdzą, że nie jest możliwe byten utwór napisalichłopcy z Liverpoolu. Słyszeliście kogo typują na autora? Odpowiedz Link Zgłoś
valmont80 Re: Jesień... 21.09.10, 00:27 Wysoko do góry i na pohybel innym: www.youtube.com/watch?v=IWrfLhX964I Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Jesień... 21.09.10, 00:33 Jak do góry, to do góry :-))) www.youtube.com/watch?v=yDl0qPfkSRw&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
valmont80 Re: Jesień... 21.09.10, 00:56 Tak, tylko czasami człowiek ma dość tego do góry, a niektórzy nawet częściej niż czasami: www.youtube.com/watch?v=IJNGDTAZoxY ;) Geny, złe ... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Jesień... 21.09.10, 01:02 Jesienna depresja + używki kojarzy mi się tak ;-))) www.youtube.com/watch?v=6ot_yk91jfo&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
valmont80 Re: Jesień... 21.09.10, 01:21 Uwielbiam i często słucham :)) Nad pewnymi używkami się panuje, inne to niewłaściwy genotyp, a później to już ... tylko dobra muzyka zostaje :) :( www.youtube.com/watch?v=QS1MgqJ7B3Y&feature=related Kilka tygodni dobrej muzyki;) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Jesień... 21.09.10, 01:48 Przestań marudzić, jak ja nie lubię Valmont! :)) Lubię gdy na rozmowy kwalifikacyjne przychodzi Spud :)) www.youtube.com/watch?v=apCtRg6mOVk Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Jesień... 23.09.10, 00:46 ... już jest oficjalna, kalendarzowa, więc można się napić na koniec ładnego dnia :-))) www.youtube.com/watch?v=qpbcrvpg4bg&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Jesień... 28.09.10, 12:53 Oficjalna, kalendarzowa i zimna. A jak zimna i smutna jesień to tylko z LPD. www.youtube.com/watch?v=SnSky-gmf5I Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Jesień... 28.09.10, 14:47 A ja się załapałem na słoneczny weekend w Bieszczadach. Szkoda, że znów się zimno zrobiło... www.youtube.com/watch?v=UXBU0EjjO8g&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Jesień... 02.10.10, 21:52 Jedyny normalny wątek na forum :) Winobluszcz na kamienicy jest już pięknie przebarwiony na czerwono, lubię czerwony kolor. www.youtube.com/watch?v=dRhVVdZmF8A Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Jesień... 02.10.10, 22:10 A ja dziś nad Sanem widziałem różnokolorowe żabki. Czerwone też :-))) Szkoda, że nie było słońca, taki przedzimowy dzień był. www.youtube.com/watch?v=3Gy5GUYC3Ug Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Jesień... 02.10.10, 22:41 Lubię żabki, jak byłam mała polowałam na żabki, na tęczę też :) www.youtube.com/watch?v=lRvhRhWWE44 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Jesień... 02.10.10, 22:52 Właśnie, miałam zapytać. Pisze się na tęcze, czy na tęczę? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Jesień... 02.10.10, 22:55 Lepiej się nie przyznawaj. Jak napisałem na innym forum, że w liceum zarabiałem zbieraniem ślimaków na export to dostało mi się od koleżanki jako mordercy winniczków :-))) www.youtube.com/watch?v=dFO2vqOBtl0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Jesień... 03.10.10, 21:19 Winniczki są ładne, na działce na Krzemieńcu było ich mnóstwo i Dziadziu mi mówił co trzeba zrobić, by były smaczne. Po pierwsze wsadzić je należy w pokrzywy (puszczają śluz), po drugie rozgrzać patelnię i rozpuścić masełko, po trzecie wrzucić ślimaki na patelnię i posolić, po czwarte zjeść i wypić do tego dobre, najlepiej domowej roboty winko :) Ja nie próbowałam, ale na pewno kiedyś nie omieszkam i tak sobie myślę, że to wino (najlepiej całą butelkę) wypiję przed zjedzeniem tych ślicznych stworzonek, tak na odwagę:)) Na żabki polowałam, ale nigdy żadnej nie uśmierciłam. Polowałam na takie małe zielone, właśnie na Krzemieńcu, polowałam a później podrzucałam je mojej Cioci (żonie wujka Zbyszka, którego zna Twój ..., no wiesz), ona się śmiertelnie boi żab :))), Dziadek dawał mi za to straszną burę, bardzo lubił swoją synową. www.youtube.com/watch?v=RXf_VvBUICg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Jesień... 03.10.10, 22:42 Ja jadłem żabie udka we Francji, ale ślimaków nie próbowałem. Moje kulinarne eksperymenty zakończyły się w kambodżańskiej knajpie koło Beaubourgha, gdy po świetnym obiedzie z serii plat du jour zapytałem, co zjadłem. Okazało się, że były to pieczone karaluchy w sosie estragonowym. Kuchnie świata bywają niebezpieczne :-))) www.youtube.com/watch?v=fJTVKTubrt0 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Jesień... 05.10.10, 00:13 www.youtube.com/watch?v=zE-rD8vcY4U&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Jesień... 05.10.10, 00:21 Teraz to ja się przestraszyłem. Dzisiaj kupiłem sobie filmy Aronofskiego. Skąd wiedziałaś? www.youtube.com/watch?v=AhFpvWi9Q74 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Jesień... 05.10.10, 00:28 Nim kliknęłam na link wiedziałam, że to będzie PI. Teraz to ja się przestraszyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Jesień... 05.10.10, 00:33 Pół godziny temu słuchałam Radiohead. www.youtube.com/watch?v=DhvHfdWJEe8 Dziwne to wszystko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Jesień... 05.10.10, 00:33 Eee, niepotrzebnie. To była logiczna konsekwencja "Requiem dla snu". Ja się przestraszyłem, gdy zajrzałem na pocztę. Mam nową porcję grafomanki prezeski i w dodatku dowiedziałem się, że w połowie października jej wypociny będą publicznbie czytane w Bytomiu przez jakiegoś aktora. Oczywiście w kościele. A to dopiero początek reklamowej ofensywy przed debiutem wydawniczym planowanym na gwiazdkę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Jesień... 05.10.10, 00:39 wampir-wampir napisał: > Eee, niepotrzebnie. Ufff, no to mnie pocieszyłeś :) To była logiczna konsekwencja "Requiem dla snu". No niby tak :) Ja się prz > estraszyłem, gdy zajrzałem na pocztę. Mam nową porcję grafomanki prezeski i w d > odatku dowiedziałem się, że w połowie października jej wypociny będą publicznbi > e czytane w Bytomiu przez jakiegoś aktora. Oczywiście w kościele. A to dopiero > początek reklamowej ofensywy przed debiutem wydawniczym planowanym na gwiazdkę > :-))) Ja bardzo proszę o przesłanie mi nowej porcji, bajkami byłam zachwycona :)) Zmykam spać. Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Jesień... 05.10.10, 00:42 Chcesz dzieci straszyć? Przecież to jest potworne. Jutro Ci wyślę. Dobranoc :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Jesień... 05.10.10, 00:45 A, zapomniałem napisać, że prezeska dogaduje się z hierarchami w sprawie propagowania jej twórczości na lekcjach religii jako literatury wychowawczej i po linii KK. Niestety jak ją znam, to przedsięwzięcie ma duże szanse powodzenia. Biedne dzieci :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Jesień... 08.10.10, 01:42 www.youtube.com/watch?v=rM40IzExGG8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Jesień... 08.10.10, 04:03 No i może coś dla miłośników Arizony...... www.youtube.com/watch?v=j51a91VvgeI Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Jesień... 08.10.10, 14:21 :-))) www.youtube.com/watch?v=yMnx4Thfyps&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Urodzinowo... 09.10.10, 23:38 :-))) www.youtube.com/watch?v=6GAHFrLAxzM&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Urodzinowo... 10.10.10, 10:53 A kto ma urodziny? www.youtube.com/watch?v=4-TYA_tqrfs Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Urodzinowo... 10.10.10, 11:16 Faktycznie Lennon skończyłby wczoraj chyba 70 lat i nawet wczoraj o tym gdzieś czytałam. Ale ja mam krótką pamięć :) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Urodzinowo... 10.10.10, 13:12 jesus33 napisał: > A kto ma urodziny? Lennon miał wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir A teraz... 10.10.10, 13:34 ... żałobnie. W Amsterdamie umarł Solomon Burke, autor tego utworu. Ech, dzisiaj takich hitów już nie ma... www.youtube.com/watch?v=Ymmn54MfQEs&p=705658A842CD1C98&playnext=1&index=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: A teraz... 10.10.10, 14:02 Już sobie rano po przeczytaniu info o śmierci przesłuchałam. No, nie ma już takich hitów. Ja najbardziej lubię: www.youtube.com/watch?v=MjyzUDlhqNs Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: A teraz... 18.10.10, 21:53 ... z innej beczki. Znasz Perwersów? www.youtube.com/watch?v=FZtIFgo6Sdg&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: A teraz... 18.10.10, 22:36 Nie znam, kurde z tego wszystkiego zapomniałam odpowiedzieć na pytanie. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: A teraz... 18.10.10, 22:38 hehehe coś się dzieje z forum, nie wiem gdzie wskoczył mój wcześniejszy post :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 18.10.10, 22:34 Twój wątek zostawiłam Ci więc radość rozpoczęcia kolejnej setki :) Lubię Myslovitz, nawet bardzo. www.youtube.com/watch?v=2z2WzDie93s&feature=relatedP.s. Strasznie ostatnio łobuzuję i buntuję się zupełnie jak szesnastolatka i chyba muszę iść się wyspowiadać do tej Twojej maszyny:) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 19.10.10, 15:32 Idź koniecznie. Maszyna jest the best :-))) Ja też lubię Myslovitz, dziwne, że jeszcze tego nie grałem. Dla Ciebie :-))) www.youtube.com/watch?v=5cYz53cMGho Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 19.10.10, 17:08 Najlepszym spowiednikiem jest taksówkarz, a najbardziej oczyszczająca spowiedź to ta poranna :) www.youtube.com/watch?v=QNtcIGJcHNo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 19.10.10, 17:50 Oj, dawno nie jechałem rano taksówką, a spowiadam się wyłącznie Maszynie :-))) www.youtube.com/watch?v=BrZTNhW44-o&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 19.10.10, 19:46 Na bezsenne noce najlepsza jest jazda taksówką :) www.youtube.com/watch?v=vVP9dgZhddc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 19.10.10, 20:53 Na bezsenne noce najlepsza jest Dianne Reeves :-))) www.youtube.com/watch?v=qfl33p_abyM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 23.10.10, 09:29 www.youtube.com/watch?v=J0j3-tmQLjg Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 23.10.10, 18:58 A ja muszę wkleić Dianne Reeves raz jeszcze, bo ma dzisiaj urodziny :-))) www.youtube.com/watch?v=eFY5R4cENYY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 25.10.10, 09:55 www.youtube.com/watch?v=qKDj-OVJ6hc Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 25.10.10, 13:28 Niesamowite. nie znałem tego, dzięki :-))) www.youtube.com/watch?v=_sBzoeGMv7I&p=AAA08938E559E4CC&playnext=1&index=2 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 27.10.10, 21:58 A widziałaś "Vengo"? Przyjechałem do Przemyśla na Wszystkich Świętych i okazało się, że zostawiłem tu kiedyś dividika. Obejrzałem sobie dziś. Super film :-))) www.youtube.com/watch?v=0plxgdxNmUE&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 28.10.10, 00:14 Cieszę się, że Ci do gustu przypadła Melody :) Nie, tego filmu nigdy nie oglądałam. Nadrobię braki:) Godzinę temu wróciłam z pracy, cały dzień biegałam, od czwartku spałam może w sumie osiem godzin i zjadłam jeden ciepły posiłek, ale za to wypiłam 30 Red Bulli i prawie rzuciłam palenie :)) www.youtube.com/watch?v=Bn5tiuZU4JI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 28.10.10, 15:34 Red Bulle - skąd ja to znam. Na szczęście już nie pracuję w tej wariackiej firmie. A na palenie mam patent. Kupiłem sobie e-papierosa i gdy mam ochotę wyjść po fajki po prostu się tym zaciągam. Już nie wrócę do tradycyjnych fajek. To taki mój prywatny protest przeciwko podnoszeniu akcyzy na wyroby tytoniowe :-))) www.youtube.com/watch?v=Cl5PE903yDM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 29.10.10, 09:01 Ja nie pracuję w wariackiej firmie, sama sobie takie tempo narzuciłam, tylko po to by grudzień i styczeń mieć luźniejszy, a może i nawet luty :))) Wczoraj byłam na The Limits of Control, podobał mi się, zupełnie inny od reszty filmów Jarmuscha. Zaczął się bawić symboliką, a ja bardzo lubię takie filmy. Zbliża się wielkimi krokami, więc coś dla Ciebie: www.youtube.com/watch?v=JeAP1KyPDzM ...i coś dla mnie: www.youtube.com/watch?v=VVTNfryoaKM Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 29.10.10, 18:14 Też mi sie podobał ten film, lubię gdy w kinie pozornie nic się nie dzieje, ale "Mistery Train" i "Truposz" pozostaną moimi ulubionymi filmami Jarmusha. Znalazłem na YT bardzo modny kiedyś zespół , posłuchaj :-))) www.youtube.com/watch?v=etxd0z5TfiA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 30.10.10, 09:02 www.youtube.com/watch?v=A7sBuvjnvHI Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 30.10.10, 14:03 Niedługo zima :-))) www.youtube.com/watch?v=Sk46W4et-0o&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Piosenka dla uzależnionych 30.10.10, 14:17 www.youtube.com/watch?v=11Gs-rfPPis Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 30.10.10, 16:11 www.youtube.com/watch?v=JgmcfKdzQpA Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 30.10.10, 16:39 www.youtube.com/watch?v=7oen7E9rQog&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 31.10.10, 11:56 Moje halloween było okropne... www.youtube.com/watch?v=Jdna4tQBo3Y ...zawszę sie muszę wpakować w jakieś kłopoty :) www.youtube.com/watch?v=B5aL1fn3C5A Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 31.10.10, 19:45 Wobec tego dołująco będzie, a nie haloweenowo. Utwór grany niegdyś do obrzydzenia przed Wszystkimi Świętymi. Akurat pod orzechówkę: www.youtube.com/watch?v=fpAr4Xd8sbo&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 01.11.10, 11:41 No dobrze niech więc będzie dołująco :) www.youtube.com/watch?v=Ptf_4z_gm5c&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 01.11.10, 18:36 No to teraz filmowo :-))) www.youtube.com/watch?v=LaG_Zk0LlMY Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 01.11.10, 19:20 Bardzo lubię Janerkę :)) polset.wrzuta.pl/audio/4G5jUpdAgnx/lech_jenerka-niki Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 01.11.10, 19:38 A tego pewnie nie znasz: termometr.wrzuta.pl/audio/82o8pNvekO3/mr_zoob_-_kartka_dla_waldka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 01.11.10, 19:57 No nie żartuj, ja nie znam Mr Zooba?! :))) www.youtube.com/watch?v=3d7jmO5uQFs&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 01.11.10, 20:45 A Made in Poland? www.youtube.com/watch?v=9NcV9G9pQyo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 01.11.10, 20:51 Nie znam :((, ale zaraz poznam :)). Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 01.11.10, 21:21 Zmykam lunatykować. Dobranoc :) www.youtube.com/watch?v=6p7KYeR4Khs Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 02.11.10, 21:26 No to pozostańmy w mrocznych klimatach :-))) www.youtube.com/watch?v=2UCDjD5a8PM&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 03.11.10, 00:48 Mroczne klimaty to są, ale dopiero w She's Lost Control :))) Jak tańczyć to tylko w ciemnościach :) www.youtube.com/watch?v=xjYKbIk5MKM Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 03.11.10, 01:29 She's lost control niebezpiecznie mi się z kimś kojarzy :-))) lepiej tańczyć zanim ucieknie ostatni pociąg :-))) www.youtube.com/watch?v=faK8TxS-D1w&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 03.11.10, 10:42 I dobrze Ci się kojarzy :)) A co będzie jak zdążę na ostatni pociąg, a potem się okaże, że nie wiem dokąd on jedzie ? :))) www.youtube.com/watch?v=VqqLfBDBOOw Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 03.11.10, 15:20 Przesiądziesz się na expres :-))) www.youtube.com/watch?v=g40yFu3HYjQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 03.11.10, 16:16 Nie bądź dzieckiem, przecież super expres to już prawdziwie szalona lokomotywa :))) www.youtube.com/watch?v=c0bFGKi8UPg&feature=related :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 03.11.10, 16:25 Lokomotywa mówisz... :-))) www.youtube.com/watch?v=RX9r6Gg-j-8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 03.11.10, 16:40 i jeszcze jedna :))) www.youtube.com/watch?v=S1GrP6thz-k Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 03.11.10, 20:13 I jeszcze coś znalazłem :-))) www.youtube.com/watch?v=dapCVV9iCho&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 03.11.10, 21:20 A ja nadal nie wiem, do jakiej stacji dojadę, więc jadę i jadę i... :))) www.youtube.com/watch?v=0AGD78mWcss Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 03.11.10, 21:36 No to niech będzie od stacji do stacji :-))) www.youtube.com/watch?v=ZY77zDzNmYw&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 03.11.10, 22:22 www.youtube.com/watch?v=pwQQzjTfZvI Tajemnicze pociągi i stacje, dziwne hotele w których można usłyszeć... www.youtube.com/watch?v=Md7a9ZH1Z0M&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 04.11.10, 00:17 :-))) www.youtube.com/watch?v=T-SFg_MkRpA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 04.11.10, 13:22 www.youtube.com/watch?v=YHjVJnvaemE Po co marnować czas na drogi, które nie prowadzą do celu :)))) www.youtube.com/watch?v=NazxAHYOJfk Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 04.11.10, 15:23 dziabacz1.wrzuta.pl/audio/3jzFdL5rrhx/joni_mitchell_-_blue_motel_room Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 04.11.10, 16:17 www.youtube.com/watch?v=niDTxUkdoF8 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 04.11.10, 16:25 No nie mogę się powstrzymać jak słyszę blue :))) www.youtube.com/watch?v=kc34Uj8wlmE Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 04.11.10, 16:59 Ja też :-))) www.youtube.com/watch?v=9j-hXBEmimY&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 04.11.10, 17:05 :))) www.youtube.com/watch?v=JU5jqVOW6gk Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 04.11.10, 18:20 www.youtube.com/watch?v=qc8nwdkzn_8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 04.11.10, 22:32 www.youtube.com/watch?v=Yam5uK6e-bQ Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 04.11.10, 22:38 :-))) www.youtube.com/watch?v=ZwCt0YQPn7g&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 04.11.10, 22:59 :))) www.youtube.com/watch?v=LYEjffrFm3c Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 04.11.10, 23:37 No dobrze takim razie muszę sobie radzić sama :((( :)) www.youtube.com/watch?v=wGxDsaTHjrQ Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 05.11.10, 00:03 Lata 80-te? Tak, bardzo lubię. Byłem wtedy takim milusim słodziakiem w granatowych riffle'ach, białych adidasach made in Czechoslovakia i koszulach w krzykliwe kolory, a na dyskotekach królowała ta przytulanka :-))) www.youtube.com/watch?v=LGVFK8VNGss&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 05.11.10, 14:09 Ojej byłeś to znaczy, że już nie jesteś!? :) Mam siostrę starszą o sześć lat, która w połowie lat 80-tych była nastolatką. Ja byłam wtedy strasznym smarkaczem, ale i tak pamiętam doskonale co słuchała. Czasami w przypływie siostrzanej miłości pozwoliła mi dotknąć jakąś swoją ulubioną kasetę i popatrzeć na plakat z Paulą Abdul, a raz to mi nawet dała naklejkę na której był roznegliżowany George Michael :) www.youtube.com/watch?v=pIgZ7gMze7A&ob=av2e Na dyskoteki nie chodziłam w latach 80-tych, zaczęłam w połowie lat 90-tych i starałam się na nie chodzić jak najrzadziej i mogę jeszcze tylko dodać, że już wtedy nie było przytulanek :( :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 05.11.10, 14:20 No byłem, jakoś tak w siódmej klasie zacząłem nosić glany, starą skórę i powycierane dżinsy z agrafkami. O żadnych dyskotekach nie było już mowy, a słuchałem Śmierci Klinicznej, Siekiery, Defektu Mózgu i takich tam. Bardzo miło wspominam tamte czasy :-))) www.youtube.com/watch?v=X-qvszh3fuM Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 08.11.10, 11:14 Ja zaczęłam się buntować dopiero w liceum. Też nosiłam glany, miałam takie piękne czarne, przywiezione z Wrocławia undergroundy, które kochałam, pieściłam i pastowałam. Do tego nosiłam bordowe sztruksy mojego wujka Zbyszka, takie zabytkowe z jego lat młodzieńczych. To były prawie nówki! Do całości musiała być ponaciągana bluza, koniecznie! Dopiero rok po maturze koledzy z klasy zobaczyli mnie pierwszy raz w sukience i wielu żałowało, że się do tej ponaciąganej bluzy nie dobrało :))) Ich strata. Pod koniec liceum w klasie maturalnej moje glany się rozsypały, oczywiście ku mojej ogromnej rozpaczy. Mama kupiła mi moje pierwsze martensy, były granatowe i cudowne! Stały koło mojego łóżka, tak je uwielbiałam. Niestety bywałam dla nich w tym czasie niedobra i pozdzierałam im noski, chodniki w Przemyślu pod koniec lat 90-tych były w strasznym stanie:) www.youtube.com/watch?v=xQN7A6Vl1H4&ob=av2n Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 08.11.10, 14:36 Ja w liceum nosiłem starą skórzaną kurtkę mojego dziadka. Wszyscy mi zazdrościli, a babcia ciągle prosiła, żebym już ją wyrzucił, bo to wstyd chodzić w czymś takim. Nie wyrzucuiłem. Miałem ją do końca studiów, aż w końcu zostawiłem w knajpie po jakiejś pijackiej imprezie i już do mnie nie wróciła :-((( www.youtube.com/watch?v=EjjDgxbnTww&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 08.11.10, 23:07 Czyli nie tylko mi coś ginie na takich imprezach :))) W liceum nad moim łóżkiem, ku wielkiemu zgorszeniu mojej Mamy wisiał ogromny plakat nagiego Jima Morrisona. Jak ja go uwielbiałam :))) www.youtube.com/watch?v=inyiweSpwtk Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 09.11.10, 06:05 www.youtube.com/watch?v=CosB9TVnoEM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 09.11.10, 14:23 www.youtube.com/watch?v=8QQFXI5sWg4 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 09.11.10, 16:02 Zupełnie o tym zapomniałam, że z Wampirami nie ma żartów. Kiedy planujesz inwazję :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 09.11.10, 16:04 ...a i najważniejsze nie dołączyłam :)) www.youtube.com/watch?v=bkoyh9jqp_w Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 09.11.10, 16:45 Już niedługo ;-))) www.youtube.com/watch?v=Skou3wXdqX8&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 10.11.10, 00:06 Już pora na łowy :) www.youtube.com/watch?v=AvrBWCtylyI Nie strasz grzecznych dziewczynek:)) www.youtube.com/watch?v=oZehtkbXMU8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 10.11.10, 01:20 Z tymi grzecznymi dziewczynkami to nigdy nic nie wiadomo. Zupełnie jak z Fanką ;-))) www.youtube.com/watch?v=7_9R4ZwWuxg&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 10.11.10, 08:45 brrrrrr Myślałam, że Wampirzyce muszą być sexy i na to łapią swoje ofiary. A tu takie rozczarowanie, i to z samego rana. :( Wystarczy, że są Fankami. To ja już nie chcę być Wampirzycą nigdy, nigdy, nigdy! :) Zostanę przy swoim i będę jak Mina. www.youtube.com/watch?v=zasAga3nzhM Nie wiem jak u Ciebie, ale w Przemyślu jest piękna pogoda, wprost idealny dzień :)) www.youtube.com/watch?v=2uK9L2DaWa8 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 10.11.10, 17:03 U mnie też było pięknie. Zupełnie jakby jesień chciała zrekompensować tegoroczny brak babiego lata. Uwielbiam takie dni :-))) www.youtube.com/watch?v=qpbcrvpg4bg Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 10.11.10, 23:22 www.youtube.com/watch?v=UCDQqEQdD6E&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 11.11.10, 00:16 No i mamy czwartek :-))) www.youtube.com/watch?v=_Ek6jL4zF4c&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 11.11.10, 00:31 :))) Śpi. www.youtube.com/watch?v=6CLN-2hwvBg Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 11.11.10, 14:50 Słodkich snów :-))) www.youtube.com/watch?v=noMrs6Q1RpM&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 11.11.10, 22:41 Trochę się pogubiłam i już kompletnie nie wiem o co chodzi. Co do słodkich snów, to raczej takich nie miewam. www.youtube.com/watch?v=pwT9G6t-SKI Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 11.11.10, 23:07 No ja czasem mam, ale rzadko. www.youtube.com/watch?v=tWMMnSPIweE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Piosenka dla uzależnionych IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.10, 01:31 Ja nie śpię od lat, nie lubię, czy można w wieku kilkunastu lat zarazić się od kogoś bliskiego pasją do muzyki i do bezsenności? Myślę, że tak. Niczego nie żałuję, za nic nie ma żalu. Szkoda tylko tych którzy urodzili się w nieodpowiednim czasie. Chociaż nie, czasami mam żal, zajebisty. Czasami czuję się jakby zemną było coś nie tak i pewnie tak jest, ale chrzanić to :) Zakładam wtedy słuchawki biorę w usta... i idę na długi spacer z samą sobą;) Ps. dbaj o swój wątek do jasnej cholery :)))) www.youtube.com/watch?v=NWbjhoWWnww Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 25.11.10, 07:59 O jeny!!!! :))Jakie pijackie wyznania :)))) I tak się właśnie zastanawiam, zupełnie przy okazji, kto śpi na mojej kanapie w dużym pokoju? :))) No to coś na, bolącą głowę i wspaniały poranny nastrój :))) www.youtube.com/watch?v=aWaJ0s0-E1o&feature=relatedPs. Aż się boje zaglądać na skrzynkę, tam też pisałam ? Na pewno! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 25.11.10, 14:57 Nie przejmuj się, wszystkim się to zdarza :-))) www.youtube.com/watch?v=5bNE-5TVAmg&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Piosenka dla uzależnionych 27.11.10, 12:26 Pada! :) www.youtube.com/watch?v=mN7LW0Y00kE Ale miałam andrzejki za bardzo nie pamiętam jak wróciłam. Zasnęłam na siedząco i obudziłam się o 5 z makrelą na nogach, chyba miałam zamiar ją zjeść :)))) Dziwne to trochę, bo ja nie przepadam za makrelą. Brrrr zimno się zrobiło, a ja muszę wyjść na spotkanie i na pewno dzisiaj wypiję. Nie, nie gin :) Dzisiaj marzę o mocnej... www.youtube.com/watch?v=XqIeKYRLhno Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 27.11.10, 13:01 U mnie nie pada, ale jest mróz. Przyszła zima :-))) www.youtube.com/watch?v=LRnNOKDnCH0&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rockman Re: Piosenka dla uzależnionych IP: *.tktelekom.pl 28.11.10, 08:02 Uzależniają mnie ballady rockowe i bluesowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proszę bardzo Re: Piosenka dla uzależnionych IP: *.rzeszow.mm.pl 28.11.10, 08:07 www.youtube.com/watch?v=VUAhtCuxsgI Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Piosenka dla uzależnionych 28.11.10, 15:36 O, jak miło, że ktoś tu do nas zajrzał. Zapraszamy częściej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Przedświątecznie... 17.12.10, 00:36 www.youtube.com/watch?v=N8OKE6EGhKM Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Przedświątecznie... 17.12.10, 00:48 www.youtube.com/watch?v=3CLYr5aFVSE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Zostawiłam... 28.01.11, 11:23 ...Vegas :)) www.youtube.com/watch?v=oSabR0ksmgc&NR=1 i jest zajebiście :)) www.youtube.com/watch?v=GUcXI2BIUOQ Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zostawiłam... 28.01.11, 13:36 Fajnie, że już jesteś :-))) www.youtube.com/watch?v=uN4JAsdRgGc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
kocur_zalogowany Coś zgodnego z tytułem wątku 28.01.11, 13:50 www.youtube.com/watch?v=t5Hn5BYbr9k Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 28.01.11, 15:52 ...zerwałam z uzależnieniem od męża i jestem wolna, uśmiechnę się teraz ładnie do Pana Lechowskiego i zaproszę go na kawę i sprawdzę... ;))) www.youtube.com/watch?v=wAnY2qB6fLQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 03.02.11, 13:30 Ktoś mi go ostatnio przypomniał:-) www.youtube.com/watch?v=1rl3CilnIGw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 03.02.11, 16:44 Skoro już jesteśmy przy Australijczykach - znasz Hugo Race'a? www.youtube.com/watch?v=xBn9SeIzDeI Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 21.02.11, 22:52 Znam, ale zostawmy Australijczyków. Przepiękneeee i w dwóch wersjach: www.youtube.com/watch?v=HcbbOYcEz88i www.youtube.com/watch?v=KaNCs1GrkHE ... a jak Don Johnsona to musi być, na bank! :-): www.youtube.com/watch?v=m8-ItRoHJM0 Jak mi już zajebiścieeee!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 22.02.11, 15:29 Miami Vice nie, wolałem Crime Story :-))) www.youtube.com/watch?v=8APl40BE3tc Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 23.02.11, 12:25 A ja bardzo lubię, no to z odmłodzonej wersji kinowej :-) www.youtube.com/watch?v=4c3UeHTjxls&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 23.02.11, 14:36 A wiesz, że w serialowej wersji Miami Vice miała zagrać Małgorzata Ostrowska z Lombardu? Niestety, za słabo mówiła po angielsku. www.youtube.com/watch?v=bvQkt5t_axU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalalala Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... IP: *.range109-158.btcentralplus.com 25.02.11, 12:10 lalalalalaaaaaaaaaalalala Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 16.03.11, 14:14 Co tam Wampirku, chyba już wcale nie słuchasz muzyki :-) Ja natomiast z uporem maniaka i do tego słyszę... www.youtube.com/watch?v=gi1zD6c93Gc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 16.03.11, 15:12 Ależ słucham, słucham, choć ostatnio zmarnowałem trochę czasu na netową telenowelę z naszą femme fatale w roli głownej. Zajrzyj jutro do skrzynki, wrzucę Ci linki. A na zachętę: My Shangrila beneath the summer moon, I will return again... www.youtube.com/watch?v=eKtfjsonPFE ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errata Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 22:37 > I will return again<* Do Shangri-La wjeżdżamy tylko raz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 17.03.11, 12:20 Tak, Errato. A gdzie Twoja piosenka? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 17.03.11, 19:06 No to ja wrzucę jedną z mojej ulubionej płyty... www.youtube.com/watch?v=V9AcwqM5DTo Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 23.03.11, 10:33 No to mój ulubiony kawałek z tej płyty :-))) www.youtube.com/watch?v=PyhDA2_WfG0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 23.03.11, 14:42 Jeśli jesteśmy przy Maanamie, to wkrótce maj, zatem: www.youtube.com/watch?v=7l647XNVxsw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errata Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.11, 14:51 www.youtube.com/watch?v=TjhbQDfI0rg :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 23.03.11, 16:09 A kysz z zimą errato :-)) No to teraz Myslovitz. www.youtube.com/watch?v=vop7MkkkWBU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errata Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 21:44 Ale przynajmniej o nic nie pytam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 24.03.11, 09:53 I bardzo słusznie :-)))) www.youtube.com/watch?v=WqPtskLe1h0 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 24.03.11, 19:36 Po marszu krzyż mnie boli, a marsz był do... www.youtube.com/watch?v=GwSRENR1BRQ&feature=related ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 24.03.11, 20:23 No a jaki miał być? Zostaw marsze Fance. Ona jest w wieku postprokreacyjnym jak większość działaczek, będzie do nich pasować. A tymczasem - wiosna :-))) www.youtube.com/watch?v=q80BAs4QjQQ Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 24.03.11, 22:34 Tak przyszła wiosna, i wyciągnęłam... www.youtube.com/watch?v=AHRE5dyDKTA :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errata Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 23:21 www.youtube.com/watch?v=FSpte4fCuv0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 25.03.11, 10:58 Errato, daj spokój zimom. Idziemy na rower :-))) www.youtube.com/watch?v=0lYUrZdHx10&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 03.04.11, 12:29 Jadą auta małe, duże. Święta wkrótce i wiosna w pełni. Nareszcie :-))) w449.wrzuta.pl/audio/5ESl4t1ylsx/04.leniwa_niedzielapozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 13.04.11, 20:47 Coś ta wiosna marudna strasznie i albo jest zimno, albo pada:-( A ja ostatnio zaczęłam tańczyć, wprawdzie jeszcze depczę po stopach, ale jestem na dobrej drodze by osiągnąć mistrzostwo, a za niedługo zamierzam być jak Nicoletta :-) www.youtube.com/watch?v=gotjBxCNhuo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 13.04.11, 21:06 U mnie nie pada, ale jest zimno, a ostatnio tak strasznie wiało, że zupełnie mnie to rozwaliło. Na tańce jakoś nie mam ochoty, ale spotkałem kilka dni temu mojego dawnego sąsiada pilota, u którego robiłem w liceum kurs szybowcowy. Powspominaliśmy sobie i znów nabrałem ochoty. Jak się zacznie sezon poprzyminam sobie z nim, a potem już sam wykupię loty. Piosenka nie na temat latania, ale liceum jak najbardziej :-))) www.youtube.com/watch?v=8mQ4reLS8Lo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errata Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 23:53 www.youtube.com/watch?v=_30e2N8_Sn0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 15.04.11, 22:44 Całe miasto śpi... www.youtube.com/watch?v=7zeaSBXd7Zo&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 16.04.11, 01:13 Errata jak zwykle przesadza z ta zima(na końcu ma być a z kreseczka, jakaś kapryśna klawiatura). Siedzę w Dźwirzynie i tu już jest wiosna, jutro zamierzam pojeździć na rowerku. Miasto wcale nie śpi :-) www.youtube.com/watch?v=oOL5BhRGoy8 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 16.04.11, 18:12 U mnie też wreszcie wiosna i pierwszy grill w ogródku, a za chwilę wyjeżdżam na święta, ale nie stopem, choć chciałbym :-))) www.youtube.com/watch?v=PBZvm34iS_k Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 25.04.11, 09:08 www.youtube.com/watch?v=GSCBqoheQN8 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Coś zgodnego z tytułem wątku... 25.04.11, 09:26 greencat.wrzuta.pl/audio/77kzi0BVr8B/przemyslaw_gintrowski_-_tylko_kolysanka Właśnie się dowiedziałem, bardzo mi przykro, Jesusku :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir I znów księżniczka Anna spadła z konia 01.05.11, 21:18 No, miejmy nadzieję, że ten maj nie będzie wyjątkowo zimny, mimo że się ochłodziło na początek :-))) www.youtube.com/watch?v=3Skn4vxU9cA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errata Re: I znów księżniczka Anna spadła z konia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 00:00 "Jednym światowym rekordem prawdopodobnie możemy się jednak „pochwalić”: wspomniane tornado w 1931 r. w Lublinie miało prawdopodobnie prędkość 522 km/h – co czyniłoby je jeszcze bardziej gwałtownym od tornada, które 3 maja 1999 r. nawiedziło Oklahoma City w Stanach Zjednoczonych – prędkość tego ostatniego tornada oceniono na 512 km/h. Lubelskie tornado zmiotło z powierzchni ziemi budynki o murach półmetrowej grubości, powyginało konstrukcje żelazne i przewróciło stojące na szynach załadowane wagony kolejowe. Było naprawdę jak Ameryce – albo i groźniej." Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: I znów księżniczka Anna spadła z konia 02.05.11, 07:38 Ale z Ciebie katastrofista :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: I znów księżniczka Anna spadła z konia 05.05.11, 15:58 www.youtube.com/watch?v=2P4dlvDHnyE Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: I znów księżniczka Anna spadła z konia 05.05.11, 16:27 www.youtube.com/watch?v=BZBRjswty6c Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: I znów księżniczka Anna spadła z konia 07.05.11, 14:04 www.youtube.com/watch?v=TS9_ipu9GKw Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: I znów księżniczka Anna spadła z konia 07.05.11, 15:21 Niech będzie deszczowo. Hit z mojej nastoletniości :-))) www.youtube.com/watch?v=5l75skRMlXk Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: I znów księżniczka Anna spadła z konia 07.05.11, 22:46 :-)))) www.youtube.com/watch?v=qVaEPx_VyXs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errata Re: I znów księżniczka Anna spadła z konia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 00:02 Dobra, to teraz hit z mojej młodości...... www.youtube.com/watch?v=hOA-2hl1Vbc Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: I znów księżniczka Anna spadła z konia 08.05.11, 07:56 Johann Pachelbel (ur. 1 września 1653 w Norymberdze, zm. 3 marca 1706 w Norymberdze) – niemiecki kompozytor, organista i nauczyciel muzyki okresu baroku. Ty też jesteś wampirem! Super :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: I znów księżniczka Anna spadła z konia IP: *.range109-157.btcentralplus.com 10.05.11, 01:56 www.youtube.com/watch?v=mn14O6urNJ0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errata Re: I znów księżniczka Anna spadła z konia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 02:37 www.youtube.com/watch?v=RppnPB7Tsxw Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Kończy się maj 29.05.11, 13:58 Mam nadzieję, że Twoja majówka była udana. Majowy Przemyśl jest cudowny i kolorowy. Do następnego razu, może wtedy będę w lepszej formie. Na pewno będę, już jest lepiej. Jeszcze tylko muszę przestać się włóczyć po ulicach jak bezpański pies (o jeny! właśnie sobie wyobraziłam, że przygarnia mnie Pysio ;-) ). Jak znajdę chwilę czasu to Ci napiszę jak było w Turcji i dlaczego tureccy sprzedawcy skór zainteresowali się Pavulonem :-)) A tym czasem... www.youtube.com/watch?v=hugY9CwhfzE ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Kończy się maj 29.05.11, 14:27 Ja w tamtym roku na Nocy Muzeów podziekowałem Greczynce za gratisową kawę greckim "efharisto poli". Pogroziła mi palcem ;-))) A tu koszulka z Pavulon Boys: 92962.spreadshirt.pl/pavulon-boys-A3340292/customize/color/1 Nie mam pomysłu na piosenkę ;-))) Pisz. Odpowiedz Link Zgłoś