Gość: Cypis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 14:36 Czyżby cisza przed burzą ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampir-wampir Re: Co tak cichio na forum? 10.05.10, 14:42 Eee tam, wiosna, ciepło - wszyscy się szlajają po okolicach ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Co tak cichio na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 15:08 burza poszła bokiem....a niektórym bokiem wyszła:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jobrave Re: Co tak cichio na forum? 10.05.10, 18:06 A pewnej damie, to nawet weszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Co tak cichio na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 18:35 KTO SIEJE WIATR...na wszystko jest czas i pora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :rotuA Re: Co tak cichio na forum? IP: *.toya.net.pl 10.05.10, 18:38 Ten kto zjadł fasolkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :rotuA Re: Co tak cichio na forum? IP: *.toya.net.pl 10.05.10, 18:29 Wszyscy się przestraszyli tajemniczego żółtego piasku, który wszystko pokrył. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Co tak cichio na forum? 10.05.10, 23:41 Pacany jak i lewactwo musi miec wroga aby byc tworczym...wiec melduje powrot!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombinator(ka) cichio na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 23:46 ......w nocy kiedy wszyscy śpiom jo nie śpiem kombinując jak ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: cichio na forum? IP: *.range86-148.btcentralplus.com 11.05.10, 00:10 Mam was w du.pie KLechoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Jb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 07:29 A Ty może i chciałbyś mieć nas " w du..ie", ale nie możesz ( i bez żadnych podtekstów seksualnych). Jesteś osobowością, która nie może istnieć bez wrogów, więc należało ich stworzyć. I tu się pomyliłeś... Co zrobisz, jeśli zniknie stąd również Lechowski? Obawiam się , że jesteś gotów zaatakować nawet któregoś ze swoich wściekłych kundli, aby tylko się dowartościować cudzym kosztem. Niestety czeka Cię rozczarowanie, bo żaden z nich nie spełnia Twoich wymagań...a Fanki i Lechowskiego już nie będzie. Szanuj wroga swego, Lechowskiego;) Odpowiedz Link Zgłoś
kundelek_jobrave Re: Jb 11.05.10, 15:37 Gość portalu: Fanka napisał(a): > Co zrobisz, jeśli zniknie stąd również Lechowski? Obawiam się , że jesteś gotów > zaatakować nawet któregoś ze swoich wściekłych kundli, aby tylko się > dowartościować cudzym kosztem. > Niestety czeka Cię rozczarowanie, bo żaden z nich nie spełnia Twoich wymagań... Hau Hau Hau Hau wrrrrrrrrrrrrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
kundelek_jobrave Re: Jb 11.05.10, 15:49 fanka.jobrave napisała: > spadaj bo dobermanem poszczuję Hau Hau Hau Hau wrrrrrrrrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Do Kombinatorki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 07:08 Nie kombinuj Kombinatorko, bo Twoje wszystkie kombinacje są mi przypisywane, co naraża mnie na kolejne ataki Jb i jego wściekłych kundli. Jesteś mądrą osobą i nie musisz udawać Fanki, aby zaistnieć na tym forum, zwłaszcza teraz, kiedy niemal wszyscy, którzy mieli coś ciekawego do powiedzenia, odeszli stąd z niesmakiem. Załóż sobie stały nick i pisz, ale na własne konto. Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombinator(ka) re Re: Do Kombinatorki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.10, 07:53 Fanka przejrzałas mnie, mam nadzieje, ze mimo wszystko wyjdzie na dobre wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online re Re: Do Kombinatorki 11.05.10, 08:12 Nie wiem, czy niektórym tutaj cokolwiek "wyjdzie na dobre", ale narażanie mnie na kolejne ataki "wyjdzie na złe" mnie samej, więc załóż stały nick i nigdy więcej nie próbuj mnie podrabiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Lechowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 06:23 Problem nie ma nic wspólnego z orientacją polityczną, a osobniki zwane przez Ciebie "pacanami" są doskonale znane psychologii. "Okazywanie nienawiści wychodzi na światło, kiedy ofiara zaczyna reagować, gdy stara się przyjąć postawę podmiotu....następuje faza nienawiści pełna ciosów poniżej pasa, obelg i słów, które poniżają. Osobnik perewesyjny najbardziej boi się KOMUNIKOWANIA.....więc nasila swe ataki , aby zmusić ofiarę do milczenia(!).Rozłąka czy oddalenie w żaden sposób nie łagodzą tej nienawiści(...) Pojęcie perwesyjności zakłada strategię polegającą na wykorzystaniu a następnie zniszczeniu drugiego człowieka, bez jakiegokolwiek poczucia winy..." M.F.Hirigoyen "Molestowanie moralne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oj1 Re: Lechowski IP: 79.139.112.* 11.05.10, 07:22 Dzięki ci faniu że doskonale ujęłaś sytuację z odniesieniem do stosunku pseudo patriotow i szowinistow z negatywnym pojęciu mieniących się prawdziwymi Polakami wobec mniejszości narodowych w Polsce -zwłascza wobec rusinów -Łemkow Bojkow Austro węgrów ,Cyganów ,Zydów , Litwinow, Czechow,Słowakow, Rosjan Niemcow a nawet Talibow ( bo tłuka Polakow w Afganistanie) Tak więc te perwersyjne osoby o ktorych wspominasz zmuszaja innych ( którzy pisząc udowodniają swoje racje) do bezwzględnego milczenia zadając tzw. ciosy ponizej pasa oraz sypiąc przy tym obelgami ,poniżaniem ,ośmieszaniem a nawet groźbami . Dzialając w zwartej i wzajemnie wspierającej się grupie doskonale wiedzą że doprowadzą w końcowym efekcie do zniszczenia drugiego człowieka ( oponenta -choćby mial bezwzględną rację) nie mając przy tym najmniejszego poczucia winy oraz niczym zboczeni sadyści czują ze swojego wyrafiniowanego chamskiego i butnego zachowania satysfakcję triumfu i zwycięsta. Nie jest to tylko molestowanie moralne ale dodatkowo wulgarny stosunek o charakterze perwersji ze szczgólnym okrucieństwem -niczym zwykle zezwierzęcenie w dzikim kraju choć niby z pozoru normalnym spoleczeństwie i normalnym kraju. Dlatego minister Drzewiecki wypowiadając swoje uwagi na temat Polski ,doskonale wiedział co mówi bo przecież jest Polakiem mieszkającym w tym kraju i jako czołowy polityk zna specyfikę tego spoleczeństwa( opluć , oklamać ,oszukać , wmowić kłamstwo jako prawdę , ćwierć i pół prawdy mieszać z wątkami prady naszczuć na siebie nawzajem i stale podsycać nienawiść .Wytykać wady i przywary innych nacji -zwlaszcza mniejszości narodowych nie zważając na to że mają takie same wady i przywary a nawet jeszcze większe od upatrzonych przez siebie ofiar A potem się cieszyć że Polak Potrafi ! -Oj Polak Potrafi ( choć nie dotyczy to wszystkich Polaków bo widzę wiele wyjatkow -nawet na tym forum min. Pana Jobravo -ale on już nie mieszka w dzikim kraju i wie co pisze o tym swoim kraju i swoich rodakach .ktorzy nawet w Czechach nie potrafią zachować się po ludzku lecz jak -dzikie zwierzęta które opusciły dziurawą klatkę w Cyrku ) ! Oj Polak potrafi -Oj potrafi ! I wkońcu Fania na to wpadła - ze to Pacany a nie żadne Pany w tym dzikim kraju dyktuja i narzucają swoje zdanie i swoją wolę. A potem ląduja - tak jak wyladowali bo tak lądują PACANY ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Lechowski IP: 213.25.24.* 11.05.10, 07:27 na mój nos to ty fanka przeszkodziłaś komuś w wykonaniu misji i stąd takie ataki na ciebie. Ale ty nie byłaś sama. Dlaczego akurat ciebie to spotkało? W zasadzie krzyżując plany misjonarzom to ty odniosłaś zwycięstwo a nie oni. Czyżby doprowadzenie do twojej ucieczki z forum było rekompensatą za porażkę. nie daj fanka im tej satysfakcji! Lepiej walczyć do końca niż rejterować. Jeśli nabiorą przekonania że Przemyślacy to lita skała to nabiorą dla nas szacunku i przekonania że z nami można tylko uczciwie i po chrześcijańsku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re.fanka do pysio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.10, 07:49 Gość portalu: pysio napisał(a): > na mój nos to ty fanka przeszkodziłaś komuś w....... pysio jestes w wielkim błedzie. Fanka nie odchodzi i nie miała chyba takiego zamiaru. Trzyma się dzielnie. Fanka to nie re.fanka, która ma zamiar zmienić forum . Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: do podróby 11.05.10, 08:08 Ty możesz sobie najwyżej zmienić wystrój mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: do pysio IP: 213.25.24.* 11.05.10, 08:21 Rzecz w tym że ja nie lubię tajniaczenia się pod różnymi nickami. Takie cóś charakteryzuje tylko ludzi podstępnych i intrygantów. Mam jedno pseudo i sie go trzymam bo nie wstydzę się swoich poglądów i nie mam zamiaru jątrzyć! Ta zmiana nicków to chyba przyzwyczajenie w zw. z wykonywaną pracą teraz lub w przeszłości.Ludziom o stu twarzach pragnę powiedzieć że to nie wojna lecz zwykła dyskusja na forum gazety pl. Jeśli ktoś inaczej myśli to ma po prostu problem! Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Pysiu;) 11.05.10, 08:06 Na szczęście, nie byłam sama, ale w przeciwieństwie do mnie i Lechowskiego, Tobie udało się zachować anonimowość i chwała Ci za to:) Pozdrawiam i powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Pysiu;) IP: 213.25.24.* 11.05.10, 08:29 Nie wiem czy jestem całkiem anonimowy? To co piszę na forum zawsze wyrażam także w dyskusjach i co ciekawe prawie nigdy nie mam oponentów. Czyżby większość myślała tak jak ja? A może dlatego tak trudno mnie rozszyfrować bo najtrudniej w lesie znaleźć liść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Re: Pysiu;) IP: 77.236.0.* 11.05.10, 08:41 Najtrudniej to w lesie dostać z liścia. Odpowiedz Link Zgłoś