Gość: widz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 23:41 Czy wiadomo kiedy i co można zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ali Re: Noc muzeów w Przemyślu IP: *.chello.pl 12.05.10, 09:54 wystarczy zapytać wujka Google... frp.com.pl/news-40-przemyska-noc-muzeow.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Noc muzeów w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 02:23 Juz po nocy. Jakie wrażenia w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Noc muzeów w Przemyślu 16.05.10, 02:54 Muzeum historii miasta bije na głowę pozostałe dwa oddziały. Najlepsze zbiory. Najbardziej kompetentni pracownicy. Pani z Turcji parząca kawę i częstująca marcepankami w otulince z kokosowych wiórek - rewelacja. Za efharisto poli czyli thx very mouch po grecku pogroziła mi palcem, ale zaraz dodała drugiego marcepanka :-))) Shantymeni u Fajczarzy za głośno grali. Poza tym duże kolejki były do wąskich schodków, więc się trochę nudziłem. Główny oddział - tak sobie. Byłem kiedyś w Oblęgorku więc niespecjalnie mnie to interesowało, choć trylogia według Świerzego, która jest w przemyskim muzeum znakomita. Hoffmana nie lubię, czyli nie będę pisał, bo po co. Tarcze strzelnicze bractw kurkowych i całą resztę też widziałem wcześniej w Krakowie. Gnatki w magazynach. Skandal. Uwolnić gnatki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Noc muzeów w Przemyślu IP: *.toya.net.pl 16.05.10, 11:51 Noc nieprzespana, wrażenia super. Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
slon251 Re: Noc muzeów w Przemyślu 16.05.10, 20:28 Udana noc. Wszędzie wielki zainteresowanie.Dzieki dla organizatorów. Odpowiedz Link Zgłoś