Gość: Cypis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 11:25 Migalski, Jakubiak i Poncyliusz to hiPISi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampir-wampir Re: (Hi)PiS(i) 28.06.10, 13:53 Wróżce Jakubiak to nawet do twarzy. Ciekawe co ten strój wróży? Koniec świata? Szkoda by było. Mnie się świat podoba :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: (Hi)PiS(i) 28.06.10, 13:53 Ciekawe czy Migalskiemu Ojciec Dyrektor wybaczy te tęczowe barwy;) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: (Hi)PiS(i) 28.06.10, 15:27 Rycerzowi Postepu z Londynu wszystko kojarzy sie katodebilami.Czyzbys zachorowala na podobna obsesje? Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: (Hi)PiS(i) 28.06.10, 15:43 W pełni usatysfakcjonowałaby Pana tylko jedna odpowiedź: Tak to bardzo zaraźliwe :)Niestety jednak tak nie odpowiem, ponieważ niczym się nie zaraziłam, ja się taka urodziłam i mimo usilnej indoktrynacji i w domu, i w szkole pozostałam sobą. Pozdrawiam serdecznie, Niedowiarek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: (Hi)PiS(i) 28.06.10, 15:48 W takich strojach można wystąpić np. Paradzie Równości. Wstyd!!! Skandal!!! Niech jeszcze dołączy do nich arcybiskup Paetz może udostępnią mu pierwszą platformę i zrobią go Królową balu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: (Hi)PiS(i) 28.06.10, 16:13 O arcybacy z Poznania opowiadała niedawno Eliza Michalak w Gilotynie. Widziano go w Berlinie na dworcu ZOO jak głuszył młodych chłopców, którzy po to tam bywają, by dzianych facetów spotykać. Zmienił się na lepsze. Teraz za swoje przyjemności płaci :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: (Hi)PiS(i) IP: *.range109-153.btcentralplus.com 28.06.10, 17:35 lechowski51 napisał: > Rycerzowi Postepu z Londynu wszystko kojarzy sie katodebilami.Czyzbys > zachorowala na podobna obsesje? Nie wszystko KLechurwiszonie, nie wszystko, tylko ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lennon Re: (Hi)PiS(i) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.10, 19:01 marekrzasa.bloog.pl/id,6103120,title,Dont-Give-PiS-a-Chance,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: (Hi)PiS(i) 28.06.10, 19:09 ...taki sobie przemyski lokalny folklor,mozna rzec przemyski Palikot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała pysia Re: (Hi)PiS(i) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 19:43 Jak ujawnili się "(Hi)PiS(i)", to wszystko stało się jasne. Nasz raj dla narciarzy to łut-stok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis FAKTY - Warszawa, Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 00:38 hi - PiS Odpowiedz Link Zgłoś