Dodaj do ulubionych

Bazar w Przemyślu

IP: *.ostdsl.pl 21.07.10, 08:02
Chciałam się zapytać co stało się ze sprzedawcami podróbek na
bazarze. Byłam kiedyś i towar miała tylko jedna pani i to 3 razy
droższy niż był zawsze. Czy to chwilowy przestój czy już nie bedzie
sprzedaży .
Obserwuj wątek
    • Gość: k0bunek Re: Bazar w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 11:39
      ostatnio byl jakis nalot na nich strazy miejskiej i pewnie dlago ich nie ma
    • Gość: Cypis Re: Bazar w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 11:48
      Fałszywa Lacosta, trefny Adidas - nowiny24.pl

Podróbki na targowisku - podkarpacka.policja.gov.pl

Sprzedawcy podróbek zatrzymani - iprzemysl.pl
      • Gość: Marta Re: Bazar w Przemyślu IP: *.ostdsl.pl 21.07.10, 14:18
        Dzięki za info. Dopiero teraz się policja zorientowała przecież
        sprzedawali te podróbki jeszcze w tamtym roku jak nie dłużej.
        • Gość: dddd Re: Bazar w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 20:03
          czytac trzeba ze zrozumieniem- daty 2 artykułow sa wlasnie z
          ubieglego roku
    • Gość: grochu Re: Bazar w Przemyślu IP: 212.244.229.* 19.08.10, 18:29
      Byłem w zeszłą sobotę i trochę sąsiadów zza wschodniej granicy było... Podnieśli
      ceny w stosunku do roku ubiegłego tak o 5 zł średnio na butach itp. Skarpetki po
      "trójce" ale w większej ilości za 2,5 zł :P
    • Gość: Marta Re: Bazar w Przemyślu IP: *.ostdsl.pl 28.09.10, 08:18
      Podbijam temat, czy już się pojawili handlarze podróbek, wybrałabym się w sobote ale jak nie ma po co to szkoda mi czasu na jazde 100 km
      • Gość: Mid Re: Bazar w Przemyślu IP: *.tktelekom.pl 04.10.10, 18:17
        Właśnie chciałem też zapytać czy jest sens jechać ?
        • Gość: Mid Re: Bazar w Przemyślu IP: *.tktelekom.pl 10.10.10, 14:12
          odpowiem sobie sam. bylem i twierdze ze nie ma po co jechać. z poczatku bylo cos ale duuuzo mniej niz dawniej a w naglej chwili wpadla celna i wszyscy sprzedajacy zaczeli uciekac
          prawie 300km na marne;/
          • Gość: Marta Re: Bazar w Przemyślu IP: *.ostdsl.pl 13.10.10, 10:17
            Dzięki za info, słyszałam że niektórzy jeżdżą gdzieś indziej po takie podróbki tylko nie doleciało mnie gdzie, jakby ktoś wiedział to proszę napisać.
            • Gość: midland Re: Bazar w Przemyślu IP: *.tktelekom.pl 27.11.10, 20:57
              siemka. i co dowiedzialas sie gdzie jest ten jakis inny bazar? pzdr
              • Gość: kumacz Re: Bazar w Przemyślu IP: *.toya.net.pl 27.11.10, 23:40
                uwaga na podpuchę !!!
                • Gość: reksio Re: Bazar w Przemyślu IP: 192.168.1.* 29.11.10, 11:40
                  Tanie mięso psy jedzą
                  • Gość: Magda Re: Bazar w Przemyślu IP: *.play-internet.pl 04.05.14, 11:32
                    Witam. Czy ten "ruski bazar" w Przemysłu jeszcze istnieje?
                    • Gość: ja Re: Bazar w Przemyślu IP: *.toya.net.pl 04.05.14, 12:07
                      Istnieje.
                      • Gość: prawda Re: Bazar w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.14, 13:51
                        Ale nic się nie zmieniło na lepsze jeśli chodzi o warunki handlu od lat...no ilu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka