lechowski51 24.07.10, 23:26 ..kolegow-to dopiero postepowy odjazd.Zaluj Jobniety ze Cie tam nie bylo! wyborcza.pl/1,75248,8174172,15_ofiar_smiertelnych_na_Love_Parade_w_Duisburgu_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jobrave Re: Zabawa na trupach IP: *.range109-153.btcentralplus.com 25.07.10, 00:03 Ja akurat nie lubię tego typu imprez, więc nie żałuję, podoba mi się natomiast to, że nikt się trupami nie przejął, nie odwołał imprezy,nie wprowadził żałoby, nie pali zniczy,nie stawia krzyży - milion ludzi nadal się dobrze bawi i tak powinno być. Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Zabawa na trupach 25.07.10, 00:05 Gość portalu: jobrave napisał(a): > Ja akurat nie lubię tego typu imprez, więc nie żałuję, podoba mi się > natomiast to, że nikt się trupami nie przejął, nie odwołał imprezy,nie > wprowadził żałoby, nie pali zniczy,nie stawia krzyży - milion ludzi > nadal się dobrze bawi i tak powinno być. Jednostka zerem, jednostka bzdurą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Zabawa na trupach IP: *.range109-153.btcentralplus.com 25.07.10, 01:15 Coś Ty, przysięgnij się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Land Lover Re: Zabawa na trupach IP: *.perr.cable.virginmedia.com 25.07.10, 02:00 lechowski51 napisał: > ..kolegow-to dopiero postepowy odjazd.Zaluj Jobniety ze Cie tam nie bylo! > rel="nofollow">wyborcza.pl/1,75248,8174172,15_ofiar_smiertelnych_na_Love_Parade_w_Duisburgu_.ht ===== szkoda, mr lechujski, że nie było cię na katokoncercie w Gdańsku, gdzie kilkanascie lat temu zginęło wiele osób, kilkadziesiąt zostało ciężko poarzonych trwale oszpeconychrzez pożar, a winnych do dziś nie znaleziono i przykładnie nie ukarano.Szkoda, bo być może mielibyśmy dziś spokój na forum Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Zabawa na trupach 25.07.10, 11:28 Mam nadzieje Jobniety ze jak Ci umrze ktos z najblizszych to po zagrzebaniu nikomu niepotrzebnych zwlok wybierzesz sie z kumplami na dyskoteke.Czerp wzorce z najlepszych postepowcow; www.rp.pl/artykul/243943,512468_Mazurek__Janina_P__klepie_sie_po_udach.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Zabawa na trupach IP: *.range109-153.btcentralplus.com 25.07.10, 12:30 Każda śmierć jest tragedią, ale dla katolika, jest czymś radosnym, bo - jak wierzą katolicy -jest jedynie przejściem,a w zasadzie powrotem do Domu Ojca, tak więc wszelka żałoba jest przejawem niewiary, przejawem braku zaufania do Boga. Idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Zabawa na trupach IP: *.toya.net.pl 25.07.10, 12:22 KLechuju; Rzepa jest organem ideologii PiSdowatych.. więc nie klechuj się.. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Zabawa na trupach 25.07.10, 13:46 ...a czytanie obcych ideologicznie "organow" szkodzi Obozowi Postepu.Nawyki wyniesione ze starych dobrych czasow,przeszkadzaja Ci racjonalnie myslec...jezeli kiedykolwiek ta zdolnosc miales?! Odpowiedz Link Zgłoś
day-trader Re: Zabawa na trupach 25.07.10, 18:01 Przecież Jobrave dobrze wiesz, że zabawy nie przerwano tylko z tego powodu żeby nie doszło do jeszcze większej paniki i tragedii. Więc po co piszesz takie pierdoły ? Zresztą organizatorzy przejęci śmiercią 19 osób zapowiadaja że już nigdy nie zorganizują Love Parade co dobrze o nich świadczy Przed feralnym tunelem palą się znicze i są składane kwiaty co chyba nikogo nie dziwi , może z wyj. Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Zabawa na trupach 25.07.10, 22:21 Musisz sie nauczyc ze znicze pala tylko katodebile a skladanie kwiatow w miejscach pamieci to niepotrzebny wydatek.Jak tego nie zrozumiesz pozostaniesz po wsze czasy w polskim ciemnogrodzie i wraz z innymi polskimi burakami, bedziesz obiektem kpin Jobnietego i jego postepowego bractwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadnij_kto? Re: Zabawa na trupach IP: *.toya.net.pl 25.07.10, 22:33 lechowski51 napisał: > po wsze czasy w polskim ciemnogrodzie i wraz z innymi polskimi burakami, > bedziesz obiektem kpin Jobnietego i jego postepowego bractwa. Wal sie katodebilu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Zabawa na trupach IP: *.range86-161.btcentralplus.com 26.07.10, 01:35 O tym, że zabawa trwa pomimo wypadku, dowiedziałem się z "breake'u" w BBC, lektor powiedział tylko to, później już nie słuchałem. Pomijając mój stosunek do palenia zniczy oraz innych form oddawania czci zwłokom, chciałem przede wszystkim zwrócić uwagę na pewne sprzeczności w rozumowaniu niektórych forumowych katolików. Otóż śmierć człowieka jest jedynie wyzwoleniem z materialnego bytu, z doczesności, jest przejściem ze świata rządzonego przez Szatana, do Domu Ojca, do życia wiecznego. Skoro tak, to dlaczego różne KlechoFankoMatoły nachalnie eksponujący tu swój katolicyzm, swoją głęboką wiarę smucą się owym radosny faktem, że ktoś z ich bliźnich udał się do Domu Ojca? Jeśli ktoś umrze czy to śmiercią naturalną, czy tragiczną, czy kapłani, czy katolicy nie mówią: "Bóg zabrał go do siebie", albo "Bóg tak chciał". Katolicy wierzą (tzn. powinni), że Bóg wie co robi, mało tego, oni wierzą (powinni), że chce dla ludzi dobrze, a jeśli tak, to groby powinny być miejscem radości, miejscem zabawy - "Spiewajmy i weselmy się, albowiem Bóg zabrał ich do domu swego." No więc jak to jest - wierzycie, czy nie wierzycie? Jeśli nie wierzysz głupku jeden z drugim, to dlaczego się burzysz, przecież to tylko kupa kości, a jeśli wierzysz, to jedyne co możesz zrobić, to przyznać mi rację. Przy okazji "walki z krzyżem". Otóż przedewszystkim powinni z nim walczyć właśnie katolicy, którzy są przecież chrześcijanami. Czy nieprawdą jest, że Bóg zabrania wręcz, oddawania czci przedmiotom, oddawania czci komuś innemu niż on sam? A co my tu mamy, ano modlitwy do KAczyńskiego, do Gosiewskiego, do JP II, do kawałka drewna, do gipsowych figurek. Czy was przypadkiem nie poyebało? Jak ci nie wstyd głąby i głąbice nazywać się chrześcijanami? Jest dokładnie tak, jak już dawno temu stwierdziłem - waszą religią jest katodebilizm, a nie katolicyzm i niemal każdego dnia, każdym swoim postem, to udowadniacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Zabawa na trupach IP: 213.25.24.* 26.07.10, 07:06 Dla mnie katodebil kojarzy się z kimś kto nieustannie katuje debilnymi prawdami. Jo czy ty widziałeś i rozmawiałeś z tym ojcem by mieć pewność i monopol na wygłaszanie tych tez? W jednym masz rację. To zło nazywane umownie szatanem rządzi światem i ci co czerpią z tego profity nie bardzo śpieszą się na drugi świat i dlatego nie mają najmniejszych powodów by szaleć z radości gdy ktoś wykorkuje. Wyobraź sobie taki widok; w futerale, majestatycznie leży królowa Anglii a wokół wszyscy z flachami wódy wrzeszczą jak to dobrze że cię szlag trafił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Zabawa na trupach IP: *.brnt.cable.ntl.com 26.07.10, 08:08 pysio, mozna polemizowac z forma w jakiej jobrave przekazuje swoje opinie ale co do ich zawartosci to juz raczej trudno sie z nim nie zgodzic. To troche tak jak z NIE: wiele osob krytykuje forme przekazu, bo z istota sprawy trudno sie nie zgodzic. Jest oczywiscie cos takiego jak tradycja ale obiektywnie rzecz biorac postepowanie zgodnie z tradycja nie jest czyms obowiazkowym. Trudno tez sie nie zgodzic, ze pierwsi chrzescijanie nie czcili roznych dziwnych rzeczy tylko Boga. Oddawanie czci figurkom gipsowym czy drewnianym, obrazom czy kawalkom czesci ciala przypomina troche wierzenia ludow afrykanskich oddajacych czesc drzewu czy kamieniowi. Myslisz, ze Bog nie moglby np. cudsownie uzdrawiac bez obecnosci gadzetow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Zabawa na trupach IP: 213.25.24.* 26.07.10, 08:36 Oczywiście że pole do polemiki jest szerokie i prawie nie do wyczerpania. Mozna przyjąć że człowiek jest jedynie tworem chemicznym i w zyciu kieruje się tylko wąsko pojmowanym materializmem. Ale niestety człowiek ma też psychikę która bez przerwy płata mu figle.Wypracowane przez tysiące lat metody zapobieganiu cierpieniom psychicznym u zdecydowanej większości ludzi wyraźnie skutkują. Nieważne że to lipa. Ważne jest to że zmniejszają te cierpienia i pozwalają zachowywać się w sposób racjonalny. Było wiele prób by przegonić ze świątyń fetyszyzm ale każda doprowadzała do upadku takiego kierunku. Powód jest prosty; religia musi oddziaływać na wyobraźnię a jak to zrobić bez gadżetów? To jest tak samo jak z pomocami naukowymi w szkole. Najśmieszniejsze jest to w judaizmie. Tam wg ksiąg jest zakaz a jest to chyba najbardziej wyrafinowany i niezwykle męczący sposób oddawania czci jahwe. Odpowiedz Link Zgłoś
kocur_zalogowany Gdybym wierzył, że istnieje wszechobecny Bóg 26.07.10, 09:18 to nie byłyby mi potrzebne żadne symbole żeby z nim rozmawiać (modlić się do niego). Nie uciekałbym się też do pośrednictwa żadnego świętego. No bo jak - ja proszę Boga o coś, Bóg uważa, że mi to jest niepotrzebne ( a on wie wszystko najlepiej) i ja mam mu nasyłać na głowę jakiegoś świętego, żeby mu wiercił dziurę w brzuchu i wywalczył dla mnie to, co Bóg uznał za niepotrzebne? To Bóg dla mojego widzimisię ma zmienić swoją słuszną decyzję? Ma podjąć złą decyzję, bo ja tak chcę? I ja miałbym takiego Boga szanować? Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Gdybym wierzył, że istnieje wszechobecny Bóg 26.07.10, 10:13 Cała zagadka istnienia Boga tkwi w słowie WIARA; wierzę w Boga, bo ... nie można powiedzieć, że go widziałem. Trzeba wierzyć w Boga, bo czarny klechistan musi mieć bicz w ręku i argumenty w rodzaju piekła i grzechu, który wybaczy nie kto inny tylko sam Bóg. Tzn prezes tego całego wspaniałego biznesu. A symbole są potrzebne, jak najbardziej, w końcu to jeden z elementów tego interesu. Lechowski i jemu podobni i tak nie wiedzą o co chodzi. I chwała im za to. Lepiej być nieświadomym i przez to szczęśliwym. Z pozoru ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Gdybym wierzył, że istnieje wszechobecny Bóg IP: *.range86-161.btcentralplus.com 26.07.10, 12:54 Rzecz jednak w tym, KLechomatolstwo wcale nie wierzy w Boga, oni wierzą w Matkę Boską z gipsu postawioną na telewizorze, w jakieś obrazy, które czynią cuda, w św. Antoniego, który odnajduje zgubione przedmioty, wierzą też w horoskopy, Tarota, podkowę przybitą do ściany, czterolistne koniczynki, medaliki, krzyżyki, procesje, sypanie kwiatków, sukienki komunijne - ot cała masa ludowych, prymitywnych przesądów, taki folklor i dość to komiczne na obecnym etapie rozwoju cywilizacyjnego. Bardzo fałszywie brzmią deklaracja klechomatołów, którzy uważają się obrońców wiary, fałszywie i tragikomicznie - gromią tu innych w imieniu Boga, znieważają inaczej myślących, "głęboko wierząca" Pani Nauczycielka dopuszcza się fałszerstw i intryg, inny hiperkatolik też pluje jadem na tych, którzy ośmielą się mieć inne zdanie. Jak to tak? A gdzie przykazania, fundament waszej religii, gdzie wiara w nieomylność Stwórcy? Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Pytanie do JEbniętego 26.07.10, 18:23 Gość portalu: jobrave napisał(a): Rzecz jednak w tym, KLechomatolstwo wcale nie wierzy w Boga.... A pejsaci? Czy wierzą w Boga czy tylko dla jaj walą jarmułkami w ścianę? Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Pytanie do JEbniętego 26.07.10, 18:24 upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0a/EPSN0080.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Uwierz w trolle;) 26.07.10, 19:20 Wampir np jest znakomitym obiektem...forumowe UFO, pojawia się i znika. A pojawia się tam, gdzie nikt nie pyta go o zdanie, i co więcej, kiedy nie ma nic do powiedzenia. Poza tym, wampir znakomicie nadaje na bóstwo ponieważ; primo, potrafi się przeistoczyć w dowolnego gwiazdora filmowego, zgodnie z preferencjami danej forumowiczki, secundo, nie publikuje swoich fotek bo jest niewidzialny, tertio, posiada tyle par spodni trampek ile oko nie widziało itd itp O wampirze można długo, ale ja zamierzałam tylko przypomnieć, że nauczycielka-dyrektorka, która "dopuszczała się fałszerstw i intryg" poniosła już służbowe konsekwencje swojego postępowania, natomiast dziennikarz, który od pół roku uprawia forumowy stalking z pomówieniami, potwarzami, groźbami i obelgami w programie, jeszcze nie. Nosił wilk razy kilka.... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Uwierz w trolle;) 26.07.10, 19:37 A mówiłaś, że mnie nie czytasz ;-))) No to masz coś o sobie. Dolary przeciwko orzechom, że po teście wyszłoby Ci 1 w 9. No ale Ty się nigdy nie przyznasz. www.enneagram.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Uwierz w trolle;) 26.07.10, 19:46 common-sense-ltd napisała: O wampirze można długo,... W dalszym ciągu nie wiadomo jednak czy ma jaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Uwierz w trolle;) 26.07.10, 19:53 O matole wystarczy krótko. Jaj nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Uwierz w trolle;) IP: 213.25.24.* 26.07.10, 19:59 moim zdaniem wampir wbił się w forumową niszę dla lowelasów.Udaje podrywacza wielkiej klasy bo w necie to się udaje. Tu chyba mozna by było stwierdzić jak duży jest u niego rozdźwięk między teorią a praktyką gdyby znalazł się ktoś kto go zna i ocenił jego walory bo dotychczas wiadome jest tylko to - co sam napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Uwierz w trolle;) 26.07.10, 20:06 Gość portalu: pysio napisał(a): ...moim zdaniem wampir wbił się w forumową niszę dla lowelasów.Udaje podrywacza > wielkiej klasy bo w necie to się udaje. Jak zwykle Pysio trafiasz w "10". Gość portalu: pysio napisał(a): ...gdyby znalazł się ktoś kto > go zna i ocenił jego walory... Może "jesus33" by się wypowiedziała?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Uwierz w trolle;) 26.07.10, 20:08 mat120 napisał:> Może "jesus33" by się wypowiedziała?:)) > A może raczej mąż jesusa?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Uwierz w trolle;) 26.07.10, 20:11 common-sense-ltd napisała: > A może raczej mąż jesusa?;))) Nie rozumiem. Czyżby mąż jesusa oceniał "walory" wampira?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Uwierz w trolle;) 26.07.10, 20:13 Już śpieszę z wyjaśnieniem....moim zdaniem wampir jest płci żeńskiej, omyłkowo tylko uważanej za faceta;) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Uwierz w trolle;) 26.07.10, 20:16 common-sense-ltd napisała: > Już śpieszę z wyjaśnieniem....moim zdaniem wampir jest płci żeńskiej, omyłkowo > tylko uważanej za faceta;) Zapomniałaś napisać, że mam na imię Małgorzata ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Uwierz w trolle;) 26.07.10, 20:19 common-sense-ltd napisała: .moim zdaniem wampir jest płci żeńskiej, Hmmm. A może on jest obojnakiem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Uwierz w trolle;) 26.07.10, 20:32 mat120 napisał: > Hmmm. A może on jest obojnakiem?:) A może w ogóle tu nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Uwierz w trolle;) 27.07.10, 02:58 common-sense-ltd napisała: > Już śpieszę z wyjaśnieniem....moim zdaniem wampir jest płci żeńskiej, omyłkowo > tylko uważanej za faceta;) Już wiem dlaczego. Obejrzałaś "High art" i od tego czasu masz fantazje homoerotycze ;-))) www.dailymotion.pl/video/x875b8_high-art-vo-5_shortfilms Piękny film. Nie martw się, to nic takiego. Ja po "My own private Idaho" też miałem. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Uwierz w trolle;) 26.07.10, 20:08 A to zamieść anons na FL lub Krakforum. Może Ci mnie poopisują kobiety, które mnie znają w realu. Większość zna. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Uwierz w trolle;) 26.07.10, 20:12 Na tym portalu www.enabledalready.com/cities/London.asp też się ogłaszasz? Nic dziwnego, że bidny, durny, niepołapany dziennikarz wisi tam bez szans na zainteresowanie płci jakiejkolwiek;) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Uwierz w trolle;) 26.07.10, 20:15 Nie, tam nie. Ograniczam się do forów GW. Nie piszę gdzie indziej. To jak powiesz, czy nie powiesz co Ci wyszło? Nie powiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Uwierz w trolle;) IP: *.range109-153.btcentralplus.com 26.07.10, 21:16 www.enabledalready.com/dating/viewprofile.asp?CL=jobrave&SC=2011945&NC=8301068&FromLink=ViewOwnProfile pod tym linkiem i moim nickiem znalazłem coś dziwnego: "About me: Forgive me please, my "appaling" english. i'm barbara, ukrainian mature woman. I'm living in small former ukrainian town - przemyśl, now in poland. I was a teacher of chemistry in secondary school but my mental disability didn't allow to continue of that and manager sack me then. i thik I'm quite "interesting book" because I'm female but looking like a male, so I puted my profil into "males blanc". Well, I'm terribly hairy over my all body. i'm.... Well, not terribly stupid, love nature, pets, fun, literature, music (classic, jazz, metalic vibrators, latin), romantic, sometimes chaotic, eccentric" Wiedziałem, że nie jest dobrze, ale nie sądziłem, że jest aż tak fatalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Uwierz w trolle;) IP: 213.25.24.* 26.07.10, 21:29 Jo, a potrafisz to przetłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Uwierz w trolle;) 26.07.10, 22:53 No a ja Ci się przyznam. Zgodnie z opisem z eneagramu nie mam z tym problemów. 4 w 5. Vincent van Gogh, Kurt Cobain, Edgar Allan Poe, Johnny Depp, Bob Dylan, Ingmar Bergman. Wow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Gdybym wierzył, że istnieje wszechobecny Bóg 27.07.10, 09:51 Figurki, kościoły do nieba itp mają za zadanie odwórcenie uwagi ludzi od myślenia. Jak taki katolik zaczyna podejrzewać, że coś jest nie tak to drugi pokazuje mu krzyż przydrożny i już po wątpliwościach. Religia to nieprawdopodobny przemysł i biznes, wyłącznie biznes, ale mam nadzieję, że ludzie w końcu przejrzą na oczy i w miejsce świętych obrazków zobaczą sąsiada, kolegę, żonę czy męża i łaskawiej spojrzą na niego. Ale to chyba utopia. Nie ma boga, jest tylko biznes, gnoje w sutannach, którzy korzystają z ciemnoty naiwnych, grają na uczuciach i instynktach, a wszystko to dla kasy. Stałem niedawno w kościele i zastanawiałem się, czy wyznawcy wiary potrzebują wielkich przestrzeni i jeżeli tak to dlaczego w pionie a nie poziomie? Przecież, kuźwa, antresoli w kościołach nie robią? A może po to żeby duch święty, który wisi nad zgromadzonymi, miał więcej miejsca? Może ma klaustrofobię? Wszystko na pokaz, żeby każdy widział siłę zakonu, żeby inni nie ważyli się podnieść ręki na tak potężną siłę ... A do tego krzyż z Bambusem (ang. negro) na wjeździe do miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Zabawa w jeża IP: *.toya.net.pl 26.07.10, 21:26 Hm.. tak sobie wymyśliłem, ze chciałbym zobaczyc wzrok zadowolenia u spłaszczonej vaginy jak zamienia szyszke na jeża.. zawsze to żywe i pogmerać może.. a ten wzrok.. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa w jeża 26.07.10, 21:40 O! O mnie mowa:) Wypowiem się nie tylko za siebie, ale również za mojego męża. Wampir nie jest kobietą, a mój mąż czasami zmęczony moimi erotycznymi fantazjami pożycza mnie Wampirowi. Czy w pełni zadowoliłam zainteresowanych, znudzonych własnym życiem forumowiczów, czy może mam opisać nasze niepotajemne schadzki? :) P.s. Mój mąż lubi nas niby z ukrycia podglądać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Zabawa na trupach IP: *.toya.net.pl 26.07.10, 21:54 Sąsiad (gościnnie w roli Mikołaja) zwraca się do 6-letniej bratanicy: - No, Kinga, ale za ten prezent musisz mi coś zaśpiewać. - A może być piosenka o jeżu? - dopytuje się pięciolatka. - Może - zgadza się łaskawie Mikołaj. Uradowane dziecko natychmiast intonuje: - ...Jeżu malusieńki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Zabawa na trupach IP: *.toya.net.pl 26.07.10, 21:58 W nocy do mieszkania włamał się złodziej. Świeci latarką, szuka kosztowności i nagle słyszy głos: -Jezus cię widzi....... - rozgląda się ale nikogo nie zauważył, szuka dalej a tu znowu ten sam głos: - Jezus cię widzi...... - facet się wkurzył, rozgląda się porządnie, patrzy, a w klatce siedzi papuga i powtarza: - Jezus cię widzi.... - A Ty kto? Jak się nazywasz? A papuga na to: - Mojżesz - Mojżesz? Idiotyczne imię dla papugi! - Nie gorsze niż Jezus dla... pitbulla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Zabawa na trupach IP: *.toya.net.pl 26.07.10, 22:00 Prałatowi Henrykowi ktoś ukradł z klatki ptaszka. Podczas niedzielnej mszy prałat pyta parafian: - Kto ma ptaszka? Podnosi się las męskich rąk. - Nie o to mi chodzi - mówi prałat. - Kto widział ptaszka? Podnosi się las kobiecych rak. Prałat wkurzony: - Nie o to pytam! Kto widział mojego ptaszka? Wszyscy ministranci podnoszą ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Zabawa na trupach 26.07.10, 23:19 Wystarczy jak dasz matole linka!.Nie musisz kopiowac. www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBQQFjAA&url=http%3A%2F%2Fkawaly.tja.pl%2F%3Fk%3Dmthogy&ei=KftNTPL9K8zqON2tqf0E&usg=AFQjCNFcX7aeVScGAPM342FAD_W1AHVSrQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Zabawa na trupach IP: *.toya.net.pl 26.07.10, 22:01 Na lekcji religii ksiądz prosi dzieci, by narysowały aniołka. Wszyscy rysują aniołki z dwoma skrzydełkami, a Jasiu z trzema. - Jasiu, widziałeś aniołka z trzema skrzydełkami? - A ksiądz widział z dwoma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Zabawa na trupach IP: *.toya.net.pl 26.07.10, 22:04 Żydzi mają ukamienować Magdalenę. Nagle wychodzi przed nich Jezus i mówi: - Kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci w nią kamieniem. Nagle leci kamień i trach... w Magdalenę! Jezus odwraca się i mówi: - Matko, jak ty mnie czasami denerwujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Zabawa na trupach IP: *.toya.net.pl 26.07.10, 22:06 Rozmawia dwóch kolegów: - Przyjmujesz księdza po kolędzie? - Oczywiście. - A ile mu dajesz? - Dwie minuty, potem spuszczam psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Zabawa na trupach IP: *.toya.net.pl 26.07.10, 22:08 Chrystus trafia na grupe dobrze sie bawiacych mlodych ludzi. - Witajcie ! Chce wam cos bardzo waznego powiedziec! - Dobra, dobra, stary ! Siadaj, rozgosc sie, jointa zapal i wtedy nam powiesz, co jest takie wazne. Usiadl, przypalil ziele. No, teraz musi powiedziec! - Sluchajcie, jesli macie uszy do sluchania ! - Dobra, zaraz posluchamy! Przypal jeszcze jednego, wyluzuj sie ! Przypalil. No, ale misja... - Zaprawde, powiadam Wam, jam jest Syn Bozy i powtornie przyszedlem, jak bylo napisane ! - No i o to chodzi, stary! O to chodzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 26.07.10, 22:12 Profesórka by chciała tylko chętnych brak :( www.youtube.com/watch?v=E3Ze4JxX1gs&feature=related Może Mat uszczęśliwi forumowiczów i zaspokoi nieszczęśliwą, tyle o tym pisze, że pewnie wie jak to się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Zabawa na trupach IP: *.toya.net.pl 26.07.10, 22:10 Do ciężko rannego w wypadku samochodowym podchodzi ksiądz: - Czy wierzysz w Boga? - Chłopie, ja tu umieram, a tobie się na zagadki zebrało... null jest offline Odpowiedź z Cytowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 26.07.10, 22:25 Z Panem Panie Lechwoski jak Pan dobrze zapłaci też jestem gotowa zatańczyć na grobie mojej rodziny, chce Pan? Proszę niemieć skrupułów i zrealizować swoje życiowe marzenie, od Pana dużo nie wezmę przez sentyment! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Zabawa na trupach 26.07.10, 23:10 Jak tanczyc to z kumplami!.Wiec w tym radosnym kregu nie powinno zabraknac mykoly,Jobnietego,analityka no i oczywiscie mitomana z Lublina co ma trzydziesci osiem trampek,szesnascie spodenek Nike,siedemnascie zegarkow Rolexa,Ipoda,mieszkanie z zaluzjami,samochod z klimatyzacja....jak cos zapomnialem to niech Ci szepnie w tym radosnym tancu na ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 26.07.10, 23:23 Zazdrośnik:))) Ale to ja chciałam Panu coś szepnąć do ucha, ja chciałam zatańczyć właśnie z Panem z nikim innym, nikt inny nie tworzy takich fascynujących i podniecających wątków. Proszę, zróbmy to! Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 26.07.10, 23:25 Tu i teraz! Weź mnie w objęcia, przyciśnij mnie do nagiego torsu, kopnij wieniec, kopnij znicz i zatańcz ze mną! Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 26.07.10, 23:28 jesus33 napisał: > Tu i teraz! Weź mnie w objęcia, przyciśnij mnie do nagiego torsu, kopnij > wieniec, kopnij znicz i zatańcz ze mną! Yeah, dance me to the end of love. Klasyka marzycielstwa :-))) www.youtube.com/watch?v=7pA5UhNaYw0&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 26.07.10, 23:30 Później zedrzyj ze mnie rzeczy, ja zedrę z Ciebie, wypieszczę Cię jak jeszcze nikt nigdy, jak będziesz chciał to zrobię Ci..., ale jest jeden warunek, musimy zabawić się na trupach, musisz spełnić swoje marzenie, musisz się spełnić na mnie i we mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 26.07.10, 23:34 A na koniec całego Pana Panie Lechowski wyliżę (ryzykując, że język poparzę o palącą się świeczkę), a w nekrologu napiszą: Umarł w pełni szczęśliwy. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 26.07.10, 23:36 Nie wiem jak Panu Panie Lechowski, ale mi już jest dobrze :) Polecam to Pani bezsens i Matowi, koniecznie na trupach! Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 26.07.10, 23:41 Nie? Szkoda :) Czekam więc do rana na lincz. Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Zabawa na trupach 28.07.10, 14:48 Do takiej zabawy to sam bym przystąpił :) A na koniec to proponuję zatańczyć ze szkieletem z medalikiem na kościanej szyi i po tanim winie odśpiewać anioł pański. Just dance makabre Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 26.07.10, 23:34 jesus33 napisał: > Później zedrzyj ze mnie rzeczy, ja zedrę z Ciebie, wypieszczę Cię jak jeszcze > nikt nigdy, jak będziesz chciał to zrobię Ci..., ale jest jeden warunek, musimy > zabawić się na trupach, musisz spełnić swoje marzenie, musisz się spełnić na > mnie i we mnie! Ekhmm... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 26.07.10, 23:26 A gdzie moja najdroższa? Pozwoliłbym Jej ściągać z siebie te wszystkie spodnie. Po kolei. Szkoda się wstydzi powiedzieć, że chce... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 26.07.10, 23:46 Love parade. Soft parade. www.youtube.com/watch?v=4oYuKoBLkjY&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Zabawa na trupach IP: *.toya.net.pl 26.07.10, 22:45 Jezus wisi na krzyżu, spogląda mętniejącymi oczami w dół, nagle krzyczy co sił w płucach: - Poszły won, małe gnojki!! Wypad!!!! Nagle krzyż przechyla się i upada na ziemię. Na sekundę przed uderzeniem w ziemię słychać głos Dżizasa: - Jebane bobry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Zabawa na trupach IP: 213.25.24.* 27.07.10, 06:53 Jo jak nie potrafisz przetłumaczyć tego co sam po angielsku napisałeś to może wampir potrafi. Chwalił się ze ma certyfikaty i zna angielski lepiej od angola. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 27.07.10, 07:00 Ale ja mam TOEFLA, a Pani Profesor twierdzi, że to TOEFLE i pisze go w dopełniaczu z apostrofem. W sumie słusznie, skoro to TOEFLE. Niech Ona Ci przetłumaczy. Do tego tekstu, który wrzucił Jo ma lepsze kwalifikacje ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 27.07.10, 07:12 A przepraszam to był narzędnik. Ja wprawdzie nie znam deklinacji, ale skonsultowałem się z moją szefową, która mi płaci za pisanie postów na tym forum. Ona ma stosowną wiedzę i wykształcenie w tej materii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Zabawa na trupach IP: 213.25.24.* 27.07.10, 07:39 Coraz bardziej mnie intryguje ten tekst. Dlaczego tak rozpaczliwie nie chcecie go przetłumaczyć. Z natury jestem leniwy ale chyba wygrzebię jakiś słownik i się pomęczę!Jak przypuszczam dla tak znanych anglistów to byłby pikuś a mnie to zajmie godziny. Liczę na chwilowy zanik złośliwości i ulitowanie się nad moją wrodzoną skłonnością i ciekawością. Lepiej by było jo gdybyś tego nie zamieszczał bo ja bym sobie dalej słodko żył z nieznajomością tego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 27.07.10, 07:48 Godziny??? Nie żartuj sobie. Prosisz googlową maszynę i ona Ci to głupio tłumaczy w 2 sekundy. Ja poprawiał i wygładzał nie będę. Tako rzecze maszyna: O mnie: Wybacz mi proszę, mój "przerażający" angielski. Jestem barbara, ukraiński starsze kobiety. Żyję w małym miasteczku były ukraiński - Przemyśl, teraz Polska. Byłem nauczycielem chemii w szkole średniej, ale mój upośledzeniem umysłowym nie pozwalały na kontynuowanie tego i menedżer worek mi wtedy. i thik jestem dość "ciekawe książki", bo jestem kobieta ale wygląda jak mężczyzna, więc puted mój profil na "mężczyźni blanc". Cóż, jestem strasznie owłosione na moje teksty. Jestem .... Cóż, nie strasznie głupi, natura miłości, zwierzęta, zabawa, literatura, muzyka (klasyczna, jazz, metalowe wibratory, latin), romantyczny, czasem chaotyczne, ekscentryczny. Następnym razem sam poproś o przekład. O tu: translate.google.pl/#en|pl| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Zabawa na trupach IP: 213.25.24.* 27.07.10, 08:33 Dzieki wampir! Wiem teraz że moja ciekawość była zmyłą i niezdrowa. chętnie czytam wszystko to, co pisze jo i zawsze po polsku. Dlatego ten angielski tekst uznałem za wartościowy ale jak widzisz to się zawiodłem. Z obsługi kompa jestem cienki jak wypłata i dzięki też za poradę. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Miałam sen o ... 27.07.10, 08:47 ...nas Panie Lechowski :) Śnił mi się cmentarz, śnił mi się wiadomy pomnik, była tam też Profesórka i Mat. W powietrzu dało się wyczuć zapach sosen, szyszek i deszczu. Staliśmy pod pomnikiem dysząc z podniecenia. Otaczał nas tłum gapiów, trzymających w rękach transparenty z napisami Neobanderowcy won z Polski!. Widziałam również Ptysia w lateksowych gatkach, na szyi miał obrożę z ćwiekami. Pilnował tłumu, krążąc spokojnie ze swoim psem baskervillów. To typ samotnika, trzymał się na uboczu, ale ja i tak widziałam jego rozpalone z podniecenia spojrzenie. Profesórka leżąc na wznak, całkiem naga, syczała z rozkoszy, Mat wylewał na jej nagie ciało wosk ze znicza. Na szyi miała zawieszony wieniec, a na łonie spoczywał banderowski wianuszek, wyłowiony dzień wcześniej z Sanu przez Mata. Ja tańczyłam z Panem, byliśmy nadzy. Pan najpierw delikatnie possał płatek mego ucha, a później szepnął mi Pan Precz ze Swobodą!. Spojrzałam w kierunku Mata i Profesórki, on taki nieporadny w tym co robi, cały czas oblewał ją gorącym woskiem, a ona nadal syczała z rozkoszy, zagryzając przy tym wstążki z wieńca. Szkoda mi było Mata, podeszłam bliżej, zaczęłam ją pieścić pod wianuszkiem. Poczułam jak po jej ciele przeleciał dreszcz rozkoszy. Mat patrzył na to z oczami pełnymi łez, ale ja widziałam, że jemu wodzonemu za nos eunuchowi zostało już tylko patrzenie. Podszedł Pan do nas i .... Reszta ukarze się w zbiorze moich opowiadań Sex, kłamstwa i zbrodnie UPA . Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Miałam sen o ... 27.07.10, 08:54 Dodam jeszcze, że do zbioru dołączony będzie podkład muzyczny, a pierwszym utworem będzie Pieśń spragnionej profesórki na cmentarzu. www.youtube.com/watch?v=nTFum-NdOR8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Miałam sen o ... IP: 213.25.24.* 27.07.10, 09:00 Powiem, że to świetne i odważne! Masz zadatki i nie zmarnuj ich.Chyba cdn. nastąpi. Uwielbiam kobiety z fantazją! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Miałam sen o ... 27.07.10, 09:52 Ciezka jest dola neofitki wsrod Jobnietych!.Mam nadzieje,ze nie przeistoczysz sie balwana i nie splyniesz Sanem wraz neobanderowcami w hapeningu Wolyn 2010!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Miałam sen o ... IP: 213.25.24.* 27.07.10, 12:05 Co jest? Inwencja twórcza cię opuściła? Mam takie małe sprostowanie co do mego pieska; Jest to miniaturka miniaturki i widoczny jest tylko dla przeszkolonych czyli np;SM dla innych jest on niewidoczny. To chyba z tego powodu sadyści miejscy uważają moją psinę za niezwykle groźną i stwarzającą zagrożenie bo jest praktycznie niewidoczna i gdy zaatakuje to ofiara jest tak zaskoczona że daje się pożreć bez najmniejszych trudności. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Miałam sen o ... 27.07.10, 12:33 Za inwencję trzeba płacić. To była tylko reklama. Teraz musisz pobiec do wydawnictwa i zamówić książkę, żeby przeczytać resztę. Albo poczekać na Panią Profesor. Gdy sie zjawi, na pewno kogoś sprowokuje żartem z niepełnosprawnych albo dywagacjami na temat kto z kim śpi. Potem oberwie, ale nie zrozumie, że zasłużyła i dalej będzie się nad sobą użalać, a może jakiś nowy spisek też wymyśli. Wszystko przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Miałam sen o ... IP: 213.25.24.* 27.07.10, 15:05 Wampir, myślisz że dalszego ciągu nie będzie mimo wyraźnej zapowiedzi? Rozpaliła moją wyobraźnię mimo tego że nekrofilem nie jestem ale czytając słowo cmentarz wyobrażam sobie tadż machal i już jest pięknie. Jedyne co mnie wkurza to; ksywa. Męska dla kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Miałam sen o ... 27.07.10, 15:51 Gość portalu: pysio napisał(a): Jedyne co mnie wkurza to; ksywa > . > Męska dla kobiety? Ksywa niebyła bez powodu;), ale masz rację pora ją zmienić :) Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka29 Re: Miałam sen o ... 27.07.10, 16:05 Panie Lechowski jeżeli chodzi o te sprawy, to zapewniam że już od dawna nie jestem neofitką. Przypominam również, że to Pan pierwszy śnił o mnie (wątek o Siwcu), a teraz gdy się ośmieliłam to Pan się wykręca. Nieładnie:) Pragnę jeszcze podziękować naszej koleżance i Matowi, dzięki nim stałam się bardziej otwarta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Miałam sen o ... IP: 213.25.24.* 27.07.10, 16:56 Jeśli ksywa niebyła to jaka teraz będzie i co bedzie tego powodem. Jeśli mogę nieśmiało coś zaproponować to jakieś nawiązanie do literatury. Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka29 Re: Miałam sen o ... 27.07.10, 17:03 Jedno nawiązanie do literatury mi wystarczy, Valmont już był i rzeczywiście korespondencja z Markizą de Merteuil mu zaszkodziła :)) Zostanę zatem nadzianą pralinką, ciekawe czy stanę się łagodna i słodziutka? Jak myślisz Pysiu, pora złagodnieć, czy może nadal być wstrętną zołzą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Miałam sen o ... 27.07.10, 17:21 Witam w nowym przebraniu!.Neofitka sie nie bywa a jest nia.Ciaglem zatem bedziesz musiala udawadniac Jobnietemu towarzystwu ze jestes "otwarta" na dowalanie katodebilom i w tym postepowym tancu,na grobach polskich pomylencow z Katynia i Wolynia,bedziesz tanczyc raz mazura,potem kazaczoka...zalezy co Ci zagraja. Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka29 Re: Miałam sen o ... 27.07.10, 17:50 Panie Lechowski jest Pan niepoprawny :)) Przypominam Panu, że to nie ja tworzę tak dziwnie zatytułowane wątki. Doskonale Pan wie, że ja nie piszę katodebile i w rzeczywistości nie mam zamiaru tańczyć na grobach, chociaż tak dziwnie mnie Pan czasami nastraja :) Neofitką nie jestem, wianuszek już dawno straciła, o to mi chodziło -;) Nikomu nie muszę nic udowadniać, ani Panu, ani Profesórce, ani Matowi, ani Pysiowi, ani Jobrave, ani Wampirowi, ani Demonowi. Mogę natomiast czasami pożartować, pofantazjować i w marzeniach sennych z Panem zatańczyć :) P.s. Nie wiem jak u Pana, ale u nas: www.youtube.com/watch?v=vuVztOaMQKg A ja cały czas gubię: www.youtube.com/watch?v=0ed27F49DCA Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Miałam sen o ... 27.07.10, 17:52 Zagrają Shuberta. Po tym filmie już nic nie było takie samo. www.youtube.com/watch?v=6GxK_7s6Zgk&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Miałam sen o ... IP: *.range109-153.btcentralplus.com 27.07.10, 17:58 Pralinka jest katoliczką, nie katodebilem, a jak kolosalna to różnica widać po zestawieniu jej wypowiedzi z twoimi. Jako prawdziwa katoliczka Pralinka jest dobrą matką i żoną, jest prawdziwą polską patriotką i jak PRAWDZIWA Polka jest honorowa - w przeciwieństwie do ciebie poyebany szerbato - wąsaty polaczku kipiący nienawiścią, pełny wiecznych pretensji o wszystko i do wszystkich, podejrzliwa mendo z Pofesurka's "terribly hairy body", buraku z podmieleckich piasków, owsiku bajkalski, tęgoryjcu klechistański, bamburyło bagienny, kundlu plebana, hieno cmentarna, szczurze kościelny, tasiemcu procesyjny, katokaraluchu, hemoroidzie na du.pie Polski, owsiku zniczowy, chorobo wieńcowa i świeczkowa, worku mosznowy prof Rybarskiego, pawianie kresowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Miałam sen o ... IP: 213.25.24.* 27.07.10, 18:35 Jeśli chodzi o zołzowatość to nie uważam żeby to była twoja wrodzona przypadłość. Jesteś lekko impulsywna co jest normą i nie należy się tym przejmować. jestem pewny że z czasem złagodniejesz bo to jest proces na który jest skazana większość populacji. Proces odwrotny do łagodnienia czyli tetryczenie dotyka niewielu. Tak na marginesie mogę ci podrzucić temat nekrofilny z seksem w tle i autentyczny. Był taki zbok który łaził nocą na cmentarz i wykopywał zwłoki kobiet, wycinał im przyrodzenie które wmontowywał w kukły i uprawiał orgie. Myślę że twój opis na tle tego faktu trochę blednieje. Dlatego życzę ci większej weny i to takiej która naprawdę powala. Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka29 Re: Miałam sen o ... 27.07.10, 18:47 Mój drogi Ptysiu:) Nie lubię kochać się z trupami, trupy mnie w żaden sposób również nie kręcą, więc nie cierpię na nekrofilię. Co do większej weny, no to wszystko zależy od tego jak się dzisiaj spiszecie na forum. Wczoraj w wątku o trupach i tańcach na nich Profesórka zaczęła z Matem gadać na temat seksu, więc nie ma się co dziwić, że mam później sny takie jakie mam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Miałam sen o ... 28.07.10, 18:12 pralinka29 napisała: Wczoraj w wątku o trupach i tańcach na nich Profesórka zaczęła z Matem gadać na temat seksu, więc nie ma się co dziwić, że mam później sny takie jakie mam. :) Ależ nie o seksie tylko o "walorach" Wampira była rozmowa, które jak widzę kojarzą Ci się z cmentarzem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Miałam sen o ... 29.07.10, 09:48 mat120 napisał: > Ależ nie o seksie tylko o "walorach" Wampira była rozmowa, które jak widzę > kojarzą Ci się z cmentarzem.:) I słusznie. www.youtube.com/watch?v=B3-qQT9reow&feature=PlayList&p=9585FBDF6C3B2552&playnext=1&index=18 Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Do stalkera 27.07.10, 18:40 "Myślę, że wkrótce zostanie zdiagnozowana nowa jednostka chorobowa. Tak, jak istnieje zespół Tourette'a, objawiający się tym, że cierpiący na niego co chwilę mimowolnie musi wypowiedzieć jakieś wulgarne słowo (dzieje się tak w każdej sytuacji i wobec każdej osoby - nawet matki), tak samo wkrótce dowiemy się na co cierpią stwory internetowe, które muszą wypuścić trochę jadu wszędzie, gdzie się pojawią. Jak taki mały piesek, który na widok każdego większego psa podkula łeb, podwija ogon i... popuszcza ze strachu trochę szczyn. " forum.gazeta.pl/forum/w,165,114640032,114640032,W_necie_HERO_w_zyciu_ZERO_.html Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka29 Re: Do stalkera 27.07.10, 19:00 Spływaj, jak tylko się pojawiasz to wywołujesz w ludziach najgorsze emocje, więc się nie dziw, że prędzej czy później na Ciebie szczają! Przecież mogłaś zacząć pisać jak kiedyś, bez głupich teorii spiskowych, bez obrażania ludzi i bez napuszczania jednych na drugich. Jobrave i Wampir wyciągnęli do Ciebie parę razy rękę na zgodę, ja również u dzielnicowego powiedziała, że Cię przepraszam, że się nie gniewam. Na kolan przed Tobą nie padnę, ale zacznę z Tobą normalnie rozmawiać jeżeli przestaniesz dokuczać i sprawiać mi przykrość i innym też. Myślę, że inne osoby piszące na tym forum nie będą żywiły do Ciebie urazy, gdy przestaniesz im dokuczać. Gdyby tak naprawdę było Ci źle to byś na to forum nie zaglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Do stalkera IP: 213.25.24.* 27.07.10, 19:50 kochanie się kobiet z trupami jest raczej mało prawdopodobne z powodów powiedzmy technicznych. Nekrofilia to też taka przypadłość która dzięki otoczeniu doprowadza do przeżyć które trudno osiagnąć uprawiając seks po bożemu. Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka29 Re: Do stalkera 27.07.10, 22:11 Nekrofilia to nie przypadłość. Przypadłość to na przykład chwilowy ból gardła. Nekrofila to zaburzenie preferencji seksualnych. Ja nie mam z tym problemu Pysiu, a Ty? Cały czas o to pytasz i o tym piszesz, coś w tym musi być ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Do stalkera IP: 213.25.24.* 27.07.10, 22:38 Jeśli chodzi o zboki to jestem przekonany ze nie mam żadnych ale wprawny psychiatra na pewno by coś u mnie znalazł. Przypadłość to łagodne określenie jakiegoś niezbyt rażącego sfiksowania. A pytam dlatego że jestem pasjonatem od zbierania ciekawostek. Wszystko co odbiega od normy jest w kręgu moich zainteresowań. Powód tego też jest prozaiczny. Chciałbym wiedzieć co powoduje ludźmi że zachowują się w ten czy inny sposób.Czy tacy się urodzili czy to się nabywa? Czy można ich zmienić? Czy potrafią zachować trzeźwość umysłu gdy są zapędzeni w kąt? Pytań jest wiele a odpowiedzi naprawdę zaskakują. Twoje fantazje erotyczne też spowodowały moje zaciekawienie i do tego odwaga że piszesz tak szczerze. Nie wiem czy to net czy taka jesteś na co dzień? Nazwijmy tego mojego konika niezdrowym zaciekawieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Komu certyfikat, komu....?:) 28.07.10, 17:18 Gość portalu: jobrave napisał(a): Pralinka jest katoliczką, nie katodebilem,... Jako prawdziwa > katoliczka Pralinka... Czekam z niecierpliwością na następne certyfikowane nominacje.:) Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Komu certyfikat, komu....?:) 28.07.10, 17:24 Następny będzie Anal-i-styk, ale ten certyfikat dostanie ode mnie. Jestem tu chyba jedynym świadkiem "zdzierania przez niego kolan" całymi latami(!) u Reformatów;) Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Miałam sen o ... 28.07.10, 16:56 jesus33 napisał: ...podeszłam bliżej, zaczęłam ją pieścić pod wianuszkiem. Poczułam jak po jej ciele przeleciał dreszcz rozkoszy. Sny erotyczne bywają często odzwierciedleniem naszych ukrytych pragnień, w tym przypadku,połączonych z otwartym ujawnieniem preferencji seksualnych oraz miejsc ich okazywania. Wyzwolona, postępowa kobieta z certyfikatem prawdziwie wierzącej katoliczki, wydanym przez miejscowego fuehrera postępowców.:) Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Do mat120! 28.07.10, 23:00 Ot i zaśpiewał ostatni kastrat gołąbek pokoju swojej profesórce! www.youtube.com/watch?v=Ndke7ZOwFY4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołyniak2 Zabawa na trupach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 19:27 Hmmmm, panie Lechowski, pewnej rzeczy nie rozumiem...że Jobniętego nie było wśród bawiących się, czy wśród leżących? Z wyrazami szacunku Wołyniak Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 28.07.10, 23:07 Drogi Wołyniaku Jobrave nie raz pisał, że nie lubi wieńców i zniczy. A tej lafiryndzie Valmont trzeba na czole i plecach wypalić szkarłatną literę ! www.youtube.com/watch?v=5lV-1NViS1g Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Zabawa na trupach 28.07.10, 23:16 Nie informowalas ze zostalas rzecznikiem prasowym Jobnietego?. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 28.07.10, 23:33 No to już wiesz:-)) Panie Lechowski naprawdę Panu współczuję, mnie ciężko wyrezać! Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 28.07.10, 23:42 Panie Lechowski jak ma Pan napisać coś brzydkiego to proszę się powstrzymać. I w myślach też proszę nie grzeszyć, wtedy może się nawrócę;) Na pocieszenie jeszcze dodam, że dzisiaj była za moją grzeszną duszę msza w św. Trójcy o 18. Teściowa o mnie dba! Nie byłam niestety nie miałam czasu, ale już czuję że mi lepiej:))) To działa! Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 28.07.10, 23:54 jesus33 napisał: > dodam, że dzisiaj była za moją grzeszną duszę msza w św. Trójcy o 18. Teściowa > o > mnie dba! Matko, epidemia jakaś. Za mnie była wczoraj ;-))) Ciocia zamówiła, jak jej nagadałem, że umrę na hemofilityczny krwotok. Nie wiem czy podziałało, chyba tak. Miałem zrobić badania w przyszłym tygodniu w klinice bratowej, ale nie wytrzymałem i polazłem do szpitala w Krakowie. Tradycyjnie zrobiłem się z siebie takiego idiotę, że zajmował się mną cały oddział. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 29.07.10, 00:14 jesus33 napisał: > Zemdlałeś? Kto, ja? Nie żartuj. Mdlejąc mógłbym przeoczyć gronkowce, paciorkowce, menigokoki i wszystkie inne zarazki, które czyhają na mnie w każdym szpitalu przy pobieraniu krwi albo pchaniu szpatułki do gardła ;-))) Zrobiłem pielęgniarkom wykład o powszechności szpitalnych zakażeń, spociłem się jak mały szczur, nie pozwoliłem się dotknąć aż zawołały lekarkę, która wprawnym ruchem zrobiła mi zastrzyk z relanium i tę krew osobiście pobrała. Wyniki też dostałem po dwóch godzinach, żebym przypadkiem nie umarł ze strachu przed najcięższą z możliwych diagnoz, bo ja zawsze takie obstawiam. Nienawidzę robić z siebie kretyna, ale nie potrafię nic na to poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 29.07.10, 00:37 jesus33 napisał: > Boisz się igieł? Boję się zarazków i ciężkich chorób. Jestem hipochondrykiem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 29.07.10, 01:18 Ja też nie lubię zarazków, a siostrzeńcy męża po cichu nazywają mnie Ciocia Cif, prysznic wzięłam dzisiaj cztery raz, włosy umyłam dwa razy, przebrałam się trzy raz, wszystkie ciuchy wrzuciłam do prania, nawet te które miałam na sobie dziesięć minut. Nie jesteś sam :) On też nie lubił zarazków i dostał Oscara:)) : www.youtube.com/watch?v=5wM_W8OcExo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 29.07.10, 01:24 jesus33 napisał: > On też nie lubił zarazków i dostał Oscara:)) : > www.youtube.com/watch?v=5wM_W8OcExo&feature=related A Leo za Howarda Hughesa nie dostał. Szkoda, dobry był w tym filmie :-))) www.youtube.com/watch?v=d7ucqimdau8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 29.07.10, 00:50 No, ale jestem wścibska;) Ja się kiedyś strasznie bałam, a później w wieku 19 lat zostałam honorowym dawcą krwi, skusiło mnie 6 i pół czekolady. Najfajniej było gdy stacja była na Rogozińskiego, bardzo wesoło:) Napatrzyłam się na bladych z przerażenia żołnierzy (dostawali za to dwa dni przepustki), chodziłam z koleżanką, na sali były trzy łóżka i jak widziałyśmy, że z kimś jest naprawdę źle, to robiłyśmy zawody i pompowałyśmy która szybciej spuści:) Koleżanka zawsze wygrywała, ja mam bardzo niskie ciśnienie:( 450 mililitrów krwi zastępowałyśmy piwem w Hubalu. P.s. Jaki Ci wyszedł wynik? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 29.07.10, 00:59 jesus33 napisał: > P.s. > Jaki Ci wyszedł wynik? Zły, ale nabytej hemofilii nie mam. Dostałem EPO. Nie wiem, czy będę to brać, dzwoniłem do mojej lekarki. Może skreśli lek na sen, który mnie rozwala, jeśli wykombinuje coś innego. Tylko już nie bardzo jest co. Luminalu się od dawna nie zapisuje, bo niszczy mózg, a na odwyki po benzo nie mam ochoty. Ten, który łykam jest idealny, ale coś za coś niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołyniak2 Re: Zabawa na trupach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 18:46 A jednak... wampir, to w ilu bogów wierzysz, i który z nich dba bardziej o twoje zdrowie? Jesteś także i w tej kwestii niezwykle obrotny i zapobiegliwy. No i masz dwa dni świąt w tygodniu, i zaczynasz już w piątek od zachodu słońca. A może trzy święta i jeszcze więcej bogów? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 29.07.10, 19:14 Gość portalu: wołyniak2 napisał(a): > A jednak... wampir, to w ilu bogów wierzysz, i który z nich dba bardziej o twoj > e zdrowie? Jesteś także i w tej kwestii niezwykle obrotny i zapobiegliwy. No i > masz dwa dni świąt w tygodniu, i zaczynasz już w piątek od zachodu słońca. A mo > że trzy święta i jeszcze więcej bogów? Jeszcze Thot. Mój ulubiony bóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołyniak2 Re: Zabawa na trupach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 22:15 Taaak, Twoja wiara potwierdza hipotezę pewnego uczonego dr(wala) Wałerija Bebika o ukraińskich korzeniach starożytnych Egipcjan (pewnie znajdziesz wśród przodków także i Ukraińców, toż to dla Ciebie żaden problem). I będzie sensacja! Wyśmiewają się durne Lachy z dochtora, ubliżają, nie przymierzając jak Mykole, a tu masz! Namacalny wręcz dowód na arcyciekawą historyczną hipotezę wali w kompa i produkuj się na forum. Też jestem pod wrażeniem (naukowym, rzecz oczywista). Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 29.07.10, 22:19 Gość portalu: wołyniak2 napisał(a): Namacalny wręcz dowód na arcyciekawą historyczną hipotezę wali w kompa > i produkuj się na forum. Też jestem pod wrażeniem (naukowym, rzecz oczywista). Oczywista panie kulturalnie oświecony. Coś dużo czasu zajęło szukanie tego Totha w googlach, ale tak to bywa po rzeszowskich sorbonach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołyniak2 Re: Zabawa na trupach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 13:28 Ha, ha, ha. Po pierwsze, rzecz najważniejsza, nie mam czasu siedzieć przed kompem po kilka godzin, zazwyczaj wchodzę na forum na kilka minut i znikam. Wracam, wtedy, kiedy pozwala mi na to czas. Po drugie, informacji o bożku(ach) nie muszę szukać w googlach, informacje o rewelacjach Ukraińca mam zapisane w zakładach (strony polskie i ukraiński), po trzecie, sądząc po twoich "wyrafinowanych" literacko wpisach po rzeszowskiej sorbonie jesteś zapewne ty, a jeżeli nie sorbona, to jakiś wydział zamiejscowy. W weekend życzę ci, by bogowie wszyscy, bez wyjątku, a szczególnie Ten od szabatu i Ten od niedzieli, komunii i mszy świętej przysporzyli Tobie w sercu radości, od dzieci uznania, od żony miłości, mądrości rzecz jasna, dowcipu przy szabasowych świecach, a w sakwie srebrników. Szalom, Z Bogiem, Darz Bór, Ave ... (wpis możesz uzupełnić), itd. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 30.07.10, 19:21 Gość portalu: wołyniak2 napisał(a): > Ha, ha, ha. Po pierwsze, rzecz najważniejsza, nie mam czasu siedzieć przed komp > em po kilka godzin, zazwyczaj wchodzę na forum na kilka minut i znikam. Wracam, > wtedy, kiedy pozwala mi na to czas. Ha, ha, ha wystarczy rzut oka na czas twoich forumowych objawień kulturalnie oświecony pedagogu. > Po drugie, informacji o bożku(ach) nie muszę szukać w googlach, informacje o re > welacjach Ukraińca mam zapisane w zakładach (strony polskie i ukraiński), No tak, klejny matołowaty polaczek, któremu wszystko się z Ukrainą kojarzy. >po tr > zecie, sądząc po twoich "wyrafinowanych" literacko wpisach po rzeszowskiej sorb > onie jesteś zapewne ty, a jeżeli nie sorbona, to jakiś wydział zamiejscowy. Co by to nie było, to dla ciebie polaczku i tak corpus hermeticum. > W weekend życzę ci, by bogowie wszyscy, bez wyjątku, a szczególnie Ten od szaba > tu i Ten od niedzieli, komunii i mszy świętej przysporzyli Tobie w sercu radoś > ci, od dzieci uznania, od żony miłości, mądrości rzecz jasna, dowcipu przy szab > asowych świecach, a w sakwie srebrników. > Szalom, Z Bogiem, Darz Bór, Ave ... (wpis możesz uzupełnić), itd. Mazel Tow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołyniak2 Re: Zabawa na trupach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 20:16 Ha, ha, ha. Pudło! Nie jestem pedagogiem, szabatowa intuicja zawiodła! Nie wszystko kojarzy mi się z Ukrainą, a mój skojarzenia są na pewno zdrowsze niż twoje (sam chyba wiesz najlepiej z czym masz problemy). Ciebie natomiast, o czym pisałem, kojarzę z wiejskim, ujadającym na wszystkich wokół kundelkiem. Obrzydliwa forma dowartościowania siebie, ale skoro inaczej nie można. Też potrafię „ciapatych” zrozumieć. . Słowo „polaczek” , tak jak szczekanie kundli nie rusza mnie. I w kwestii używania tego słowa masz pewną przewagę, bo mnie można nazwać „Polaczkiem” opieprzyć za: Piłsudskiego (konik byłego spec-księdza Horbaczka) i jednocześnie dołożyć za Dmowskiego, no może być i Dzierżyński (reszta wierchuszki NKWD to już udział pejsatych). A ciebie - to za kogo opieprzyć, jaką wadę narodową wytknąć, właściwie którego narodu? Po trosze jesteś i „Polaczkiem” z całym bagażem dobrych i złych obciążeń, po trosze pejsatym mośkiem , a po trosze ch…j wie kto jeszcze, jaki dzielny zdobywca wpisywał się w rodowód kundelkowej rodziny. Zatem potencjalnie fajna sprawa kundelku, ale wolę swoje „polactwo” niż twój genetyczny kosmopolityzm. Szczęść Boże, Szalom, Heil (to tak na wszelki wypadek, gdyby się okazało, że jakiś dzielny gestapowiec zawitał pod strzechy twych przodków…) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 30.07.10, 21:57 Gość portalu: wołyniak2 napisał(a): Hmmm, spodziewałem się takiego właśnie słowotoku w takim właśnie stylu. Ale ty i tak nie zrozumiesz dlaczego. Prymitywne głupki tak już mają. Pa, polski śmońku. Miłego klepania paciorków, niech ci wyjdzie na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołyniak2 Re: Zabawa na trupach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 00:07 Rozumiem doskonale, ale dialog z tobą przypomina mi dialog z mykołą, a to już jest obrzydliwe, twój system wartości "pachnie" zwykłym szambem a to już zbyt dużo obrzydliwości. Z twojej strony właśnie takiej reakcji się spodziewałem, w takim właśnie "intelektualno-oszczędnym" stylu, chociaż po cichu liczyłem, że światowiec, elegant, Don Juan, "literat". A tu sprowadzony? sprowadził się? do poziomu pogardzanego "Polaczka". Czar intelektu, studiów, fakultetów prysł, wylazło chamstwo i prymitywizm. Ale ty i tak nie zrozumiesz dlaczego.Prymitywne głupki tak mają. Pa, polsko-żydowsko-jakaś tam glisto. Miłego klepania paciorków? maariw? isza?, a najlepiej przekładaniec. Niech ci wyjdzie na zdrowie. Zadbaj o nie, bo warto. Co do słowotoku: nie pisuję kiepskich horrorów, nie pisuję byle jakich artykułów, w pracy raczej tabele i inne mało interesujące sprawy, no więc chociaż na forum. Gdzież ja znajdę taki przegląd frustratów i schizofreników (z pełnymi kwalifikacjami i dobrymi papierami) za jednym kliknięciem? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 31.07.10, 00:26 Gość portalu: wołyniak2 napisał(a): Nic nie rozumiesz. Dajesz się wkręcać jak nastolatek. Kiepskie horrory, złe artykuły... cudownie. Dawaj dalej, o tym co ci jeszcze w życiu nie wyszło. Statystyka z szarych nici, szyje ludzi na miarę ulicy - wiesz co to? A skąd mógłbyś wiedzieć. Od interpretacji tabelek są inni wszak, ty wklepujesz dane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołyniak2 Re: Zabawa na trupach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 23:17 To na czym mi zależało w życiu, pisząc trywialnie "wyszło mi" (nawet nie śniłem, by młodzieńcze marzenia przybrały realny kształt). I mam okazję nadal realizować swoje marzenia, zawodowo i rodzinnie (na te rodzinne już mam mniejszy mniejszy wpływ - dzieci dorastają, a jednak mam). To mnie bardzo cieszy. Kiepskie horrory i artykuły...uogólnienie, nie bierz tego do siebie, po prostu nie piszę horrorów i artykułów, a staram się czytać tylko dobre rzeczy. A statystyka, i znów pudło, tam gdzie ja pracuję, ja wprowadzam dane, ja interpretuję, ja wyprowadzam wnioski i zamówienia. Prawie jak bóg? (statystyki), ale szef zawsze ma rację (chociaż kiep, ale swój chłop). Rozumiem, że są tacy, którzy tylko na wklepywaniu danych poprzestają, i też są bardzo ważni (po prawdzie jestem i ja wklepywaczem, ale zawsze wykonuję krok dalej). Tak więc, nie jest źle. Po staropolsku, boć mamy coś wspólnego, jesteśmy po trosze "polaczkami": dobrej nocy i miłej niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Nucą ziemniaczane obierki... 31.07.10, 23:45 Jest w pewnej wiosce knajpka na rogu Prowadzą do niej wszystkie drogi Mętne sny rodem z piwa beczki Poprzez knajpiane fruną drzwiczki Nucą ziemniaczane obierki Smutną pieśń ziemniaczaną Grzmi proboszcz na swe owieczki Oni i tak tutaj zostaną W kuflu się schowa i duży i mały Możesz na kredyt pić u pani Frani Bo Frania to swojska jest kobita Rozumie potrzeby u rolnika Pod oknem drzemie gajowy z rowerem Obok strażacy zapijają koszerem Smutek po spalonej remizie - Pani Franiu pani przyjdzie tu bliżej Spod stołu widać prawą nogę Manka Przed knajpą czeka wciąż jego furmanka Toteż z transportem kłopotów facet nie ma Koń sam zawiezie go gdzie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołyniak2 Re: Nucą ziemniaczane obierki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 23:57 A tobie wszystko kojarzy się z fanką-franką. Powoli skojarzenia formowe stają się nudne. PS. Czyżby reminiscencje ostatniego twojego towarzyskiego wypadu? Niestety, nie chodzę do knajp i knajpeczek, nawet tych niewiejskich, stąd takie klimaty są mi totalnie obce ( a straż kojarzy mi się z telewizornią, dożynkami i Pawlakiem, no ta dobra straż z ostatnio widzianym wypadkiem samochodowym). Każdy ma takie skojarzenia, na jakie zapracował! Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Nucą ziemniaczane obierki... 01.08.10, 00:07 Gość portalu: wołyniak2 napisał(a): > A tobie wszystko kojarzy się z fanką-franką. Powoli skojarzenia formowe stają s > ię nudne. Z Fanką-Franką? Cieeeeekawe. Cóż, jak to mówią: choć stłuczesz głupiego w moździerzu tłuczkiem - razem z ziarnami - głupota go nie opuści. To także literatura. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 28.07.10, 23:18 Nie zmieniaj tego nicka. Lubię go :-))) www.youtube.com/watch?v=5xdQNrk9lcI&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 28.07.10, 23:24 www.youtube.com/watch?v=zrzMhU_4m-g&NR=1&feature=fvwp Spalić lubieżną wiedźmę! www.youtube.com/watch?v=9ROHtzTbaNY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 28.07.10, 23:31 Eee, nie znają Pier Paola. Okrutnym też trzeba umieć być. www.youtube.com/watch?v=AIBeQ7ddgXw&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 28.07.10, 23:30 Nie zmienię, pralinka do mnie nie pasuje :))) Za bardzo wyuzdana jestem żeby mieć taki słodki nick ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 28.07.10, 23:40 O, to dobrze. Ja nie lubię słodyczy, a już nadziewane to całkiem bleeee :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 28.07.10, 23:43 Piękne! Pomyślę o skuterku i sprawdzę czy można kupić nuty :) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 29.07.10, 00:20 Piękne! Założyłam słuchawki i słucham na full, zaraz mi gałki oczne wyskoczą :) Jak masz jeszcze coś fajnego to podrzuć, ja dzisiaj jestem klapnięta i nie mam za bardzo pomysłów, a wszystko co z tekstem boję się wrzucać, no chyba żeee :) Jak wyuzdana, to wyuzdana :)) Tańczyć też lubię: www.youtube.com/watch?v=7oPm3AyIakQ Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 29.07.10, 00:22 www.youtube.com/watch?v=fYckH7YtDhk Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 29.07.10, 00:36 To może nad Sekwaną? www.youtube.com/watch?v=mgZ9LSNRm_I&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 29.07.10, 01:05 Zdecydowanie Barcelona :) www.youtube.com/watch?v=0S1-D5vjVO4 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 29.07.10, 01:11 Stąd już blisko do Madrytu :-))) www.youtube.com/watch?v=NSoHCrJUCDg&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 29.07.10, 01:18 I jeszcze Volver :-))) www.youtube.com/watch?v=vY7sabq_C1U&feature=PlayList&p=4DB55B387692170C&playnext=1&index=80 Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 29.07.10, 01:30 Parę godzin temu wrzuciłam to do ulubionych, a jednak czytasz w myślach! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 29.07.10, 01:34 Na dobranoc:) www.youtube.com/watch?v=giNEk_cMs7U&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 29.07.10, 01:49 Dobranoc :-))) www.youtube.com/watch?v=XdOE5ERp-s4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Zabawa na trupach IP: *.range81-159.btcentralplus.com 29.07.10, 03:00 Jak mogliście poważyć się na coś takiego, a szczególnie Ty Jesusie, przecież Fanka z Zamglonych Wołyniaków Hairy Over All Body, przez tyle miesięcy sposobiła się do skonsumowania Wampira, co noc wycierała swoją clitoris do białej kości z nadzieją na materializację erotycznych imaginacji, a Ty się tak jej wcięłaś! To nie fair, bo Ty jesteś młoda, piękna i inteligentna, dysponujesz wszystkimi atutami, które pozwalają uwieść, nawet najbardziej nieczułego na wdzięki niewieście, mężczyznę, w kilka chwil. Równie bez pardonu zdominowałaś to forum obracając w proch i pył mozolnie przez nią budowaną pozycję. O nie, to nie ma nic wspólnego z równym startem! Czy masz pojęcie, jak coś takiego, to Wasze tokowanie musi boleć tę starą, brzydką pogrążoną w manii, kobietę? A czy wiesz, jaka może być jej kolejny krok? Teraz już wszystko jest możliwe, nawet to, że jutro uda się np. na posterunek Służby Ochrony Kolei! Tak, tak, nawet do tego jest zdolna! Przy okazji: słyszałem, że dzielnicowy chce ją oskarżyć o stalking, i o tym samym myśli ks. Isakiewicz i Zaleski w jednym - dość już ma księżulo tych setek postów kopiowanych z forum, którymi go non-stop zarzuca. Dzielnicowy już dogadał się z księżulem i czekają teraz na to jak zareagują sokiści, a sokiści mogą zareagować różnie. Może być na przykład tak, że wezmą ją za starego mopa i cisną w kontener, albo wezmą ją złodzieja węgla i zastrzelą strzałem ostrzegawczym, lub zaczną z nią rozmawiać, a jeśli zaczną, to rychło stwierdzą, że są ofiarą stalkingu i wówczas rozejrzą się za kimś, z kim będą mogli wnieść pozew zbiorowy, a na to właśnie czeka dzielnicowy i dwaj księża w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
wolyniak2010 Re: Zabawa na trupach 29.07.10, 07:44 tylko jobnięty może porównywać salon fanki do szamba valmont Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 29.07.10, 16:59 Nie, to nie szambo to dużo fajniejsze miejsce: www.youtube.com/watch?v=o1tj2zJ2Wvg Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 29.07.10, 16:57 Gość portalu: jobrave napisał(a): > Jak mogliście poważyć się na coś takiego, a szczególnie Ty Jesusie, > przecież Fanka z Zamglonych Wołyniaków Hairy Over All Body, przez > tyle miesięcy sposobiła się do skonsumowania Wampira, co noc > wycierała swoją clitoris do białej kości z nadzieją na materializację > erotycznych imaginacji, a Ty się tak jej wcięłaś! Nie mogłam się oprzeć, bardzo lubię Wampira. Co do tego, że jej się wcięłam to jest to wątpliwe. Ona sobie sama krzywdę robi, powinna widzieć że inteligentnych mężczyzn nie prowadzi się na łańcuchu tylko na jedwabnej nitce. Na przykład taki Mat, robi co mu Profesórka karze i to znak na przykład dla mnie, że z takim facetem nie poszaleję. To nie fair, bo Ty > jesteś młoda, piękna i inteligentna, dysponujesz wszystkimi atutami, > które pozwalają uwieść, nawet najbardziej nieczułego na wdzięki > niewieście, mężczyznę, w kilka chwil. Jej też niczego nie brakuje, no może tylko wyczucia, taktu i wrażliwości, ale to wszystko można w sobie zmienić, tylko chcieć trzeba. Równie bez pardonu zdominowałaś > to forum obracając w proch i pył mozolnie przez nią budowaną pozycję. No tak, biedna się natrudziła, a przyszła smarkula parę razy się postawiła, nie pomogły razy linijką i wszystko szlag trafił. :))) > O nie, to nie ma nic wspólnego z równym startem! Czy masz pojęcie, > jak coś takiego, to Wasze tokowanie musi boleć tę starą, brzydką > pogrążoną w manii, kobietę? A czy wiesz, jaka może być jej kolejny > krok? Teraz już wszystko jest możliwe, nawet to, że jutro uda się np. > na posterunek Służby Ochrony Kolei! Tak, tak, nawet do tego jest > zdolna! Przy okazji: słyszałem, że dzielnicowy chce ją oskarżyć o > stalking, i o tym samym myśli ks. Isakiewicz i Zaleski w jednym - > dość już ma księżulo tych setek postów kopiowanych z forum, którymi > go non-stop zarzuca. Dzielnicowy już dogadał się z księżulem i > czekają teraz na to jak zareagują sokiści, a sokiści mogą zareagować > różnie. Może być na przykład tak, że wezmą ją za starego mopa i cisną > w kontener, albo wezmą ją złodzieja węgla i zastrzelą strzałem > ostrzegawczym, lub zaczną z nią rozmawiać, a jeśli zaczną, to rychło > stwierdzą, że są ofiarą stalkingu i wówczas rozejrzą się za kimś, z > kim będą mogli wnieść pozew zbiorowy, a na to właśnie czeka > dzielnicowy i dwaj księża w jednym. O, kurczę! To by się zgadzało z tymi sokistami, często jeżdżę pociągiem niech mnie mają lepiej na oku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Zabawa na trupach IP: *.range81-159.btcentralplus.com 29.07.10, 17:51 Co do tego, że nic jej nie brakuje, to bym się nie zgodził, ale jak mawiają niektórzy - uroda nie jest najważniejsza, więc zostawmy to. Wydaje mi się natomiast, że Twoje pojednawcze gesty nie zdadzą się na nic, albowiem samica ta, ma świadomość swojej ostatniej rui i jej desperacja w walce o samców nie ma granic, instynkt jest silniejszy od niej. Zgarniając jednym ruchem całą pulę masz zapewnioną jej dozgonną nienawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Zabawa na trupach 29.07.10, 18:07 Zbliża się pierwszy piątek miesiąca, więc muszę trochę poszukiwać, to odnośnie gestów pojednawczych ;)))) Co ja pocznę z tą całą pulą?! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołyniak2 Re: Zabawa na trupach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 18:53 Czytam twoje posty, i jestem pod wrażeniem. Tyle skomplikowanych emocji skrywają, jakiż głęboko intelektualny i emocjonalny obraz autora w oparciu o te teksty można zbudować. Mam nadzieję, że to jest autentyczne, żadnych dopalaczy, żadnej taniej whisky, bo diabli by wzięli moją analizę. Chociaż? Jednak nie, nie, nie wierzę głupim tekstom i kąśliwym uwagom o "intelektualnej" Polonii londyńskiej, które serwują mi ziomale znad Tamizy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Zabawa na trupach IP: *.range81-159.btcentralplus.com 29.07.10, 20:31 Oj kobieto, kobieto i ty to mówisz? Przecież, to ty doświadczasz bez przerwy jakichś skomplikowanych emocji, to ty się ekscytujesz każdym moim postem, to ty każde moje stwierdzenie traktujesz i przeżywasz śmiertelnie poważnie, to ty cały swój czas spędzasz na forum, to ty trawisz ostatnie lata swojego życia na wymyślaniu sposobów zemsty, ty marnujesz czas nękanie dzielnicowych pisanie donosów do nich i do księży w "dwójcy świętej jedynych". Czy nie przyszło ci do głowy stara ropucho, że zachowujesz się infantylnie, czy twoje zachowanie nie koliduje z odpowiedzialnym zawodem, który wykonujesz? Czy taka osoba aby na pewno powinna wychowywać młodzież, czy ludzie wchodzący w dorosłe życie na pewno takich wzorów potrzebują. Tak potwornie się tu błaźnisz, sztorcujesz byłych i niedoszłych kochanków, wywlekasz publicznie swoje i czyjeś osobiste sprawy publicznie, szkalujesz, Bogu ducha winnych ludzi itd. Może lepiej byłoby inaczej wykorzystać czas, który ci jeszcze pozostał, na spacery, na podróże, fotografowanie, pisanie, malowanie, robienie weków, pieczenie ciast, jazdę na rowerze, czy nawet pisanie na forum, pisanie, nie atakowanie, nie oczernianie. No pomyśl stara wołowino, przecież nie jesteś już dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołyniak2 Re: Zabawa na trupach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 21:54 Jo, PiS-ałem Ci, że nie jestem fanką, valmontową, pysiową, matuszką itd. Ale jeżeli takie gadanie sprawia Ci przyjemność - pisz dalej. Dlatego Twoje epistoły kierowane pod moim adresem nie ruszają mnie, czasami śmieszą, i tyle. I jeszcze jedno, napisałeś "...czy twoje zachowanie nie koliduje z odpowiedzialnym zawodem, który wykonujesz?" A czy Twoje zachowanie, Twoje teksty, które puszczasz na tym forum nie kolidują z zawodem, który wykonujesz? Zawodem, który eufemistycznie określa się mianem "czwartej władzy", zawodem, który jeżeli jest rzetelnie wykonywany, cieszy się ogromnym zaufaniem publicznym? Zastanów się! I niekoniecznie musisz odpowiadać! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Zabawa na trupach 29.07.10, 23:00 On nie jest dziennikarzem a damskim bokserem!.Jest zakompleksionym partaczem ktoremu nic sie nie udalo.Czego dotknal to spieprzyl.Teraz biedak rozdaje za darmo swoje wypociny przed polskimi sklepami w Londynie w nadzieji,ze dostrzeze i bedzie podziwial,ktos wiecej oprocz analityka i jesuska na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Zabawa na trupach IP: *.range81-159.btcentralplus.com 29.07.10, 23:19 Ok, być może się mylę, być może nie jesteś wcieleniem Fanki, lecz osobnym bytem, od tej chwili więc zaczynam Cię tak traktować, choć o "banderowskiej szui" pamiętam, nie żywiąc jednak z tego powodu nienawiści. Wcześniej pisywałem tu anonimowo i prywatnie, nie ujawniałem personaliów osób piszących na forum, nie pomawiałem o nic, jeśli kogoś zwyzywałem, to była zazwyczaj reakcja na wcześniejsze inwektywy w moim kierunku - taki już jestem, nigdy nie zaczepiam pierwszy. Dziennikarz nie musi świecić nieskazitelnością, to co napisze ma być w miarę możliwości rzetelne i wiarygodne, może być jeszcze, choć nie musi, być obiektywne, ale zależy już od tego jaki gatunek dziennikarstwa uprawia. Ale najważniejsze jest to, że by pomagać ludziom. Dla moich pracodawców nie jest istotne co ja piszę na jakichś forach, ich interesuje to, czy zwiększa się liczba czytelników, reklam, żeby nie wiem ile donosów przemyślaki słały, to pracodawcy i tak będą mieli, to w d.upie, a, że idzie coraz lepiej, więc mają to tam właśnie, gdzie mają. Gdyby jednak szło źle, to też mieliby to gdzieś, bo ich nie interesuje czy ja klnę, czy kogoś nazywam debilem, czy posiwiałą waginą, zresztą felietony pisuję w podobnym stylu - wulgaryzmy, ironia, przejaskrawiania, aluzje, bon- moty itp. Pani Komin Nonsens nieraz się tu chwaliła, że jest nauczycielką, a dziennikarstwa nie można w ogóle porównywać z pedagogiką, komercyjne dziennikarstwo, to sprzedawanie informacji, to żadna misja, to produkcja podobna do wytwarzania klamek, łożysk, czy parasoli, a wychowywanie dzieci i młodzieży to już daleko poważniejsza sprawa. Jestem bliski wyłączenia się z tych durnych, infantylnych pyskówek - jak długo można się w tym nurzać? Ani pojednawcze gesty, ani strzały z grubej rury nie pomogły, dalej to samo. Nudzi mi się po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołyniak2 Re: Zabawa na trupach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 00:16 Traktowanie mnie jak fankę miało i dobre strony, wszystko szło na jej konto. No i na własne moje życzenie skończyło się. Ale co tam, przeżyję. A Bandera, OUN, UPA są to chyba jedyne słowa-klucze, które wzbudzają moje bardzo negatywne emocje. Nietrudno w takiej sytuacji o szybki strzał... Uważam, że zarówno dziennikarz jak i nauczyciel są zawodami zaufania publicznego, i osobom, które pracują w tych zawodach powinno stawiać się wysokie wymagania etyczne. Ale życie samo kreuje postawy i zachowania, wiecznie pedagogizujący nauczyciel i moralizujący dziennikarz byliby zapewne nie do zniesienia. No i dzięki temu kreatywnemu życiu jest tak fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Zabawa na trupach 31.07.10, 16:42 Nie posluchal niemiecki ciemnogrod madrych rad POstepowego Apostola z Londynu.Zamiast bawic sie i kochac,niemieckie ewangelomatoly ustawily znicze i na dodatek co jest najwieksza porazka Jobnietego-Krzyz!.Nie pozostaje nic innego jak wycieczka z analitykiem,armagedonem i super idiota tego forum jura do Zaglebia Ruhry i odnowienie krucjaty Lutra. wiadomosci.onet.pl/2204787,12,love_parade_tancem_smierci,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Zabawa na trupach IP: *.range86-164.btcentralplus.com 31.07.10, 20:29 A cóż to, tak ci żal, jakichś pedałów i lesbijek? Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Zabawa na trupach 31.07.10, 21:48 Gość portalu: jobrave napisał(a): > A cóż to, tak ci żal, jakichś pedałów i lesbijek? A mnie żal, że Cię tchórz obleciał by tam pojechać i potańczyć sobie na trupach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Zabawa na trupach IP: *.range86-164.btcentralplus.com 31.07.10, 22:14 Nie lubię tańczyć na grobach, bo jest niewygodnie, można sobie łeb rozwalić o jakiś krzyż, albo pośliznąć się na płycie, lub się zapaść. Poza tym, to Lechowski wymyślił jakieś tańce na grobach - jak się okazuje rzekomych - parada w Duisburgu nie odbywała się na cmentarzu, przy okazji dodam, że podczas Nocy Kupały w Przemyślu Ukraińcy nie mogli tańczyć na grobach niewinnych kresowiaków, bo pierwsze miejsce, gdzie tańczyli nie jest cmentarzem, a po drugie jako katolik powinieneś wiedzieć, że nie ma ludzi niewinnych, bo wszyscy, nawet niemowlęta są naznaczone grzechem pierworodnym. Tych, którzy świecili znicze i postawili krzyż w miejscu gdzie zginęli uczestnicy parady, potępiam oczywiście za kultywowanie pogańskich obyczajów i brak zaufania do Stwórcy. Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Zabawa na trupach 31.07.10, 22:31 Gość portalu: jobrave napisał(a): Tych, którzy świecili znicze i postawili krzyż w miejscu gdzie zginęli uczestnicy parady, potępiam oczywiście.... Zakładam, że oni nic o tym nie wiedzą więc może spróbuj ich o tym powiadomić, że są debilami. Odważysz się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Zabawa na trupach IP: *.range81-159.btcentralplus.com 31.07.10, 22:50 No właśnie się odważyłem - powiadomiłem was o tym, w wyżej napisanym poście. Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Zabawa na trupach 31.07.10, 22:56 Gość portalu: jobrave napisał(a): > No właśnie się odważyłem - powiadomiłem was o tym, w wyżej napisanym > poście. Ależ nie nas! Miej odwagę powiadomić o tym głupich Szwabów. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Zabawa na trupach 31.07.10, 23:04 A cóż jest złego w tańcach na trupach? Nie powstrzymali ich konkwistadorzy, nie powstrzymał katolicyzm. Día de los Muertos. Bawmy się. pl.wikipedia.org/wiki/Dzie%C5%84_Zmar%C5%82ych Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Zabawa na trupach 31.07.10, 23:06 Zapros swoja gmine zydowska do Oswiecimia i urzadzcie sobie bal.Bedziemy mieli ubaw po pachy! Odpowiedz Link Zgłoś
mat120 Re: Zabawa na trupach 31.07.10, 23:18 lechowski51 napisał: > Zapros swoja gmine zydowska do Oswiecimia i urzadzcie sobie bal.Bedziemy mieli > ubaw po pachy! A do orkiestry zaprosimy Hansa żeby zagrał na cekaemie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Zabawa na trupach IP: *.toya.net.pl 31.07.10, 23:46 Szmaciarzu Klechujski - zameldowałbym Ciebie w Oswięcimu tak abys sobie poczuł smaczek; za to co piszesz w pełni zasługujesz na to; przecież walczyłeś o profity z poprzednim ustrojem podpisując pokwitowania odbioru kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołyniak2 Anal-i-(s)tyk-owi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 00:05 Wycirusie „ordo fratrum minorum”, skąd u ciebie tyle nienawiści? Odpowiedz, za mało smarowali, czy przedobrzyli? A może d..pa jeszcze cię boli? Gdzieś czytałem że takie typy jak ty, mają dwie d..py, zatem skąd to rozdrażnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Zabawa na trupach IP: *.range81-159.btcentralplus.com 31.07.10, 23:06 Nie ma potrzeby, znana para forumowych kapusiów szybko im doniesie. Odpowiedz Link Zgłoś