demon1903 20.08.10, 19:49 Cześć Młynek i serdeczne dzięki za zgodę od Naczelnej... Odpisałem i bardzo podziękowałem. Jeszcze raz dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
common-sense-ltd Re: :) ZAwolennikiem? Możesz. 20.08.10, 20:15 A jeśli przy okazji zechcesz być listonoszem, przekaż staruszkowi korespondencję, która z jemu tylko znanych powodów przychodzi do niego, ale na mój adres. hello Vanita Love <leazy_4you@yahoo.co.uk> (więcej) Do:........ dnia: 1 sierpnia 2010 19:33 Dear, My name is Miss.vanita , I got your profil details in (forum.o2.pl) and I'm interested in knowing you & being friendly with you . I would appreciate if we get acquainted as soon as possible, you can reach me through my private e-mail stated below so that we can get to know each other better.and also to send you my photos.(vanitalove88@yahoo.com) I will be waiting to hear from you. Yours vanita. hello "queenlakarme@yahoo.com" <queenlakar@itimes.com> (więcej) Do: .... dnia: 20 sierpnia 2010 15:03 Hello , my name is Queen Lakarme, I was impressed when I saw your profile in www.forum.o2.plforum.o2.pl.and I will like to establish a long lasting relationship with you , please you can contact me through my mail,queenlakarme@yahoo.com so that I will send you my picture and tell you more about me. I will be waiting for your reply as soon as possible. From your friend, Queen . P.S. Komentarz zbędny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jur@ Re: :) ZAwolennikiem? Możesz. IP: *.toya.net.pl 20.08.10, 21:28 a cóż Ci ten Młynek zaszkodził, że tak go nie "kochasz"??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: :) ZAwolennikiem? Możesz. 21.08.10, 00:14 Ależ ona go kocha! Tylko jest jeden problem, bez wzajemności. Jobrave woli młodsze:) A ona usycha z tęsknoty, cały czas o nim myśli i pragnie by... www.youtube.com/watch?v=e8snHhaHBWQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wolyniak2 Re: :) ZAwolennikiem? Możesz. 21.08.10, 22:08 Czytam Twoje posty, i ... nie do końca pojmuję? Epatujesz seksem? Czyż nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
swiry_z_tego_forum Re: :) ZAwolennikiem? Możesz. 21.08.10, 22:12 wolyniak2 napisał: > Epatujesz seksem? Czyż nie tak? Miłość fizyczna to jest mało, byle już nic więcej!!! www.youtube.com/watch?v=zszD4Emil3E Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: :) ZAwolennikiem? Możesz. 20.08.10, 21:58 common-sense-ltd napisała: > A jeśli przy okazji zechcesz być listonoszem, przekaż staruszkowi > korespondencję, która z jemu tylko znanych powodów przychodzi do niego, ale na > mój adres. No te powody są akurat bardzo proste. Maile przychodzą na adres tego, kto założył profil na portalu, a nie tego za kogo się podał. Jednak masz fantazje homoerotyczne. Hmmm, miłej zabawy przy oglądaniu fotek koleżanek zatem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: :) ZAwolennikiem? Możesz. IP: *.toya.net.pl 20.08.10, 23:40 Niestety ale moralizatorce brak męskiego mleczka coraz bardziej doskwiera.. no ale nikt z samców nie znalazł ch.. smiatniku.. więć proces się będzie pogłębiac.. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: do wampirzycy 21.08.10, 07:57 Przestań bredzić mała, wampirowata pysiu, bo twoje durne posty nadają się najwyżej na spotkania niedouczonych/zakompleksionych tzw nauczycielek ZSiIM w Trzech Papryczkach. Nie wiem, w jaki sposób udało wam się oszukać starego, infantylnego alkoholika, że zaskutkowało jego amokiem nienawiści do mnie, ale domyślam się, że musiało to być coś wyjątkowo dla niego bolesnego. Właściwie nietrudno doprowadzić do podobnego stanu zakompleksionego pismaka taniego brukowca, więc nawet w nikczemności nie macie powodów do samozadowolenia. Zapominasz jednak, że znam już autorów podłej intrygi, którą uknuliście przeciw mnie po sromotnym upadku PISowskiej dyrekcji ZSiIM. Znając waszą nikczemność nie zaskakuje mnie, że postanowiliście zemścić się rękami starego durnia, który oddał w ten sposób ogromną przysługę lokalnym PIS-ważniakom. Żenujące, jak stary, doświadczony, niegłupi facet zrobił z siebie idiotę/ narzędzie zemsty przemyskich PISiorków, wzrostu równie miernego co umysłu i morale. Forumowa kretynka już płakała przed dzielnicowym, najwyraźniej kolej na ciebie, a może wolisz rozmowę w gabinecie UM albo artykuł w GW? Zastanowię się jeszcze w jaki sposób oduczyć cię chamstwa/oszukiwania osób trzecich i nikczemności, której nawet twoja ewidentna choroba psychiczna nie usprawiedliwia. "W necie hero(ina), w życiu zero" Wcześniej sądziłam że ten idiotyczny profil na portalu randkowym staruszek założył sam sobie, jednak po twojej agresywnej reakcji dochodzę do wniosku, że ty to zrobiłaś, tak samo jak wcielałaś się później w postać tzw Wołyniaka, aby podtrzymywać obłąkańczą nienawiść nieszczęsnego dziennikarzyny, kompletnie ogłupiałego od serwowanych mu przez was kłamstw. Od kilku miesięcy nie mieszkam w Przemyślu i prawdę mówiąc guzik mnie obchodzi, co obie z bezrobotną matką-alkoholiczką wypisujecie tutaj lecząc swoje własne kompleksy, a ujawniłyście już ich sporo. Kompromitujcie się dalej, ku rozpaczy waszych rodzin i znajomych. P.S. Nielicznym rozsądnym osobom tutaj po raz kolejny wyjaśniam, że nigdy nie zakładam jb żadnego profilu i nigdy nic złego mu nie zrobiłam, więc nie mam zamiaru odbierać jego idiotycznej korespondencji randkowej, która zaśmieca mi skrzynkę, dlatego będę ją nadal publikować do czasu, aż prawdziwy autor profilu go zlikwiduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: do wampirzycy IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 21.08.10, 08:47 Fanka rzecz wyglada tak, ze bez klikniecia na link aktywacyjny nie da sie uruchomic konta na tym portalu. A link aktywacyjny przychodzi na konto, ktore podano w czasie rejestracji. Nawet zakladajac, ze ktos podal adres Twojego konta, to w jaki sposob ktos inny niz Ty mogl konto aktywowac? > P.S. Nielicznym rozsądnym osobom tutaj po raz kolejny wyjaśniam, że nigdy nie > zakładam jb żadnego profilu i nigdy nic złego mu nie zrobiłam, więc nie mam > zamiaru odbierać jego idiotycznej korespondencji randkowej, która zaśmieca mi > skrzynkę, dlatego będę ją nadal publikować do czasu, aż prawdziwy autor profilu > go zlikwiduje. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: do aaa 21.08.10, 08:58 Nie wiem, jak to wygląda, bo NIE ZAKŁADAŁAM ŻADNEGO PROFILU NA TYM PORTALU i nigdy taki pomysł nie przyszedłby mi do głowy(!), dlatego swego czasu sugerowałam że osoba, która to zrobiła, musiała włamać się na moją skrzynkę. P.S. To adres na o2 służący wyłącznie do mojej, prywatnej korespondencji i zna go tylko kilka osób z forum, a konkretnie; Matt, kocur, analityk i jb. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: do aaa 21.08.10, 10:04 Adres może znali, ale hasła już raczej nikt nie zna, no może z wyjątkiem pracowników Pentagonu. Myślisz, że oni równiez sa zamieszani w Twoją Aferę rozporkową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: do wampirzycy IP: *.toya.net.pl 21.08.10, 09:03 I w końcu wyszło szydło z .izdy Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: do wampirzycy 21.08.10, 09:59 common-sense-ltd napisała: > Przestań bredzić mała, wampirowata pysiu (...) itd. Jeszcze raz - nie jestem Małą Pysią. Nigdy nie używałem takiego nicka. Dziewczyna ma Cię w nosie. Mało kto podnieca się jakimiś nieistotnymi utarczkami na forach internetowych i prowadzi idiotyczne kampanie przeciwko komuś, kto kiedyś tam miał inne zdanie na jakiś temat i mniej lub bardziej złośliwie to napisał. Tak było ze mną, więc i Małej Pysiu nie znosisz pewnie przez coś takiego. Nie wiem, nie chce mi się czytać starych postów. Przestałaś mnie interesować. A do psychiatry możesz się wybrać. Na moje oko cierpisz na zaburzenia paranoiczne. Większość takich przypadków pozostaje niestety niezdiagnozowana. Można z tym żyć, ale co to za życie i po co, gdy są na to tabletki? Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: do wampirzycy 21.08.10, 10:09 Fanka nie słuchaj go! :))) Nie idź do żadnego psychiatry, dlaczego tylko on ma mieć ubaw po pachy. A co jak się okaże, że i psychiatra jest zamieszany w spisek, no co? Gdzie wtedy szukać ratunku? A co jak się okaże, że to psychiatra złożył Jobrawe konto, no co? Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: do wampirzycy 21.08.10, 10:18 common-sense-ltd napisała: > Przestań bredzić mała, wampirowata pysiu, bo twoje durne posty nadają się > najwyżej na spotkania niedouczonych/zakompleksionych tzw nauczycielek ZSiIM w > Trzech Papryczkach. Aaa tu Cię boli :) Fakt samemu pić ciężko :) > Nie wiem, w jaki sposób udało wam się oszukać starego, infantylnego alkoholika, > że zaskutkowało jego amokiem nienawiści do mnie, ale domyślam się, że musiało t > o > być coś wyjątkowo dla niego bolesnego. Właściwie nietrudno doprowadzić do > podobnego stanu zakompleksionego pismaka taniego brukowca, więc nawet w > nikczemności nie macie powodów do samozadowolenia. > Zapominasz jednak, że znam już autorów podłej intrygi, którą uknuliście przeciw > mnie po sromotnym upadku PISowskiej dyrekcji ZSiIM. Znając waszą nikczemność ni > e > zaskakuje mnie, że postanowiliście zemścić się rękami starego durnia, który > oddał w ten sposób ogromną przysługę lokalnym PIS-ważniakom. > Żenujące, jak stary, doświadczony, niegłupi facet zrobił z siebie idiotę/ > narzędzie zemsty przemyskich PISiorków, wzrostu równie miernego co umysłu i mor > ale. > > Forumowa kretynka już płakała przed dzielnicowym, najwyraźniej kolej na ciebie, > a może wolisz rozmowę w gabinecie UM albo artykuł w GW? Zastanowię się jeszcze > w > jaki sposób oduczyć cię chamstwa/oszukiwania osób trzecich i nikczemności, > której nawet twoja ewidentna choroba psychiczna nie usprawiedliwia. "W necie > hero(ina), w życiu zero" > Wcześniej sądziłam że ten idiotyczny profil na portalu randkowym staruszek > założył sam sobie, jednak po twojej agresywnej reakcji dochodzę do wniosku, że > ty to zrobiłaś, tak samo jak wcielałaś się później w postać tzw Wołyniaka, aby > podtrzymywać obłąkańczą nienawiść nieszczęsnego dziennikarzyny, kompletnie > ogłupiałego od serwowanych mu przez was kłamstw. > > Od kilku miesięcy nie mieszkam w Przemyślu i prawdę mówiąc guzik mnie obchodzi, > co obie z bezrobotną matką-alkoholiczką wypisujecie tutaj lecząc swoje własne > kompleksy, a ujawniłyście już ich sporo. Kompromitujcie się dalej, ku rozpaczy > waszych rodzin i znajomych. > > P.S. Nielicznym rozsądnym osobom tutaj po raz kolejny wyjaśniam, że nigdy nie > zakładam jb żadnego profilu i nigdy nic złego mu nie zrobiłam, więc nie mam > zamiaru odbierać jego idiotycznej korespondencji randkowej, która zaśmieca mi > skrzynkę, dlatego będę ją nadal publikować do czasu, aż prawdziwy autor profilu > go zlikwiduje. Widzę nowe dowody się pojawiły w Twojej sprawie, a także rozszerzyłaś grono podejrzanych. Już nie tylko Ukraińcy, ale również Mała Pysia jest zamieszana w podłą intrygę, a na domiar złego Ci wstrętni PiSdzielcy maczali w tym swoje paluszki. A czy myślisz, że swój udział w spisku miał również śp. Lecz Kaczyński? Jeżeli tak, to o tym głośno nie mów. Uznają, że to był świetny motyw do zestrzelenia przez Ciebie samolotu :))) Dementuje, nigdy nie płacze, a już na pewno u dzielnicowego, który jest przesympatycznym gościem i który mi powiedział żebym się nie przejmowała, bo są ludzie niezrównoważeni i tyle, a i jeszcze mi polecił częstsze wychodzenie ze znajomymi w realu na piwko :)) Nigdy nie byłam zarejestrowana w Urzędzie Pracy jako bezrobotna, więc nie wiem o co Ci chodzi, podatki też płacę i jestem zatrudniona na umowę zlecenie (przez Mykołe) :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: do wampirzycy 21.08.10, 11:36 jesus33 napisał: > Widzę nowe dowody się pojawiły w Twojej sprawie, a także rozszerzyłaś grono > podejrzanych. Już nie tylko Ukraińcy, ale również Mała Pysia jest zamieszana w > podłą intrygę, a na domiar złego Ci wstrętni PiSdzielcy maczali w tym swoje > paluszki. A czy myślisz, że swój udział w spisku miał również śp. Lecz > Kaczyński? Jeżeli tak, to o tym głośno nie mów. Uznają, że to był świetny motyw > do zestrzelenia przez Ciebie samolotu :))) Takie jakby deja vu: czy dowodem może być stara metoda stosowana przez osobę, tzn. kradzież hasła z mojego konta ???? słuchaj, czyż ona nie potwierdziła swoimi wpisami (gł. do Elana) moich oskarżeń o prostytucję ? czyżby nie okazała się zwykłą dziwką ? Wobec anonimowych, nie znanych mi osób nigdy nie pozwoliłabym sobie na podobne oskarżenia ! forum.gazeta.pl/forum/w,62,103220997,103347314,Re_Do_widzenia.html itd. itp. To dlatego zdawało mi się na początku, że <postrach wampirów> to Szanowna Pani moja wielbicielka zazdrosna o Małgosię, ale nie, to Fanka. Szanowna Pani do niczego poza oskarżeniami Małgosi o prostytucję i kradzież hasła do skrzynki (!) a mnie o to, że jestem alfonsem i draniem się nie posunęła. Ja to mam szczęście do wariatek, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: do wampirzycy 21.08.10, 15:01 Wampirku cały wątek z forum Lublina przeczytałam z zapartym tchem, fajowo tam u Was :) Ja też czytałam Marqueza Rzecz o mych smutnych dziwkach, pamiętam jak z niecierpliwością czekałam aż ta książka zostanie wydana i oczywiście się nie rozczarowałam. I co z tego, że ją zakupiłam, przed sekundą spojrzałam na półkę i okazało się, że jej nie ma. Jak zwykle komuś pożyczyłam i nie dostałam z powrotem, ale co tam niech służy innym. I wiesz co, mojej ulubionej Miłość w czasach zarazy też nie ma! Kurde:) Na szczęście jak podoba mi się jakiś fragment to go sobie zawsze gdzieś zapisuję :) I tak znalazłam doskonały instruktażowy kawałek dla tej nerwowej Pani z forum Lublina, która ma wyraźnie problem z własną seksualnością:) (...)Nakłonił ją, by pozwoliła podglądać się, kiedy się kochali, zachęcił do zmiany konwencjonalnej pozycji misjonarza na pozycję roweru wodnego lub kurczaka na ruszcie czy poćwiartowanego anioła(...) Ja osobiście wypróbowałam wszystkie oprócz tej ostatniej, bo za cholerę nie wiem o co chodzi, ale mniejsza o to :) Na forum Lublina kiedyś zaglądnę, tylko mi jeszcze powiedz czy są tam osoby, które będę mogła doprowadzić na kraniec załamania nerwowego? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: do wampirzycy 21.08.10, 15:22 jesus33 napisał: > Na forum Lublina kiedyś zaglądnę, tylko mi jeszcze powiedz czy są tam osoby, > które będę mogła doprowadzić na kraniec załamania nerwowego? :))) No tak, Szanowna Pani zagląda, a gdy z kimś flirtuję, to się wkurza i kończy się takimi wątkami, ale napisała mi tydzień temu maila, że jedzie na wakacje i nie będzie do pisać przez jakiś czas. To po którymś tam zakonczeniu znajomości ze mną. Ja tak mam od trzech lat, a ilu kobietom już się oberwało... Na szczęście Empi powywalał większość jej wyskoków i nadal może uchodzić za wzór cnót wszelakich :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: do wampirzycy 21.08.10, 15:24 Aha, zapomniałem o Ursusie zwanym trahtórem lub ciągnikiem rolniczym, przykładnym ojcu, meżu i katoliku oraz Elanie kretynie antysemicie, też katoliku. Obaj oczywiście gorący patrioci, a co się czasem roi w tych katolicko-narodowych główkach to sama widziałaś. No ja nie mam takich skojarzeń, gdy kobieta pisze, że gardło ją boli :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: do wampirzycy 21.08.10, 15:41 No ale czasem lubię sobie pokpić ze skojarzeń świętoszków. Tu masz ich obu i oczywiście Szanowną Panią na dokładkę. Zabawnie jest na FL, zwłaszcza, że ona ciągle zmienia nicki i chwilę trwa zanim się zorientujemy z Małgosią kto nas wyzywa od najgorszych :-))) forum.gazeta.pl/forum/w,62,103972349,103972349,Lodzik.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: do wampirzycy IP: 79.139.112.* 21.08.10, 12:35 "... jestem zatrudniona na umowę zlecenie (przez Mykołe)..." Potwierdzam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: do wampirzycy 21.08.10, 14:28 Miki, ja też chcę dla Ciebie pracować. Please :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: do wampirzycy IP: 79.139.112.* 21.08.10, 14:32 Pomyślę nad tym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: do wampirzycy 21.08.10, 15:17 W takim razie czeka Cię ciężkie kilkumiesięczne szkolenie i to dużo gorsze niż przechodzi GROM w Bieszczadach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: do wampirzycy 21.08.10, 15:15 Jesteś najfajniejszym szefem jakiego miałam, a na dodatek płacisz w terminie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: do wampirzycy 21.08.10, 15:26 Jak szef taki fajny i jeszcze regularnie płaci, to żadne szkolenie mi nie straszne :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: :) Czy mogę być zawolennikiem mego kolesia? IP: *.toya.net.pl 21.08.10, 09:08 jednak miałem rację.. w Przemyślu ciężko jest chodzic kanałami, aby nikt mięsem nie poczęstował Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Żeby nie było, że kiepski ze mnie łapiduch 21.08.10, 14:42 Szanowna Pani twierdziła wprawdzie, że kiepski, ale ustosunkowany, ale co ona tam wie: F60.0 Osobowość paranoiczna Są to zaburzenia osobowości, które charakteryzuje nadmierna wrażliwość na niepowodzenia, niezdolność do wybaczania zniewag, podejrzliwość i tendencja do zniekształcania doświadczeń przez opaczną interpretację obojętnych, a nawet przyjaznych zachowań innych ludzi jako wrogich czy pogardliwych; nawracająca podejrzliwość bez uzasadnienia, dotycząca seksualnej wierności współmałżonka czy partnera i nieustępliwość w obronie własnych praw. Może też występować tendencja do nadmiernego poczucia własnej wartości oraz często przesadne odnoszenie wydarzeń do siebie. Zaburzenia osobowości: - ekspansywno-paranoiczna - fanatyczna - pieniacza - paranoidalna - sensytywno-paranoiczna No i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Żeby nie było, że kiepski ze mnie łapiduch IP: 213.25.24.* 21.08.10, 16:39 Takie posty jak powyżej nadają się do prywatnych rozmów a nie na forum. Wytłumaczenie jest proste; to są posiadacze osobowości paranoicznych świetnie powyżej scharakteryzowane. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Żeby nie było, że kiepski ze mnie łapiduch 21.08.10, 17:17 Jakbyś do tej pory nie zauważył, to specjalistką od wywlekania prywatnych spraw na FP jest Fanka :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Żeby nie było, że kiepski ze mnie łapiduch IP: 213.25.24.* 21.08.10, 17:40 Tu nie o to chodzi. Piszecie o faktach nam reszcie forumowiczów nieznanych w taki sposób jakbyśmy byli w centrum wydarzeń. To paranoikom się wydaje że jak oni coś wiedzą to wie cały świat. Przykład jeden z wielu; co to za małgośka? Po za tym fanka odnosi się wyraźnie do rzeczy które były opisywane na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Żeby nie było, że kiepski ze mnie łapiduch 21.08.10, 17:44 No dałem linka przecież. Każdy może sobie poczytać, jak zechce. Małgosia to _aaa_ , ma to w wizytówce, więc tajemnicy żadnej nie zdradzam. Znamy się również w realu, fakt, ale to akurat bez znaczenia. Nie wydaje mi się, że cały świat wie to co ja, bo niby dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Żeby nie było, że kiepski ze mnie łapiduch IP: 213.25.24.* 21.08.10, 17:52 Wampir ja tych linków nawet nie włączam bo się naciąłem i nie mam zamiaru tracić czasu na jakieś flaki z olejem. Myślę że tak robi większość. Jeśli nawet coś mi się zdarzy ciekawego dowiedzieć to staram się to napisać własnymi słowami. Jest więcej waszej korespondencji niż prawdziwego forumowego dyskutowania no i te niedopowiedzenia. Czysta paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Żeby nie było, że kiepski ze mnie łapiduch 21.08.10, 17:56 Eee tam. Po prostu mam taką stuknietą wielbicielkę i kiedyś wziąłem Fankę za nią, to wszystko. Cytat i link były po to, żeby nie było wątpliwości dlaczego. A wątek jest od początku do końca oparty na prywacie, to nie tylko moja i Jesuska zasługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Żeby nie było, że kiepski ze mnie łapiduch IP: 213.25.24.* 21.08.10, 19:32 To pieszczotliwe zdrobnienie wiele tłumaczy. Chyba sam też przyznasz że chaos w ksywach nie przyczynia się do jasności w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noe Re: Żeby nie było, że kiepski ze mnie łapiduch IP: 83.1.119.* 23.08.10, 19:28 Bo... nie o to chodzi, by złowić króliczka, ale by gonić go... Odpowiedz Link Zgłoś