Dodaj do ulubionych

:) Czy mogę być zawolennikiem mego kolesia?

20.08.10, 19:49
Cześć Młynek i serdeczne dzięki za zgodę od Naczelnej... Odpisałem i bardzo
podziękowałem. Jeszcze raz dzięki
Obserwuj wątek
    • common-sense-ltd Re: :) ZAwolennikiem? Możesz. 20.08.10, 20:15
      A jeśli przy okazji zechcesz być listonoszem, przekaż staruszkowi
      korespondencję, która z jemu tylko znanych powodów przychodzi do niego, ale na
      mój adres.

hello
      Vanita Love <leazy_4you@yahoo.co.uk> (więcej) Do:........ dnia: 1
      sierpnia 2010 19:33
      Dear,
      My name is Miss.vanita , I got your profil details in (forum.o2.pl) and I'm
      interested in knowing you & being friendly with you . I would appreciate if we
      get acquainted as soon as possible, you can reach me through my private e-mail
      stated below so that we can get to know each other better.and also to send you
      my photos.(vanitalove88@yahoo.com)
      I will be waiting to hear from you.
      Yours vanita.
      hello
      "queenlakarme@yahoo.com" <queenlakar@itimes.com> (więcej) Do: ....
      dnia: 20 sierpnia 2010 15:03

Hello ,
      my name is Queen Lakarme, I was impressed when I saw your profile in
      www.forum.o2.plforum.o2.pl.and I will like to establish a long lasting
      relationship with you , please you can contact me through my
      mail,queenlakarme@yahoo.com
      so that I will send you my picture and tell you more about me.

I will be waiting for your reply as soon as possible.
      From your friend,
      Queen .

P.S. Komentarz zbędny.
      • Gość: Jur@ Re: :) ZAwolennikiem? Możesz. IP: *.toya.net.pl 20.08.10, 21:28
        a cóż Ci ten Młynek zaszkodził,
        że tak go nie "kochasz"???????????

• jesus33 Re: :) ZAwolennikiem? Możesz. 21.08.10, 00:14
          Ależ ona go kocha! Tylko jest jeden problem, bez wzajemności. Jobrave woli młodsze:)
          A ona usycha z tęsknoty, cały czas o nim myśli i pragnie by...
          www.youtube.com/watch?v=e8snHhaHBWQ&feature=related
          • wolyniak2 Re: :) ZAwolennikiem? Możesz. 21.08.10, 22:08
            Czytam Twoje posty, i ... nie do końca pojmuję? Epatujesz seksem? Czyż nie tak?
            • swiry_z_tego_forum Re: :) ZAwolennikiem? Możesz. 21.08.10, 22:12
              wolyniak2 napisał:

> Epatujesz seksem? Czyż nie tak?

Miłość fizyczna to jest mało, byle już nic więcej!!!

www.youtube.com/watch?v=zszD4Emil3E
      • wampir-wampir Re: :) ZAwolennikiem? Możesz. 20.08.10, 21:58
        common-sense-ltd napisała:

> A jeśli przy okazji zechcesz być listonoszem, przekaż staruszkowi
        > korespondencję, która z jemu tylko znanych powodów przychodzi do
        niego, ale na
        > mój adres.

No te powody są akurat bardzo proste. Maile przychodzą na adres
        tego, kto założył profil na portalu, a nie tego za kogo się podał.
        Jednak masz fantazje homoerotyczne. Hmmm, miłej zabawy przy
        oglądaniu fotek koleżanek zatem :-)))
        • Gość: Analityk Re: :) ZAwolennikiem? Możesz. IP: *.toya.net.pl 20.08.10, 23:40
          Niestety ale moralizatorce brak męskiego mleczka coraz bardziej
          doskwiera.. no ale nikt z samców nie znalazł ch.. smiatniku.. więć
          proces się będzie pogłębiac..
        • common-sense-ltd Re: do wampirzycy 21.08.10, 07:57
          Przestań bredzić mała, wampirowata pysiu, bo twoje durne posty nadają się
          najwyżej na spotkania niedouczonych/zakompleksionych tzw nauczycielek ZSiIM w
          Trzech Papryczkach.

Nie wiem, w jaki sposób udało wam się oszukać starego, infantylnego alkoholika,
          że zaskutkowało jego amokiem nienawiści do mnie, ale domyślam się, że musiało to
          być coś wyjątkowo dla niego bolesnego. Właściwie nietrudno doprowadzić do
          podobnego stanu zakompleksionego pismaka taniego brukowca, więc nawet w
          nikczemności nie macie powodów do samozadowolenia.
          Zapominasz jednak, że znam już autorów podłej intrygi, którą uknuliście przeciw
          mnie po sromotnym upadku PISowskiej dyrekcji ZSiIM. Znając waszą nikczemność nie
          zaskakuje mnie, że postanowiliście zemścić się rękami starego durnia, który
          oddał w ten sposób ogromną przysługę lokalnym PIS-ważniakom.
          Żenujące, jak stary, doświadczony, niegłupi facet zrobił z siebie idiotę/
          narzędzie zemsty przemyskich PISiorków, wzrostu równie miernego co umysłu i morale.

Forumowa kretynka już płakała przed dzielnicowym, najwyraźniej kolej na ciebie,
          a może wolisz rozmowę w gabinecie UM albo artykuł w GW? Zastanowię się jeszcze w
          jaki sposób oduczyć cię chamstwa/oszukiwania osób trzecich i nikczemności,
          której nawet twoja ewidentna choroba psychiczna nie usprawiedliwia. "W necie
          hero(ina), w życiu zero"
          Wcześniej sądziłam że ten idiotyczny profil na portalu randkowym staruszek
          założył sam sobie, jednak po twojej agresywnej reakcji dochodzę do wniosku, że
          ty to zrobiłaś, tak samo jak wcielałaś się później w postać tzw Wołyniaka, aby
          podtrzymywać obłąkańczą nienawiść nieszczęsnego dziennikarzyny, kompletnie
          ogłupiałego od serwowanych mu przez was kłamstw.

Od kilku miesięcy nie mieszkam w Przemyślu i prawdę mówiąc guzik mnie obchodzi,
          co obie z bezrobotną matką-alkoholiczką wypisujecie tutaj lecząc swoje własne
          kompleksy, a ujawniłyście już ich sporo. Kompromitujcie się dalej, ku rozpaczy
          waszych rodzin i znajomych.

P.S. Nielicznym rozsądnym osobom tutaj po raz kolejny wyjaśniam, że nigdy nie
          zakładam jb żadnego profilu i nigdy nic złego mu nie zrobiłam, więc nie mam
          zamiaru odbierać jego idiotycznej korespondencji randkowej, która zaśmieca mi
          skrzynkę, dlatego będę ją nadal publikować do czasu, aż prawdziwy autor profilu
          go zlikwiduje.
          • Gość: aaa Re: do wampirzycy IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 21.08.10, 08:47
            Fanka rzecz wyglada tak, ze bez klikniecia na link aktywacyjny nie da sie
            uruchomic konta na tym portalu. A link aktywacyjny przychodzi na konto, ktore
            podano w czasie rejestracji. Nawet zakladajac, ze ktos podal adres Twojego
            konta, to w jaki sposob ktos inny niz Ty mogl konto aktywowac?

> P.S. Nielicznym rozsądnym osobom tutaj po raz kolejny wyjaśniam, że nigdy nie
            > zakładam jb żadnego profilu i nigdy nic złego mu nie zrobiłam, więc nie mam
            > zamiaru odbierać jego idiotycznej korespondencji randkowej, która zaśmieca mi
            > skrzynkę, dlatego będę ją nadal publikować do czasu, aż prawdziwy autor profilu
            > go zlikwiduje.
            • common-sense-ltd Re: do aaa 21.08.10, 08:58
              Nie wiem, jak to wygląda, bo NIE ZAKŁADAŁAM ŻADNEGO PROFILU NA TYM PORTALU i
              nigdy taki pomysł nie przyszedłby mi do głowy(!), dlatego swego czasu
              sugerowałam że osoba, która to zrobiła, musiała włamać się na moją skrzynkę.

P.S. To adres na o2 służący wyłącznie do mojej, prywatnej korespondencji i zna
              go tylko kilka osób z forum, a konkretnie; Matt, kocur, analityk i jb.
              • jesus33 Re: do aaa 21.08.10, 10:04
                Adres może znali, ale hasła już raczej nikt nie zna, no może z wyjątkiem
                pracowników Pentagonu. Myślisz, że oni równiez sa zamieszani w Twoją Aferę
                rozporkową?
            • Gość: Analityk Re: do wampirzycy IP: *.toya.net.pl 21.08.10, 09:03
              I w końcu wyszło szydło z .izdy
          • wampir-wampir Re: do wampirzycy 21.08.10, 09:59

> Przestań bredzić mała, wampirowata pysiu (...) itd.

Jeszcze raz - nie jestem Małą Pysią. Nigdy nie używałem takiego
            nicka. Dziewczyna ma Cię w nosie. Mało kto podnieca się jakimiś
            nieistotnymi utarczkami na forach internetowych i prowadzi
            idiotyczne kampanie przeciwko komuś, kto kiedyś tam miał inne zdanie
            na jakiś temat i mniej lub bardziej złośliwie to napisał. Tak było
            ze mną, więc i Małej Pysiu nie znosisz pewnie przez coś takiego. Nie
            wiem, nie chce mi się czytać starych postów. Przestałaś mnie
            interesować. A do psychiatry możesz się wybrać. Na moje oko cierpisz
            na zaburzenia paranoiczne. Większość takich przypadków pozostaje
            niestety niezdiagnozowana. Można z tym żyć, ale co to za życie i po
            co, gdy są na to tabletki? Pa.
            • jesus33 Re: do wampirzycy 21.08.10, 10:09
              Fanka nie słuchaj go! :)))
              Nie idź do żadnego psychiatry, dlaczego tylko on ma mieć ubaw po pachy.
              A co jak się okaże, że i psychiatra jest zamieszany w spisek, no co? Gdzie wtedy
              szukać ratunku? A co jak się okaże, że to psychiatra złożył Jobrawe konto, no co?
          • jesus33 Re: do wampirzycy 21.08.10, 10:18

> Przestań bredzić mała, wampirowata pysiu, bo twoje durne posty nadają się
            > najwyżej na spotkania niedouczonych/zakompleksionych tzw nauczycielek ZSiIM w
            > Trzech Papryczkach.

Aaa tu Cię boli :)
            Fakt samemu pić ciężko :)

> Nie wiem, w jaki sposób udało wam się oszukać starego, infantylnego alkoholika,
            > że zaskutkowało jego amokiem nienawiści do mnie, ale domyślam się, że musiało t
            > o
            > być coś wyjątkowo dla niego bolesnego. Właściwie nietrudno doprowadzić do
            > podobnego stanu zakompleksionego pismaka taniego brukowca, więc nawet w
            > nikczemności nie macie powodów do samozadowolenia.
            > Zapominasz jednak, że znam już autorów podłej intrygi, którą uknuliście przeciw
            > mnie po sromotnym upadku PISowskiej dyrekcji ZSiIM. Znając waszą nikczemność ni
            > e
            > zaskakuje mnie, że postanowiliście zemścić się rękami starego durnia, który
            > oddał w ten sposób ogromną przysługę lokalnym PIS-ważniakom.
            > Żenujące, jak stary, doświadczony, niegłupi facet zrobił z siebie idiotę/
            > narzędzie zemsty przemyskich PISiorków, wzrostu równie miernego co umysłu i mor
            > ale.
            >
            > Forumowa kretynka już płakała przed dzielnicowym, najwyraźniej kolej na ciebie,
            > a może wolisz rozmowę w gabinecie UM albo artykuł w GW? Zastanowię się jeszcze
            > w
            > jaki sposób oduczyć cię chamstwa/oszukiwania osób trzecich i nikczemności,
            > której nawet twoja ewidentna choroba psychiczna nie usprawiedliwia. "W necie
            > hero(ina), w życiu zero"
            > Wcześniej sądziłam że ten idiotyczny profil na portalu randkowym staruszek
            > założył sam sobie, jednak po twojej agresywnej reakcji dochodzę do wniosku, że
            > ty to zrobiłaś, tak samo jak wcielałaś się później w postać tzw Wołyniaka, aby
            > podtrzymywać obłąkańczą nienawiść nieszczęsnego dziennikarzyny, kompletnie
            > ogłupiałego od serwowanych mu przez was kłamstw.
            >
            > Od kilku miesięcy nie mieszkam w Przemyślu i prawdę mówiąc guzik mnie obchodzi,
            > co obie z bezrobotną matką-alkoholiczką wypisujecie tutaj lecząc swoje własne
            > kompleksy, a ujawniłyście już ich sporo. Kompromitujcie się dalej, ku rozpaczy
            > waszych rodzin i znajomych.
            >
            > P.S. Nielicznym rozsądnym osobom tutaj po raz kolejny wyjaśniam, że nigdy nie
            > zakładam jb żadnego profilu i nigdy nic złego mu nie zrobiłam, więc nie mam
            > zamiaru odbierać jego idiotycznej korespondencji randkowej, która zaśmieca mi
            > skrzynkę, dlatego będę ją nadal publikować do czasu, aż prawdziwy autor profilu
            > go zlikwiduje.

Widzę nowe dowody się pojawiły w Twojej sprawie, a także rozszerzyłaś grono
            podejrzanych. Już nie tylko Ukraińcy, ale również Mała Pysia jest zamieszana w
            podłą intrygę, a na domiar złego Ci wstrętni PiSdzielcy maczali w tym swoje
            paluszki. A czy myślisz, że swój udział w spisku miał również śp. Lecz
            Kaczyński? Jeżeli tak, to o tym głośno nie mów. Uznają, że to był świetny motyw
            do zestrzelenia przez Ciebie samolotu :)))
            Dementuje, nigdy nie płacze, a już na pewno u dzielnicowego, który jest
            przesympatycznym gościem i który mi powiedział żebym się nie przejmowała, bo są
            ludzie niezrównoważeni i tyle, a i jeszcze mi polecił częstsze wychodzenie ze
            znajomymi w realu na piwko :))
            Nigdy nie byłam zarejestrowana w Urzędzie Pracy jako bezrobotna, więc nie wiem o
            co Ci chodzi, podatki też płacę i jestem zatrudniona na umowę zlecenie (przez
            Mykołe) :))))))
            • wampir-wampir Re: do wampirzycy 21.08.10, 11:36
              jesus33 napisał:

> Widzę nowe dowody się pojawiły w Twojej sprawie, a także
              rozszerzyłaś grono
              > podejrzanych. Już nie tylko Ukraińcy, ale również Mała Pysia jest
              zamieszana w
              > podłą intrygę, a na domiar złego Ci wstrętni PiSdzielcy maczali w
              tym swoje
              > paluszki. A czy myślisz, że swój udział w spisku miał również śp.
              Lecz
              > Kaczyński? Jeżeli tak, to o tym głośno nie mów. Uznają, że to był
              świetny motyw
              > do zestrzelenia przez Ciebie samolotu :)))

Takie jakby deja vu:

czy dowodem może być stara metoda stosowana przez osobę, tzn.
              kradzież hasła z mojego konta ????
              słuchaj, czyż ona nie potwierdziła swoimi wpisami (gł. do Elana)
              moich oskarżeń o prostytucję ? czyżby nie okazała się zwykłą
              dziwką ?
              Wobec anonimowych, nie znanych mi osób nigdy nie pozwoliłabym sobie
              na podobne oskarżenia !

forum.gazeta.pl/forum/w,62,103220997,103347314,Re_Do_widzenia.html

itd. itp.

To dlatego zdawało mi się na początku, że <postrach wampirów> to
              Szanowna Pani moja wielbicielka zazdrosna o Małgosię, ale nie, to
              Fanka. Szanowna Pani do niczego poza oskarżeniami Małgosi o
              prostytucję i kradzież hasła do skrzynki (!) a mnie o to, że jestem
              alfonsem i draniem się nie posunęła. Ja to mam szczęście do
              wariatek, ech...
              • jesus33 Re: do wampirzycy 21.08.10, 15:01
                Wampirku cały wątek z forum Lublina przeczytałam z zapartym tchem, fajowo tam u
                Was :) Ja też czytałam Marqueza Rzecz o mych smutnych dziwkach, pamiętam
                jak z niecierpliwością czekałam aż ta książka zostanie wydana i oczywiście się
                nie rozczarowałam. I co z tego, że ją zakupiłam, przed sekundą spojrzałam na
                półkę i okazało się, że jej nie ma. Jak zwykle komuś pożyczyłam i nie dostałam z
                powrotem, ale co tam niech służy innym. I wiesz co, mojej ulubionej Miłość w
                czasach zarazy
                też nie ma! Kurde:) Na szczęście jak podoba mi się jakiś
                fragment to go sobie zawsze gdzieś zapisuję :) I tak znalazłam doskonały
                instruktażowy kawałek dla tej nerwowej Pani z forum Lublina, która ma wyraźnie
                problem z własną seksualnością:)
                (...)Nakłonił ją, by pozwoliła podglądać się, kiedy się kochali, zachęcił do
                zmiany konwencjonalnej pozycji misjonarza na pozycję roweru wodnego lub kurczaka
                na ruszcie czy poćwiartowanego anioła(...)

Ja osobiście wypróbowałam wszystkie oprócz tej ostatniej, bo za cholerę nie wiem
                o co chodzi, ale mniejsza o to :)
                Na forum Lublina kiedyś zaglądnę, tylko mi jeszcze powiedz czy są tam osoby,
                które będę mogła doprowadzić na kraniec załamania nerwowego? :)))
                • wampir-wampir Re: do wampirzycy 21.08.10, 15:22
                  jesus33 napisał:

> Na forum Lublina kiedyś zaglądnę, tylko mi jeszcze powiedz czy są
                  tam osoby,
                  > które będę mogła doprowadzić na kraniec załamania nerwowego? :)))

No tak, Szanowna Pani zagląda, a gdy z kimś flirtuję, to się wkurza
                  i kończy się takimi wątkami, ale napisała mi tydzień temu maila, że
                  jedzie na wakacje i nie będzie do pisać przez jakiś czas. To po
                  którymś tam zakonczeniu znajomości ze mną. Ja tak mam od trzech lat,
                  a ilu kobietom już się oberwało... Na szczęście Empi powywalał
                  większość jej wyskoków i nadal może uchodzić za wzór cnót
                  wszelakich :-)))
                  • wampir-wampir Re: do wampirzycy 21.08.10, 15:24
                    Aha, zapomniałem o Ursusie zwanym trahtórem lub ciągnikiem
                    rolniczym, przykładnym ojcu, meżu i katoliku oraz Elanie kretynie
                    antysemicie, też katoliku. Obaj oczywiście gorący patrioci, a co się
                    czasem roi w tych katolicko-narodowych główkach to sama widziałaś.
                    No ja nie mam takich skojarzeń, gdy kobieta pisze, że gardło ją
                    boli :-)))
                    • wampir-wampir Re: do wampirzycy 21.08.10, 15:41
                      No ale czasem lubię sobie pokpić ze skojarzeń świętoszków. Tu masz
                      ich obu i oczywiście Szanowną Panią na dokładkę. Zabawnie jest na
                      FL, zwłaszcza, że ona ciągle zmienia nicki i chwilę trwa zanim się
                      zorientujemy z Małgosią kto nas wyzywa od najgorszych :-)))

forum.gazeta.pl/forum/w,62,103972349,103972349,Lodzik.html
            • Gość: Miki Re: do wampirzycy IP: 79.139.112.* 21.08.10, 12:35
              "... jestem zatrudniona na umowę zlecenie (przez Mykołe)..."

Potwierdzam :-)))
              • wampir-wampir Re: do wampirzycy 21.08.10, 14:28
                Miki, ja też chcę dla Ciebie pracować. Please :-)))
                • Gość: Miki Re: do wampirzycy IP: 79.139.112.* 21.08.10, 14:32
                  Pomyślę nad tym :-)
                • jesus33 Re: do wampirzycy 21.08.10, 15:17
                  W takim razie czeka Cię ciężkie kilkumiesięczne szkolenie i to dużo gorsze niż
                  przechodzi GROM w Bieszczadach :)))
              • jesus33 Re: do wampirzycy 21.08.10, 15:15
                Jesteś najfajniejszym szefem jakiego miałam, a na dodatek płacisz w terminie :)))
                • wampir-wampir Re: do wampirzycy 21.08.10, 15:26
                  Jak szef taki fajny i jeszcze regularnie płaci, to żadne szkolenie
                  mi nie straszne :-)))
    • Gość: Analityk Re: :) Czy mogę być zawolennikiem mego kolesia? IP: *.toya.net.pl 21.08.10, 09:08
      jednak miałem rację.. w Przemyślu ciężko jest chodzic kanałami, aby
      nikt mięsem nie poczęstował
      • wampir-wampir Żeby nie było, że kiepski ze mnie łapiduch 21.08.10, 14:42
        Szanowna Pani twierdziła wprawdzie, że kiepski, ale ustosunkowany,
        ale co ona tam wie:

F60.0 Osobowość paranoiczna

Są to zaburzenia osobowości, które charakteryzuje nadmierna
        wrażliwość na niepowodzenia, niezdolność do wybaczania zniewag,
        podejrzliwość i tendencja do zniekształcania doświadczeń przez
        opaczną interpretację obojętnych, a nawet przyjaznych zachowań
        innych ludzi jako wrogich czy pogardliwych; nawracająca
        podejrzliwość bez uzasadnienia, dotycząca seksualnej wierności
        współmałżonka czy partnera i nieustępliwość w obronie własnych praw.
        Może też występować tendencja do nadmiernego poczucia własnej
        wartości oraz często przesadne odnoszenie wydarzeń do siebie.
        Zaburzenia osobowości:
        - ekspansywno-paranoiczna
        - fanatyczna
        - pieniacza
        - paranoidalna
        - sensytywno-paranoiczna

No i co?
        • Gość: pysio Re: Żeby nie było, że kiepski ze mnie łapiduch IP: 213.25.24.* 21.08.10, 16:39
          Takie posty jak powyżej nadają się do prywatnych rozmów a nie na forum.
          Wytłumaczenie jest proste; to są posiadacze osobowości paranoicznych świetnie
          powyżej scharakteryzowane.
          • wampir-wampir Re: Żeby nie było, że kiepski ze mnie łapiduch 21.08.10, 17:17
            Jakbyś do tej pory nie zauważył, to specjalistką od wywlekania
            prywatnych spraw na FP jest Fanka :P
            • Gość: pysio Re: Żeby nie było, że kiepski ze mnie łapiduch IP: 213.25.24.* 21.08.10, 17:40
              Tu nie o to chodzi. Piszecie o faktach nam reszcie forumowiczów nieznanych w
              taki sposób jakbyśmy byli w centrum wydarzeń. To paranoikom się wydaje że jak
              oni coś wiedzą to wie cały świat. Przykład jeden z wielu; co to za małgośka? Po
              za tym fanka odnosi się wyraźnie do rzeczy które były opisywane na forum.
              • wampir-wampir Re: Żeby nie było, że kiepski ze mnie łapiduch 21.08.10, 17:44
                No dałem linka przecież. Każdy może sobie poczytać, jak zechce.
                Małgosia to _aaa_ , ma to w wizytówce, więc tajemnicy żadnej nie
                zdradzam. Znamy się również w realu, fakt, ale to akurat bez
                znaczenia.
                Nie wydaje mi się, że cały świat wie to co ja, bo niby dlaczego?
                • Gość: pysio Re: Żeby nie było, że kiepski ze mnie łapiduch IP: 213.25.24.* 21.08.10, 17:52
                  Wampir ja tych linków nawet nie włączam bo się naciąłem i nie mam zamiaru
                  tracić czasu na jakieś flaki z olejem. Myślę że tak robi większość. Jeśli nawet
                  coś mi się zdarzy ciekawego dowiedzieć to staram się to napisać własnymi
                  słowami. Jest więcej waszej korespondencji niż prawdziwego forumowego
                  dyskutowania no i te niedopowiedzenia. Czysta paranoja.
                  • wampir-wampir Re: Żeby nie było, że kiepski ze mnie łapiduch 21.08.10, 17:56
                    Eee tam. Po prostu mam taką stuknietą wielbicielkę i kiedyś wziąłem
                    Fankę za nią, to wszystko. Cytat i link były po to, żeby nie było
                    wątpliwości dlaczego. A wątek jest od początku do końca oparty na
                    prywacie, to nie tylko moja i Jesuska zasługa.
                    • Gość: pysio Re: Żeby nie było, że kiepski ze mnie łapiduch IP: 213.25.24.* 21.08.10, 19:32
                      To pieszczotliwe zdrobnienie wiele tłumaczy. Chyba sam też przyznasz że chaos w
                      ksywach nie przyczynia się do jasności w temacie.
                      • Gość: noe Re: Żeby nie było, że kiepski ze mnie łapiduch IP: 83.1.119.* 23.08.10, 19:28
                        Bo... nie o to chodzi, by złowić króliczka, ale by gonić go...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka