Dodaj do ulubionych

JM joebrave

IP: 85.134.157.* 06.10.10, 13:20
guru na forum... czyli nikt... Janusz!
Obserwuj wątek
    • Gość: jobrave Re: JM joebrave IP: *.range86-162.btcentralplus.com 06.10.10, 17:05
      Pier.olę to.
      • Gość: Jur@ Re: JM joebrave IP: *.toya.net.pl 06.10.10, 17:46
        Masz rację Jo :)
        • Gość: Analityk Re: JM joebrave IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.10, 19:00
          Francowacizna przemyska to napisała; polot niewidoczny gołym okiem ; trąci bezsensowna szyszką
    • common-sense-ltd Re: Kozak w necie, frajer w świecie albo... 06.10.10, 19:03
      Ciebie też prześladuje?
      Nie przejmuj się, to zero.
      Srebrniki jeszcze nikogo na tym świecie nie uszczęśliwiły.
      KTÓRY SKRZYWDZIŁEŚ

Który skrzywdziłeś człowieka prostego
      Śmiechem nad krzywdą jego wybuchając,
      Gromadę błaznów koło siebie mając
      Na pomieszanie dobrego i złego,

Choćby przed tobą wszyscy się skłonili
      Cnotę i mądrość tobie przypisując,
      Złote medale na twoją cześć kując,
      Radzi że jeszcze jeden dzień przeżyli,

Nie bądź bezpieczny. Poeta pamięta
      Możesz go zabić - narodzi się nowy.
      Spisane będą czyny i rozmowy.

Lepszy dla ciebie byłby świt zimowy
      I sznur i gałąź pod ciężarem zgięta.
      • Gość: jobrave Re: Kozak w necie, frajer w świecie albo... IP: *.range86-162.btcentralplus.com 06.10.10, 19:15
        Jesteś durniejsza od "Domu nad Rozlewiskiem".
        • common-sense-ltd Re: Kozak w necie, frajer w świecie albo... 06.10.10, 19:21
          Nie wiem....nie oglądam chłamu w TV. Telenowele zostawiam takim kanaliom jak ty.
          • Gość: aaa Re: Kozak w necie, frajer w świecie albo... IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 06.10.10, 19:32
            To skad wiesz, ze to chlam, ze to w TV i ze to telenowela?
            • common-sense-ltd Re: Kozak w necie, frajer w świecie albo... 06.10.10, 19:33
              Moja mama ogląda to samo co pojob, są z tego samego pokolenia.
              ;)
    • common-sense-ltd Re: JM joebrave 06.10.10, 19:39
      Jun....kimkolwiek jesteś, mieszkając w Irlandii możesz wyciągnąć od niego sporo kasy za odszkodowanie. Przynajmniej te srebrniki.
      • Gość: aaa Re: JM joebrave IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 06.10.10, 21:00
        Dlugo tego szukalem:

Re: Dla zainteresowanych info n/t
        common-sense-ltd 03.10.10, 18:20 Odpowiedz
        I tak się kończy dyskusja z każdym oszczercą, bo NIKT nie ma prawa wypowiadać się n/t czyiś motywów, jeśli ich nie zna.
        Ja kiedyś zasugerowałam twoje związki z Naszym Słowem, ale nie miałam na to dowodów, więc cię przeprosiłam, chociaż dodałam, że swoje podejrzenia podtrzymuję.
        Ty mogłeś zapytać mnie o moje motywy, jeśli cię to interesowało, ale wolałeś znęcać się nade mną miesiącami.
        I jeszcze jedno....ja nigdy nie kłamię.
        Nigdy nikogo nie szkaluję, nie donoszę, nie wykorzystuję, nie oszukuję. Nie interesują mnie stanowiska, zaszczyty i tzw kariera. Jestem zbyt niezależna w myśleniu i poglądach, aby wpasować się w jakiekolwiek układy, więc zawsze wybierałam życie na własną miarę , a wszelkie przypisywane mi tutaj od miesięcy kłamstwa są bezpodstawne.
        Natomiast zawsze i wszędzie bronię i będę bronić słabszych i nie pozwolę nikomu łamać prawa, a chociaż takim jak ty trudno zrozumieć prawość i poczucie sprawiedliwości, musisz to przyjąć do wiadomości, chyba że zamierzasz znęcać się nade mną do końca świata, ku uciesze forumowej gawiedzi.

Jak Twoje twierdzenie, ze nigdy nie klamiesz ma sie do klamstw, o tym, ze jobrave mnie poslal, zebym wyludzil Twoje zdjecia?
        • Gość: M Re: JM joebrave IP: 79.139.112.* 06.10.10, 21:27
          Re: Dla zainteresowanych info n/t
          common-sense-ltd 03.10.10, 18:20
          "I jeszcze jedno....ja nigdy nie kłamię."

Re: Do Fanki
          common-sense-ltd 27.09.10, 21:07
          "Chwalić się faktycznie nie było czym, ale jak wypił butelkę miodówki, różne rzeczy opowiadał....i w różnych językach.?"

Dobrze wiem z kim piłaś nad Wiarem . Akurat tak się składa, że facet z powodów zdrowotnych od 2000 roku nie spożywa w ogóle alkoholu. Albo byłaś najeb.ana jak szpak i nie pamiętasz albo z premedytacją skłamałaś już któryś raz z kolei. Nie pierd.ol więc na przyszłość jaka to jesteś wspaniała.
    • Gość: Analityk Re: JM joebrave IP: *.toya.net.pl 06.10.10, 21:14
      Wystarczy uderzyć w stół.. a szyszka sztorcem stanie.. i aby skały srały nie zmieni się parszywej mentalności koorfy, która mówi że deszcz pada jak sie na nią pluje..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka