Dodaj do ulubionych

Program wyborczy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 16:55
Program wyborczy - kwwrobertachomy.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: mała pysia Re: Program wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 21:17
      Jak widać komitet sprawnie działa, skoro strona "Program wyborczy" tak szybko zniknęła ;)
      • wampir-wampir Re: Program wyborczy 13.10.10, 21:26
        A może to jest właśnie ten program wyborczy? Wielkie nic. Nie ustaję w przkonywaniu rodziny i znajomych do głosowania na Asterixa :-)))
        • Gość: mała pysia Re: Program wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 21:32
          Co tam program. Najważniejsze, ze jest numer konta bankowego ;)
          • wampir-wampir Re: Program wyborczy 13.10.10, 21:35
            Zupełnie jak u ojca malwersanta. Widać dobre wzory :-)))
            • Gość: mała pysia Re: Program wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 21:47
              Takie wybory, ... to nie są tanie rzeczy ;)
              • wampir-wampir Re: Program wyborczy 13.10.10, 21:51
                No, a panowie rejenci nie tak znów hojni, jakby sie chciało ;-)))
    • common-sense-ltd Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 13.10.10, 23:12
      Jakie błyskotliwe dialogi na dwie nogi jednoosobowego duetu egzotyczno-schizofrenicznego!

Zamierzasz powyciągać wszystkie najdurniejsze wątki, aby tylko zamaskować post Lechowskiego?
      Nie łatwiej napisać do Siwej, mały wampirowaty trollu?;)
      • jesus33 Program wyborczy 13.10.10, 23:24
        No no no 23.12 a Ty kochana jeszcze nie śpisz :)) Czyżby wyrzuty sumienia dały o sobie znać i nie pozwalają zasnąć ? Czy może w sieci polujesz znowu na jakiegoś łatwowiernego dwunastolatka łaknącego babcinej czułości :))
      • wampir-wampir Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 13.10.10, 23:29
        No, napisz do Siwej i nie zawracaj mi głowy. To co twierdzisz jest niezgodne z netykietą. A w ogóle to połóż się spać. W Twoim wieku stukanie w klawiaturę o tej porze powoduje omamy jak widać.
        • lep.na.modliszki Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 13.10.10, 23:35
          Ona nie zaśnie póki nie upoluje biednego Rurka :)
          • wampir-wampir Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 13.10.10, 23:38
            Aha :-)))
            • lep.na.modliszki Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 13.10.10, 23:41
              Fanka nie płacz i nie pal tyle, pić możesz to bardziej ośmiela :)) Lep pojawił się tylko na chwilę ostatnio został zarzucony robotą, więc masz dwa tygodnie swobody. Biedny Rurek :( :))
              • wampir-wampir Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 13.10.10, 23:43
                O, jaka szkoda. Nudno bez Ciebie na tym forum :-(((
                • jesus33 Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 13.10.10, 23:48
                  Mam niańczyć kilka osób, napisałam najładniej jak umiałam, a pomyślałam zupełnie odwrotnie :)
                  • wampir-wampir Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 14.10.10, 00:01
                    Ja też mam nadprogramową fuchę. Rusza promocja bajek prezeski. Ukażą się w nakładzie 3 tys. egzemplarzy, a potem w takim samym kolejne 2 tomy, chyba że wcześniej ktoś to zmasakruje w jakiejś recenzji. Taką mam nadzieję :-)))
                    • jesus33 Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 14.10.10, 00:02
                      Recenzenci też na pewno są przekupni, więc akurat na to bym nie liczyła :)
                      • wampir-wampir Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 14.10.10, 00:09
                        To może wyniki sprzedaży ją przekonają? Na pewno będą katastrofalne :-)))
                        • jesus33 Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 14.10.10, 00:15
                          Do porażki też się ciężko przyznać, więc pewnie cały nakład wykupi :))
                          • wampir-wampir Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 14.10.10, 00:22
                            Wątpię. Ona jest guru ekonomii, jeśli nie zarobi, to nie dołoży ani grosza na pewno. W ostateczności będzie to rozdawać jako gwiazdkowe gifty podległemu otoczeniu. To przynajmniej łatwo wrzucić do funduszu socjalnego, ze stawką 22% musiałem się trochę bardziej nagimnastykować, a zerowa nie wchodziła w grę, bo wszystko poszło w koszty spółki skarbu państwa, która takich stawek na swoje towary nie ma. Brrr, mam dość tych towarzyskich zobowiązań.
                            • jesus33 Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 14.10.10, 00:26
                              Niby bajki, a takie skomplikowane to wszystko i jeszcze te procenty brrr:)
    • Gość: Cypis Program wyborczy II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 16:12
      Program wyborczy - kandydat.marekrzasa.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka