Gość: Cypis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 16:55 Program wyborczy - kwwrobertachomy.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mała pysia Re: Program wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 21:17 Jak widać komitet sprawnie działa, skoro strona "Program wyborczy" tak szybko zniknęła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Program wyborczy 13.10.10, 21:26 A może to jest właśnie ten program wyborczy? Wielkie nic. Nie ustaję w przkonywaniu rodziny i znajomych do głosowania na Asterixa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała pysia Re: Program wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 21:32 Co tam program. Najważniejsze, ze jest numer konta bankowego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Program wyborczy 13.10.10, 21:35 Zupełnie jak u ojca malwersanta. Widać dobre wzory :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała pysia Re: Program wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 21:47 Takie wybory, ... to nie są tanie rzeczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Program wyborczy 13.10.10, 21:51 No, a panowie rejenci nie tak znów hojni, jakby sie chciało ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 13.10.10, 23:12 Jakie błyskotliwe dialogi na dwie nogi jednoosobowego duetu egzotyczno-schizofrenicznego! Zamierzasz powyciągać wszystkie najdurniejsze wątki, aby tylko zamaskować post Lechowskiego? Nie łatwiej napisać do Siwej, mały wampirowaty trollu?;) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Program wyborczy 13.10.10, 23:24 No no no 23.12 a Ty kochana jeszcze nie śpisz :)) Czyżby wyrzuty sumienia dały o sobie znać i nie pozwalają zasnąć ? Czy może w sieci polujesz znowu na jakiegoś łatwowiernego dwunastolatka łaknącego babcinej czułości :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 13.10.10, 23:29 No, napisz do Siwej i nie zawracaj mi głowy. To co twierdzisz jest niezgodne z netykietą. A w ogóle to połóż się spać. W Twoim wieku stukanie w klawiaturę o tej porze powoduje omamy jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
lep.na.modliszki Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 13.10.10, 23:35 Ona nie zaśnie póki nie upoluje biednego Rurka :) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 13.10.10, 23:38 Aha :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lep.na.modliszki Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 13.10.10, 23:41 Fanka nie płacz i nie pal tyle, pić możesz to bardziej ośmiela :)) Lep pojawił się tylko na chwilę ostatnio został zarzucony robotą, więc masz dwa tygodnie swobody. Biedny Rurek :( :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 13.10.10, 23:43 O, jaka szkoda. Nudno bez Ciebie na tym forum :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 13.10.10, 23:48 Mam niańczyć kilka osób, napisałam najładniej jak umiałam, a pomyślałam zupełnie odwrotnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 14.10.10, 00:01 Ja też mam nadprogramową fuchę. Rusza promocja bajek prezeski. Ukażą się w nakładzie 3 tys. egzemplarzy, a potem w takim samym kolejne 2 tomy, chyba że wcześniej ktoś to zmasakruje w jakiejś recenzji. Taką mam nadzieję :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 14.10.10, 00:02 Recenzenci też na pewno są przekupni, więc akurat na to bym nie liczyła :) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 14.10.10, 00:09 To może wyniki sprzedaży ją przekonają? Na pewno będą katastrofalne :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 14.10.10, 00:15 Do porażki też się ciężko przyznać, więc pewnie cały nakład wykupi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 14.10.10, 00:22 Wątpię. Ona jest guru ekonomii, jeśli nie zarobi, to nie dołoży ani grosza na pewno. W ostateczności będzie to rozdawać jako gwiazdkowe gifty podległemu otoczeniu. To przynajmniej łatwo wrzucić do funduszu socjalnego, ze stawką 22% musiałem się trochę bardziej nagimnastykować, a zerowa nie wchodziła w grę, bo wszystko poszło w koszty spółki skarbu państwa, która takich stawek na swoje towary nie ma. Brrr, mam dość tych towarzyskich zobowiązań. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Program rozrywkowy duetu wampir&wampir;) 14.10.10, 00:26 Niby bajki, a takie skomplikowane to wszystko i jeszcze te procenty brrr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Program wyborczy II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 16:12 Program wyborczy - kandydat.marekrzasa.pl Odpowiedz Link Zgłoś