Dodaj do ulubionych

Nie narzekaj Pysio

IP: *.przemysl.hypnet.pl 12.12.10, 17:19
na Straż Miejską, popatrz co policjanci z "prawdziwie demokratycznego kraju" robia z właścicielami piesków:wiadomosci.onet.pl/wideo/polka-pobita-za-psa,8286003,1,klip.html#m=8286003,c=1
u nas to jeszcze jest super,chociaż czasami sam chętnie wlałbym właścicielom piesków wyprowadzającym swoje pupile wieczorem lub w nocy na chodniki.
Obserwuj wątek
    • common-sense-ltd Re: Nie narzekaj Pysio 12.12.10, 17:34
      No cóż, nie tylko na forum Przemyśl bywają świry, dla których fakt, że ktoś NIC ZŁEGO NIE ZROBIŁ, jest wystarczającym powodem do ataku agresji/amoku.
      Mam nadzieję, że policjanci przynajmniej stracą pracę.
      • Gość: kres Re: Nie narzekaj Pysio IP: *.przemysl.hypnet.pl 12.12.10, 17:42
        nie znam realiów amerykańskich,byc moze musza w ten sposób podchodzic aby dac sobie rade z wystepującymi tam zagrozeniami.Zdjecie tej kobiety z innego portalu:www.tvn24.pl/-1,1685837,0,1,pobili-ja--bo-nie-posprzatala-po-psie,wiadomosc.htm
        widocznie tam rozmowy z policjantami nie ma.
        • Gość: kres Re: Nie narzekaj Pysio IP: *.przemysl.hypnet.pl 12.12.10, 17:45
          powtarzam bowiem ten wyzej sie nie otwiera:www.tvn24.pl/-1,1685837,0,1,pobili-ja--bo-nie-posprzatala-po-psie,wiadomosc.html
          • Gość: pysio Re: Nie narzekaj Pysio IP: 213.25.24.* 12.12.10, 17:55
            Kiedyś w tv ogladałem reportaż z akcji SM w stosunku do emerytki i jej psa. Makabra! Bezkarnemu głąbowi zawsze słoma z butów wylizie. Jestem na sto % pewny że kultura nie zależy od orientacji politycznej w najmniejszym stopniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka