common-sense-ltd 28.12.10, 20:28 rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34975,8877892,Plany_budowy_podkarpackich_drog_z_poprawkami.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
common-sense-ltd Re: Rezerwowy Przemyśl po raz kolejny.... 28.12.10, 20:39 Tak sobie myślę, że może utworzylibyście jakieś autonomiczne księstwo? O Republice Przemyskiej nie ma mowy.....do demokracji, wszak trzeba DOROSNĄĆ! Polska już Was nie chce, a Ukraina jeszcze nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kres Re: Rezerwowy Przemyśl po raz kolejny.... IP: *.przemysl.hypnet.pl 28.12.10, 21:05 ciągle nam docinasz a żyć bez nas nie możesz. A swoją drogą,czyżby było zagrożenie dla rozpoczętej budowy obwodnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Rezerwowy Przemyśl po raz kolejny.... 28.12.10, 21:11 Bez WAS, czyli kogo? Kocham to miasto i rozpacz mnie ogarnia, kiedy widzę co się z nim dzieje. "Docinam", aby obudzić w was ducha walki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: Rezerwowy Przemyśl po raz kolejny.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.10, 07:49 potrzebny raczej duch pracy, bo w każdej walce są straty, a do podziału jest tylko to co wypracujemy (pomniejszone o skradzione i zmarnowane) i nie bardzo zależy od tego kto u władzy - trzeba było wybrać lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Rezerwowy Przemyśl po raz kolejny.... 28.12.10, 21:11 ....stalo sie tak jak wzywal z bilboardow cudotworca Tusk-zamiast polityki..... budujcie sobie palanty glosujace na PO drogi z wlasnej kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: ...moc egipskich plag.... 28.12.10, 21:18 www.youtube.com/watch?v=b9vs1IeG7Co Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: ...moc egipskich plag.... 28.12.10, 22:16 Mamy autostrady,dobrze oplacanych nauczycieli,wracajacycj z Irlandii i Anglii...mamy tez Orliki z Mirem i Zbychem w tle; www.fakt.pl/Czy-byly-przekrety-przy-quot-Orlikach-quot-,artykuly,91648,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: ...moc egipskich plag.... 28.12.10, 22:19 I "kocham cię jak Irlandię", Donaldzie!;) Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: ...moc egipskich plag.... 29.12.10, 09:39 Ale jesteście śmieszni. 7 km autostrad za PiS to był dopiero sukces! Patriotyczny sukces. A dla Przemyśla PiS zrobił tyle, że ciężko to ogarnąć. Nauczycielka z Przemyśla z cieciem z Mielca mają chyba okulary spawalnicze na swoich durnych łbach Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: ...moc egipskich plag.... 29.12.10, 09:44 Zapomniales napisac jaka byla Polska za Popiela ...baranie. Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: ...moc egipskich plag.... 29.12.10, 11:33 Nie wiem, cieciu, jak było za Popiela, ale może w IPNie ci powiedzą. wiem za to jak było za PiSdu a jak jest teraz Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: ...moc egipskich plag.... 29.12.10, 13:13 Moze wiec sobie przypomnisz slynne-Yes,yes Marcinkiewicza,kiedy to dostawalismy srodki na budowe m.in autostrad?!.Potem moze filmik z obecnym ministrem Grabarczykiem i znikajacych autostradach,obietnice cudotworcy Tuska o modernizacji Polski i o zielonej wyspie ktora omija kryzys....a teraz popatrz na smutna rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: ...moc egipskich plag.... 29.12.10, 16:15 Plagi Tuska, plagi Jarka, plagi przemyskie i forumowe....aż się most popłakał!:( Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: ...moc egipskich plag.... 30.12.10, 08:14 Przypominam sobie, Yes-Yes i ... to, że nic więcej z tego nie wynikało. Filmiki o znikających autostradach to tak chu.jowy materiał wyborczy, że może ruszać tylko takich półgłówków jak ty. Proponowałbym przeciwstawić temu znikających Polaków za Ziobry. Kaczory trafiły na dobrą koniunkturę i wiecej mieli szczęścia jak rozumu, bo reform żadnych znaczących nie przeprowadzili. Co najwyżej reformę zachowań Polaków i wzrost nienawiści do samych siebie Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: ...moc egipskich plag.... 30.12.10, 16:40 solist napisał: Filmiki > o znikających autostradach to tak chu.jowy materiał wyborczy, że może ruszać t > ylko takich półgłówków jak ty. Ale ZNIKAJĄCE AUTOSTRADY są już całkiem solidnym "materiałem wyborczym" i co więcej, kosztują życie setek, tysięcy ludzi ekspediujących się z nich prosto na łono Abrahama każdego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: ...moc egipskich plag....;) 31.12.10, 05:23 "Jak argumentacja nie wypala to przechodzimy na przeklinanie? Jakież to męskie!" Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: ...moc egipskich plag....;) 31.12.10, 08:54 Pewnie się uniosłem ale nic nie pojąłem. A wkurzam się bo to już drugi raz Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: ...moc egipskich plag....;) 31.12.10, 09:11 Drugi raz nic nie pojąłeś? Hmmm, ja myślę, że ty ogólnie jakiś mało pojętny jesteś;) Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: ...moc egipskich plag....;) 31.12.10, 08:55 Pewnikiem się uniosłem bo nie pojąłem. A wkurzam się bo to już drugi raz Odpowiedz Link Zgłoś
matlak2 Re: ...moc egipskich plag.... 31.12.10, 05:43 a/ zapomniałeś solist o peronie we Włoszczowej, bo to on, obok tych 7 km autostrad, był największym sukcesem ferajny pana Prezesa!!! b/ o pomocy PiS dla Przemyśla (podsłuchana rozmowa dziennikarza z ówczesnym wiceprezydentem miasta R. Lewandowskim); - Rysiek, powiedz co, ile dla miasta zrobił poseł Kuchciński? - Oficjalnie powiem ci, że wiele, a tak po koleżeńsku - Ni ch...a, ani złotówki nie przysporzył! Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: I jeszcze o Polsce beeeeee 30.12.10, 18:45 lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,8877471,Polska_Wschodnia__Tu_powinien_byc_biznes__nie_skansen.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kres Re: I jeszcze o Polsce beeeeee IP: *.przemysl.hypnet.pl 30.12.10, 19:13 i bardzo dobrze że się coś zaczyna dziać,że są ludzie z pomysłami.Pisałas kiedyś ze w Przemyślu nie ma zaplecza w postaci przygotowanych zawodowo ludzi i dlatego nic tu nie powstanie. I to racja.Jarosław wyszedł temu naprzeciw i zmienił profil swojej uczelni,będą kształcić inżynierów elektroników czy budownictwa. A w Przemyślu nadal archiwistów,historyków czy tez mgr administracji.Najważniejsze że politycy i urzędnicy miejscy maja gdzie wykładać/ czyt.zarobić/Beznadziejne to miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: I jeszcze o Polsce beeeeee 30.12.10, 19:23 Inicjatywy podobne opisanej to kropla w morzu potrzeb zapomnianego przez Boga i ludzi regionu. Ludzi brakuje, ale nie dlatego, że brak im wykształcenia, ale dlatego , że uciekają. Pod względem ilości dyplomów wyższych uczelni nie mamy żadnych powodów do kompleksów, natomiast nikt tych ludzi nie stara się zatrzymać przed trudną często i bolesną dla rodzin migracją "za chlebem". Trzeba ściągać inwestorów, a kadry się znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś