Dodaj do ulubionych

Jestem wesoły bronek

IP: *.xdsl.centertel.pl 03.01.11, 22:38
www.zwala.pl/lE3e-jestem-wesoly-bronek
Obserwuj wątek
    • Gość: rurek Re: Jestem wesoły bronek IP: *.ostnet.pl 04.01.11, 11:19
      Baaaardzo śmieszne i z dużą klasą . Szperaj Lechosiu dalej i podrzuć coś jeszcze śmieszniejszego.
      • lechowski51 Re: Jestem wesoły bronek 04.01.11, 12:30
        Zachecasz kochany rurku do szperania to "wyszperalem" Ci wesoly kawalek o jednym takim co aby przejsc do historii wyrwal stery pilotom.....a reszte dowiedziales sie z wywiadu z Prezydentem Komorowskim;
        www.youtube.com/user/Mgla2010
        • Gość: duupek Re: Jestem wesoły bronek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 16:16
          Klechoś, kiedy zamieścisz skan swojej legitymacji ORMO?
    • common-sense-ltd Re: Jestem wesoły Donek;) 04.01.11, 21:21
      "Czujemy swoją część odpowiedzialności i nie zamierzamy o tym dyskutować" - powiedział Tusk. -

Jeśli ktoś poszukuje ciekawego cytatu na sygnaturkę, polecam powyższy!;)

A więcej;
      wiadomosci.wp.pl/kat,1347,title,Premierowi-puszczaja-nerwy-jestescie-ostatnimi-ktorzy-moga-wyzywac-sie-na-Grabarczyku,wid,13004554,wiadomosc.html?ticaid=1b8ae&_ticrsn=5
      • lechowski51 Re: Jestem wesoły Donek;) 04.01.11, 21:27
        Dzieki!.Wraz z Nowym Rokiem zmieniam wyglad.
        • common-sense-ltd Re: Fanka-tuska -online 04.01.11, 21:47
          "Jestem owładnięty jedną myślą - żeby wszystko, co robimy, oznaczało lub zapowiadało wyraźnie wyższy standard cywilizacyjny, estetyczny, kulturowy, techniczny, finansowy. Ta "rewolucja cichych kroków" wydaje mi się najbardziej podniecająca, bo po raz pierwszy w historii mamy szansę, żeby w wielu dziedzinach osiągnąć wyższy standard - mówi premier Tusk."
          wiadomosci.wp.pl/kat,1347,title,Tusk-jestem-owladniety-jedna-mysla,wid,13001062,wiadomosc_prasa.html
          Ja chyba wrócę do starego nicku!;)))
        • Gość: rurek Re: Jestem wesoły Donek;) IP: *.ostnet.pl 05.01.11, 12:25
          No no Lechosiu ! Czyżbyś należał do tych ludzi, którzy uważają , że zmiana cyferek w kalendarzu zmusza nas do zmiany zachowania ? Ale jestem pełen zdumienia. Zmieniłeś to swoje trącące Adolfem motto (czy jak to się w internecie nazywa) na coś sensownego, sygnalizującego faktyczny problem i zmuszające do zastanowienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka