Dodaj do ulubionych

Tumanowaty Kaczyński

23.03.11, 09:42
Idol norodowców i histeryczek klerykalnych znowu dał du.py. Wybrał się do jednego z najdroższych sklepów bo chciał udowodnić, że z pospólstwem zakupów robił nie będzie. I to wszystko wina Tuska. Jak tam Lechowski twój idol? Wyznaczył ci gdzie masz robić zakupy?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Tumanowaty Kaczyński IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.11, 09:51
      Nawet wielbicielka jego talentu, stara mantełepa Staniszkis skrytykowała go za to.
    • gate.of.delirium Sorry Solist, znów nie masz racji... 23.03.11, 09:55
      solist napisał:

> Idol norodowców i histeryczek klerykalnych znowu dał du.py. Wybrał się do jedne
      > go z najdroższych sklepów bo chciał udowodnić, że z pospólstwem zakupów robił n
      > ie będzie. I to wszystko wina Tuska.

Codziennie robię zakupy, najczęściej w Biedronce i Lidlu i też mi nie starcza do pierwszego (a kasę biorę 25-o), więc coś w tym jest...

PS.
      Żebyś nie myślał za dużo - w lokalach zawsze zamawiam jedno piwo... środkowym palcem... i też mnie tam ignorują...
      • solist Re: Sorry Solist, znów nie masz racji... 23.03.11, 10:10
        Ja tez robie zakupy w Biedronce, ale cukru za 6,60 tam nie ma. Również nie wystarcza mi do "pierwszego", ale nie udowadniam, że z winy Tuska cukier np. w Piotrusiu jest/był po 6 zł bo rodowici sprzedawcy (każdy może sobie dopisać epitet) zwęszyli biznes. Nie robię tez zakupów w Żabce bo wypłata skończyłaby mi się po dwóch tygodniach. Nie kupuję też alkoholu na Statoilu i innych stacjach bo tam jest za drogi. Nie można też udowadniać, że cena paliwa to katastrofa a jednocześnie kupić sobie Dodga z silnikiem 3-litrowym. Jest drożej w sklepach, ale w znacznej mierze jest to wina sprzedawców, którzy nie kierują się sentymentem. Można też zmienić sposób patrzenia i stwierdzić złosliwie, że gdyby nie przepisy, które dopuszczają w Polsce sprzedaż gó.wnaniego żarcia to ceny od dawna byłyby bardzo wysokie - kurczaki sklepowe to syf (5,50 za kg), ryby (Kaufland, Tesco itp) to 60% wody, reszta to prawdopodobnie ryba. Dla przykładu, kura od rolnika to 30 zł. I dużo tak jeszcze można...
        • matula-tutka Re: Sorry Solist, znów nie masz racji... 23.03.11, 10:35
          Niech w takim razie JW Kurduplowatość uroczyście przysięgnie że gdy on dojdzie do władzy to ceny spadną o połowę a jak nie to po 2 latach ustąpi. A tak na poważnie to niech wskaże jakimi metodami rząd może obniżyć ceny. Jedynie tam gdzie obowiązuje akcyza jest realna szansa na interwencję. Ale przykład z paliwem za czasów Kaczora pokazał że obniżka akcyzy o ok 25 groszy zaowocowała obniżką cen na stacjach o ok 5 groszy.Resztę łyknęły koncerny paliwowe.
          • matula-tutka Re: Sorry Solist, znów nie masz racji... 23.03.11, 10:44
            PS
            A dlaczego Nadęty nie wybrał się np do sklepu z elektroniką i AGD ?
            • wampir-wampir Re: Sorry Solist, znów nie masz racji... 23.03.11, 11:58
              Trzeba było nie rozwalać komuny. Za Gierka ceny były ustalane przez waaadze, a jak rosły, to w kraju była regularna rozpierducha. Teraz jet wolny rynek i kapitalizm. Płaczcie i płaćcie :P
    • Gość: norbi Re: Tumanowaty Kaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.11, 12:12
      Solist, rzucając obelgami innych, podpadasz pod artykuł KK. proponuje abys przeprosił za użycie obraźliwego słowa ,w przeciwnym razie może zająć sie tym sąd.
      • Gość: wierny Re: Tumanowaty Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 13:18
        Dobrze piszesz norbi ,prześle ten post do siedziby PiS, z prośbą o interwencję .
        • wampir-wampir Re: Tumanowaty Kaczyński 23.03.11, 13:26
          He, he, he.
      • solist Re: Tumanowaty Kaczyński 23.03.11, 15:12
        Robiąc z ludzi jaja trzeba mieć tupet lub kierować się szlachetnymi pobudkami. W tym przypadku Kaczyński kierował się tylko aferanctwem i miał na celu otumanić ludzi i wprowadzić ich w błąd. To własnie Kaczyński podlega pod KK za sianie zamętu i kłamstwo na temat winy Tuska za ceny w sklepie - zresztą Kaczyński specjalnie wybrał do swojego celu drogi sklep, kilka km od swojego miejsca zamieszkania. Zrobił w sklepie nie zakupy ale prasówkę przy pomocy dziennikarzy. Gdyby było inaczej to zrobiłby zakupy na osiedlu, w ekstramarkecie itp, a następnie pokazał rachunek i wtedy mógłby coś wybełkotać w sprawie drożyżny, o której wie każda gospodyni i gospodarz w tym kraju. Robiąc z własnych rodaków tumanów, którzy nie znają cen i jednocześnie pokazując swoją wyższość "że Biedronka to sklep dla najbiedniejszych", sam powinien liczyć się z krytyką. A tak a'propos, w szkole do której chodziłem, na tych co nie znają własnego hymnu mówiono po prostu "tuman".
        • Gość: jobrave Re: Tumanowaty Kaczyński IP: *.range109-157.btcentralplus.com 23.03.11, 17:43
          Może warto byłoby zainteresować skarbówkę, skąd b. premier, bezrobotny i biedny obrońca biednych, ma kasę na robienie zakupów w ekskluzywnych sklepach osiedlowych, podczas gdy obecnego premiera i jego rodzinę stać głównie na zakupy w Biedronce?
          • Gość: pysio Re: Tumanowaty Kaczyński IP: *.alfaks.com 23.03.11, 17:57
            Niedługo wszyscy się przekonają jak świetnym wizjonerem i znawcą cen jest kaczor. On żyje przyszłością i podał ceny jakie niebawem nas czekają. Pomylił teraźniejszość z przyszłością i to bardzo niedaleką. Plus dla kaczora!
            • Gość: xcv Re: Tumanowaty Kaczyński IP: *.tktelekom.pl 23.03.11, 18:12
              finanse.wp.pl/kat,104128,title,Mamy-najdrozszy-cukier-w-Europie-Kto-na-tym-robi-interes,wid,13250774,wiadomosc.html żenadę uprawiacie albo nie robicie zakupów.
              • Gość: abba jozef Tumanowaty solist IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 19:20
                cosik mi tu si zdaje ze tym tumanem jest solist a nie kaczor.

szalom
                • lechowski51 Re: Tumanowaty solist 23.03.11, 20:00
                  lewacki tuman pisze;
                  Robiąc z ludzi jaja trzeba mieć tupet lub kierować się szlachetnymi pobudkami. W tym przypadku Kaczyński kierował się tylko aferanctwem i miał na celu otumanić ludzi i wprowadzić ich w błąd. To własnie Kaczyński podlega pod KK za sianie zamętu i kłamstwo na temat winy Tuska za ceny w sklepie - zresztą Kaczyński specjalnie wybrał do swojego celu drogi sklep, kilka km od swojego miejsca zamieszkania.

Amerykanie zrzucali na okczyzne ludu pracujacego stonke a teraz kaczor otumania ludzi ktorzy zakochani sa w jedynie slusznej partii i w WSI-24 patrza w swojego ukochanego przywodce.Chce towarzysza solista poinformowac ze w WSI-24 podano ze te towary ktore trzy lata temu mozna bylo kupic za 24 zlocisze,w Biedronce kosztuja 46 zl a wiec kaczor niepotrzebnie wydal 10zl bo zaplacil 56 zl.
                  Skoro kaczor robi afere i otumania ludzi to skad ten harmider?.Przeciez Polacy wiedza ze kaczor klamie bo cukier nie kosztuje 5.50 a chleb 2.80?!
                  • solist Re: Tumanowaty solist 23.03.11, 20:32
                    Bo i debilu, cukier nie kosztuje 6,60 zł w Biedronce tak jak wódka w sklepie nie kosztuje 50 zł.
                    Towary które Kaczor kupił nie można było trzy lata temu kupić za 24 zł. Raczej, kretynku, poproś żonę żeby wypuszczała cię częściej do sklepu, bo tych cen nie znasz. Mniejsza o to. Jest teraz drogo i tyle, ale czemu winien Tusk a nie Kaczyński, który spier.dolił przed odpowiedzialnością i zarządził przedterminowe wybory? Dlaczego nie zadbał o przyszłość kraju? Teraz jest święty turecki ale jedyne reformy jakie przeprowadził to pod publiczkę? A jaki ma pomysł na zmiany w Polsce kiedy stał się ledwie papugą co odpowiada na pomysły rządu jakby to były jego własne?
                    Jakie rozwiązanie, przydupasy PiSowskie, a nie jaka sytuacja jest obecnie! To jest priorytet
                • solist Re: Tumanowaty solist 23.03.11, 20:21
                  Ja wiem? Może i jestem... Ale dzisiaj cukier kupiłem za 4.89 zł.
    • Gość: and Re: Tumanowaty Kaczyński IP: 82.160.231.* 23.03.11, 20:07
      Oj nieszczęśliwy ty ,bo głupi!Jeżeli czegoś nie rozumiesz,to nie pchaj się na afisz!Dla was ,tuskoprzygłupów,co by Kaczyński nie zrobił to be,a POpatrz na swego ryżego idola!Ile jeszcze Polski nam zostawi?Wszystko obleśny lizus odda żydom,albo ruskim!!!
      • solist Re: Tumanowaty Kaczyński 23.03.11, 20:23
        Ale przecież Kaczyński to też Żyd. To jak to z tym Kaczorem jest?
        • Gość: historyk Re: Tumanowaty Kaczyński IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.11, 23:13
          solist napisał:

> Ale przecież Kaczyński to też Żyd. To jak to z tym Kaczorem jest?

Podobno tylko jeden z braci Kaczyńskich to Żyd. Proszę zapytać Panią Ikę, ona ma wiadomości prosto od Leszka Bubla z magla przy kuble, gdzie się czyta Google, więc na pewno będzie wiedziała, który to z braci.
      • europatria Ojciec zaprasza na serial. 23.03.11, 20:33
        W związku z zapowiadaną emisja serialu Jarej Picolo na zakupach,uprasza się PT chętnych klientów o udział w castingu.Serial rozpocznie się na zakupach w rejonie Bazaru Ukraińskiego.Finał nastąpi w Sex Shopie przy ulicy 3 maja.Serdecznie zapraszamy.Sympatycy prawicy będą zwolnieni z charakteryzacji oraz makijażu.
        • Gość: pysio Re: Ojciec zaprasza na serial. IP: *.alfaks.com 23.03.11, 21:18
          Zdradzę wam pewien sekret; obojętne jaka partia a raczej jej wódz rządzi nic by się ani na jotę nie zmieniło. Wodzusiom tylko się wydaje że oni mają coś do powiedzenia a prawda jest taka że mają mniej - niż żyd za okupacji. Rządzi wielka finansjera i kilka mocarstw. Afera z cukrem ma swój początek w zmniejszeniu tzw kwot bo zachód musi sobie odbić to co wydał na zniszczenie polskiego cukru.
          • Gość: Blady Bronek Re: Ojciec zaprasza na serial. IP: 109.235.49.* 23.03.11, 22:44
            Chciałbym doczekać czasów, gdy ważniejsze będzie to "co" ktoś mówi a nie "kto" to mowi. Patrząc jednak zarówno na dyskusję w tym jak i w innych wątkach tego forum, chyba zbyt wiele oczekuję. Niestety :-((
    • matula-tutka Cud Kaczora 24.03.11, 11:40
      Ten obleśny manipulant niczego nie potrafi zrobić bez kombinacji.
      deser.pl/deser/1,111857,9312713,Jaroslaw_Kaczynski_sprawil_cud__Cukier_zlotowke_tanszy.html
    • matlak2 Re: Tumanowaty Kaczyński 24.03.11, 17:30
      Ciekawe czy taki buc na kaczych łapach wiedział ile na początku lat 90. zarabiał przeciętny przemyślanin, gdy on sam za 2 godziny ''prelekcji'' w Empiku kasował ....miesięczne pobory statycznego mieszkańca miasta? Czy wiedział jak i skąd tzw. Przemyskie Towarzystwo Kulturalne i jego dożywotni szef ksywa ''Członek'' kombinują kasę dla Pana Prezesa? Czy zdawał sobie sprawę, ze w sporej mierze były to pieniądze od prowadzących biznesy ex SB-ów i działaczy PZPR? Czy takie ''parszywe'' pieniążki nie parzyły w rączki, czy nie przeszkadzały mamusi w dokonywaniu zakupów, czy nie szkodziły żołądkowi Alika?
      To są podstawowe pytanie a nie głupoty o cukrze powielane przez klienta - ex premiera, pod którego światłym (?) kierownictwem, z dziką rozkoszą zlikwidowano w Polsce ponad 20 ...cukrowni, co też umożliwiało chwalenie się wysokim temprem prywatyzacji.
    • Gość: norbi Re: Tumanowaty Kaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.11, 08:28
      do Solist: proszę przeprosić za "tumanowaty Kaczyński" w przeciwnym razie sprawa zostanie skierowana do sądu
      • solist Re: Tumanowaty Kaczyński 25.03.11, 09:53
        A owszem, za TUMANOWATEGO KACZYŃSKIEGO mogę przeprosić. Nic mi to w niczym nie szkodzi. Nie będę też żądać przeprosin za obrażanie Tuska, Komorowskiego itd w drodze rewanżu. bo bo o takie coś niech sobie dbają przedstawiciele własnych partii. Nie zmienia to jednak mojej jak i wielu Polaków opinii na temat Kaczyńskiego. Pasi?
        • Gość: jobrave Re: Tumanowaty Kaczyński IP: *.range109-158.btcentralplus.com 25.03.11, 09:56
          A mnie się wydaje, że to PiS powinien przeprosić za tumanowatego przywódcę.
          • solist Re: Tumanowaty Kaczyński 25.03.11, 09:59
            Jeszcze do norbiego - jak nie tumanowaty to niezwykle inteligentny, wyjątkowy przywódca, patriota i wyjątkowy wykonawca hymnu polskiego, może być? I czy mozna w rozmowach prywatnych mówić o Kaczyńskim tumanowaty czy zamierzasz założyć podsłuchy?
            • Gość: wierny Re: Tumanowaty Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 11:23
              Panie Solist,nie można obrażać kogoś publicznie, o tak sobie.Rozmawiałem w tej sprawie z ludzmi i prawnikiem ,pana post i treść z nim związana wyrażnie wskazuje na osobę znaną publicznie ,która ma w tej cześci kraju swoich wyborców, i rozumiem ,że ta potwarz dotyczy też ich.By można było sciągnąc anonimowość i zaprośić Pana na ławeczkę do sądu złożymy wniosek poparty większą ilością osób.
              • Gość: rurek Re: Tumanowaty Kaczyński IP: *.ostnet.pl 25.03.11, 11:35
                Nie kwękaj , wierny (czy jak ci tam) tylko bierz się do roboty. Masz pod spodem mój post i wampira - do dzieła cienki bolku. Pokaż jak się walczy za Prezesa.
              • solist Re: Tumanowaty Kaczyński 27.03.11, 01:15
                Ja też rozmawiałem z prawnikiem, zresztą z kilkoma, i każdy ma inne zdanie, ale każdy z nich mówi, że gó.wno z tego będzie, bo ważna jest kasa, którą każdy z nich weźmie za doradztwo (bez względu na to czy wygra czy przegra) a ze sprawą może być różnie, ale raczej nie wiele. Podstawowe pytania:
                1 w jaki sposób naruszono dobra J Kaczyńskiego - wycenić
                2 w jak sposób naruszono dobra wyznawców J Kaczyńskiego - wymienić
                3 określić co praktycznie w wyniku tego naruszono - konkretnie co i bez pier.dolenia wycenić
                ...
                i mógłbym tak jeszcze chwilę, ale niech zostanie - zbyt wielu, niestety, mam dobrych znajomych z PiS z Przemyśla, z którymi nie chciałbym grać w otwarte karty - i przepraszam ich za określenie ich idola Kaczyńskiego jako tumana ponieważ nie miałem na myśli żeby ich, wyznawców, obrazić. Mniejsza z tym jak Kaczyńskiego określam, tak ja jak i większość normalnego społeczeństwa. Norbi, czy tam Mr M. pasuje?
                Dodam, że moja odpowiedź, ba przeprosiny, w kompletny sposób wyczerpuje zadośćuczynienie za inwektywę, którą popełniłem.
                A żeby nie było lekko to od razu dodam, że Jarosław Kaczyński jest kłamcą - wrednym, ohydnym i wyrachowanym. I wyjątkowo głupim politykiem co jak będzie trzeba udowodnię.
                Co do tumanowatego Kaczyńskiego czy wystarczy czy mam się zawziąć?
      • Gość: rurek Do norbiego IP: *.ostnet.pl 25.03.11, 11:08
        A ja się z całym przekonaniem podpisuję pod "Tumanowatym Kaczyńskim" I na pewno nikogo nie będę przepraszał. I nawet ci - pisowski cieniasie, ułatwię sprawę. Oto co masz zrobić : występujesz do właściciela portalu Gazeta.pl -Agora S.A. ul. Czerska 8/10 , 00-732 Warszawa o informację dot internauty o nicku rurek . Po jej uzyskaniu wnosisz sprawę do sądu. Ponieważ powyższego wpisu dokonałem w Rzeszowie ,więc zgodnie z art. 31 KPK , właściwym miejscowo jest Sąd Rejonowy w Rzeszowie ul. Kustronia 4 , 35-303 Rzeszów. Niestety - nie da się tego wszystkiego zrobić anonimowo ( a wy pisowcy jesteście odważni zza pleców).
        Mam też propozycję szybszej ścieżki - załóż sobie skrzynkę na dowolnym serwerze tylko na potrzeby tego procesu. Podaj adres na forum. Odezwę się i się umówimy na spotkanie osobiste celem wymiany danych do wniesienia sprawy. No to do dzieła bohaterze - czekam!
        PS. Ty mi norbi coś śmierdzisz moim ulubionym Lechosiem. Ale może się mylę.
        • wampir-wampir Re: Do norbiego 25.03.11, 11:12
          Ja także się podpisuję i zapraszam do złożenia pozwu za tumanowatego Kłamczyńskiego, dokładnie tak uważam - to tuman i kłamca.
          • Gość: rurek Re: Do norbiego IP: *.ostnet.pl 25.03.11, 11:25
            Jakby co to zapraszam wampirku do Rzeszowa. W Załężu jest przytulne więzienie. Posiedzimy sobie razem:))))). No chyba że w Lublinie jest też jakieś miłe z ładnymi widokami.
            • wampir-wampir Re: Do norbiego 25.03.11, 11:39
              A wiesz, nie mam pojęcia, czy w Lublinie jest więzienie. Areszt na ul. Północnej owszem, bywałem w schyłkowym okresie komuny, ale więzienie... Nic o tym nie wiem, więc chętnie skorzystam z zaproszenia :-)))
              • meteor_13 Re: 25.03.11, 12:33
                W Lublinie to jest restauracja "Więzienie" na Narutowicza. Zostaje chyba Rzeszów :)
                • wampir-wampir Re: 25.03.11, 12:56
                  Fakt, jest taka knajpa, ale nie wiem, czy ten czynownik kaczojaczejki chciałby właśnie tam zamknąć mnie i Rurka. Pozostaje Rzeszów :-)))
                  • solist Re: 25.03.11, 13:26
                    O kurka, ale się porobiło! Mam pytanie do sztabu PiS (jeżeli takowy w ogóle tu sie pojawił): czy nazywanie Komorowskiego zdrajcą czy pachołkiem Rosji, KGBowcem, Żydem i masonem, podlega pod kodeks karny? A głupek albo dureń? Jeżeli tak to postaram się to nagłośnić, a jeżeli nie to czekam na odpowiedź. I podkreślam, że robiąc z ludzi tumanów, którzy nie wiedzą co się dzieje w Polsce z cenami paliwa czy cukru świadczy o wyjątkowej głupocie i sam zainteresowany wystawia sobie opinię.
                    • Gość: rurek Re: IP: *.ostnet.pl 25.03.11, 15:06
                      Widzisz , solist, nic się nie porobiło. Orzecznictwo sądowe w kwestii obrażania polityków jest jasne. Zaczynając uprawianie polityki domyślnie godzą sie oni na podleganie ocenie społecznej - nawet bardzo ostrej i dosadnej. Śmiało więc możesz ocenić polityka jako palanta , dupka, idiotę czy tumana. Po prostu tak go oceniasz i takie jest twoje prawo. I dotyczy to zarówno Kurdupla jak i Prezydenta. Inną kwestią są określenia przyporządkowujące polityka jako osoby popełniającej np określone czyny zabronione. Nazywając polityka złodziejem, oszustem, przestępcą czy malwersantem trzeba mieć dowody na te tezy.W przeciwnym wypadku faktycznie można być pociągniętym do odpowiedzialności zarówno cywilnej jak i karnej. W przypadku Komorowskiego można by było ścigać pisowskie określenia -zdrajca, agent Rosji itp Ale już głupek czy dureń raczej nie. Więc nie panikuj i śmiało określaj swoich "idoli" .To twoje niezbywalne demokratyczne prawo. Tuman zaś, to bardzo łagodne określenie na to pokraczne indywiduum mieniące się Prezesem. A ja sam osobiście chętnie poznałbym osobiście tego ćwoka, który chciał cię prymitywnie zastraszyć.
              • matula-tutka Re: Do norbiego 25.03.11, 14:16
                Czy określenie "szuja" też podpada pod paragraf?
                www.youtube.com/watch?v=06G4ZXBNPZI
                A kartofel ?
                • Gość: jobrave Re: Do norbiego IP: *.range109-157.btcentralplus.com 25.03.11, 17:53
                  Tuman, to innymi słowy - idiota.
                  "Idiota – osoba upośledzona umysłowo według dawnych klasyfikacji." - wikipedia.
                  Nie znam J.Kaczyńskiego osobiście, więc nie wiem, czy jest on tumanem(idiotą), czy tylko udaje, ale według moich obserwacji, poczynionych na podstawie przekazu płynącego z mediów, nawet tych przychylnych J.Kaczyńskiemu, skłaniam się ku opinii, że to osoba tumanowata. Skłonny jestem jednak zmienić zdanie, jeśli w/w przedstawi wyniki badań przeprowadzonych przez międzynarodową komisję lekarzy specjalistów z dziedziny psychologii i psychiatrii, które zaświadczą, że JK nie jest tumanem.
                • Gość: pysio Re: Do norbiego IP: *.alfaks.com 25.03.11, 17:57
                  Biorąc pod uwagę nasz wymiar sprawiedliwości to mam wrażenie że jako jedyny na świecie potrafi za to samo skazać nawet na długoletnie więzienie lub uniewinnić od najgorszego przestępstwa. Wszystko zależy od sędziego a nie od kodeksu. Dla obrażających kaczora zawsze istnieje szansa że sędzia nie będzie chciał podpaść rządzącej partii i oddali oskarżenie. Dla obrońców dobrego imienia kaczora mam radę; dajcie se siana i nie róbcie wiochy bo żaden sąd nie będzie ryzykował utraty pracy!
                  • Gość: rurek Re: Do pysia IP: *.ostnet.pl 25.03.11, 18:16
                    Widzę, pysiu, że z sadownictwem nie masz wiele wspólnego (i dobrze). Jeżeli można w Polsce mówić o jakiejś instytucji w miarę niezależnej od polityków to właśnie o sądach. Jeżeli czytamy o kuriozalnych wyrokach ,to najczęściej wynikają one z faktu ,że w Polsce sędzią zostaje młody człowiek po studiach i krótkiej aplikacji a w wielu krajach sędziostwo jest zwieńczeniem kariery prawniczej adwokata lub prokuratora. A co do utraty pracy , to sędzie musi ostro nabroić , żeby dostać pogrożenie palcem. Zwolnień w ostatnich latach w kraju było zaledwie kilka i to za ostre wpadki kryminalne.
                    • Gość: jobrave Re: Do pysia IP: *.range109-157.btcentralplus.com 25.03.11, 19:45
                      To prawda. W UK np. żeby zostać sędzią nie tylko trzeba mieć za sobą wieloletni staż prokuratorski, czy praktykę adwokacką, lecz również nienaganną opinię zarówno w środowisku zawodowym, jak i poza nim. Ponadto osoba aspirująca do bycia sędzią musi mieć ukończone 40 lat.
                      • Gość: wierny Re: Wierny do Nurka i Solist IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 21:43
                        Widzę ,że pan Nurek pisze ,działamy zza pleców ,w woli sprostowania,panie Nurek twój essej na temat zgłaszania nieprawidłowości w obrażaniu w forum gazety jest tylko twoim wymysłem w szukaniu winnych na forum gazety.pl .Pan Solist szukany będzie u operatora gdzie założył wniosek o usługi internetu ,to jest podstawa sprawy ,dalej ,panie Nurek jak się Pan nie uspokoii to też poproszony będzie do wypowiedzi w bardziej chłodniejszym klimacie,,co do Pana Solist złożymy wniosek o pozew zbiorowy obrażający odczucia wyborców, na poczatek podpisy 50 osób.
                        • wampir-wampir Re: Wierny do Nurka i Solist 25.03.11, 21:54
                          Chłe, chłe, chłe. Wierny swemu debilizmowi do ostatniej kropli atramentu. ROTFL.
                        • Gość: ... Re: Wierny do Nurka i Solist IP: *.przemysl.hypnet.pl 25.03.11, 21:56
                          teraz to dojebałeś wierny. a u którego to operatora chcesz szukać solista, co? widać, że ch...a się znasz na tych sprawach
                          • Gość: pysio Re: Wierny do Nurka i Solist IP: *.alfaks.com 26.03.11, 06:11
                            Prawo to instrument do zachowania ładu, obyczajności i poczucia bezpieczeństwa. Jeśli zaczyna ono być instrumentem dla polityków to nic dobrego z tego nie może wyniknąć. A tak właśnie się dzieje u nas. Nie ma posiedzenia sejmu by nie majstrowano przy nim. Politycy i partie prześcigają się w jego zaostrzaniu i posługując się bełkotem robią go niejasnym z możliwością interpretacji na sto sposobów. Żeby było śmieszniej to istnieje partia z nazwą prawo która myśli że przy pomocy tego instrumentu można wszystko załatwić? Może ostatni głośny przypadek coś wam wyjaśni. Jakaś elektrownia dostała wyrok by zapłacić zaległy podatek w wys 900 000 000pl a z kancelarii premiera przyszło polecenie by wyrok anulować. Co z tego że jest paru uczciwych sędziów kiedy właśnie wyjątki potwierdzają regułę. Dlatego moja rada płynie z praktyki a nie z teorii. Jeśli nie masz chodów i pleców nawet w najbłahszej sprawie nie leć do sądu bo tam sprawiedliwość to jest ostatnia rzecz o której się myśli!
                            • Gość: rurek nurek Re: Wierny do Nurka i Solist IP: *.ostnet.pl 26.03.11, 08:57
                              Ty wierny matole nie potrafisz nawet zdania sklecić, a chcesz skutecznie straszyć? Napisałem ci co masz zrobić żeby ode mnie otrzymać osobiście moje dane. Ale ty cieniutki fiutku nie masz jaj żeby spotkać się twarzą w twarz. A nazwa mojego operatora jest umieszczona przy każdym poście. Czekam z niecierpliwością !
                              • wampir-wampir Do Rurka off topowo 26.03.11, 09:01
                                Słuchaj urządzamy w ostatnią sobotę przed Wielkanocą forumową popijawę nad zalewem. Gdybyś był akurat w Lublinie, to zapraszamy, tylko jakiegoś maila mi wyślij wcześniej, podam Ci szczegóły.
                                • Gość: rurek Re: Do Rurka off topowo IP: *.ostnet.pl 26.03.11, 09:03
                                  Proponujesz Ostatnią Wieczerzę ? :))))
                                  • wampir-wampir Re: Do Rurka off topowo 26.03.11, 09:27
                                    No cóś w ten deseń :-)))
                                    • Gość: rurek Re: Do Rurka off topowo IP: *.ostnet.pl 26.03.11, 12:02
                                      Niestety w najbliższy weekend zaczynam realizować swoje plany osiedleńcze na głębokiej nadsańskiej wsi. Na początek spotkanie z ekipą budowlańców a potem już tylko gorzej.
                                      • wampir-wampir Re: Do Rurka off topowo 26.03.11, 12:09
                                        No to trudno. Dam Ci znać o kolejnym spotkanku, może się załapiesz. Domem się nie przejmuj, zbudują. W ubiegłe wakacje remontowałem zakupioną wcześniej wiejską chałupę. Konstrukcja przedwojenna, nieużytkowana od lat pięćdziesiątych. Sądziłem, że zajmie mi to ze trzy lata, ale się uwinąłem, with a little help from my friends, off course i teraz mam gdzie spędzać weekendy. Kto wie, może następnym razem tam zaproszę forumową zgraję?
                                        • Gość: rurek Re: Do Rurka off topowo IP: *.ostnet.pl 26.03.11, 12:17
                                          Też szukałem chałupy z sadem do rozbudowy, ale te które były akurat dostępne , lokalizacyjnie były nie do przyjęcia. Ale zazdroszczę ci klimatów starego domu.
                                          • wampir-wampir Re: Do Rurka off topowo 26.03.11, 12:23
                                            Fakt, dom fajny, do tego w ciekawej okolicy, rzut kamieniem od Chodla, akurat tam, gdzie zaczynają sie górki i sad też mam, gruszkowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka