Dodaj do ulubionych

Mam Pytanko...

IP: *.stimo.net 14.08.11, 13:35
Witam Państwa a zarazem pytam bo ciekawość mnie zżera...Wiadomo wszem i wobec, że przemyskie forum to jest delikatnie pisząc "byle co" i nie ma co się tu spierać. Tacy nazwijmy to ludzie jak lechowski51 oraz jakiś tam wampir tak psują swoimi postami opinię tego forum, że postanowiłem napisać. Bardzo martwi mnie to, że już od kilku dni nie pisuje tu wyuzdanych bzdur lechowski51 . Czyżby wylądował u czubków? Pytam tak, bo ten zgorszkniały i nie lubiący Polski delikwent na bank nie ma na urlop (kasy) a jedyną jego rozrywką jako maniaka jest obrażanie ludzi tutaj na forum. Brak mi czuba lechowski51 bo zawsze było się z kogo pośmiać. Takich czubów już ze świecą szukać. To samo wampir-wampir... czub do potęgi "enter", głupszy od "wacka" z grodzkiej.

Pozdrówka dla "elity przemyśla"...
Obserwuj wątek
    • baraniocha Re: Mam Pytanko... 14.08.11, 15:26
      Celna uwaga. Zapomniałeś jedynie o mantyłepie , z która zadaje się psycho-wampirek.
    • wampir-wampir Spis inteligencji miasta Wałka 14.08.11, 17:59
      Stolarz Janusz – dentysta
      Stolarz Paweł – krawiec
      Krawiec Władysław – ślusarz
      Ślusarz Piotr – pisarz
      Pisarz Józef – malarz
      Malarz Wiktor – topór
      Topór Jerzy – piła
      Piła Kaśka piła Zośka piłem ja
      Kościelny Adam – kowal
      Kowal Julian – bednarz
      Bednarz Alojzy – szewc
      Szewc Kryspin – muzyk
      Muzyk Robert – kołodziej
      Kołodziej Wiesław – dekarz
      Dekarz Zygmunt – pijak
      Pijak Tadeusz – święty
      Święty Józef – stolarz
      Stolarz stolarz niech żyje żyje nam

> Pozdrówka dla "elity przemyśla"...

;-)))
    • Gość: Harry Re: Mam Pytanko... IP: *.rev.rootvps.pl 16.08.11, 08:12
      Z tego co wiem to osobnik ten jest w PO. Przygarnęli go w ramach ubarwiania partii. Kto wie, czy nie załapie się na jakiś stołek, skoro w mieście takim jak on udało się zająć poważne stanowiska. Jak znam życie od dłuższego czasu popijają w karczmie z Helmutem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka