Gość: telewidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.12, 16:30 www.tvn24.pl/-1,1741932,0,1,oni-maja-sukces--wizje-i-serce,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek,. Re: Wojciech Inglot lauretem Nagrody Polskiej Rad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.12, 22:48 Wielkie brawa dla Wojtka Inglota, szkoda tylko ze nie wspomniał że Jego firma ma siedzibę w Przemyślu. Byłaby to wielka promocja naszego miasta. Mam nadzieję, że Wojtek / nie nasi prezydenci/ zaprosi na nasz teren kilku biznesmenów Jego formatu, którzy na naszym terenie stworzą firmy i w ten sposób tworząc miejsca pracy, pomniejszą przemyską biedę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Wojciech Inglot lauretem Nagrody Polskiej Rad IP: *.play-internet.pl 20.04.12, 09:24 Zgadzam się w 100% z Zenkiem. >Mam nadzieję, że Wojtek / nie nasi prezydenci/ zaprosi na nasz teren kilku biznesmenów >Jego formatu, którzy na naszym terenie stworzą firmy i w ten sposób tworząc miejsca > pracy, pomniejszą przemyską biedę. Na naszych Prezydentów nie ma co liczyc. Pokładałem nadzieje jedynie w zastępcy Grzegorzu H. ale się zawiodłem. Nadzieja dla Przemyśla w rękach naszych biznesmenów ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek,. Re: Wojciech Inglot lauretem Nagrody Polskiej Rad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 23:01 Myślę, że gdyby gdyby Wojtek Inglot podzielił się zyskami z czarnymi spódniczkami, to i nawet nasza przemyska gazeta umieściłaby wzmiankę. A tak, w świecie o Nim głośno, telewizja też głosi, a w Przemyślu piszą o stratach jakie spowodował wyciąg narciarski....takie mamy władze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba jozef Re: Wojciech Inglot lauretem Nagrody Polskiej Rad IP: *.toya.net.pl 21.04.12, 06:21 Wbijcie to sobie raz na zawsze do waszych genialnych mózgów że żaden przemyski Bysnemen nie jest zainteresowany żeby u nas powstały nowe miejsca pracy, a dlaczego ? Odpowiedz jest banalnie prosta. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
satyrofotohistorys Re: Wojciech Inglot lauretem Nagrody Polskiej Rad 21.04.12, 08:54 Gołębie o sukcesie Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Do Abby J. 21.04.12, 13:31 A dlaczego jej nie wyartykułujesz? Przecież szereg osób tutaj, nie ma pojęcia, że prawdziwy problem tkwi w ich francowatej mentalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek,. Re: Do Abby J. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.12, 22:21 Ty fanka zawsze coś chlapniesz ni przyszyć ni przyłatać.... Odpowiedz Link Zgłoś