Dodaj do ulubionych

Czy poseł Tomański Wierzy w Coś?

IP: *.stimo.net 03.05.12, 18:47
Witam ponownie przepraszając za przynudzanie.
Mam skromne pytanko do grona forumowiczów odnośnie posła Tomańskiego. Czy ten facio-poseł jest bogobojny i bardziej wierzący od radnego Oleszka, który się płaszczy w Selezjanach czy też "wali w rogi" tych co go wybrali skoro jego biuro jest wiecznie nieczynne?Tomański
Obserwuj wątek
    • Gość: edek Re: Czy poseł Tomański Wierzy w Coś? IP: *.tktelekom.pl 03.05.12, 20:30
      SkyBoy,zadawaj te swoje głupie pytania na innych forach,nie zaśmiecaj,proszę.A biuro jest zawsze otwarte.
      • Gość: macew Re: Czy poseł Tomański Wierzy w Coś? IP: *.alfaks.com 04.05.12, 07:58
        chyba jest żydem bo ma zawsze otwarte sklepy w święta
        • darino Re: Czy poseł Tomański Wierzy w Coś? 04.05.12, 13:01
          > chyba jest żydem bo ma zawsze otwarte sklepy w święta

Żydzi mają zamknięte w soboty :)).
      • Gość: SkyBoy Re: Tomański wierzy w siebie! IP: *.stimo.net 04.05.12, 09:56
        Jak JA zadaję głupie pytania i PONOĆ "biuro" jest zawsze otwarte...(śmiech na sali) to Ty czy tam ktokolwiek i chyba sam posłąński pracownik to napisał za swój post powinieneś się wstydzić.
        Na ani jeden (słownie: ani jeden) list i kilka próśb o wywiad biuro posła Tomańskiego mi nie odpowiedziało, po za zaśmiecaniem mojej skrzynki mailowej glupotami, które twój poseł Tomański lub ktoś w jego imieniu wymyśla by o nim było słychać.

W razie czego służe dokumentami...
        • Gość: Gość Re: Tomański wierzy w siebie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.12, 10:41
          www.handeldlugami.pl/www/dlug,002003208142,krzysztof,duda.html
    • Gość: Iksu Re: Czy poseł Tomański Wierzy w Coś? IP: *.przemysl.hypnet.pl 04.05.12, 09:35
      Tomański pewnie wierzy tylko w samego siebie. Kiedyś może wierzył w elektorat i wójta w gminie Fredropol i dlatego często bywał tamże na każdej imprezie. Coś mi się wydaje, że komisarz się zbliża do gminy, więc cóż... lepiej zawczasu spier...ć :)
      • Gość: Antek Re: Czy poseł Tomański Wierzy w Coś? IP: *.alfaks.com 10.05.12, 10:26
        Wójt Fredropola sprzedał duszę Tomańskiemu i klerowi. Buduje nawet drugą drogę na Kalwarię, która będzie używana tylko raz do roku. To chyba świadczy o jego desperacji. Już tylko pozostało mu liczyć na siły wyższe.
        • Gość: Iksu Re: Czy poseł Tomański Wierzy w Coś? IP: *.przemysl.hypnet.pl 10.05.12, 20:13
          Za niedługo pewnie i most przez Wiar wybudują. A droga niedawno oddana do użytku już się sypie :)
    • Gość: Śliczny kmiot Re: Czy poseł Tomański Wierzy w Coś? IP: *.przemysl.hypnet.pl 04.05.12, 14:49
      Ty Niebiański Chłopcze musisz się jeszcze poduczyć. Napisałeś WITAM. Wiem chciałeś dobrze, a wyszło jak zwykle. WITAĆ można i należy kogoś w SWOIM DOMU( w swojej własności, posiadłości. Witasz tam gdzie jesteś gospodarzem). Jak na razie to gospodarzem tego forum nie jesteś. Popracuj nad sobą, poczytaj, poćwicz sprinty, deklamuj wiersze dla siebie, graj w cymbergaja i rób to co umiesz i potrafisz. Powodzenia. Natomiast zaprzestać pisywać i tworzyć nowe wątki na forum(jasne, że możesz tylko nie powinieneś) ponieważ są one niejednokrotnie bez sensu lub śmiesznie prowokacyjne. Hej......
      • Gość: Śliczny kmiot Re: Czy poseł Tomański Wierzy w Coś? IP: *.przemysl.hypnet.pl 04.05.12, 14:53
        A jakby ktoś nie wiedział, to My kmioty zawsze żegnamy się: "Hej" :)
      • Gość: Yo Re: Czy poseł Tomański Wierzy w Coś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.12, 18:31
        SkyBoy to Krzysiu D. z Kmity, Kriga lub jak kto woli demon1903, dawny kompan pana Kuchcińskiego, teraz jego wróg nr 1 bo Kuchcinski się dorobił a on nie, generalnie zawistny typek, zazdrości każdemu kto ma lepiej, przekreśla każdego kto się z nim nie zgodzi - jako demon1903 lansuje się na poważnego forumowicza choć mu słabo wychodzi ale musi sobie spuścić ciśnienie więc wymyślił innego nicka do trollingu. Jego płytki styl można poznać po pierwszym zdaniu.
    • Gość: mieszkaniec Re: Czy poseł Tomański Wierzy w Coś? IP: *.tktelekom.pl 04.05.12, 18:08
      Wszystkie sklepu w dniu 3-go Maja czynne od 8.00 do 22.00 jak chcecie coś kupić bo Wam zabrakło zapraszam do Żurawicy tam na pewno otwarte "U Posła"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka