Gość: k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.12, 12:40 Pomimo, że ŻP można teraz kupić nawet w mięsnym, to sprzedaż ciągle w dół... ŻP spadek sprzedaży Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: ŻP znowu w dół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 23:57 W ŻP piszą same tuzy pióra. Głównie o celnikach, granicy i policjantach. Kogo to interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reszka poziom żenujący IP: *.toya.net.pl 10.05.12, 19:37 jak widze tekst typu " grad niszczył mostki, przepusty oraz domy prywatne" to żygam oraz tytuł "grat jak orzechy włoskie" obok zdjecie dłoń z garścią gradu max wielkości orzeszków laskowych. Potem "Artykulik" przez wielkie "A" podpisany jako Delmanowicz -o składni i konstrukcji zdań poniżej 5 klasy podstawówki. to ja się pytam co to ma być? nie lepiej zostac przy ogłoszeniach drobnych i sporcie ??? bo to wam jeszcze jakoś wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: poziom żenujący 10.05.12, 19:55 A propos poziomu....;) rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,11691395,Bezdomny_biegal_nago_po_lancuckich_plantach.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: poziom żenujący IP: 82.160.30.* 10.05.12, 23:13 widocznie masz reszka podobny poziom wykształcenia skoro tak to wyrażnie dostrzegasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reszka Re: poziom żenujący IP: *.toya.net.pl 10.05.12, 23:24 może i tak ale ja się nie pcham do gazety :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: poziom żenujący IP: *.tktelekom.pl 10.05.12, 23:34 Ja programowo nie kupuję od lat ŻP , w kiosku widzę pierwszą stronę i mi wystarcza.Dopóki tym czyms ktoś rozsądny ( i odważny) się nie zajmie, nie wydam 2-óch złociszy.Jak przestana byc klakierami, zastanowię się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gazeta Ciechanowsk Re: poziom żenujący IP: *.przemysl.hypnet.pl 12.05.12, 12:30 Sądzisz"ja", że ktoś za Tobą tęskni i chce, abyś kupował Życie? Bzdurzysz w swym zadufaniu. Ty nie jesteś gazecie potrzebny i ona Tobie też. Więc o co chodzi? Większość pisze, że poziom niski, że grad wielkości nie orzechów tylko orzeszków laskowych, że woda pozrywała przepusty, że Delmanowicz rozwalił balon czy na odwrót i temu podobne bezsensowne, miałkie i śmieszne zarzuty. A napiszcie znawcy prasy co takiego ma na swych łamach pisać regionalny tygodnik z regionu, w którym prawie nic się nie dzieje. Razu pewnego zauważyłem ze dwie propozycje zaprezentowane przez kogoś, ale jak można było się domyślić chodziło o jakieś bliżej nie sprecyzowane, raczej prywatne sprawy. Sięgnijcie po podobne tygodniki regionalne i zobaczcie co takiego"zmysłowego gazetowo" publikują. Taka sama sieczka i pierdoły jak w Przemyślu. W Przemyślu to jeszcze sport na jako takim poziomie, ale o czym pisać jak on(sport) kulawy. Więcej radości życzę malkontentom, niechaj chroni Was ON!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gadosz Re: poziom żenujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 06:57 Mika, może więcej rzeczowych argumentów zamiast wycieczek do wykształcenia autora postu, tak najłatwiej co? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś