samba130 17.09.12, 17:36 Jeśli macie problemy odmawiajcie nowennę pompejskę, ta modlitwa naprawdę czyni cuda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brewiarz Re: nowenna pompejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.12, 19:11 Odmawiałem modlitwę dantejską i dziś jestem skazany na piekielne męki. Nie polecam takich nowenn, bo to ściema. Zresztą co to jest ta nowenna? To znaczy to samo co Henna? Odpowiedz Link Zgłoś
samba130 Re: nowenna pompejska 18.09.12, 20:33 Żadna modlitwa do Boga nie jest ściemą, a nowenna pompejska oparta jest na różańcu, więc na pewno nikomu nie zaszkodzi. Ja dzięki niej otrzymuje naprawdę wiele łask i dlatego zachęcam innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: nowenna pompejska IP: *.ru 18.09.12, 21:06 Hmm, to ciekawe co mówisz, a mogłabyś wymienić te łaski? Tak sobie myślę, w której kieszeni Jezus i jego apostołowie nosili różaniec, bo nie wiem gdzie go trzymać? Podaj jakieś źródło? A może w portfelu? Nie wiem sam. Czy Judasz też go miał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Re: nowenna pompejska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.12, 21:09 Może z dykcją. Odpowiedz Link Zgłoś