Dodaj do ulubionych

Kto prezydentem Przemyśla?

IP: 212.182.35.* 25.06.13, 18:53
Obserwuj wątek
    • Gość: staszek kiślak Re: Kto prezydentem Przemyśla? IP: *.toya.net.pl 25.06.13, 19:36
      Ja myślim, ży najlipszym pryzętym Przymyślja bedzi Zynek Bugajow cu mieszka na ulice Gryjwaldzkiij w bljoku rutacyjnym.
      Zynek tyż je dobrzy wykształconyj - chodził du czerwonyj cygiełki na kupyrnika. Zynka trza wybrać bu un tera ma duzo piniędzy, a purzondny je baciaryga z niegu.Zynek tyz dobrzy wyglunda na zdjenciach ali inu jak ma pysk zamknietyj, bu tylku ma dwa zymby - inni mu wypadli.
      Zynek tyż - tak jak inny kandydaty chce, żyby dobrzy byłu w Przymyślu! żyby ni byłu bandyctwa i markumańtwa i żyby ludzi mieli ruboty i piniędzy, że akwaparki byli wszendzi i stoki marciarskije i kukleji linowy jak na Kacprowy Wierzch, żyby ulicy i chudniki byli równu, żyby si w zimi nie wypier.dolił nikt jak si puśliźni albu du dziury wpadni.
      Zynek tyż chcy żeby każdyj miał duży mieszkani dla siebi a nawyt dwa, bu jak w jednym bedzi maluwani tu trzeba wtedy sy w drugim puczekać aż sie skończy.
      Zynek chce tyż nakazać, jak bendzi Prezyntem Przymyślja, żeby woda w Sani była zawszy ciepła, żyby turysty si tam kumpały i żeby słoncy świciło całyj czas, żeby zimy ni byłu i jesieni inu wiosna i latu. I zrobi tak, żeby wódka i cygary była za darmu a w nidzieli rosuł zawszy żeby sy człowik mug zjeść, a forty w ch.uj

• Gość: leon Re: Kto prezydentem Przemyśla? IP: *.play-internet.pl 25.06.13, 21:01
        a co to wybór tylko z członków biura politycznego? jest wielu innych Przemyślaków bardziej obeznanych i kompetentynych. Oleszek ....buhaaaaaaa !!!!!!!!!!! puszczę zaraz pawia neofickiego. Hamryszczak nie jest z Przemyśla tylko z Żurawicy, a ostatnio powiększyła mu się rodzina. Pozostali rządzą obecnie. A może klecha, czarny "Zefir" to jest dopiero kandydat.
    • Gość: obserwator ulic Re: Kto prezydentem Przemyśla? IP: *.przemysl.hypnet.pl 26.06.13, 02:00
      Ty se ciekawy wsadź nos w duę!!!
      • Gość: Mak Re: Kto prezydentem Przemyśla? IP: *.play-internet.pl 26.06.13, 08:03
        A gdzie piąty wybór do wpisania nazwiska swojego kandydata
        • jesus33 Re: Kto prezydentem Przemyśla? 26.06.13, 16:42
          Wybór po ch...uju!!!:-) Przy takim składzie Choma przejdzie w pierwszej turze z palcem wiesz gdzie. Oprócz Błachowicza te nazwiska już się pojawiały w ostatnich wyborach samorządowych, efekt wiadomy. Błachowicz ze swoją infantylnością, olewającym podejściem do ludzi (świetnie się zaprezentował w piwnicy pod UM), niech się cieszy że w ogóle jest wiceprezydentem. Niech jeszcze ktoś mi powie o tym drugim cyborgu Hayderze to zwymiotuję. Wciąż ten sam syf.
          • Gość: gonzales Re: Kto prezydentem Przemyśla? IP: *.przemysl.hypnet.pl 26.06.13, 17:58
            Mak ma racje ,twórca ankiety mógł dac możliwość zgłaszania innych kandydatów.
            Dla mnie w kontekście tego co się dzieje w Przemyslu, z pośród polityków sensownym kandydatem jest dr Zapałowski. Jest politykiem wyrazistym, jasno i wyraźnie precyzuje swoje poglądy, po tym co zrobił na Kalwarii widac że wie co to jest polska racja stanu.Oby tak dalej.
            • darino dr Zapałowski :)))) 26.06.13, 18:44
              > Dla mnie w kontekście tego co się dzieje w Przemyslu, z pośród polityków sen
              > sownym kandydatem jest dr Zapałowski.

Byłbym jak najbardziej za. Położyłby Przemyśl na łopatki,jak niejaki M.J. Szzecin :))).
              • jesus33 Re: dr Zapałowski :)))) 26.06.13, 20:07
                Darino bardziej na łopatki już się nie da :-)
                • darino Re: dr Zapałowski :)))) 26.06.13, 21:53
                  > Darino bardziej na łopatki już się nie da :-)

Oj, da się. Można powalczyć z kapitałem zagranicznym,np. Biedronką:)))
            • jesus33 Re: Kto prezydentem Przemyśla? 26.06.13, 20:05
              Gość portalu: gonzales napisał(a):

> Mak ma racje ,twórca ankiety mógł dac możliwość zgłaszania innych kandydatów.
              >
              > Dla mnie w kontekście tego co się dzieje w Przemyslu, z pośród polityków sen
              > sownym kandydatem jest dr Zapałowski.

Od ponad dwudziestu lat jest obecny w świecie polityki, dajmy mu odpocząć w gronie rodzinnym.

Jest politykiem wyrazistym, jasno i wyr
              > aźnie precyzuje swoje poglądy,

Jasno precyzuje swoje poglądy, a w którym miejscu? Człowiek który podobno walczył z władzą ludową w imię zasad obowiązujących w krajach demokratycznych, nagle jedzie na sponsorowaną przez uczelnię wycieczkę (tzw. wymiana uczelniana) do Chińskiej Republiki Ludowej i ją wychwala pod niebiosa. Do tej Chińskiej Republiki Ludowej która łamie prawa człowieka, która nie przestrzega prawa międzynarodowego i można by tak jeszcze długo. Pan dr Zapałowski zapomina o tym, że większość ludzi w Chińskiej Republice Ludowej przymiera głodem, że do ciężkich prac w fabrykach zatrudniane są dzieci, że 95% społeczeństwa nie ma dostępu do podstawowej opieki medycznej. Sprzęt i elektronika to wynik niczego innego jak tylko kradzieży patentów firm zachodnich. Więc gdzie tu są jasne i klarowne poglądy?
              Polecam lekturę, dwa ostatnie zdania są rozbrajające w swojej naiwności :
              www.zapalowski.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=1574:wizysta-w-chinach&catid=20:moim-zdaniem&Itemid=54

po tym co zrobił na Kalwarii widac że wie co
              > to jest polska racja stanu.

Tablica pamiątkowa? To jest Polska racja stanu, pomniki, tablice pamiątkowe, wieńce, podbijanie sobie tyłków na jubileuszach. Dlaczego będąc europarlamentarzystą i mając szerokie kontakty nie ściągnął inwestorów do Przemyśla? Choma jest mu nie w smak, ale to nie znaczy że i tak ma być z mieszkańcami tego regionu.

>Oby tak dalej.

Oby nie, ja Panu dr Zapałowskiemu życzę jak najlepiej, niech się zajmie karierą naukową.
              Dlatego wcześniej pisałam o tym, że cały czas przewijają się te same nazwiska. Dajmy wszystkim Panom odpocząć :-)
              • Gość: gonzales Re: Kto prezydentem Przemyśla? IP: *.przemysl.hypnet.pl 26.06.13, 21:18
                Mam nadzieję że p.Zapałowski Twoich rad nie posłucha. Co do kariery naukowej,zapewne mozna te sprawy polączyć.
                www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130626/PRZEMYSL/130629774

To stosunkowo młody polityk/rok ur.1966/
                pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Zapa%C5%82owski ale o dużym już doswiadczeniu. Sobie i p. Zapałowskiemu życzę aby zechcial je wykorzystać jako Prezydent Przemysla.
                • jesus33 Re: Kto prezydentem Przemyśla? 26.06.13, 21:31
                  Gość portalu: gonzales napisał(a):

> Mam nadzieję że p.Zapałowski Twoich rad nie posłucha.

Nie, nie posłucha. Słuchać trzeba umieć, to ogromna zaleta. :-)

Co do kariery naukowej,za
                  > pewne mozna te sprawy polączyć.
                  > www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130626/PRZEMYSL/130629774

Ale po co się rozpraszać :-)) Lepiej zrobić jedną rzecz porządnie, niż kilka do niczego.

>
                  > To stosunkowo młody polityk/rok ur.1966/
                  > pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Zapa%C5%82owski ale o dużym już doswiadczeniu. Sobie i p. Zapałowskiemu życzę aby zechcial je wykorzystać jako Prezydent Przemysla.

Wiek jest mało istotny, i na pewno nie powinien by wyznacznikiem tego czy ktoś ma zostać prezydentem tego miasta. Doświadczenie natomiast może wykorzystać jak najbardziej w pracach naukowych dotyczących geopolityki :-)
                  Pozdrawiam
                  Jesus
                  • Gość: pysio Re: Kto prezydentem Przemyśla? IP: *.alfaks.com 26.06.13, 21:54
                    Jakie ma znaczenie kto będzie prezydentem? Mamy tzw. okres porewolucyjny gdzie obowiązuję zasada; najważniejsze by się załapać do elyt! Zostać wrednym kapitalistą! Jeśli ktoś myśli że nazwisko czy obiecanki potrafią zmienić prawa historii to się grubo myli! Mnie zastanawia tylko - dlaczego to tak długo trwa? Po pierwszej wojnie w stosunku do teraz, już dawno zaczęto odbudowywać kraj.
            • Gość: benek Re: Kto prezydentem Przemyśla? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 21:56
              Kandydował na prezydenta w 2002 i zdobył kilkanaście procent głosów, W ostatnich wyborach zaledwie kilka procent. Racja stanu?
              youtube.com/watch?v=47kRj2b8SXw
              • Gość: staszek kiślak Re: Kto prezydentem Przemyśla? IP: *.toya.net.pl 27.06.13, 16:40
                Ja uważam rzy i Pan Horyszczek je bardzu dobry i Pan Homa i wszsytjki luidzi co
                wierzxum w KOściul rzemsku - patulicki i w Pama Boga wieżum i NAszegu Papirza
                Polskegu rzemsku-patulickiego cu w Żymi leży w piwnicy szwentej pochuwany bu
                jurz ni żyji i umarl nA SMEIrć i ni żyji.
                Ale to ja i tylku ja by si nadawał na prezydęta Rzemskui - Patulickiego Miasta Przeymysla
                bu naszy mniastu potrzybuji takie ludzi jak ja cu som wykrztałcune i co wiedzum
                co puwiedzic jak trza coś Marudowi Pulskiemu Ziemji Przymyskiej Patulickiej
                puwiedzić rzeby dobrzy robił rzeby ksiendzuw i Arcebeskupuw Mihaliłkuw słóchal
                co jemu pwioedzom bu Kosciułu PAtulicki czeba jóż buduwać rzeby na całyj granicy
                jich pustawić rzeby Polski PRzymsykiej broniły rzeby nas ni napadli rzeby Marud
                Polski ni pjuł wudki ruskliej bu pszysinegał naszmu ksiendzu ud ryligji rzy du
                18. -gu rokó rzycia pjuł ni bedzi i ruskich zygaruw kużył ni bedzi rzeby raka
                nje dostal bu umrzy. Je dużu miejsca w Przymyslju rzeby trohu kusciołow pustawic
                a ni wyciongi jakies rzeby si Pambug i PamJezus nimieli dzie shować jak tyra
                całyj czas leji dyszcz. Te kałuży take cu kołu zjelunegu rynku je ta dóża, to
                jum tsza ubramować, bu ja jak szed na Pekałes w nocy tu ja widział tam Makty
                Bosky Przemysky co siem mji ókazała imuwiła rzeb ja został Prezedędem a Zynek
                Bugajow co ze mnmom w Polnyj robiół rzeby un był mojem zastempcem i drógi
                zastempiec był Homryszczek a jegu zatempiec HChoma bu też je wieżuncy jak My i du
                Kuściołóa patulickuu -rzeymskegu chodzi. Ja ustatniu dostał- ym Orydyr Polski ud
                pana prezEDETA Pusplitej rzeczPoslki, bu ja zasłózonby nałucyzicil akadymicki i
                profesur Na PAtulickim Uniwyseci Lubackim w Lbulynie co ja jestym kiruwnikikim
                Archikatdry Jenzyka Pulskiegu tak rzy ja siem nadajim.
                Głosujci na mnie wsystki patoliki co PamBoga wierzem i Jesyzusa Krstuasa zawsze dziwicy i na Zynka Bungajowa cu zemnom i Pysio du szkoły na Kupernika hodzil co si z nas smioali
                aamy stusdiua pukunczyli na Patulickim Umiewrstyiniecie Lublińskim co w Lublinie
                jest taj k jak Lwow na na litery L i my takii kuscilu tu pombudndujemy
                patulickie aniewirezonvce wszystki het du jarusłąwia i mojższowa pujdom i niech
                tam siedzum az pujdom dupiekła du Lcypera co je szatanistom i głupioty spiewa,
                taki piusenki durne.
                • Gość: pysio Re: Kto prezydentem Przemyśla? IP: *.alfaks.com 27.06.13, 18:24
                  Szanowny Panie Staszku! Jestem całkowicie pewny że na obecne czasy jest Pan kandydatem jak najbardziej pożądanym i na pewno o niebo lepszym od obecnych. Tu na łamach tego forum, przysięgam uroczyście że złamię zasadę o nieposłuszeństwie obywatelskim i biernym oporze, jeżeli tylko Pańskie nazwisko ukaże się na liście wyborczej na Prezydenta Miasta Przemyśla!!!
                  • Gość: gonzales Re: Kto prezydentem Przemyśla? IP: *.przemysl.hypnet.pl 27.06.13, 19:06
                    Pysio,jesteś Wielki !
                    • Gość: staszek kiślak Re: Kto prezydentem Przemyśla? IP: *.toya.net.pl 27.06.13, 19:14
                      I kto bendzi pręzętęm Przymyślia? Jak tu kto, ja Staszyk Kiślak tyn cu na
                      Greńwaldzkij mieszka tam jak si na Ostruw jedzi, ali ni tam het inu tu blisku
                      zara, a moim zampestempcum wicypręzętym minujem Zynka Bungajow
                      Ta jak me ku.rwa zacznim żondzić tu zara purzundyk si het zrobi.
                      Zynek gadał ży z tyj Wolnyj Stryfy Ykunumicznyj zrobi Szybke Strefy Ukunumiczne ży inwystory si bendum pchali jak sku.rwesyn.
                      Wieśku Hara, szwagir Zynkagadał ży un kumputry bedzi prudukował
                      na gaz albu na ropy ży jak światłu zgaśni albu gi ogli ni bedzi to oni itak
                      bendum działali i w du.pi bedum mieli ży światła nima.
                      Ty bandytu jedyn ty, ty bandytu francuwaty, ty !
                      • Gość: Melania Re: Kto prezydentem Przemyśla? IP: *.play-internet.pl 27.06.13, 20:26
                        moim kandydatem jest pan Drabik urzędnik od konsumenckich spraw. Sprawił że uwierzyłam w urzędasów. Facet na miejscu-kompetentny i skuteczny. W bezmiarze urzędniczej indolencji naprawdę zasługuje na szacun.
                        • Gość: Cypis Re: Kto prezydentem Przemyśla? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.13, 00:54
                          Natalis na prezydentkę Przemyśla!
                          • jesus33 Re: Kto prezydentem Przemyśla? 28.06.13, 09:45
                            Dzięki Cypis :-))) W zasadzie o to chodzi, o dobrą dietę w administracji publicznej :-)
                            • Gość: Cypis Re: Kto prezydentem Przemyśla? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.13, 10:02
                              Popatrz jak się na takiej diecie wygląda. Takie "słit focie" na stronie przemysl.pl przyciągną wielu inwestorów - Kim jest seksowna Natalia Rodziewicz?

APEL DO WSZYSTKICH KANDYDATÓW NA PREZYDENTA PRZEMYŚLA
    • Gość: s200 Re: Kto prezydentem Przemyśla? IP: *.alfaks.com 28.06.13, 14:13
      Zgoda P. Melanio - Krzysiek D. byłby niezłym kandydatem , takim bez układów, jest tylko jedna przeszkoda - nie będzie kandydował - gdyż będąc podwładnym obecnego prezia strzelił by sobie w kolano. Pozdrawiam
      • Gość: ' Re: Kto prezydentem Przemyśla? IP: *.e-gco.pl 28.06.13, 17:24
        co za nazwisko!
        • fanka_online Re: Kto prezydentem Przemyśla? 28.06.13, 18:15
          Naźwisko fatalnie mi się kojarzy z osobnikiem, który telefonicznie wydaje polecenia nauczycielom odnośnie konieczności promowania przemyskich nieuków.
          Mam nadzieję, że ten pan kandydat to nie rodzina?
          • Gość: Ciekawy Re: Kto wymyślił takie osoby? IP: *.43.230.12.komnet24.pl 29.06.13, 07:40
            Wszystkich o dupę rozbić a szczególnie Oleszka i Hamryszczaka!!! Już wolał bym by Choma został bo kandydatów raczej w Przemyślu na to stanowisko nie znajdziemy...

Rober Choma
            Janusz Hamrszczak
            Wojciech Błachowicz
            Rafał Oleszek - (SLD + wszystkie partie po za Ruchem Palikota + niezliczona ilość członkostw w przeróżnych organizacjach mających na celu jedno, ABY ZAISTNIEĆ.)
            • Gość: benek Re: Kto wymyślił takie osoby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.13, 10:13
              Popatrzmy na taki polityczny "szlak bojowy" - Porozumienie Centrum, Porozumienie Polskich Chrześcijańskich Demokratów, Akcja Wyborcza Solidarność Prawicy, Przemyśl Razem, Prawo i Sprawiedliwość, Polska Plus, Regia Civitas. Członkostwo w tych organizacjach nie miało "na celu jedno, ABY ZAISTNIEĆ"?
              • Gość: lokalny patriota Re: Kto wymyślił takie osoby? IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.13, 11:35
                Tylko Pan Oleszek jest naszym ratunkiem
                • Gość: jayak Re: Kto wymyślił takie osoby? IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.13, 13:55
                  Choma przegra nastepne wybory!
                  • Gość: jasnowidzący Re: Kto wymyślił takie osoby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 22:56
                    Prezydentem powinien zostać ktoś doświadczony i nieskażony płytkim układem. Wiek powyżej 60, spokojny gdy trzeba stanowczy gdy trzeba, potrafiący w humanitarny sposób zarządzać zasobem ludzkim , prawy i uczciwy , mąż stanu na miarę tego miasta.
                    Dość pajaców w limuzynach . Tylko żeby zechciał... Pan inżynier Zdzisław Marek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka