madziak8909 16.09.13, 22:12 Tak jak w tytule, szukam kamerzysty i fotografa na ślub.Mogą być to dwie osobne firmy, byleby były porządne :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jesus33 Re: Foto i Video w Przemyślu, proszę o polecenie 17.09.13, 11:07 jrphoto.info/ Z czystym sumieniem :-) Masz w jednej firmie i zdjęcia i film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Foto i Video w Przemyślu, proszę o polecenie IP: *.przemysl.hypnet.pl 19.09.13, 09:00 odradzam foto u tego pana Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Foto i Video w Przemyślu, proszę o polecenie 19.09.13, 17:11 Nie przejmuj się to związane z forum sprawy i dlatego, że ja polecam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziak8909 Re: Foto i Video w Przemyślu, proszę o polecenie 19.09.13, 20:11 A może ktoś coś jeszcze polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Foto i Video w Przemyślu, proszę o polecenie 20.09.13, 12:44 Mogę ci jeszcze polecić: www.fotofactory.net/ Reszta w tym mieście została umieszczona na portalu Facebook Fotograficzna Ch...nia z grzybnią, i też Ci polecam zaglądnąć na stronę: pl-pl.facebook.com/pages/FOTOGRAFICZNA-CH...NIA-Z-GRZYBNI%C4%84/174382022635965 W Przemyślu jest mnóstwo pstrykaczy mówią o sobie amatorzy , którzy zrobią Ci kichę za małe pieniądze, naklepią Ci 5000 tysięcy zdjęć z których nic nie wynika, podobnie zresztą jest z kamerzystami. Za jakość się płaci, można mieć coś dobrego do czego się chce wracać, i można mieć również ch...nię z grzybnią, którą się wrzuca do szuflada i o której jak najszybciej chce się zapomnieć. Ja jestem zadowolona ze zdjęć jednego i drugiego fotografa. Ślubne zdjęcia miałam robione w Koreksie w styczniu 2003 roku, i jest to największe paskudztwo jakie mogłam sobie zrobić. Mam na przykład zdjęcie ze studia z cmentarnym tłem, i byłoby to może nawet zabawne pod warunkiem, że nie musiałabym za to płacić. Przy wyborze zdjęć skup się na kilku rzeczach. Po pierwsze moim zdaniem na takich zdjęciach powinny widoczne być emocje. Po drugie, obróbka zdjęć. Po trzecie, wykształcenie fotografa. Po czwarte, sprzęt na jakim pracuje. Po piąte, płać za jakość a nie za ilość. Odpowiedz Link Zgłoś
ararera Re: Foto i Video w Przemyślu, proszę o polecenie 26.11.13, 10:23 proponuję to: vimeo.com/przemyslweselewww.fotovideoprzemysl.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mala308 Re: Foto i Video w Przemyślu, proszę o polecenie 27.09.13, 21:02 polecam moich kamerzystów www.rectime.pl i mojego fotografa www.krzysztofskorupka.pl to bardzo zgrana ekipa i rewelacyjny efekt pracy pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala308 Re: Foto i Video w Przemyślu, proszę o polecenie 27.09.13, 21:03 nie są z przemyśla ale nagrywają w całej Polsce :) i to jest wielki plus Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Foto i Video w Przemyślu, proszę o polecenie 29.09.13, 15:38 Wielkim plusem było by gdyby w Przemyślu ludzie zechcieliby płacić za jakość, i za wykonaną już usługę :-). Widziałam, i też mi się podoba to co robią. Mam również nadzieję, że nie robią tego za gó...ane pieniądze, i że ludzie którzy się z nimi kontaktują mają świadomość tego, że to nie za 500 ani za 1000. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Krajewscy IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.13, 15:48 Polecam ! www.pcff.pl/node.php Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 :-)))))) 29.09.13, 17:40 Maniek dzięki! :-) To jest świetny przykład tego, jak nie należy robić w czymś na czym się nie znamy, a jak już coś zrobić to tak żeby się nie narobić i zgarnąć jakąkolwiek kasę, od mało wymagających klientów. Czyli wszystko to co napisałam we wcześniejszym poście. Ja się naprawdę dziwię, że oni nie wstydzą się tego co umieszczają na swojej stronie. Ile czasu w Przemyślu bylejakość i bark samokrytyki w każdej dziedzinie będzie normą. Czy nie zasługujemy na to żeby nasze poczucie estetyki nie było pogwałcane przez innych? Czy nie zasługujemy na więcej takich przykładów jaki podrzucił nam Maniek? Nie! Podziwiam takich jak on którzy potrafią wprost dać przykład i polecić to co nie mieści się w kanonach jakichkolwiek wartości. Kant napisał kiedyś w Krytyce władzy sądzenia, że Człowiek nie jest bogaty tym, co posiada, lecz tym, bez czego z godnością może się obejść. W pełni się z tym zgadzam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: :-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.13, 12:07 Ja polecam FOTO-BRAJ na ul. Sowińskiego. Można zobaczyć próbki na jego stronie, a także w samym zakładzie. Pełna profeska, bez chały Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: :-)))))) 30.09.13, 15:49 Ja również polecam to "studio", zwłaszcza tym klientom którzy mają to szczęście, że posiadają oczy szeroko zamknięte. Tu proszę link www.fotobraj.pl/?sluby-i-wesela,15 Jedyne co mi przychodzi do głowy to: www.youtube.com/watch?v=8O4QFN1yaHM Jeżeli to pełna profeska to w takim razie jak nazwać to co robią Ci ludzie, czy będzie tu pasowało określenie pełna chała? joannasiwiec.com/ szmigulski.com/blog/portfolio/ www.kalina-studio.com/index.php/main?site=portfolio Zagadka. Co jest profeską, a co jest chałą ? Odpowiedz Link Zgłoś
ararera Re: Foto i Video w Przemyślu, proszę o polecenie 26.11.13, 10:25 vimeo.com/przemyslwesele www.fotovideoprzemysl.pl FOTO + VIDEO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizior Nie było tu czasem pysia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 10:31 Czekam na jego komentarz, co sądzi o tych fotografach. Czy na pewno to Polacy? Pysio wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia fotobraj IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.01.14, 18:29 Poszukuje dobrego fotografa na wesele który nakręci profesjonalny film. Dostałam polecenie studia fotobraj i bardzo proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromkos Re: fotobraj IP: *.tktelekom.pl 02.01.14, 08:54 vimeo.com/73522489 oni są z przemyśla Odpowiedz Link Zgłoś
rabgul Re: fotobraj 02.01.14, 09:05 są rewelacyjni miałam ich na ślubie pełen profesjonalizm i bardzo fajna atmosfera podczas sesji POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: fotobraj IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.01.14, 17:50 Jak nazywa sie ta firmy? Czy ma ktoś jakieś namiar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: fotobraj IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.01.14, 16:00 tez sie zasatanawiamy nad ich wyborem a nie chcemy mieć filmu co wyglada jak amatorka. A koszt np samego filmu na jeden dzień jaki mniej więcej jest ?? chciałbym sie zorientować zanim zadzwonie zeby cena cena nie powała mnie z nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam fotobraj IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.01.14, 15:52 tez sie zasatanawiamy nad ich wyborem a nie chcemy mieć filmu co wyglada jak amatorka. A koszt np samego filmu na jeden dzień jaki mniej więcej jest ?? chciałbym sie zorientować zanim zadzwonie zeby cena cena nie powała mnie z nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: fotobraj IP: *.tktelekom.pl 07.09.14, 22:52 kilka lat wstecz foto-braj naprawdę robił kawał dobrej roboty w zakresie oprawy filmowej i fotograficznej ślubów, a teraz.... na własnym przykładzie mogę powiedzieć (miałam ich na ślubie jako kamerzystę i fotografa), że chyba popadł już w rutynę (sprzęt może i ma, ale jego zasobów też wykorzystać nie potrafi :/ zdjęcia totalnie bez obróbki, przykre że tyle kasy trzeba tylko za to zapłacić. NIE POLECAM. to ma być pamiątka na całe życie, więc jako fotografa totalnie NIE POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssss Re: fotobraj IP: *.static.ip.netia.com.pl 08.09.14, 15:23 Ja osobiście polecam fotografa z Jarosławia Kozdrowicz, robił u na s na ślubie zdjęcia i jesteśmy nim zachwyceni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan młody Re: fotobraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.14, 15:41 jeśli chcecie mieć naprawdę piekne, zrobione z pasję zdjęcia to polecam Grzegorza Bloka z Przemyśla. www.gregblok.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: fotobraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.14, 18:56 Miałam przyjemność mieć na weselu kamerzystę i fotografa z fotobraj. Pełen profesjonalizm,cały czas w pracy,nawet podczas przerw robili nam i rodzince zdjęcia. Mili,uprzejmi,pracowici i odpowiednio ubrani. Moja koleżanka miała wesele w tamtym roku i również była bardzo zadowolona. Zdjęcia piękne,naturalne,bez cudaczenia i jarmarcznych kolorów i dziwnych kadrów. Film bardzo dobrej jakości i ciekawie zmontowany (ślialiśmy się z mężem i rodzinką,jak oglądaliśmy siebie we wstawkach "w starym kinie"). Na materiał czekaliśmy niecały miesiąc. Z czystym sercem polecam !. Odpowiedz Link Zgłoś