Gość: Andrzej M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 14:12 Czy muszę pytać o zgodę proukraińskich władz Przemyśla? Proszę o poważne odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkaniec Re: Chcę zostać obywatelem Rosji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 14:21 :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Re: Chcę zostać obywatelem Rosji IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.14, 14:50 Trzeba najpierw zapytać Rosję, czy jest zainteresowana takim obywatelem. Debili mają na miejscu aż nadto, może już więcej nie potrzebują ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej M. Re: Chcę zostać obywatelem Rosji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 15:06 Jasnowidzącemu lekarzowi psychiatrze dziękuję za uwagę. Kariery to pan nie zrobisz w medycynie, chyba że jako przedmiot badań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniec jest bliski Re: Chcę zostać obywatelem Rosji IP: *.toya.net.pl 10.04.14, 16:05 dark to bardzo szczególny przypadek banderowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzales Re: Chcę zostać obywatelem Rosji IP: *.przemysl.hypnet.pl 10.04.14, 16:13 Zwróć się w tej sprawie do ambasady Federacji Rosyjskiej a nie pytaj na forum. A władzom Przemysla nic do tego w jakim kraju chcesz żyć. Ktos pyta jak wyjeżdża do GB lub gdziekolwiek ? Chyba że pytasz czy warto emigrować do Rosji? Wszystkim przeciwnikom Twojego pomysłu można zadać pytanie: dlaczego Polacy nie są tak dumni ze swego kraju jak Rosjanie? Lub , dlaczego z Polski chce wyjechać 80% społeczeństwa? Można więcej tylko po co. Możliwe jest jeszcze że sobie jaja robisz i dla hecy piszesz.Tak czy inaczej Polska jest jednym z najgorszych krajów w Europie do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Chcę zostać obywatelem Rosji IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.14, 18:29 "dlaczego Polacy nie są tak dumni ze swego kraju jak Rosjanie?" Bo Polacy nie ... debile jak ruska swołocz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dziada Re: Chcę zostać obywatelem Rosji IP: *.play-internet.pl 10.04.14, 18:32 >Tak czy inaczej Polska jest jednym z najgorszych krajów w Europie do życia. no to spieprzaj stąd dziadu na białoruś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzales Re: Chcę zostać obywatelem Rosji IP: *.przemysl.hypnet.pl 10.04.14, 19:51 Białoruś pisze się z dużej litery małpo. Byłem niedawno na Białorusi i zobaczyłem kraj dobrze rządzony,uporządkowany, w ktorym nie ma takiej biedy i rozwarstwienia społecznego jak w Polsce.Kraj mający swój przemysł i społeczeństwo które ma pracę. Tak więc małpiszonie jedź i zobacz lub zapytaj normalnego,nie mendę polityka, człowieka który z tego kraju wrócił. Tak więc spieprzaj małpo na drzewo,pojawiły się już młode zilelone liście. Odpowiedz Link Zgłoś
monte_we_mgle [...] 10.04.14, 19:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Chcę zostać obywatelem Rosji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.14, 10:26 szkoda tylko, że nie piszesz o ostatnich wynagrodzeniach płaconych w ziemniakach - piękne zarządzanie - byłem na białorusi i nie odczuwam takiego podniecania jak ty - obecny wszędzie strach i inwigilacja Odpowiedz Link Zgłoś
a.fischer Re: Chcę zostać obywatelem Rosji 11.04.14, 22:41 Rosjanie zawsze są zainteresowani nowymi obywatelami. Żadnego "socjalu" dla tych, którzy by na to liczyli, podatki płacić trzeba a do tego buduje się "mniejsość" o której interes trzeba w odpowiednim momencie zadbać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny mieszkaniec Re: Chcę zostać obywatelem Rosji IP: *.proflink.pl 10.04.14, 16:14 Po stokroć wolałbym wybrać obywatelstwo rosyjskie niż ukraińskie (banderowskie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikoła Re: Chcę zostać obywatelem Rosji IP: *.toya.net.pl 10.04.14, 19:25 Oj święte słowa tam przynajmniej jest jakiś porządek i gościnnośc a nie dzicz z bandersztatu. (jak sami nazwali lwów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Chcę zostać obywatelem Rosji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.14, 13:40 Panie Andrzeju, lepiej pan uzyskaj zgodę od władz, ale licz się pan z konsekwencjami. Dostaniesz pan list pasterski od wice, bo jak sądzę chcesz pan przejść na prawosławie, a to musi skończyć się wyklęciem przez krk. Treść tego listu zapewne zaboli, oj zaboli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chcę zostać obywatelem Rosji IP: *.toya.net.pl 11.04.14, 15:00 Olej ich Gonzales, piszesz prawdę dlatego jesteś niewygodny,zwłaszcza dla jak ich nazywasz mend politycznych. Chyba że masz tu "wielbiciela",zaciekłego wroga. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrzr won do moskwy 11.04.14, 16:47 popieram w zamiarze Pana Andrzeja - gnida, która chce być moskalem - można ją albo wygnieść albo wyeksportować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: won do moskwy IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.14, 00:33 To głupie co piszecie, jeżeli ktos chce został Rosjaninem, to nic reszcie do tego, państwu polskiemu również, ale warunek jest prosty: wypier-dalać do Rosji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: won do moskwy IP: 185.18.135.* 12.04.14, 07:28 To samo powinno dotyczyć banderowców!!! Nie jestem rasistą i nie myślę tak samo pod adresem uczciwych Ukraińców! Wszystkich pozostałych nacji też nie. Jako obywatel globalnej wioski uważam że każdy powinien mieć prawo mieszkać tam gdzie chce pod warunkiem poszanowania gospodarzy. Gość w dom, bóg w dom. Włażąc z buciorami do czyjegoś domu zawsze popełniamy najnormalniejsze świństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniec jest bliski Re: won do moskwy IP: *.toya.net.pl 12.04.14, 08:32 ukraeńcy go home Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: won do moskwy IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.14, 12:49 To samo dotyczy Polaków na Ukrainie, Litwie, USA, Rosji i wszędzie gdzie tylko są w świecie - pretensje do gospodarza? No to wypier-dalać do Polski. Dlatego zgadzam się z polityka np. Litwy w kwestii Polaków. Hauwgh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat120 Re: won do moskwy IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.14, 14:24 Gość portalu: darek napisał(a): > To samo dotyczy Polaków na Ukrainie, Litwie, USA, Rosji i wszędzie gdzie tylko > są w świecie - pretensje do gospodarza? No to wypier-dalać do Polski. Myślałem, że Pysio wyraził się dość jasno i zrozumiale dla każdego. Nie dla ksenofoba Darka jednak....:) Dlatego zgadzam się z polityka np. Litwy w kwestii Polaków. Hauwgh! A ja nie zgadzam się z polityką polskich władz wobec polskich banderowców. I dlatego proponuję zastosowanie wobec nich metod jakimi posługują się wobec Polaków szowiniści litewscy - na początek cofnięcie wszelkich dotacji i ograniczenie prawa do używania języka ukraińskiego. O szkolnictwie już nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark won za Oder IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.14, 19:31 > I dlatego proponuję zastosowanie wobec nich metod jakimi posługują się wobec Polakó > w szowiniści litewscy - na początek cofnięcie wszelkich dotacji i ograniczenie > prawa do używania języka ukraińskiego. O szkolnictwie już nie wspomnę. Proponuję również "ograniczenie prawa do języka" angielskiego, niemieckiego i rosyjskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat120 Re: won za Oder IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.14, 23:13 Gość portalu: dark napisał(a): Proponuję również "ograniczenie prawa do języka" angielskiego, niemieckiego i rosyjskiego. Mieszkający w Polsce Anglicy, Niemcy czy też Rosjanie nie popierają działań szowinistów litewskich dyskryminujących Polaków na Litwie. Nie widzę zatem żadnych powodów by ich w czymkolwiek ograniczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat120 Re: won do moskwy IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.14, 14:08 Gość portalu: darek napisał(a) To głupie co piszecie, jeżeli ktos chce został Rosjaninem, to nic reszcie do tego, państwu polskiemu również, Bardzo słusznie Gość portalu: darek napisał(a) ale warunek jest prosty: wypier-dalać do Rosji Ale tu już wylazł z Ciebie szowinizm i ksenofobia. Zgodnie z tą maksymą bowiem powinieneś natychmiast wypier-dalać za Zbrucz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: won do moskwy IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.14, 21:31 Zgodnie za to z twoimi maksymami, których było wiele na forum, już dawno powinieneś dawać du-py w szafie klasztornej ... np. w środę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat120 Re: won do moskwy IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.14, 23:22 Gość portalu: darek napisał(a): Zgodnie za to z twoimi maksymami, których było wiele na forum, już dawno powinieneś dawać du-py w szafie klasztornej ... np. w środę. Słoma ci z butów wyłazi chłopcze..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: won do moskwy IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.14, 02:25 Jeżeli już buraku silisz się na dowcip to nie z butów a chodaków lub kaloszy. A jeżeli nawet wyłazi to się tego nie wstydzę, nawet lepiej jak wyłazi, bo przynajmniej nie udaję, że kibel mam na pokaz. Dobra, dość tych głupich gadek z matem co się zna na niczym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat120 Re: won do moskwy IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.14, 13:44 Gość portalu: darek napisał(a): Jeżeli już buraku silisz się na dowcip to nie z butów a chodaków lub kaloszy. Sorry, nie wiedziałem, że chodzisz w kaloszach. Więc słoma ci z kaloszy wyłazi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzales Re: Chcę zostać obywatelem Rosji IP: *.przemysl.hypnet.pl 12.04.14, 09:48 Dzieki"gościu' za słowa otuchy. Jak widać post powyżej został skasowany, to dobrze że jest ktoś kto czuwa aby nie przesadzano.wiadomosci.onet.pl/kraj/prof-zimbardo-polacy-sa-cudowni-ale-nie-dla-obcych/hwbfl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Chcę zostać obywatelem Rosji IP: 185.18.135.* 12.04.14, 17:23 Zimbardo twierdzi, że problemem Polaków jest to, że bohaterami są tylko "wojownicy płci męskiej". - Zabójcy, czyli ludzie, którzy wygrali wojnę, bo kogoś zabili. A co z kobietami i dziećmi? - pyta przypominając historię Ireny Sendlerowej. - W Polsce od zawsze bohaterowie wykluwali się w walce z Niemcami, Rosjanami. Zawsze na zewnątrz czaił się jakiś wróg. Dziś o niego trudno, więc trzeba go sobie znaleźć - mówi. Jeśli ktoś posiada taką znajomość historii to nic dziwnego że wypisuje debilizmy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzales Re: Chcę zostać obywatelem Rosji IP: *.przemysl.hypnet.pl 12.04.14, 18:43 Rożnimy się w interpretacji słów profesora.Moim zdaniem bardzo trafnie scharakteryzował Polaków,pewne cechy sa widoczne choćby na tym forum. Czyz z winy politykow dzisiejsza Polska nie przypomina szpitala psychiatrycznego? natemat.pl/98231,egzorcyzmy-przed-palacem-prezydenckim-blaszczak-opetanych-jest-wiele-osob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Chcę zostać obywatelem Rosji IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.14, 21:32 Nie zgadzam się z profesorem z racji np. tego, że w wojnie polsko-krzyżackiej po obu stronach walczyli m. in. ... Polacy. Polacy, jako wojska najemne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chcę zostać obywatelem Rosji IP: *.toya.net.pl 15.04.14, 21:30 Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chcę zostać obywatelem Rosji IP: *.toya.net.pl 23.04.14, 09:13 www.tvn24.pl/polska-i-swiat,33,m/egzamin-na-rosjanina,420974.html Odpowiedz Link Zgłoś