Dodaj do ulubionych

miasteczko ruchu drogowego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.14, 14:59
extra inicjatywa, takie miasteczko powinna mieć każda szkoła. www.przemysl.pl/nasze_miasto/27899.html
Obserwuj wątek
    • Gość: juzwa Re: miasteczko ruchu drogowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.14, 15:55
      Dawno się tak nie śmiałem ... paru facetów w sukienkach propagujących gender i kilku baranów na stołku. Brzuchacz obok, no nie to kabaret w najlepszym wydaniu, bo wybory wkrótce.
      Szkoda mi dzieci, bo wychowane w takiej obłudzie mogą się zatracić ... Bardzo mi przykro :(
      • Gość: elvis Re: miasteczko ruchu drogowego IP: *.tktelekom.pl 03.06.14, 12:25
        No własnie.
        A prezydent się "promuje" gdzie tylko może... Wiadomo jesienią wybory... Trzeba gromadzic elektorat
    • Gość: ad Re: miasteczko ruchu drogowego IP: *.toya.net.pl 02.06.14, 21:14
      brawo,widać że ludziom z tej dzielnicy chce się coś ciekawego zrobić
    • Gość: P Re: miasteczko ruchu drogowego IP: *.toya.net.pl 03.06.14, 08:12
      Żadna nowość. Na Kmieciach do dzisiaj jest jest takie miasteczko. Niestety PSM od lat 90 zaczęło je niszczyć. Kiedyś były poza znakami światła. Dzisiaj tylko asfalt został.
      • Gość: gość Re: miasteczko ruchu drogowego IP: *.przemysl.hypnet.pl 03.06.14, 13:52
        Nie PSM a mieszkancy,ścislej dzieci mieszkańców.PSM próbowała ratować kilkakrotnie w czasach tak pogardzanej komuny. niedawno ktoś tu pisał o światłach i kamerach na boisku na Kazanowie ,trzeba będzie zainstalować kamery i na tym "miasteczku",jak ich nie będzie to za rok będą zgliszcza.
        • Gość: abu dabi Re: miasteczko ruchu drogowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.14, 15:44
          Katolickie miasto, katolickie zwyczaje ..... czemu się dziwicie?
        • Gość: P Re: miasteczko ruchu drogowego IP: *.toya.net.pl 03.06.14, 19:42
          Buhahahahaaaa. Dzieci???? Już to widzę, jak wydzierałem z kolegami lampy i sygnalizatory. Człowieku co ty gadasz?? Pamiętam jak dziś, grupa dzieciaków i nauczyciel ze szkoły z milicjantem uczyli dzieciaki przepisów ruchu drogowego.
          PSM za tym stoi. Dzisiaj nie ma tam ani jednej ławeczki, huśtawki, piaskownicy. Powbijało cepstwo tabliczki zakaz srania - z tym się akurat zgadzam - ale przegięli z tabliczką zakaz gry w piłkę :/
          Ciekawe kiedy asfalt zwinął z tego miasteczka?
          Pewnie jakieś ścierwo/sucz z psmu mieszkała/mieszka w bloku 127 i jej wszystko przeszkadzało.
    • Gość: adad Re: miasteczko ruchu drogowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.14, 10:18
      i świetny pomysł, oby więcej takich inicjatyw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka