Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.14, 14:59 extra inicjatywa, takie miasteczko powinna mieć każda szkoła. www.przemysl.pl/nasze_miasto/27899.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: juzwa Re: miasteczko ruchu drogowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.14, 15:55 Dawno się tak nie śmiałem ... paru facetów w sukienkach propagujących gender i kilku baranów na stołku. Brzuchacz obok, no nie to kabaret w najlepszym wydaniu, bo wybory wkrótce. Szkoda mi dzieci, bo wychowane w takiej obłudzie mogą się zatracić ... Bardzo mi przykro :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: miasteczko ruchu drogowego IP: *.tktelekom.pl 03.06.14, 12:25 No własnie. A prezydent się "promuje" gdzie tylko może... Wiadomo jesienią wybory... Trzeba gromadzic elektorat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: miasteczko ruchu drogowego IP: *.toya.net.pl 02.06.14, 21:14 brawo,widać że ludziom z tej dzielnicy chce się coś ciekawego zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: miasteczko ruchu drogowego IP: *.toya.net.pl 03.06.14, 08:12 Żadna nowość. Na Kmieciach do dzisiaj jest jest takie miasteczko. Niestety PSM od lat 90 zaczęło je niszczyć. Kiedyś były poza znakami światła. Dzisiaj tylko asfalt został. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: miasteczko ruchu drogowego IP: *.przemysl.hypnet.pl 03.06.14, 13:52 Nie PSM a mieszkancy,ścislej dzieci mieszkańców.PSM próbowała ratować kilkakrotnie w czasach tak pogardzanej komuny. niedawno ktoś tu pisał o światłach i kamerach na boisku na Kazanowie ,trzeba będzie zainstalować kamery i na tym "miasteczku",jak ich nie będzie to za rok będą zgliszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abu dabi Re: miasteczko ruchu drogowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.14, 15:44 Katolickie miasto, katolickie zwyczaje ..... czemu się dziwicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: miasteczko ruchu drogowego IP: *.toya.net.pl 03.06.14, 19:42 Buhahahahaaaa. Dzieci???? Już to widzę, jak wydzierałem z kolegami lampy i sygnalizatory. Człowieku co ty gadasz?? Pamiętam jak dziś, grupa dzieciaków i nauczyciel ze szkoły z milicjantem uczyli dzieciaki przepisów ruchu drogowego. PSM za tym stoi. Dzisiaj nie ma tam ani jednej ławeczki, huśtawki, piaskownicy. Powbijało cepstwo tabliczki zakaz srania - z tym się akurat zgadzam - ale przegięli z tabliczką zakaz gry w piłkę :/ Ciekawe kiedy asfalt zwinął z tego miasteczka? Pewnie jakieś ścierwo/sucz z psmu mieszkała/mieszka w bloku 127 i jej wszystko przeszkadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adad Re: miasteczko ruchu drogowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.14, 10:18 i świetny pomysł, oby więcej takich inicjatyw Odpowiedz Link Zgłoś