Dodaj do ulubionych

Najbliższe wybory samorządowe

IP: 195.117.119.* 09.09.14, 23:17
Obserwuj wątek
    • Gość: wyborca Re: Najbliższe wybory samorządowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.14, 08:50
      Będą wybory to się wypowiem.
      • Gość: Spokojny Koryto Sanu przygotowuje się do wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.14, 17:52
        Nawet robi już kolejną ankietę.
        Szkoda,że jeszcze nie pokazuje kandydata "koryta' czyli jedynej Rosji
        • Gość: taki sobie Re: Koryto Sanu przygotowuje się do wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.14, 12:55
          A tak poczyna sobie JKM, który załapał sie na diety Europarlamentu:
          wiadomosci.onet.pl/swiat/janusz-korwin-mikke-ukarany-za-wypowiedz-w-pe/z4yzf
    • Gość: bolek Re: Najbliższe wybory samorządowe IP: 195.117.119.* 18.09.14, 00:33
      oby w tych wyborach frekwencja byla jak najwyzsza!!!
    • Gość: robson Re: Najbliższe wybory samorządowe IP: *.opera-mini.net 18.09.14, 00:49
      mam nadzieje ze mieszkancy widza jak sie miasto cofa w rozwoju zamiast rozwijac jak choiazby pierwsze lepsze wieksze miasto na podkarpaciu i níe zrobia zaglosuja na pana R.Ch...
      • Gość: Rob Re: Najbliższe wybory samorządowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.14, 09:24
        robson
        "mam nadzieje ze mieszkancy widza jak sie miasto cofa w rozwoju zamiast rozwijac jak choiazby pierwsze lepsze wieksze miasto na podkarpaciu i níe zrobia zaglosuja na pana R.Ch... "

a Ty robson widzisz w ogóle jakies zmiany w miescie w ciągu ostatnich 8 lat?
        • Gość: patriota lokalny Re: Najbliższe wybory samorządowe IP: *.toya.net.pl 18.09.14, 10:01
          RC i jej szef jest jak stare dziurawe znoszone buty . Czas zafundować sobie nowe
          • Gość: Plopluś Re: Najbliższe wybory samorządowe IP: *.toya.net.pl 18.09.14, 11:18
            Wypłynął na Stoku i na Stoku polegnie.
    • Gość: sda Re: Najbliższe wybory samorządowe IP: 195.117.119.* 02.10.14, 03:19
      Choma Ariwederciroma
    • Gość: gość Re: Najbliższe wybory samorządowe IP: *.play-internet.pl 02.10.14, 08:14
      i ruszyła kampania oszołomów. A ja mam nadzieję, że mimo tej nienawiści na forum pan Robert Choma ponownie wygra wybory. Jest to najlepszy kandydat. Ma mój głos i mam nadzieję większości.
    • Gość: obserwator Re: Najbliższe wybory samorządowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.14, 11:28
      Jakie wybory, jakie? Przecież to jest jak zawsze walka o wpływy i kasę. Jedni walczą o to by nie stracić tego co posiadają, a drudzy chcą im to wyrwać by też cieszyć się kasą i wpływami jak i oni. Reszta to błazenada i kretyńskie popisy pseudoaktorów, którzy na czas wyborów zaczęli wcielać się w cudze role. Te wszelkie końferencje, gazetki, wywiady .... ot zabawa chłopaczków i dziewczynek, którzy chcą nas przekonać, że zbawią świat i zrobią nam dobrze. A fuj, to jak całować świnię w dup...ę. Trzymajmy się z dala od tej trupy marnych aktorzyn.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka