Dodaj do ulubionych

robi się niebezpiecznie

IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.15, 20:59
Jak pani premier dała d.. z górnikami, to czeka nas stan wojenny. Takie moje zdanie, wspomnicie za tydzień. Kolejne kasty miliarderów (rolnicy) i milionerów (górnicy prywatnych firm). Każdy domaga się kasy...Idzie wojna jak nic, 200-300 tysięcy ludzi w Polsce zginie. o ile nie więcej, i to jest pewne, ale zbawienne dla gospodarki. Niestety... Państwo PO się nie sprawdziło, roszczeniowość natomiast rośnie
Obserwuj wątek
    • darino stan wojenny ?! 03.02.15, 23:07
      Stan wojenny ?! Bardzo proszę ! Może znowu wyłączą telewizję :)
      • matigrypl Re: stan wojenny ?! 04.02.15, 06:15
        Ton wypowiedzi rządowych czopków daje wiele do myślenia. Retoryka toczka w toczkę jak za komuny przed stanem wojennym; z ulicą nie będziemy rozmawiać, kto za tym stoi i komu na tym zależy, to rząd chce nas uszczęśliwić a nie wredni związkowcy. Do tego dochodzi nazywanie protestujących; tłumem, kibolami czy chuliganami. A co najważniejsze nikt nawet nie wspomni o przyczynach które doprowadziły do manifestacji. A ta obrona swego człowieka za wszelką cenę to już klasyka bo precedens może się okazać tragiczny dla dyktatury. Pamiętam wywożenie na taczkach i oburzenie ze strony reżimu na takie dictum. Ta nasza kopacz jest tak samo nieudacznikiem jak jaruzel a za jedyny argument ma argument siły. Stąd wniosek ze kopie grób swojemu obleśnemu rządowi!
    • Gość: Piotrek Re: robi się niebezpiecznie IP: *.toya.net.pl 04.02.15, 23:29
      Zgadzam się. Ja już mam paszport zrobiony i moja rodzina.
      Obawiam się, że po III WŚ Polska zniknie z map świata raz na zawsze. I powiem że w sumie bardzo dobrze i chciałbym żeby ten pryszcz znikną. Po co komu taki hoojowy kraj ze złodziejami.
      • matigrypl Re: robi się niebezpiecznie 05.02.15, 06:18
        Trzymanie się zasady ; jeśli ginę ja to niech zginie cała reszta nie jest dobrym rozwiązaniem! Nasz kraj miał mało okazji by mieć mądrych zarządców. Porównał bym nawet to do naszego miasta? Też przywożono w teczkach włodarzy i miasto odczuło to wyraźnie na in minus. Jeśli ktoś miał nadzieję że rząd z nadania szwabskiego będzie dbał o polskie interesy to teraz wie ze tak nie jest! Smutne to ale prawdziwe. Jeśli Polak mądr po szkodzie to teraz nowe przysłowie sobie kupi; że przed szkodą i po szkodzie - głupi!!!
        • Gość: avx Re: robi się niebezpiecznie IP: *.play-internet.pl 13.02.15, 17:06
          robi siem niebezpiecznie ?? W Peremyśli to stan permanentny - zwłaszcza po zmroku. Więc jaka to różnica ?? Acha - podobno w Przemyślu som górnicy - ostatnio na zasaniu starom babe po d..pie wykopali i zapowiadajom strajk obkupacyjny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka